2024, 11 25, 09:00:03
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Váróterem  (Megtekintve 224237 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #1675 Dátum: 2011, 06 26, 16:55:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát...lehet, hogy még előbb, mint gondolnánk. Twitteren írják, hogy augusztus-szeptemberre jön a GSIII !!

Szerintem nem fogja akkora várakozás övezni, GS2-öt. Viszont nem tudom hogyan fogom akkor viselni, hogy kijött egy újabb és haladnom kellene :shock:

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #1676 Dátum: 2011, 06 26, 18:09:11 »
Szerintem nem fogja akkora várakozás övezni, GS2-öt. Viszont nem tudom hogyan fogom akkor viselni, hogy kijött egy újabb és haladnom kellene :shock:

:hejes: Szerintem nem fogja akkora várakozás övezni, mint a GS2-őt

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #1677 Dátum: 2011, 06 26, 18:19:17 »
Hát...lehet, hogy még előbb, mint gondolnánk. Twitteren írják, hogy augusztus-szeptemberre jön a GSIII !!

na neeeeeeeeeee!!!  :hmm: :o
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1678 Dátum: 2011, 06 26, 18:54:42 »
Az komoly butaság lenne a Samutól. Az a 10 hónap, amennyi idő alatt leváltotta az egyest a kettessel, az kb. az ideális.
Zászlóshajó-modellnél nem szokás sűrűbben váltani...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sam Winchester

• PDA: Samsung Galaxy S és Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: I9000XXJPY és I9100XXKF2
« Reply #1679 Dátum: 2011, 06 26, 19:29:45 »

azért jó lenne, ha a samunál nem csak a hardware-t tolnák ennyire, hanem a szoftveres bácsikat is noszogatnák, mivel pl sokkal jobban örülnék egy 2.3.3-as droidra GS1-re, mint annak, hogy a még tök új ropogós telómat hajíthatom ki, mert jön a gs3. Egyébként meg nem hiszem, hogy a gs2 ne állná meg a helyét az iphone 5-el szemben, max ki kéne hozni az NFC-s 32GB-s verziót droid 2.3.4-el és kész. Aztán jövőre jöhetne a gs3 egy picivel nagyobb felbontással és egy 1800-2000 mAh-s akksival. Szép lenne.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1680 Dátum: 2011, 06 26, 20:52:42 »
azért jó lenne, ha a samunál nem csak a hardware-t tolnák ennyire, hanem a szoftveres bácsikat is noszogatnák, mivel pl sokkal jobban örülnék egy 2.3.3-as droidra GS1-re, mint annak, hogy a még tök új ropogós telómat hajíthatom ki, mert jön a gs3. Egyébként meg nem hiszem, hogy a gs2 ne állná meg a helyét az iphone 5-el szemben, max ki kéne hozni az NFC-s 32GB-s verziót droid 2.3.4-el és kész. Aztán jövőre jöhetne a gs3 egy picivel nagyobb felbontással és egy 1800-2000 mAh-s akksival. Szép lenne.

én úgy tudom GS1-re van hivatalos 2.3.3

ez pedig idézet az SGS III-val kapcsolatban:

Korean manufacturer Samsung may be mulling plans to slash its product cycles and release a new top-end mobile phone to take on the Apple iPhone 5 which is now expected to come in September.
Apple rivals might have been taken by surprise by the company's decision to diverge from its regular annual product refresh and given that by the time the iPhone 5 is release, their own flagship handsets will be at least six months old, it doesn't come as a surprise that some may be considering new iPhone 5 rivals.
Popherald claims that sources located in Asia have confirmed that Samsung will have a new Android-powered phone - launched in August or September - that will be pitted against the iPhone 5, one that apparently won't carry the Galaxy branding but which will come with better specs.
Expect a 1.4GHz dual core Samsung Exynos SoC (up from 1.2GHz), 1GB RAM and Android 2.3.4 Gingerbread with Samsung's own TouchWiz user interface.
The latest Android build will bring Google Talk with support for video calls as well. The current Samsung Galaxy SII is already a successful product and packs the very best features you'd expect from a high end smartphone including NFC, an ultra slim chassis and a large 4.3-inch WVGA touchscreen.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #1681 Dátum: 2011, 06 26, 21:03:54 »
én úgy tudom GS1-re van hivatalos 2.3.3

ez pedig idézet az SGS III-val kapcsolatban:

Korean manufacturer Samsung may be mulling plans to slash its product cycles and release a new top-end mobile phone to take on the Apple iPhone 5 which is now expected to come in September.
Apple rivals might have been taken by surprise by the company's decision to diverge from its regular annual product refresh and given that by the time the iPhone 5 is release, their own flagship handsets will be at least six months old, it doesn't come as a surprise that some may be considering new iPhone 5 rivals.
Popherald claims that sources located in Asia have confirmed that Samsung will have a new Android-powered phone - launched in August or September - that will be pitted against the iPhone 5, one that apparently won't carry the Galaxy branding but which will come with better specs.
Expect a 1.4GHz dual core Samsung Exynos SoC (up from 1.2GHz), 1GB RAM and Android 2.3.4 Gingerbread with Samsung's own TouchWiz user interface.
The latest Android build will bring Google Talk with support for video calls as well. The current Samsung Galaxy SII is already a successful product and packs the very best features you'd expect from a high end smartphone including NFC, an ultra slim chassis and a large 4.3-inch WVGA touchscreen.

Nem hiszem, hogy ez igaz lenne! Ugye a cikkben arról van szó, hogy a Samsung Augusztus-Szeptember környékén beújít egy erősebb telefonnal! Nem hinném, hogy 1.2-ről 1.4-re váltás akkora nagy cucc lenne (tudván, hogy 1.6-ig fellehet húzni a GSII prociját), hogy inkább azt vennék az emberek, mint a nyílván olcsóbb GSII-t! Ez csak egy spekuláció, ami nálam nem állja meg a helyét!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1682 Dátum: 2011, 06 26, 21:08:58 »
Nem hiszem, hogy ez igaz lenne! Ugye a cikkben arról van szó, hogy a Samsung Augusztus-Szeptember környékén beújít egy erősebb telefonnal! Nem hinném, hogy 1.2-ről 1.4-re váltás akkora nagy cucc lenne (tudván, hogy 1.6-ig fellehet húzni a GSII prociját), hogy inkább azt vennék az emberek, mint a nyílván olcsóbb GSII-t! Ez csak egy spekuláció, ami nálam nem állja meg a helyét!

nekem sem nyerő, csk hirtelen ezt találtam  :google2:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1683 Dátum: 2011, 06 26, 22:48:33 »
Ezaz, bizony!
Az Alma5-ös úgyis csillagászati áron lesz (meg kell nézni a 4-est, közel 1 évesen még mindig drágább, mint az újnak számító SGS2), logikátlan lenne kihozni ennyi minimális változtatással egy új modellt, az is csak azért, hogy új legyen.
Úgyis az ára az, ami versenyképessé teszi. Aki alma-fan, az úgyis almát fog venni, akkor is, ha HW-sen több/jobb a droid és még olcsóbb is. Mert alma és mert státusszimbólum!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

barbara

• Vendég
« Reply #1684 Dátum: 2011, 06 27, 08:15:10 »
Egyelőre 16 gigások vannak, de lesz (vagy már lehet, hogy van is) 32 gigás változat is.

Köszi, már nálam van a kicsike. :)

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #1685 Dátum: 2011, 06 27, 09:49:03 »
Üdv az SGS2 táborba.  :taps: :taps:
Hogy tetszik, első tapasztalatok ??? Omnia2-ről váltottál ? :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

barbara

• Vendég
« Reply #1686 Dátum: 2011, 06 27, 09:51:06 »
Üdv az SGS2 táborba.  :taps: :taps:
Hogy tetszik, első tapasztalatok ??? Omnia2-ről váltottál ? :)

Hááát, csak ámulok és bámulok. Omnia2-ről váltottam, és össze sem lehet hasonlítani. Egyszerűen mesés.

