2024, 11 25, 12:42:43
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Váróterem  (Megtekintve 224246 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető goe

• Navigáció / Navigation: Igo 8.3
  • PDA: i900 omnia/ I8000 omnia II/Galaxy S2/Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300
Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #625 Dátum: 2011, 04 26, 21:41:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
meg kellene kérdezni tőlük. Amúgy gs-re már feltették a tw4-et.
nettó + a kinti áfa ami asszem 19.6%

Nem elérhető carpediem007

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #626 Dátum: 2011, 04 26, 21:43:45 »
Hogy vagy van benne vagy nincs :)
Egyes régiókban lesz máshol nem.

Akkor amit rendelünk abban lesz? :)

Nem elérhető goe

• Navigáció / Navigation: Igo 8.3
  • PDA: i900 omnia/ I8000 omnia II/Galaxy S2/Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300
« Reply #627 Dátum: 2011, 04 26, 21:47:43 »
na szóval megtaláltam:
"Az eXpansys Francia vállalkozás , onnan is küldi hazánkba a termékeket, a hatályos francia ÁFA 19 ,6 %"

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #628 Dátum: 2011, 04 26, 22:02:46 »
Idézet az expansys-tól kapott e-mailbôl: ..."Többnyire már másnap itt a csomag Magyarországon, de hivatalosan 1-3 nap a futárok vállalása. Ha változás van (pl. a kiszállítási cím), a futár ügyfélszolgálatával tud egyeztetni a csomagszám alapján

Az UPS -elméletileg- elore értesíteni fogja a kiszállításról és arról, hogy mennyi Kp-vel kell készülni

Jelenleg az egész szerevezet azon dolgozik, hogy már pénteken minél több galaxy S2 modell feladásra kerülhessen..."

Tehát pénteken már átadják a futároknak... Hétfô-kedd-re itt lesz ;)
Valakinek nincs ismerôse aki venne egy 1 honapos Omnia 7-et?? XD

Azért kicsit röhögtem az "elméletileg elôre értesíteni fogja" mondaton xD Elméletileg... :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető aztek

• PDA: Samsung Galaxy S II i9100
« Reply #629 Dátum: 2011, 04 26, 22:08:01 »
Nekem miért nem írtak ilyet? :(

Nem elérhető xedamen

« Reply #630 Dátum: 2011, 04 26, 22:14:47 »
Nekem miért nem írtak ilyet? :(

Irtál nekik válasz email-t?
Nekem irtak, hogy válaszoljak ha kérem a terméket, s tudomásul vettem, hogy milyen fizetési módot választottam! Visszaírtam, s jött ez az email :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető aztek

• PDA: Samsung Galaxy S II i9100
« Reply #631 Dátum: 2011, 04 26, 22:16:35 »
Igen, írtam. Jött is visszaigazolás. Mindent leírtak, amit neked, kivéve, hogy azon dolgoznak, hogy mihamarabb megtörténjen a kiszállítás. Te mikor is rendeltél?

Nem elérhető xedamen

« Reply #632 Dátum: 2011, 04 26, 22:20:19 »
Igen, írtam. Jött is visszaigazolás. Mindent leírtak, amit neked, kivéve, hogy azon dolgoznak, hogy mihamarabb megtörténjen a kiszállítás. Te mikor is rendeltél?

Hát szombaton asszem, de azt töröltem. Vasárnap vagy tegnap rendeltem ujra!

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #633 Dátum: 2011, 04 26, 22:20:29 »
Nekem eddig mindig szólt az UPS hogy mikor jönnek, igaz csak elötte pár perccel :) (Kindle 3 rendelésnél)

Idézet az expansys-tól kapott e-mailbôl: ..."Többnyire már másnap itt a csomag Magyarországon, de hivatalosan 1-3 nap a futárok vállalása. Ha változás van (pl. a kiszállítási cím), a futár ügyfélszolgálatával tud egyeztetni a csomagszám alapján

Az UPS -elméletileg- elore értesíteni fogja a kiszállításról és arról, hogy mennyi Kp-vel kell készülni

Jelenleg az egész szerevezet azon dolgozik, hogy már pénteken minél több galaxy S2 modell feladásra kerülhessen..."

Azért kicsit röhögtem az "elméletileg elôre értesíteni fogja" mondaton xD Elméletileg... :)

Nem elérhető xedamen

« Reply #634 Dátum: 2011, 04 26, 22:39:16 »
Nekem eddig mindig szólt az UPS hogy mikor jönnek, igaz csak elötte pár perccel :) (Kindle 3 rendelésnél)

De e-mailt kapsz hogy melyik nap hozzák?? Mert ha pár perccel elötte szolnak s én azt hiszem, hogy még 2-3-4-5 nap mulva jön csak meg a telo akkor ez igy nekem nem kóser...

