2024, 11 25, 18:44:01
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Váróterem  (Megtekintve 224273 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #750 Dátum: 2011, 04 28, 21:14:09 »
You are not allowed to view links. Register or Login
이 시대를 스마트하게 살아가는 방법! 갤럭시S 2

Ezt mintha már reggel láttuk volna, újabb nincs? :D
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető xedamen

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #751 Dátum: 2011, 04 28, 21:15:21 »
이 시대를 스마트하게 살아가는 방법! 갤럭시S 2

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Ez már be lett linkelve korábban, de ismétlés a tudás atyja, s díjazom jó szándékod :D
Köszönjük azért :P
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #752 Dátum: 2011, 04 28, 21:21:59 »
Ezt mintha már reggel láttuk volna, újabb nincs? :D

Az csak egy csupasz oldal. Azt láttam, hogy más az oldal kinézete, a videókat nem hasonlítottam össze. :oops: :p
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #753 Dátum: 2011, 04 28, 21:33:21 »
Nah jó, mostmár feladom... Eypansys Galaxy S II oldalán megint május 2-át ír várható érkezésnek.. Pár órája még 10 nap volt! Viszont a rendelés nyomon követésénél 11 napot írnak...
És amit még nem értek, s szeretnék megkérni, hogy aki megrendelte expansys-nál, az nézze már meg, hogy neki is így van-e:
Rendelés nyomon követésénél a termék neve: "Samsung Galaxy S II (EU BASE SKU, Black, 16GB)"
Viszont, ha rákattintok akkor azt írja, hogy nincs ilyen termék, s a GS II oldalán meg terméknévnek ezt írják:
"Samsung Galaxy S II (EU, fekete, 16GB)" akkor nem ugyan az vagy mi van...? Váááá megőrülök xD

Ugyanez :O

Nem elérhető aztek

• PDA: Samsung Galaxy S II i9100
« Reply #754 Dátum: 2011, 04 28, 22:13:55 »
Nálam is.

Nem elérhető xedamen

« Reply #755 Dátum: 2011, 04 28, 22:20:29 »
Nálam is.

Már minden kis hülyeségbe világkatasztrófát látunk! XD
Jövôhéten megjön mindannyiunknak a telo, jó lesz meg minden :)
Pozitívan kell hozzáállni ;)

Nem elérhető pdatech

• PDA-Tech webáruház
« Reply #756 Dátum: 2011, 04 28, 22:49:11 »
Nah jó, mostmár feladom... Eypansys Galaxy S II oldalán megint május 2-át ír várható érkezésnek.. Pár órája még 10 nap volt! Viszont a rendelés nyomon követésénél 11 napot írnak...
És amit még nem értek, s szeretnék megkérni, hogy aki megrendelte expansys-nál, az nézze már meg, hogy neki is így van-e:
Rendelés nyomon követésénél a termék neve: "Samsung Galaxy S II (EU BASE SKU, Black, 16GB)"
Viszont, ha rákattintok akkor azt írja, hogy nincs ilyen termék, s a GS II oldalán meg terméknévnek ezt írják:
"Samsung Galaxy S II (EU, fekete, 16GB)" akkor nem ugyan az vagy mi van...? Váááá megőrülök xD

Amúgy nem bánom ha 10 percenként helyzetjelentesz és elismerésre méltó a teljesítményed, de sok haszna nincs, mondom miért:

a.) A nyomkövető egyedi, és már azokat a raktári kódokat mutatja, amit kivesz az rendszer majd. Ezért látsz te pl. 209415-t a nyomkövetődön és 209416-t, amikor megrendeled. A base SKU nagyjából a legalja kód, amit amúgy nem is tesz a webre, helyette az egyes területeknek megfelelő kódot publikálja, az un bundle-csomag kódot. Esetenként pl. a bundle tartalmaz extra töltőt vagy UK-EU adaptert és amikor megrendelik, a raktár számára értelmezhető bázis-cikkszámokra bomlik. Ez amúgy unalmas, ennél hosszabban nem is érdemes vele foglalkozni.

