2024, 11 25, 11:39:00
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Váróterem  (Megtekintve 224242 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jasper

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: [ROM][Aroma] The S ROM v4.0 ♦S4 i9500 Style♦AdFree♦Flash Support★STABLE & Stunning
Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #1600 Dátum: 2011, 06 08, 10:10:30 »
Közben ha jól látom megint rendelhető a telefon  :taps:

Progrocko

• Vendég
« Reply #1601 Dátum: 2011, 06 08, 10:37:28 »
Üdv Mindenkinek!

Én is nagyon várom már hogy kezemben legyen az az SGS2, csak egy gondom van.
Mindig vacillálok az árak láttán. Szerintetek hol lehet megrendelni normális garanciális feltételekkel (1+2év), szolgáltatófüggetlenül?
Mert legtöbb oldalon kiírják hogy 138e, csak épp kihagyják azt, hogy doboz nélkül zacskós verza, + 1év gari az sem gyártói.
Ti mely helyeket ajánljátok ahol személyes tapasztalatotok szerint igenis megbízhatóak és korrektek?
Ha netán a válaszok reklámnak minősülnek, akkor írjatok PÜ-be.
Köszi!

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #1602 Dátum: 2011, 06 08, 11:00:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv Mindenkinek!

Én is nagyon várom már hogy kezemben legyen az az SGS2, csak egy gondom van.
Mindig vacillálok az árak láttán. Szerintetek hol lehet megrendelni normális garanciális feltételekkel (1+2év), szolgáltatófüggetlenül?
Mert legtöbb oldalon kiírják hogy 138e, csak épp kihagyják azt, hogy doboz nélkül zacskós verza, + 1év gari az sem gyártói.
Ti mely helyeket ajánljátok ahol személyes tapasztalatotok szerint igenis megbízhatóak és korrektek?
Ha netán a válaszok reklámnak minősülnek, akkor írjatok PÜ-be.
Köszi!

Szia !
Ismeretségi körödben keres olyat a cégként vissza tudja igényelni az Áfát. Akkor a Te általad említett áron hozzájutsz pl a gyorsboltba. De így már több helyen is eredeti dobozt kaphatsz. Szerintem.
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Progrocko

• Vendég
« Reply #1603 Dátum: 2011, 06 08, 13:48:36 »
Szia !
Ismeretségi körödben keres olyat a cégként vissza tudja igényelni az Áfát. Akkor a Te általad említett áron hozzájutsz pl a gyorsboltba. De így már több helyen is eredeti dobozt kaphatsz. Szerintem.

Üdv!
Áfa visszaigényléses verzión már én is elgondolkoztam, de sajnos nincs ilyenre lehetőségem... még. Ha lenne saját cégem biztos beruháztam volna már rá. :)

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #1604 Dátum: 2011, 06 08, 13:55:30 »
Üdv!
Áfa visszaigényléses verzión már én is elgondolkoztam, de sajnos nincs ilyenre lehetőségem... még. Ha lenne saját cégem biztos beruháztam volna már rá. :)
Akkor normális helyen bruttó 170 körül, nem normálison 138 e Ft. Vagy marad a szolgáltatós T-nél 109 e Ft-ért két év hűséggel veheted meg.
Vagy vársz ;) Később olcsóbb, meg már olyat is láttam, hogy valakinek nem jött be (de csak 1 ilyet és el akarta adni :hmm:)
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Progrocko

• Vendég
« Reply #1605 Dátum: 2011, 06 08, 15:03:10 »
Akkor normális helyen bruttó 170 körül, nem normálison 138 e Ft. Vagy marad a szolgáltatós T-nél 109 e Ft-ért két év hűséggel veheted meg.
Vagy vársz ;) Később olcsóbb, meg már olyat is láttam, hogy valakinek nem jött be (de csak 1 ilyet és el akarta adni :hmm:)
Köszi az info.t ;) ezeket én is végignéztem.
Hát igen kénytelen vagyok "várni", mert szolgáltatós előfizura nincs szükségem, Nem normális helytől meg már előbb írtam miért tartok.
Vagy, most megragadom az alkalmat, és ha valaki még szeretne de ugyanebben a dilemmában van mint én, akkor várom további 4fő jelentkezését, és fordulunk az expansys-hoz. Szóval várom a jelentkezőket! :ok:

Lacus_

• Vendég
« Reply #1606 Dátum: 2011, 06 08, 15:43:40 »
Köszi az info.t ;) ezeket én is végignéztem.
Hát igen kénytelen vagyok "várni", mert szolgáltatós előfizura nincs szükségem, Nem normális helytől meg már előbb írtam miért tartok.
Vagy, most megragadom az alkalmat, és ha valaki még szeretne de ugyanebben a dilemmában van mint én, akkor várom további 4fő jelentkezését, és fordulunk az expansys-hoz. Szóval várom a jelentkezőket! :ok:
Én tőlük vettem és 2 év gari, áfás számlát is adtak  ;)

Nem elérhető gorak

• PDA: Galaxy S2
  • PDA ROM: Lite'ning Rom v1.4 XWKF1
« Reply #1607 Dátum: 2011, 06 08, 17:45:22 »
Ma megkaptam a Telenortól a számhordozásos papírt és elindultam a T-mobilehoz venni egyet .. sajnos Pesten semelyik T-pontban nincs raktáron  :'( T-partnernél lehet annak nem látják a készletét bementem Europarkba és Westend T-partnerhez de persze egyikben se volt, webshopból sem kapható ahogy látom

Nem elérhető jasper

• PDA ROM: [ROM][Aroma] The S ROM v4.0 ♦S4 i9500 Style♦AdFree♦Flash Support★STABLE & Stunning
« Reply #1608 Dátum: 2011, 06 08, 20:39:11 »
Ma megkaptam a Telenortól a számhordozásos papírt és elindultam a T-mobilehoz venni egyet .. sajnos Pesten semelyik T-pontban nincs raktáron  :'( T-partnernél lehet annak nem látják a készletét bementem Europarkba és Westend T-partnerhez de persze egyikben se volt, webshopból sem kapható ahogy látom

Nem is igértek semmit?

Nem elérhető kopus

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: igo 8
  • PDA: SGS 2
  • PDA ROM: XWKE2
« Reply #1609 Dátum: 2011, 06 08, 20:50:08 »

Tegnap óta a Telenornál is megvehető.

Nem elérhető Amino

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: Galaxy SII
  • PDA ROM: Nincs
« Reply #1610 Dátum: 2011, 06 08, 22:12:22 »
Holnap meglesz a kicsikém :P Már két hete könyörgök az egyik T-s üzletnek hogy hozzanak nekem..... igérgették össze vissza. Ma csak ugy próbaképp bementem egy másik helyi T-be megkérdezni hogy van-e. Azt mondja a nő van :D Nem hittem el. Kihozattam vele hogy megnézzem és tényleg az :D Persze hogy nem volt nálllam semmi.... :\ Félrerakattam holnap reggel mehetek érte. Szal reggel 9-re nyitásra én már ott leszek:D Juuuj hogy fogok én most így aludni :P

Progrocko

• Vendég
« Reply #1611 Dátum: 2011, 06 09, 08:49:16 »
Holnap meglesz a kicsikém :P Már két hete könyörgök az egyik T-s üzletnek hogy hozzanak nekem..... igérgették össze vissza. Ma csak ugy próbaképp bementem egy másik helyi T-be megkérdezni hogy van-e. Azt mondja a nő van :D Nem hittem el. Kihozattam vele hogy megnézzem és tényleg az :D Persze hogy nem volt nálllam semmi.... :\ Félrerakattam holnap reggel mehetek érte. Szal reggel 9-re nyitásra én már ott leszek:D Juuuj hogy fogok én most így aludni :P
Üdv!
No akkor már csak percek kérdése :) Gondolom már ott vagy és lassan rájuk döntöd az ajtót :D :) :ok:

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
Re: Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #1612 Dátum: 2011, 06 09, 11:37:17 »
Üdv!
No akkor már csak percek kérdése :) Gondolom már ott vagy és lassan rájuk döntöd az ajtót :D :) :ok:

Már a Telenornál is kapni ...

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: toronyiránt 1.0 version
  • PDA: Note 8
« Reply #1613 Dátum: 2011, 06 09, 17:19:37 »
Megvan az SGS II?
Várjuk a tapasztalatokat!

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #1614 Dátum: 2011, 06 09, 17:26:16 »
Megvan az SGS II?
Várjuk a tapasztalatokat!
1-2 napra Ő is eltünik  :D :D ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jasper

« Reply #1615 Dátum: 2011, 06 09, 20:00:58 »
Bent van a telefonom a t-pontban holnap én is mehetek 9 re érte ;)

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1616 Dátum: 2011, 06 09, 20:48:00 »
Bent van a telefonom a t-pontban holnap én is mehetek 9 re érte ;)
Grat  :taps: :taps: látom, hogy i8000-ről váltasz, kérünk tapasztalatot, véleményt stb....  az androidról és a készüléről is :D :D :D
Aztán nehogy egy hétre eltünj az SGS2-vel ;) ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jasper