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #635 Dátum: 2011, 04 26, 22:47:30 »
Hát, a kindle 3 rendelésnél onnan tudtam, hogy mikor jön az UPS, hogy elötte küldtek egy vámos emailt és felhívtam őket, hogy mit kell vele csinálni, akkor mondták, hogy másnap fog érkezni.
Szóval nem küldenek emailt, azt csak a feladó küld. Amiben benne kéne lennie egy tracking numbernek, azzal nagyjából lehet követni, hogy hol a cucc. Amerikából 3-4 nap alatt itt volt, akkor ha Franciaországból hozzák, az tényleg lehet másnap. Hétvégén nem szállítanak. Kivéve a speciális küldemények.

De e-mailt kapsz hogy melyik nap hozzák?? Mert ha pár perccel elötte szolnak s én azt hiszem, hogy még 2-3-4-5 nap mulva jön csak meg a telo akkor ez igy nekem nem kóser...

Nem elérhető xedamen

« Reply #636 Dátum: 2011, 04 26, 22:51:57 »
Hát, a kindle 3 rendelésnél onnan tudtam, hogy mikor jön az UPS, hogy elötte küldtek egy vámos emailt és felhívtam őket, hogy mit kell vele csinálni, akkor mondták, hogy másnap fog érkezni.
Szóval nem küldenek emailt, azt csak a feladó küld. Amiben benne kéne lennie egy tracking numbernek, azzal nagyjából lehet követni, hogy hol a cucc. Amerikából 3-4 nap alatt itt volt, akkor ha Franciaországból hozzák, az tényleg lehet másnap. Hétvégén nem szállítanak. Kivéve a speciális küldemények.

Az jó... Ha keddre kihozzák, akkor még nem tom mibôl fizetem ki xD A májusi fizu bele volt kalkulálva... XD xD

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #637 Dátum: 2011, 04 26, 22:52:53 »
Nekem UPS-sel jött a nemrég valami, kedden du-n adták fel Németországban, csütörtökön fél 4-kor hozták ki. Céghez munkaidőben (nyitvatartási időben), magánszemélyhez 19 óráig kézbesítenek. A Tracking number alapján a pda-n tudod követni a google maps-en merre jár pl. ezzel a programmal: You are not allowed to view links. Register or Login
Az UPS oldalán elolvashatod a kézbesítést.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #638 Dátum: 2011, 04 27, 04:03:46 »
De figyeljetek már. Ha annyi ár van odaírva plusz a szállítási költség, akkor annyi. Szerintem ebben már benne van minden áfa,béfa.  Tehát 150 valamennyi és a szállítási költség. Ennyi.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #639 Dátum: 2011, 04 27, 05:56:09 »
És olyan amilyennek vártad?
mármint mi? én nem tettem fel, de szerintem kipróbálom. habár még nagyon akadozós azt írják twitteren.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #640 Dátum: 2011, 04 27, 05:59:30 »
És olyan amilyennek vártad?
Van benne 1-2 újítás kellemesebb mint a TW3 és teljesen jól működik az i9000-en is. :)

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #641 Dátum: 2011, 04 27, 06:04:09 »
Van benne 1-2 újítás kellemesebb mint a TW3 és teljesen jól működik az i9000-en is. :)
feltetted?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #642 Dátum: 2011, 04 27, 07:45:58 »
feltetted?
Természetesen még tegnap éjjel. :)
Nem működik minden rommal előtte mindenképpen ajánlott a backup.

« Reply #643 Dátum: 2011, 04 27, 08:49:31 »
Szerintetek menyiért lehet eladni egy féléves Galasy S,t? 8-o

Nem elérhető xedamen

« Reply #644 Dátum: 2011, 04 27, 09:12:14 »
De figyeljetek már. Ha annyi ár van odaírva plusz a szállítási költség, akkor annyi. Szerintem ebben már benne van minden áfa,béfa.  Tehát 150 valamennyi és a szállítási költség. Ennyi.

Ez így van! Írják az áfa nélküli árat is a 158 mellett!

Nem elérhető xedamen

« Reply #645 Dátum: 2011, 04 27, 09:20:16 »
Ajjjaj xD You are not allowed to view links. Register or Login május 2-t írnak megjelenésre! Akkor tényleg átadják pénteken vagy legkésöbb hétfôn a futárnak! Tehát kedd-szerdára itt a telo!

Nem elérhető pdatech

• PDA-Tech webáruház
« Reply #646 Dátum: 2011, 04 27, 09:32:32 »

Infok:
a.) Az eXpansys holding évzárásban van, 04/30-al zárnak, ezért számukra is nagyon fontos, hogy a héten elvben érkező 800 db GS2 azonnal ki is menjen, amint lehetséges

b.) A 800 db megoszlása 400 UK és 400 EU (tápban más, UK-Eu konvertert adnak elvben)

c.) UPS - nyomkövetett csomag, a rendelését tehát látja mindenki, így azt is, hogy leszáll a repülő és futárnál van-e a csomagja vagy sem. Ezen felül várnak még további kb. 700 gépet, ennek érkezése is záros határidőn belül van ígérve.