Inkább a tanulságot jegyezd meg: Ne őrülj meg, ne aggódj, hisz jelenleg minimum 1500 további vásárló sem aggódik. Említettem már, hogy az eXpansys nagyüzem, jó technológiákkal magas fokon automatizálva teszi a dolgát, tologatja a dobozokat, ha van mit, akkor gyorsan. Ne tételezd fel, hogy nem ugyanazt kapod majd, mint amit rendeltél, nyugodtan bízz meg bennük, hiszen már említettem, hogy csak a Samsung ezen egyetlen csomagja olyan 4-500 000 EUR bevételkiesést jelentett nekik az üzleti évük szerinti utolsó munkanapjukon, tehát ők sem örülnek. Ennyi pénzért viszont nem is összemérhetők pl. az itt emlegetett hazai GSM boltosokkal. Ők a bestbuy, amazon, carphone, clove, kelko nívóján igyekeznek teljesíteni, itthon még mondjuk egy fotovista-pixmania ismertebb, de velük épp pár hete már együttműködés van, azaz a pix. rendeléseit is az expansys szolgálja ki, ahogy a HTC, Motorola, Krusell, Parrot webáruhzait is ők üzemeltetik. E gyártók sem bíznának rájuk nemzetközi logisztikát, ha karakteresen a vevő lehúzására szakosodott online kereskedőt látnának benne. Ha nagyon hazai kereskedővel kell hasonlítgatni, akkor pedig a tisztességes hazai vonallal érdemes egy szinten kezelni őket, pl. a 13. klapka utcában vagy debrecenben erre a témára szakosodott on+offline kereskedőkkel, bár a modell még tőlük is eltér, hiszen az expansys 100% kiszállítós, nincs bolt.

Na ennyit a marketingről. :) Persze vannak nagy hibák ebben a rendszerben is, pl. nem is olyan régen a betárolásnál elcímkéztek egy halom terméket és 2-300 csomag (köztük hazaiak is) úgy ment ki, hogy  mehettek érte mindenkihez EU-szerte. Az idei nagy hiba tehát megvolt, alapesetben profi kiszolgálásra és gyors logisztikára szakosodtak.

b.) ide-oda változó szállíthatóság időpontok
Délután óta az összes országban az zajlik, hogy értesítik a rendelések feladóit, hogy nincs NFC, mindenki gondolja át, kell-e így is. Ennek nyomán van aki töröl, és egyben van aki előrébb kerül a sorban, stb. Változik a kiszolgálási sor és változik a nyomkövető és még a várható beérkező menysiég is.
Rövidebben sok paraméter módosul, ez az egyedi szálakon is hpol látszik, hol nem. Egy szoftver packázik tehát veled :D. Legyen elég, hogy igyekszik valami olyasmit számolni, ami a tapasztalataim szerint megbízhatóan működik, ha a termék tényleg bekerül a Samsung-elosztója által jelzett időpontban és kalapszart sem ér, ha nem kerül be, ahogy pl ma reggelre minden borult, amiben eddig hittünk. :D

rövidített üzenet:
Ne aggódjon senki. Ha lesz mit eladni, el akarják majd adni gyorsan! A tech-spec változásairól nem a forgalmazó tehet.

És bár itt bármennyire is szeretitek a Samsung modelljeit, e modell tanulsága is ugyanolyannak néz ki, mint amit 2-3 év permanens tapasztalatai mutatnak.
- Én még nem láttam olyan volumenmodell-beérkezést, ami pont akkor indult, amikor mondták.
- Mindig az első 4-5000 vásárló a "próbababa", náluk jelentkeznek az első bugok, ők is várnak tehát legtöbbet esetleges frissítésekre, hibaelhárításokra (pl. nexus s legutóbb)
- Másik oldalról persze nem rossz érzés az elsők között hozzájutni vmihez. Pl. az eXpansy és sok más vállalkozás is igyekszik erre is nagyon koncentrálni, óriási pénzeket mozgat is ezért, de a gyártói csatornából induló problémákat senki nem tud orvosolni.
blog.pdatech.hu

