0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Nem értem pár ember türelmetlenségét. 1-2 hónap vennék meg akkor a telefon ára benne lesz a 140k kategóriában,vagy már alá is megy, és ki is derül minden gyermekbetegsége.Itt meg sok türelmetlenül ki akarja fizetni az újdonság miatti felárat, közben nincs is rossz telefonjuk jelenleg.
Nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de USB OTG is van a telefonon. Egyre jobb.
akkor Te nem érzed át a fííílinget az újdonság varázsa miatt van minden. van akit nem izgat annyira, de van akit meg nagyon is (minket )
Remeg a kezem a rendelés gombon... de még mindig nem döntöttem el, hogy mi legyen... Carpediem-nek igaza van, ha lemegy az SGS II ára, akkor az SGS-t is olcsóbban lehet csak eladni. Mindegy, eldöntöttem, hogy csak akkor veszem meg, ha már sikerült túladnom a Galaxy S-en. Úgyhogy megyek is, és nézek néhány potenciális vevő után...
Sziasztok !Ezt kaptam mailen az expansystól "Frissült az info, e héten péntekre 1200 db-t várnak5 db-s ár 475+szállítástovábbi info: You are not allowed to view links. Register or Login"
475 Euro= 125,689 Hungary Forint euróban mondod? mert az állat jó ár.
You are not allowed to view links. Register or Login...
5 db rendelése esetén egyedi ár. Arra kaptam a 475 eur-s árat
Én is beszéltem velük, és nekem is a 475 EUR netto árat mondta 5 db esetén. Bár hozzátette, hogy az első körben nem valószínű, hoyg kiszolgálnak több darabos rendeléseket. Más info:Az első szállítmány 1,2 GHz-es procival jön, utána viszont 1 GHz-es Tegra II-vel.
ő 5 db-ra mondta ezt 475.00 EUR = 125,650.40 HUF
Én idáig azt hittem, HDMI átalakító. Akkor hol van a HDMI kimenet?