0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Így igaz! Na, akkor most már négyen nem eszünk!
Öten!-mert anyának sem adok enni!
Biztosat egyelőre nem, az utolsó értesülések szerint 2011 Q2-ben, május körül. Azt már fél lábon is kibírjuk!
Április végén várható legkorábban Magyarországon. Egyelőre szolgáltatókat még nem tudni.
Remélem a független verzió előbb kint lesz
Én meg a szolgáltatóst remélem előbb...
Aranyközépút: a független, és a szolgáltatós verziók is egyszerre jönnek ki! Mondjuk a függetlenre én is több esélyt adok, általában mindig a szolgáltató-független készülékek jelennek meg előbb (kivételek persze vannak).
Persze, nyilván a függetlenek lesznek kint előbb, már csak a "szolgáltatósítás" meg honosítás miatt is.De azért bízom benne, hogy a T hamar hozza majd, és nem kell rá hónapokat várni.
sosem jön ki telefon úgy, hogy előbb a szolgáltatós. mindig a független jön ki, bármilyen típusú is legyen. legalább is kicsiny életem folyamán még sosem találkoztam ilyennel.
Azért reménykedni csak lehet, nem? Nekem mindenképpen T-s kell/lesz, tehát remélem hogy már tegnapra itt lesz...
Ma volt anya a Debitel-nél itt D-ben, hogy megtudja meddig kell éheznie és a független készülékeket április 20 körül várják. Sajnos pontos árat sem tudtak közölni csak annyit, hogy nem elképzelhetetlen a 700Euro feletti ár sem.Na majd elválik mi is lesz igaz!
na jah! reménykedhetsz hogy a tmobile, nem követi el az a baklövést mint a galaxy s megjelenésekor, hogy alulpriorizálta a androidot/galaxy s-t az iphoneval szemben és majd' egy hónap múlva jelent csak meg az ő kínálutakban
Samsung Galaxy S II first with MHL port for dual-purpose USB or HDMI out (video)You are not allowed to view links. Register or Login
Hát igen, ezért nem találtuk eddig a hdmi portot...Röpke magyar infó a témához:You are not allowed to view links. Register or Login
Most olvastam egy oldalon:Galaxy S2 március 4-én kerül a boltokba (UK), 549,95 fontos áron kb. 180eFt még tűrhető a price
Addig tűrhető, amig rá nem teszik a vámot, adót, hasznot. Ugrik rögtön 200 fölé...
Akkor megveszem külföldről Nem segített senki mennyit érhet az Omnia II-em