0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Lehet én is T-nél fogom megvenni xD Még nem tudom!De most komolyan ilyen minőségi hátlapot kapunk 160 ezerért??? You are not allowed to view links. Register or Login a videón 0:54-nél leveszi a hátlapot, s majdnem sírva fakadtam 56-nál mondja is a csávó, hogy "kaka" xD
De most komolyan ilyen minőségi hátlapot kapunk 160 ezerért???
hát....itt nem valami olcsóYou are not allowed to view links. Register or Login
Lehendö SGS II Tulajok, idáig - moco- Shumacher26- Kromosome- carpediem007- xedamen, még valaki? 5fő megvan
500 euro + 19% áfa előrendelésben,ha esetleg van ismerősnek cége aminek EU-s adószáma van akkor áfa sincs.én csak a normális garancia miatt rendeltem onnan,nameg nem bírtam várni sem:-)nálam a bolti garancia nem játszik.
Na ezzel a normális garival van bajom. Bolti garis, "újhasználtáfás" zúggsm nálam nem játszik, rendes számla kell úgy a legolcsóbb. EU 0%-os is jó lenne, de nem szívesen küldözgetném ki külföldre ha gond van vele, ezért nem rendeltem még meg az expansystól. Itt tipródok már napok óta, és nem tudok dönteni.
Azért 160ért sokalom, Angliába is 145körül jön ki, énis még megvárom a GsmLine mit mond, aztán jön a rendelés :-) akkor 3.án várom ám a nagy beszámolokat :-)
samsung galaxy s 2 how to root using gingerbreak 1.10
"megrendeltem az új galaxyt,£495.00 pénzért.Május 3.-án kedden lesz meg" énisakarooom
Ez gyors volt Remélem h a Titanium Backup menni fog mire megveszem
Meglesz az előbb is,úgy néz ki De majd úgy is mondom
Látom már nem lesz meg az 5db-ra a kedvezmény
Megrendeltem expansys-nál! Futárral együtt 169 ezer... Raktárra érkezik 8 napon belül, s onnan még 3-4-5 nap mire kihozzák
hogyhogy annyi? összeadtam és nekem ennyire jön ki: 162160,-