2024, 11 25, 08:00:33
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Váróterem  (Megtekintve 224236 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #525 Dátum: 2011, 04 24, 15:29:59 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen, de én nem utalgatok előre, hanem postai utánvétellel kérem, s akkor nem 2800 a szállítás, hanem 8500 :) Amúgy én vagyok az Nénééém :D
jaaa, hogy te vagy az? szeja Ecsém :)
akkor vedd meg! te pénzed, te tudod.  :p

Nem elérhető xedamen

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #526 Dátum: 2011, 04 24, 17:13:24 »
KELL KELL KELL

Nem bírok tovább várni :(
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #527 Dátum: 2011, 04 24, 17:50:03 »
KELL KELL KELL

Ez a legnehezebb :)

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #528 Dátum: 2011, 04 24, 18:20:41 »
KELL KELL KELL
ismerlek már. te rosszabb vagy, mint én. vedd meg. most nehogy már ettől legyen lelkiismeret furdalásod. volt már egy pár beruházásod, hajrá. én drukkolok neked, hogy előbb kapd meg, mint én, aki később rendeli meg :D

Nem elérhető xedamen

« Reply #529 Dátum: 2011, 04 24, 18:34:21 »
ismerlek már. te rosszabb vagy, mint én. vedd meg. most nehogy már ettől legyen lelkiismeret furdalásod. volt már egy pár beruházásod, hajrá. én drukkolok neked, hogy előbb kapd meg, mint én, aki később rendeli meg :D

Szeretlek :) :-*
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #530 Dátum: 2011, 04 25, 09:40:52 »
nem kell sehova küldözgetned!ez úgy működik hogy az Expansys EU garit ad és számlát kapsz amin rajta van az IMEI szám,ez a kettő dolog kell hogy a magyar Samsung elfogadja a garanciát!beszéltem a Budaörsi Samsung szervizzel, ott mondták.ezért rendelem az Expansystól kicsit drágabban mint a sarki gsmből,de rendes garival,számlával.ekkora összegnél én nem kínlódok bolti garival.

Ez tuti? :) Ha igyvan akkor még a 2 hónap netes regisztrációval járó garit is lehet aktiválni? Lassan rászánom magam a expansys rendelésre :O

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #531 Dátum: 2011, 04 25, 11:43:02 »
Ez tuti? :) Ha igyvan akkor még a 2 hónap netes regisztrációval járó garit is lehet aktiválni? Lassan rászánom magam a expansys rendelésre :O
igen. tehát ha van számlád róla és garipapírod, úgy fogadják el az EU garit. és így tudod a +2 hónapot is aktíválni.

Nem elérhető goe

• Navigáció / Navigation: Igo 8.3
  • PDA: i900 omnia/ I8000 omnia II/Galaxy S2/Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300
« Reply #532 Dátum: 2011, 04 25, 11:53:07 »
igen.bárhonnan rendelheted külföldről ahol EU-s garit kapsz,csak az a lényeg hogy a számlán legyen rajta az IMEI szám.

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #533 Dátum: 2011, 04 25, 11:57:14 »
igen.bárhonnan rendelheted külföldről ahol EU-s garit kapsz,csak az a lényeg hogy a számlán legyen rajta az IMEI szám.

Akkor az expansys  ilyen igaz? :)

Nem elérhető goe

« Reply #534 Dátum: 2011, 04 25, 13:12:05 »
Akkor az expansys  ilyen igaz? :)
igen,azért rendeltem tőlük.
az Expansys oldaláról:
"Ha a hazai márkaszervizhez fordul, az eXpansys számláin mindig megtalálható az a sorozatszám (telefonoknál IMEI ), mely alapján a szerviz azonosítani tudja és ellenőrizni képes a jótállást."

Nem elérhető aztek

• PDA: Samsung Galaxy S II i9100
« Reply #535 Dátum: 2011, 04 25, 13:32:56 »
Sziasztok! Előrefizetéses Expansys rendeléssel kapcsolatban kérdezném, hogy nektek volt-e már rossz élményetek a futárral? Nekem egyszer egy laptopot se szó, se beszéd, értesítés, felhívás nélkül leadtak a szomszédba. A szomszéd persze nem törte magát, hogy "leszállítsa" nekem a csomagot. Szerencsére felhívtam a diszpécsert, és ő kinyomozta, hogy hol landolt a cucc. Nagyon ideges voltam. Akkor megfogadtam, hogy előre nem fizetek többet. Csak az a baj, hogy ez a telefon borzasztóan csábító, ráadásul a régit már nagyon le kellene cserélnem, szorít az idő.

Nem elérhető goe

« Reply #536 Dátum: 2011, 04 25, 13:41:04 »
Sziasztok! Előrefizetéses Expansys rendeléssel kapcsolatban kérdezném, hogy nektek volt-e már rossz élményetek a futárral?
nekem rossz élményem nem volt,viszont én inkább készpénzzel fizetek a futárnak,ha előre fizetnék akkor szerintem könnyebben leadja a csomagot akárhol,ha viszont készpénz akkor már nehezebb,nem hiszem hogy bárki is kifizetné helyettem a futárnak :)

Nem elérhető aztek

« Reply #537 Dátum: 2011, 04 25, 13:43:00 »
Sajnos úgy drágább. No, de valamit, valamiért. :)

Nem elérhető aztek

« Reply #538 Dátum: 2011, 04 25, 14:05:57 »
Megrendeltem! :)

Nem elérhető xedamen

« Reply #539 Dátum: 2011, 04 25, 14:13:58 »
Megrendeltem! :)

Én is így rendeltem meg! Tényleg drágább 6 ezerrel, de tuti fel fognak hívni, hogy mikor hozzák, akkorra kérem, amikorra akarom, átveszem, megnézhetem, hogy nem-e sérült-e a doboz vagy bármi, és ha minden oké, aláírom és kifizetem! 170 ezret nem utalgatok már előre, aztán kihozzák, úgy, hogy valami gikszer van! Ha így valami nem oké, akkor nem fizetem ki! Ennyi!

