2024, 11 25, 11:57:31
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Váróterem  (Megtekintve 224244 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #1625 Dátum: 2011, 06 10, 07:08:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nah megvettem a kicsikét:)
Első benyomások.
-Sztem gyönyörű :)
-Kijelző.... Engem elkápráztat. (itt nagyon enyén fogalmaztam :P )
-Amit még most se értek hogy hatalmas telefon és mégis simán ismétlem simán kezelem egy kézzel.
 Ezen én nagyon meglepődtem :)
Áhhhh annyira szét tudnám dicsérni és nehéz visszafogni magam hogy ne dícsérjem agyon :) Pedig tudnám.
Első Androidos okostelefonom ugyhogy biztos sokszor megakadok majd és jönnek a hülye kérdéseim :D
Gratula, használd egészséggel, de a profilodba is írd be. :)))
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jasper

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: [ROM][Aroma] The S ROM v4.0 ♦S4 i9500 Style♦AdFree♦Flash Support★STABLE & Stunning
« Reply #1626 Dátum: 2011, 06 11, 19:58:10 »
Sziasztok!

Nah tegnap sikerült nekem is megvenni, de a lányom ballagása fontosabb volt igy igazán nem volt időm nyomkodni ;)
Aki Samsung Galaxy S I - ről váltott gondolom nem érez akkora változást mint én aki az omnia 2 -ről tértem át.
Mint már irtam sokat foglalkoztam az omniára telepithető androiddal igy az alap dolgok már rutin szerűen mentek, de azért jó érzés egy megbizható 2.3 as androidos rendszer a telefonon.
A képernyő méretéről és a minőségéről már nem is beszélve.

Ami idegesit az alul elhelyezett usb csatlakozó. Engem kimondottan zavar.

Próbálom belakni programok és játékok terén.

Azt hiszem megérte várnom. Igaz ezt az egy hetet nem kivánom senkinek ;)

Üdv: Jasper

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1627 Dátum: 2011, 06 11, 20:04:04 »
Sziasztok!

Nah tegnap sikerült nekem is megvenni, de a lányom ballagása fontosabb volt igy igazán nem volt időm nyomkodni ;)
Aki Samsung Galaxy S I - ről váltott gondolom nem érez akkora változást mint én aki az omnia 2 -ről tértem át.
Mint már irtam sokat foglalkoztam az omniára telepithető androiddal igy az alap dolgok már rutin szerűen mentek, de azért jó érzés egy megbizható 2.3 as androidos rendszer a telefonon.
A képernyő méretéről és a minőségéről már nem is beszélve.

Ami idegesit az alul elhelyezett usb csatlakozó. Engem kimondottan zavar.

Próbálom belakni programok és játékok terén.

Azt hiszem megérte várnom. Igaz ezt az egy hetet nem kivánom senkinek ;)

Üdv: Jasper
Az usb gondodat egy dokkoló megoldja.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jasper

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: [ROM][Aroma] The S ROM v4.0 ♦S4 i9500 Style♦AdFree♦Flash Support★STABLE & Stunning
« Reply #1628 Dátum: 2011, 06 11, 20:27:32 »
Dokkolóval elfér a kezemben ?  ;)  :D

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1629 Dátum: 2011, 06 11, 20:40:52 »
Üdv a klubban az újaknak. Tényleg érdekes a méret. A HD2-est anno nagyobbnak lehetett érezni.Pedig kisebb. Nagyon jól megoldotta a samsung a méret növekedést. Én ma éreztem csak nem annyira kézre esőnek amikor fényképezgettem / igen már fényképezőt sem hordok mert annyira jó képeket csinál a gs2, a dvd kamerámat meg eladom mert röhejes a gs2-es videoi mellett./ szóval be voltam rezelve,hogy kicsúszik a kezemből vagy kilökik és zuhan pár száz métert. Most először gondoltam rá,hogy hasznos lenne egy csukló pánt mint a fényképezőknél.
Szegény gs1 már 2 hete nincs bekapcsolva sem.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1630 Dátum: 2011, 06 11, 23:12:21 »
Dokkolóval elfér a kezemben ?  ;)  :D
Igen, elfér.  ;)

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #1631 Dátum: 2011, 06 13, 08:00:52 »
Sziasztok!