« Reply #1617 Dátum: 2011, 06 09, 21:31:03 »
Beetettek az Omniára fejlesztett androiddal. Nagy részt azért is váltok ;)

Igyekszem nem eltünni.... nem lesz egyszerű ,de majd most jönnek csak a kérdések igazán  ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1618 Dátum: 2011, 06 09, 21:36:40 »
Beetettek az Omniára fejlesztett androiddal. Nagy részt azért is váltok ;)

Igyekszem nem eltünni.... nem lesz egyszerű ,de majd most jönnek csak a kérdések igazán  ;)
Ha nem kapsz választ valamilyen kérdésre, akkor az lehet amiatt is, hogy már ezerszer megkérdezték, és a faq-ban benne van.  ;) Vagy nem tudjuk a választ, és nem írjuk le százan, hogy nem tudjuk a választ...
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető jasper

« Reply #1619 Dátum: 2011, 06 09, 21:40:05 »
Ha nem kapsz választ valamilyen kérdésre, akkor az lehet amiatt is, hogy már ezerszer megkérdezték, és a faq-ban benne van.  ;) Vagy nem tudjuk a választ, és nem írjuk le százan, hogy nem tudjuk a választ...

Szerinted hányszor olvastam végig itt minden fórumot?  ;)
Az elmúlt pár napban mig vártam rá volt időm  :)

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1620 Dátum: 2011, 06 09, 21:53:56 »
Tudom milyen érzés, én az SGS 1-l és az SGS 2-vel is ugyan ezt csináltam, amíg vártam a készülékekre, addig  :olvass: :olvass: :olvass:, de ha a kezedben lesz az SGS2 meglátod, hogy könyebb lesz.  :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1621 Dátum: 2011, 06 09, 21:55:07 »
Akkor viszont elvárjuk, hogy segíts a kezdőknek :D  :taps:
Kíváncsi leszek a gyakorlatra az elmélet után. Ne hagyj minket parlagon ha meglesz, mi itt imádjuk az első benyomásokat :) Sajnos kevesen örvendeztetnek meg vele.

Neked is mondom, várok írásokat a kezdeti lépésekről, tapasztalatokról, hogy utána kitegyük a portálra, szerintem sokaknak hasznos lenne.

Egy már van: You are not allowed to view links. Register or Login  Köszi andeekey1!

Egy pedig most készül, köszi MACI70!

Ide küldheted vagy bárki akinek kedve van közkincsé tenni a véleményét, tapasztalatait:
patience.i900kukacgmailpontcom

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #1622 Dátum: 2011, 06 09, 22:12:00 »

Neked is mondom, várok írásokat a kezdeti lépésekről, tapasztalatokról, hogy utána kitegyük a portálra, szerintem sokaknak hasznos lenne.

Egy pedig most készül, köszi MACI70!

Ide küldheted vagy bárki akinek kedve van közkincsé tenni a véleményét, tapasztalatait:
patience.i900kukacgmailpontcom

:oops: :oops: ;)

Nem elérhető Amino

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: Galaxy SII
  • PDA ROM: Nincs
« Reply #1623 Dátum: 2011, 06 10, 00:18:45 »
Nah megvettem a kicsikét:)
Első benyomások.
-Sztem gyönyörű :)
-Kijelző.... Engem elkápráztat. (itt nagyon enyén fogalmaztam :P )
-Amit még most se értek hogy hatalmas telefon és mégis simán ismétlem simán kezelem egy kézzel.
 Ezen én nagyon meglepődtem :)
Áhhhh annyira szét tudnám dicsérni és nehéz visszafogni magam hogy ne dícsérjem agyon :) Pedig tudnám.
Első Androidos okostelefonom ugyhogy biztos sokszor megakadok majd és jönnek a hülye kérdéseim :D

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: toronyiránt 1.0 version
  • PDA: Note 8
« Reply #1624 Dátum: 2011, 06 10, 00:23:56 »
Nah megvettem a kicsikét:)
Első benyomások.
-Sztem gyönyörű :)
-Kijelző.... Engem elkápráztat. (itt nagyon enyén fogalmaztam :P )
-Amit még most se értek hogy hatalmas telefon és mégis simán ismétlem simán kezelem egy kézzel.
 Ezen én nagyon meglepődtem :)
Áhhhh annyira szét tudnám dicsérni és nehéz visszafogni magam hogy ne dícsérjem agyon :) Pedig tudnám.
Első Androidos okostelefonom ugyhogy biztos sokszor megakadok majd és jönnek a hülye kérdéseim :D
Gratula!
Üdv a klubban!