Lacus_

• Vendég
« Reply #1687 Dátum: 2011, 06 27, 09:59:42 »
Hááát, csak ámulok és bámulok. Omnia2-ről váltottam, és össze sem lehet hasonlítani. Egyszerűen mesés.
Üdv a club-ban  ;) ;)

Akkor hamarjában rootold You are not allowed to view links. Register or Login és mentsd le az efs mappádat biztonságos helyre  ;)

PÜ-t is kapsz hozzá  ;)

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: toronyiránt 1.0 version
  • PDA: Note 8
« Reply #1688 Dátum: 2011, 06 27, 10:04:41 »
Gratula! Üdv a klubban.

barbara

• Vendég
« Reply #1689 Dátum: 2011, 06 27, 10:07:31 »
Üdv a club-ban  ;) ;)

Akkor hamarjában rootold You are not allowed to view links. Register or Login és mentsd le az efs mappádat biztonságos helyre  ;)

PÜ-t is kapsz hozzá  ;)

Köszönöm szépen, már megtettem :)

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #1690 Dátum: 2011, 06 27, 13:05:01 »
Váltottam én is.. Üdv mindenkinek itt is ..  :ok:
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1691 Dátum: 2011, 06 27, 14:28:09 »
Váltottam én is.. Üdv mindenkinek itt is ..  :ok:
Jó döntés, üdv az SGS2 táborba.  :taps: :taps: ;)

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #1692 Dátum: 2011, 06 27, 18:37:54 »

Sóginak is kéne egy SGSII. Honnan lehetne szerezni egy függetlent (lehetőleg nem függetlenített) garisat és lehetőleg „olcsón” hozzájutni? Mennyiért lehet most hozzájutni?

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1693 Dátum: 2011, 06 27, 19:51:06 »
Sóginak is kéne egy SGSII. Honnan lehetne szerezni egy függetlent (lehetőleg nem függetlenített) garisat és lehetőleg „olcsón” hozzájutni? Mennyiért lehet most hozzájutni?

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
Re: Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #1694 Dátum: 2011, 06 27, 21:04:27 »
1663 hsz-be moco a nextelt ajánlotta linkkel.:-)
136.850.-Ft

Megtaláltam, továbbítottam, köszönöm. :) Egy másfél hónapos gyerek mellett nehéz böngészni, bocsika. :)

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1695 Dátum: 2011, 06 27, 21:43:56 »
Megtaláltam, továbbítottam, köszönöm. :) Egy másfél hónapos gyerek mellett nehéz böngészni, bocsika. :)

Nem elérhető mzsf

• PDA: Samsun Galaxy SIII
  • PDA ROM: LH1 gyári ROM
« Reply #1696 Dátum: 2011, 06 29, 22:56:42 »
Sziasztok! Vásárlás előtt állok. Végigolvastam ezt és az arenas fórumot is. XDA-n van egy kijelző hibáról szóló topik. Ti tapasztaltatok vmi rendellenességet? Ott azt feltételezik, hogy azért sárgul a jobb oldal, mert ez a rész melegebb, és a hőtől pusztul az amoled. Hosszabb távon esetleg beégések, fakulások lesznek láthatók. Szerintetek ez a veszély fennáll?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1697 Dátum: 2011, 06 29, 23:15:38 »
Sziasztok! Vásárlás előtt állok. Végigolvastam ezt és az arenas fórumot is. XDA-n van egy kijelző hibáról szóló topik. Ti tapasztaltatok vmi rendellenességet? Ott azt feltételezik, hogy azért sárgul a jobb oldal, mert ez a rész melegebb, és a hőtől pusztul az amoled. Hosszabb távon esetleg beégések, fakulások lesznek láthatók. Szerintetek ez a veszély fennáll?
Szerintetek ez nem tartozna bele a garanciális javításba?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #1698 Dátum: 2011, 06 29, 23:30:33 »
Szerintetek ez nem tartozna bele a garanciális javításba?

Ha be sárgul, vagy, bármi elváltozás, szó nélkül cserélik a kijelzőt.

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: toronyiránt 1.0 version
  • PDA: Note 8
« Reply #1699 Dátum: 2011, 06 29, 23:32:10 »

Ha be sárgul, vagy, bármi elváltozás, szó nélkül cserélik a kijelzőt.
Próbálnák meg nem azt tenni.