Úgy néz ki, én is csatlakozom ebbe a klubba, persze csak ha érdemes, és tényleg  jó ez a készülék. Hiányzik az Android, de az iPhone után nagyok az elvárásaim.  :ok:
mégsem lettél tulaj?

Nem elérhető Caaabi

• PDA: HTC ONE
« Reply #1632 Dátum: 2011, 06 15, 14:22:36 »
sziasztok, a véleményeteket szeretném kikérni erről a hirdetésről : You are not allowed to view links. Register or Login    ( ha mlég nem szedte le a pali ) nos ezt a telefont vettem meg ugyhogy utaltam a  censored inak 45 -t meg majd a futárnak adok 45-t ha ideadta kiprobáltam megnétem midnen megvan a hozzá stb garanciális papirt leellenőriztem aztmondta hogy gyári samsung garanciával van, és egy notebookba számitotta be mert akié az s2 volt inkább laptopott akart és jo áron betudta számitani magának igy ezért tudja olcson adni, megnzétem további hirdetéseit valoban laptopokat árult, telefonon elkértem minden adatát amit tudtam személyi igazolvány számát lakcimét nevét a számlaszám ugye megvan amire utaltam, kép 2 db készült a telefonrol, tehát létezik:D ugy hogy holnap este 6 ra jön elvileg a futár, ugyhogy kiváncsi vagyok mi a véleményetek, mire kell odafigyelnem személyes átvételkor majd, mewrt nemtudom klón van e már ebböl hogy esetleg nem e az, és ha igen azzt hogy vezsem észre meg ilyen apróságok, tanácsokat véleményeket megköszönnék :) köszönettel: Csabi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1633 Dátum: 2011, 06 15, 14:46:40 »
sziasztok, a véleményeteket szeretném kikérni erről a hirdetésről : You are not allowed to view links. Register or Login    ( ha mlég nem szedte le a pali ) nos ezt a telefont vettem meg ugyhogy utaltam a  censored inak 45 -t meg majd a futárnak adok 45-t ha ideadta kiprobáltam megnétem midnen megvan a hozzá stb garanciális papirt leellenőriztem aztmondta hogy gyári samsung garanciával van, és egy notebookba számitotta be mert akié az s2 volt inkább laptopott akart és jo áron betudta számitani magának igy ezért tudja olcson adni, megnzétem további hirdetéseit valoban laptopokat árult, telefonon elkértem minden adatát amit tudtam személyi igazolvány számát lakcimét nevét a számlaszám ugye megvan amire utaltam, kép 2 db készült a telefonrol, tehát létezik:D ugy hogy holnap este 6 ra jön elvileg a futár, ugyhogy kiváncsi vagyok mi a véleményetek, mire kell odafigyelnem személyes átvételkor majd, mewrt nemtudom klón van e már ebböl hogy esetleg nem e az, és ha igen azzt hogy vezsem észre meg ilyen apróságok, tanácsokat véleményeket megköszönnék :) köszönettel: Csabi
Lehet akár függetlenített szolgáltatós is, és ha nem fizeti a részleteket akkor letiltják minden hálózatról imei alapján, és akkor telefonálni nem tudsz majd vele, de minden másra használható lesz.
De ez csak egy ötlet, hogy vajon miért ilyen olcsó... 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Caaabi

« Reply #1634 Dátum: 2011, 06 15, 14:50:23 »
Lehet akár függetlenített szolgáltatós is, és ha nem fizeti a részleteket akkor letiltják minden hálózatról imei alapján, és akkor telefonálni nem tudsz majd vele, de minden másra használható lesz.
De ez csak egy ötlet, hogy vajon miért ilyen olcsó...

