Tényleg jó cuccok, ha használhatóak. Akkuról van tapasztalatod az i9000-ből? Normális akksit adnak, nem csökknet teljesítményűt? Nekem van az i9000-hez kínai akksi amiből 1-2 cellát kispóroltak, mert 80%-ról indul és 20%-nál kikapcsol. Szóval ez nem ilyen? (bár a hátlap miatt nem hinném, hogy sűrűn cserélgetnéd )
Ja, és a protector mennyire használható,méretpontos? Gondolom azért nem egy Brando ultraclean...
Sztm én is bevásárlok itt.
Nekem még az "első szériás" hamisítványaim vannak, amik ugyan úgy néznek ki mint az eredeti és teljesítményben is ugyan olyanok, néha még jobban is bírták.
Ennyire rossz a hátlap?
Én még csak várólistán vagyok a T-nél de már nagyon örülnék ha a kezemben lenne
Screen protectort meg nem raktam fel, azóta is ott van a fiókban
Úgyis mindig a tokban volt (amit az autós szetthez adtak, nagyon jól passzol) így ha leesett sem volt baja, karcot se láttam még napfény alatt sem, mikroszkóp alá meg nem tettem
De a kivágása az olyan volt, mint amit a gyári samu boltban adtak egy ezresért (de megjegyzem, gagyi, gány
)
Szerintem is érdemes bevásárolni náluk, mert nagyon jók az áraik, ingyen postáznak és relative minőségi a cucc. Mindenesetre használható, az biztos. A gépet meg nem féltem a gagyi akkutól, úgy tudom hogy szétfolyás, robbanás akkor szokott lenni csak amikor töltőn van, használat közben nem. A pótakkukat meg mindig csak a saját töltőjükben töltöttem.