Nem elérhető xedamen

« Reply #757 Dátum: 2011, 04 28, 23:11:37 »
Köszi a választ! Örök hálám!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #758 Dátum: 2011, 04 28, 23:52:24 »
:D  :taps: :ok: először a gomb, aztán a kabát :D
:D Hát igen, de ennek praktikus oka van. Most indul igazán a melóm, rengeteg utazás, plusz cég a neten, szinte folyamatosan Internet és navi az SGS-en. Megmég marhára rá is szoktam.  ;) Majdnem elkapott a lelkesedésetek engem is, de én nem adom el a PDA-t, mert a páromé lesz. Viszont az újnak szinte azonnal 100%-on kell teljesítenie ezért inkább fékezem a lovakat és minden nap itt lógok ha tehetem olvasva a tapasztalatokat. DE!!! Hamár megveszem rohadtul utálnék várni napokat, vagy heteket ezekre a cuccokra! :D Legyenek azok csak itt az asztalomon!  ;) Pl. most töltöttem le a pit-et és a Romot is a samfirmware-ről. Szóval csak hajrá! Egy hűséges olvasótok biztosan van itt és a nokián is!

« Reply #759 Dátum: 2011, 04 29, 00:03:04 »
foregister

Bár nem sok embert érint, de nem lesz a kezdeti változatokban NFC, ezért is késik a hivatalos magyar megjelenés. Világszerte az NFC-vel szerelt modell júniusban jön ki és ennek megfelelően a hivatalos magyar verzió is csak ekkor vagy picivel később fog megjelenni.

« Reply #760 Dátum: 2011, 04 29, 00:07:38 »
Engem ez az NFC mizéria rosszul érintet :( Akkor most SGS2 böl lesz ,
- első kiadásos ROM NFC nélkül
- Tegrás ROM
- NFC-s rendes Rom
...... kivagyok....  :shock: >:(

« Reply #761 Dátum: 2011, 04 29, 00:14:14 »

Nem elérhető aztek

• PDA: Samsung Galaxy S II i9100
« Reply #762 Dátum: 2011, 04 29, 08:42:48 »
Kicsit úgy érzem, hogy így az early adopterek duplán szívnak. A telefon értéke idővel csak csökken. Erre ebben az esetben rátesz még egy lapáttal az is, hogy egy szolgáltatással kevesebb van az első adag készülékben. Aki később vásárol olcsóbban, nagyobb tudású típust kap majd...

Hogy ne csak panaszkodjak, az új firmware növelte a telefon teljesítményét. Quadrant score: 3625.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #763 Dátum: 2011, 04 29, 09:04:37 »
Pedig tessék csak olvasgatni a cikkeimet!  >:(  :D Nem ám, viccelek... másfelől meg is értelek. Engem speciel nem hozott lázba, mivel semmi hardverinfóról nem szól a fáma. Én is a II-re koncentrálok, de sajnos néha túlságosan is... ;D
jaj hát persze, hogy elolvasom :)

Nem elérhető xedamen

« Reply #764 Dátum: 2011, 04 29, 09:11:37 »
Kicsit úgy érzem, hogy így az early adopterek duplán szívnak. A telefon értéke idővel csak csökken. Erre ebben az esetben rátesz még egy lapáttal az is, hogy egy szolgáltatással kevesebb van az első adag készülékben. Aki később vásárol olcsóbban, nagyobb tudású típust kap majd...

Hogy ne csak panaszkodjak, az új firmware növelte a telefon teljesítményét. Quadrant score: 3625.

Teljes mértékben egyet értek veled! De akinek nem kell NFC annak teljesen mindegy!
De a quadrant-nak örülök ;) Csak lenne már meg... XD

Nem elérhető Shumacher26

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S II. 16GB + 32GB MicroSDHC
  • PDA ROM: VK 5.2.3 + siyah 4.1.2
« Reply #765 Dátum: 2011, 04 29, 09:36:11 »
Teljes mértékben egyet értek veled! De akinek nem kell NFC annak teljesen mindegy!
De a quadrant-nak örülök ;) Csak lenne már meg... XD

Miért az első adagban nem lesz NFC????  :shock: mert nekem az kell!