Ha valami átverés van a dologban egyből meglesz a pali, mivel mindent felirtam ami alapján elkaphatják, meg beszéltem nyomozó kollégámmal is erről a sziturol és aztmondta igy a legjobb ahogy csináltam, viszont ezt hogy tudnám minél elöbb kideriteni hogy vajon szolgáltatótol elhozott darabrol van e szo ? Aztirta h számlával mindennel adja, azon csak észreveszem a turpisságot nem ? vagy ha nem akkor hogy tudom minél hamarabb leellenöriztetni a készüléket ?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1635 Dátum: 2011, 06 15, 15:31:19 »

Ha valami átverés van a dologban egyből meglesz a pali, mivel mindent felirtam ami alapján elkaphatják, meg beszéltem nyomozó kollégámmal is erről a sziturol és aztmondta igy a legjobb ahogy csináltam, viszont ezt hogy tudnám minél elöbb kideriteni hogy vajon szolgáltatótol elhozott darabrol van e szo ? Aztirta h számlával mindennel adja, azon csak észreveszem a turpisságot nem ? vagy ha nem akkor hogy tudom minél hamarabb leellenöriztetni a készüléket ?
Ha van számla, és nem photoshoppal készült, és rajta van az IMEI vagy valamilyen sorozatszám, akkor talán minden rendben lehet vele.
Nem biztos, hogy gond lesz vele, csak mint eshetőséget írtam le.
Nem tudom hogyan lehet megnézni hogy szolgáltatós-e, romcserével eltűnnek az arra utaló jelek is ha voltak.

De legyünk jóhiszeműek, és bízzunk egymásban! :)

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Caaabi

« Reply #1636 Dátum: 2011, 06 15, 15:35:05 »
Ha van számla, és nem photoshoppal készült, és rajta van az IMEI vagy valamilyen sorozatszám, akkor talán minden rendben lehet vele.
Nem biztos, hogy gond lesz vele, csak mint eshetőséget írtam le.
Nem tudom hogyan lehet megnézni hogy szolgáltatós-e, romcserével eltűnnek az arra utaló jelek is ha voltak.

De legyünk jóhiszeműek, és bízzunk egymásban! :)

köszönöm a segítségedet :) hát holnap majd leírom hogy miújság addigis a legjobbakban bízok =)

Nem elérhető kopus

• Navigáció / Navigation: igo 8
  • PDA: SGS 2
  • PDA ROM: XWKE2
« Reply #1637 Dátum: 2011, 06 17, 22:57:02 »
Mától és tulajdonosa vagyok egy SGS2-nek

Irtó jó érzés...

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #1638 Dátum: 2011, 06 18, 00:10:23 »
Mától és tulajdonosa vagyok egy SGS2-nek

Irtó jó érzés...
Egészségedre!  :ok:

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #1639 Dátum: 2011, 06 18, 00:33:33 »

A nyomozó kollégád azt nem említette, hogy ha valamit a rendes árához képest olcsón veszel, és véletlenül lopott akkor te orgazda vagy? Mivel ennyi körüljárás amit te csináltál az édes kevés, nem jártál utána rendőrségen, hogy nem lopott-e. Ezt csak azért említettem, hogy erre is jó oda figyelni ha valami nagyon olcsó, mert sokat kell magyarázkodni, hogy ne álljon meg az orgazdaság vádja....

Valószínű, hogy ezzel nem lesz gondod, mert tuti nem lopott, csak tuti szolgáltatós...

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #1640 Dátum: 2011, 06 18, 00:41:33 »
köszönöm a segítségedet :) hát holnap majd leírom hogy miújság addigis a legjobbakban bízok =)

Ja és sgs toolboxal, check product code, mutatni fogja a jelenlegi nv_data.bin ben lévő Product kódot, és az nv_data.bak ban lévő eredetit, és azt romcserével nem tudják eltüntetni,sőt mással sem nagyon. csak ha törli az nv_data.bak fájlt, de akkor meg látni fogod, hogy valami hiányzik.

Nem elérhető johnyenglish

• PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80210a-216-30
« Reply #1641 Dátum: 2011, 06 18, 07:02:52 »
Sziasztok!