d.) UPS elvben telefonál - Ez sajnos tapasztalatból íródik. Nem lehet biztosra ígérni egy másik szolgáltató nevében semmit. A csomagokat Montpellierben adják le, onnantól a szállító felelőssége minden. 2008 nyara óta nem volt még gond az UPS-sel, leszámítva, hogy a futár címről-címre megy. Akár napi 30-40 címet is kapnak a hazaiak. Érthető módon nem az a szempont, hogy egyeztessen és hívogassa a vásárlót, hanem, hogy anapi penzumot teljesítse. Ám a címnyomozás az kötelességük, és szerződés szerint telefonálni is kéne azzal, hogy pl. utánvét esetében mi a pontos összeg. Ez viszont a napi terheltség mellett gyakran elmarad. Általam vagy az eXpansys-UPS France által nem befolyásolható a folyamat ezen része.

e.) Fenntartásaim: Én az elmúlt 3 évben nem láttam még olyat, hogy valami akkor érkezik, amikorra mondjuk, ezért sorry, de szkeptikus vagyok kicsit. :) Persze a remény az él.
Bonyolítja a helyzetet, hogy állítólag e modellnek is két verziója lesz. 1.) A most érkező csomag dual core exynos 1,2 GHz processzorral i9100 néven. 2.) Ám állítólag van valahol a csőben i9103 néven Nvidia Tegra 2 verzió is. Az ok pedig valószínűsíthetően processzor-kapacitáshiány. Ennél többet jelenleg nem tudok, hivatalos Samsung bejelentést nem láttam, de pletykák már február óta vannak erről a témáról.
Azt tudom csak megerősíteni, hogy a most érkező szállítmányok az eredetileg behirdetett, majd 1,2GHz-re módosított exynos processzorral jönnek.

Aki 04/25-26-án rendelt:
Nem garantálható, hogy kap is, a korábbi előrendelésekre biztosan látom, hogy meg fog érkezni, mert a sorban előrébb áll. A hét végén viszont annyi rendelés született EU-szerte, hogy már áttekinthetetlen számomra a rendszer. De az eXpansys szoftvere erre van optimalizálva, képesek akár a napi normál 8-900 csomagon felül is összerakni +6-800 dobozt és mint említettem, jelenleg elsődleges, hogy az amúgy pénteken zárva tartó UK expansystól (királyi esküvő) is átvegyenek gépeket, de ennél több jelenleg már nem garantálható. Ha lesz elég gép, nyilvánvaló érdek, hogy mind kimenjen akár egyetlen nap alatt.

Érkezési sorrend és "first pay firts serve" rendszer van, tehát amely rendelés kiszállítható azt küldik, nem gatyáznak :) Amint viszont több kiszolgálható van, mint gép, a rendelésfeladás időpontját is figyelembe veszi a rendszer.

Továbbá néha azt is megteszik, hogy a több db-s rendeléseket háttérbe tolják, mert elsődleges a végfelhasználói 1-1 db-s rendelések kiszolgálása.

MIT TEGYEN, AKI RENDELT?t: ASAP Visszajelzéseket kérek a kimenő formalevelekre, hogy a rendelést mihamarabb kiszolgálható állapotba lehessen állíttatni, aztán már a többi a kintieken múlik.

Bővebben az expansysról: You are not allowed to view links. Register or Login
Vásárlási feltételek: You are not allowed to view links. Register or Login
blog.pdatech.hu

Nem elérhető xedamen

« Reply #647 Dátum: 2011, 04 27, 10:10:49 »
Ne már...! Én 25-én rendeltem! Akkor nem kapom meg jövôhéten...?

« Reply #648 Dátum: 2011, 04 27, 10:21:37 »

Én meg 26.án :-(

Nem elérhető pdatech

• PDA-Tech webáruház
« Reply #649 Dátum: 2011, 04 27, 10:36:05 »

Lehet, hogy túl hosszú volt, így érthetőbben még egyszer: Nem látom át a rendszert, mert annyi a rendelés, hogy manuálisan nem áttekinthető. A 25-26-i rendelésekkel átlépte a rendszer azt a szintet, amikor több a rendelés, mint az érkező készlet. De a rendelések egy jó része megerősítetlen!

Tehát még egyszer:
A.) Aki feladta/feladja a rendelést, az annyival van beljebb, mint más, hogy van esélye!
B.) Aki már minimum több. mint egy hete vagy akár 1-1,5 hónapja várakozik és visszajelzett és megerősítette, hogy kell a gép, annak az esélye 100%, hiszen elöl áll a sorban!
C.) Aki meg csak 1-2 napja adott fel rendelést, annak nem tudok biztosat mondani, hiszen számomra most már nem áttekinthető, hogy sok-sok EU-s visszajelzésre váró és esetleg megelőző rendelés közül mi kerül megerősítésre és mi nem, azaz mely rendelés kit fog előzni. De az nagyon biztos, hogy ki akarják szolgálni és ha lesz elég készlet, akkor ki is fogják szolgálni, hiszen kb. 4-500 000 EUR-ral dobja meg az éves forgalmukat ez a tétel, tehát a francia csapat ottalvós bulit csap, ha csak ezen múlik :). Ebben kell és lehet bízni :)

A "ne már...!" sajnos ezen nem segít, a hazai rendelésszám ugyan növekszik, de sajna még mindig nem tudom azt kérni, hogy vegyenek előre mindenkit a sorban :)
blog.pdatech.hu