Most láttam a korábbi hozzászólásokat, nem tudom ki honnan vette ezt, jó lenne ilyenkor egy forrást bedobni hogy honnan vette az illető... :ima:
Ha ez igaz én biztos még várok, eleve akartam még várni, de így biztos, nem fogok több pénzt kiadni egy herélt SGS II-ért :o
Samsung Galaxy S II Next Generation

« Reply #766 Dátum: 2011, 04 29, 10:14:59 »
Miért az első adagban nem lesz NFC????  :shock: mert nekem az kell!

Most láttam a korábbi hozzászólásokat, nem tudom ki honnan vette ezt, jó lenne ilyenkor egy forrást bedobni hogy honnan vette az illető... :ima:
Ha ez igaz én biztos még várok, eleve akartam még várni, de így biztos, nem fogok több pénzt kiadni egy herélt SGS II-ért :o

Elég biztos forrás, az expansys tól kaptam értesitést, és mindenki aki megrendelte. Igy én is várok, ma visszamondom a készüléket. Max egy hónap és minden benne lesz és itt megtudom venni olcsobban.

Nem elérhető Shumacher26

« Reply #767 Dátum: 2011, 04 29, 11:41:41 »
Elég biztos forrás, az expansys tól kaptam értesitést, és mindenki aki megrendelte. Igy én is várok, ma visszamondom a készüléket. Max egy hónap és minden benne lesz és itt megtudom venni olcsobban.

hol itt? expamsys-nál?

külföldi készülékekkel is ez a helyzet?? :o

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #768 Dátum: 2011, 04 29, 11:49:03 »
na, nekünk sem lesz egyhamar GS2 :D
"160,000 Galaxy S II already pre-booked by customers on SK Telecom. It beats previous record of 100,000 Galaxy S"

Nem elérhető Shumacher26

« Reply #769 Dátum: 2011, 04 29, 11:54:50 »
na, nekünk sem lesz egyhamar GS2 :D
"160,000 Galaxy S II already pre-booked by customers on SK Telecom. It beats previous record of 100,000 Galaxy S"

hát én inkább várok, mint egy herélt gyors GS II legyen, ettől nagyon mérges lettem, mért kell az első hullámba ezt a hiányos gépet kidobni??? :-[ :-[ :-[

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #770 Dátum: 2011, 04 29, 11:59:31 »
hát én inkább várok, mint egy herélt gyors GS II legyen, ettől nagyon mérges lettem, mért kell az első hullámba ezt a hiányos gépet kidobni??? :-[ :-[ :-[
Azért mert az első tesztre legyártottak egy csomót biztos és most azt kell elsütni először. Majd bezúzzák mi?? ;) Kegyetlen, de logikus. Később már a kutya nem venné meg a tuti készülékek után, de most el lehet sózni őket rendes áron. Aztán majd kijön a "tovább fejlesztett" változat.  :D

Nem elérhető goe

• Navigáció / Navigation: Igo 8.3
  • PDA: i900 omnia/ I8000 omnia II/Galaxy S2/Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300
« Reply #771 Dátum: 2011, 04 29, 12:12:14 »
csak úgy félve kérdezem:Nektek mire kell az NFC?
egyszerűen csak kíváncsi vagyok.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #772 Dátum: 2011, 04 29, 12:16:36 »
csak úgy félve kérdezem:Nektek mire kell az NFC?
egyszerűen csak kíváncsi vagyok.
Az egy opció a jövőre. ;) Ha ez a készülék már tudja, akkor annyival többet ér a többihez képest.  :)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #773 Dátum: 2011, 04 29, 12:18:57 »
Mellesleg már a 16 Giga sem kell, de jobb lenne a 32 Gigás! :D

Nem elérhető goe

• Navigáció / Navigation: Igo 8.3
  • PDA: i900 omnia/ I8000 omnia II/Galaxy S2/Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300
« Reply #774 Dátum: 2011, 04 29, 12:21:51 »
Az egy opció a jövőre. ;) Ha ez a készülék már tudja, akkor annyival többet ér a többihez képest.  :)
értem.   ;) remélem jövő héten már a kezemben lesz a device, max pénteken :)
magamhoz képest jól tűrőm a várakozást (ha kell valami az azonnal kell)most pedig január vége óta türelmesen/türelmetlenül várakozok :D