Már az ajtóba ülök :D El sem mozdulok amíg nem hozzák :D Már csak 12-13 nap kb :D xD

U.i.: Ha a T-nél hamarabb lehet majd kapni, mint ahogy a futár kihozná, akkor lehet vissza fogom mondani! Majd látjuk... :D

Nem elérhető xedamen

« Reply #540 Dátum: 2011, 04 25, 14:17:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login nem árt elolvasni ;)

You are not allowed to view links. Register or Login is előrendelhető és csak 149 400 Ft-ra jön ki xD Jah és ők 4.29-re várják a készülékeket.... Hmmmm

Nem elérhető aztek

« Reply #541 Dátum: 2011, 04 25, 14:26:45 »
Köszi az infot! Az ár az Expansysnél is csökkenhet akkor, nem? :) Vagy ha máshol sokkal olcsóbb lesz, max. lemondom az előrendelést. Ez pár nap alatt kiderül.

Nem elérhető xedamen

« Reply #542 Dátum: 2011, 04 25, 14:29:45 »
Köszi az infot! Az ár az Expansysnél is csökkenhet akkor, nem? :) Vagy ha máshol sokkal olcsóbb lesz, max. lemondom az előrendelést. Ez pár nap alatt kiderül.

Igen, de ez egy full külföldi cég... Inkább bízom az expansys-ban! Náluk már vásároltam :)  Jah és ahogy számoltam : május 10-12 között itt is lesz a tella :D 12 munkanap-ot ír az oldal :) Már csak el kellene adni az 1 hónapos Omnia 7-emet! Valaki nem tud rá vevőt? :D

Első dolgom lesz, amit veszek hozzá: SonyEricsson Liveview :D Az úgy tetszik... Zeneváltogatásra jó lesz az! Utálom mindig elővenni a zsebemből...

Nem elérhető aztek

« Reply #543 Dátum: 2011, 04 25, 14:42:52 »
Egész jópofa a LiveView. :) Tokot már én is néztem, az XDA-n a "kiegészítők" topicban van pár. Van rózsaszín és piros is a hölgyeknek. Erre a telefonra feltétlen kell valami védőhuzat. Itthon pár hétig tuti nem lehet majd hozzá venni semmit, pedig az ilyen apróságokat jobban szeretem boltból vásárolni.

Nem elérhető xedamen

« Reply #544 Dátum: 2011, 04 25, 14:45:49 »
Egész jópofa a LiveView. :) Tokot már én is néztem, az XDA-n a "kiegészítők" topicban van pár. Van rózsaszín és piros is a hölgyeknek. Erre a telefonra feltétlen kell valami védőhuzat. Itthon pár hétig tuti nem lehet majd hozzá venni semmit, pedig az ilyen apróságokat jobban szeretem boltból vásárolni.

8.5 milire rácuppan egy tok akkor is max 9.5-10 mm lesz :D Állat :) Főleg ez az állványos tok, áhh, most már 3 szerelmem van :P GS II, LiveView és ez a tok :D Ha ezt az asszonyka olvasná... :D

Nem elérhető aztek

« Reply #545 Dátum: 2011, 04 25, 14:49:50 »
Az én kedvesem meg művészlélek. Egy ezer éves Motorola telefonnal rohangál, szinte már magától darabokra hullik, de nem hajlandó lecserélni, mert az annyira jó... igaz, hogy nem kapja meg az smseket sem... :) Totál hülyének néz, hogy ennyit költök egy telefonra. :)

Nem elérhető xedamen

« Reply #546 Dátum: 2011, 04 25, 14:56:37 »
Az én kedvesem meg művészlélek. Egy ezer éves Motorola telefonnal rohangál, szinte már magától darabokra hullik, de nem hajlandó lecserélni, mert az annyira jó... igaz, hogy nem kapja meg az smseket sem... :) Totál hülyének néz, hogy ennyit költök egy telefonra. :)

Szerencsére mi mind a ketten telefonőrültek vagyunk :D Neki most egy Optimus 2x-e van :D Most vette :D
Nem rossz, de akkora felesleges hely van alul :( Tiszta gáz... :D Meg szabad RAM-ja ilyen 180-250 között van... GS II-nek 700-800 lesz :D Úgyis fog ilyet venni magának :D

Nem elérhető aztek

« Reply #547 Dátum: 2011, 04 25, 14:58:55 »
Jaaa, hát így könnyű! :) Az Optimuson én is erősen gondolkoztam... de nem az igazi. A SGSII a nyerő. :) Ha nem lesz túl sok gyári hibája, tarolni fog a piacon. :)

Nem elérhető xedamen

« Reply #548 Dátum: 2011, 04 25, 15:04:06 »
Jaaa, hát így könnyű! :) Az Optimuson én is erősen gondolkoztam... de nem az igazi. A SGSII a nyerő. :) Ha nem lesz túl sok gyári hibája, tarolni fog a piacon. :)

Nem lesz! A samsung tanult a hibájából ;)

Nem elérhető aztek

« Reply #549 Dátum: 2011, 04 25, 15:06:47 »
Úgy legyen! :) Nagyon remélem, hogy mi az elsők között fogjuk tapasztalni, hogy mennyire tökéletes telefont hoztak össze! :)