Tegnap megvettem az SGS 2-t a T-nél.
Most ismerkedem vele.
O2-ről váltottam. Ez az első androidos telefonom.
Eddig nagyon tetszik, most olvasom a FAQ-t.
LG G2

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #1642 Dátum: 2011, 06 18, 09:37:13 »
Sziasztok!

Tegnap megvettem az SGS 2-t a T-nél.
Most ismerkedem vele.
O2-ről váltottam. Ez az első androidos telefonom.
Eddig nagyon tetszik, most olvasom a FAQ-t.
Szia. Kis lépés...de nagy ugrás! :D
Gratula, használd okosan :)

Nem elérhető mf01

• PDA: Nexus 7
  • PDA ROM: PAC
« Reply #1643 Dátum: 2011, 06 19, 09:02:36 »
Sziasztok! Vásárlás előtt állok, és az a kérdés merült föl, hogy praktikusan mi a különbség a különböző garanciák között? Persze alapvetően tudom, inkább arra gondolok, hogy pl. lehet-e tudni, hogy az egyik tuti gyári független, míg a másik tuti nem, stb:
- bolti/forgalmazói garancia
- EU garancia
- magyar/HU garancia
- gyártói/samsung garancia

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1644 Dátum: 2011, 06 19, 16:01:18 »

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1645 Dátum: 2011, 06 19, 16:16:47 »
hmm, nem pont erre vártam :(

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #1646 Dátum: 2011, 06 19, 20:06:17 »
hmm, nem pont erre vártam :(
Legalább nincs kísértés!  ;)

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
  • PDA: Samsung GT-I9100
  • PDA ROM: XXLPH-PFC-HOLO
« Reply #1647 Dátum: 2011, 06 20, 11:41:22 »
Helló Mindenki!

Átköltöztem és is Omnia 2 topicból ide hozzátok. Egyelőre nincs időm komolyabban beleásni magam a GS2 lelki világába , de nem fogom sokáig bírni úgy sem, ahogy magamat ismerem. Szal egyelőre csak arra fussa, hogy belakjam és használjam. De ami késik az jön, ahogy mondani szokták. :) Vagy nem. De akkor is jó nagyot léptem ezzel a nem telefonnal. :D

Nem elérhető Caaabi

« Reply #1648 Dátum: 2011, 06 20, 11:51:41 »
A nyomozó kollégád azt nem említette, hogy ha valamit a rendes árához képest olcsón veszel, és véletlenül lopott akkor te orgazda vagy? Mivel ennyi körüljárás amit te csináltál az édes kevés, nem jártál utána rendőrségen, hogy nem lopott-e. Ezt csak azért említettem, hogy erre is jó oda figyelni ha valami nagyon olcsó, mert sokat kell magyarázkodni, hogy ne álljon meg az orgazdaság vádja....

Valószínű, hogy ezzel nem lesz gondod, mert tuti nem lopott, csak tuti szolgáltatós...

volt róla szó persze, viszont a helyzet az hogy a pali nem küldött semmit, el se lehet érni, felszívódott úgyhogy még aznap megtörtént a feljelentés, ez van, remélhetőleg akkor előkerül mert rengeteg cuccot csatoltam a feljelentéshez, ugynézki majd nyár vége felé fogok venni egyet ha bejön a vodafonnál vagy ha függetlenül lemegy 110-100 környékére akkor speedshop gsmline vagy valami, esetleg expressz.hu marad de csak szeméyles találkozással...

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #1649 Dátum: 2011, 06 20, 12:59:43 »

Az NFC-t még itt is opcionálisnak írják  :shock:
S LCD? Ugyan már... Ezt a Samsung sem gondolhatja komolyan! Tegrával mennek majd a jó játékok, de ne élvezzük őket a kijelző miatt? Ez egyre viccesebb lesz :D
Bár így meg itt a jó kijelző, játék meg alig-alig vagy csak moddinggal :(

Mi lenne, ha a 2.4-től az androidban alapból lenne olyasmi megoldás, mint a Chainfire, csak minden teljesen automatikus lenne! Tehát, ha tegrás játékot indítok el, akkor alapból átállna stb...
Komolyan mondom felvetetem magam a Google tanácsadójának :D Lenne pár ötletem!