A 150-es indulóár, akármennyire is sok, abszolút elfogadható egy ilyen kaliberű készüléknél, sőt! Pontosan úgy, ahogy 2009 novemberében a HD2-ben, a Galaxy S2-ben is a jelenleg (PDA-ra) elérhető legjobb hardverek vannak. A HD2 viszont 180 darab kék Mátyás bankóról (!) indult, bár szerencsére elég hamar elért egy tűrhető szintet, szóval a 150 ezer HUF nem számít rossz ajánlatnak. A végfelhasználói ár mondjuk igen eltérő lehet a különböző boltokban, mert pl. most van olyan webshop, ahol a Galaxy S 100 ezer forintba kerül, de olyan is van, ahol 180-ba fáj, ami jóval több, mint irreális. S ezért nem is kell majd meglepődni, ha mondjuk a Nevesincs GSM 240.000-ért fogja kínálni az S2-t, a gyorsbolt vagy a GSM Home meg 160-170 körül.
Sztem se durva ár, én 200körülire tippeltem, de ha elindul 160körül plusz-mínusz 10e, akkor is kicsit vár az ember és "normális" áron megveheti..
A sima GS most már van olyan hely ahol a 8GB 90 valamennyi, a 16GB meg 100 eleje, és ha jól emlékszem az is indult 140-160ról, már nem emlékszem..
A poén: tegnap nézelődtem a gsmline weboldalán, és sehol nem találtam előrendelésben, és a facebook megkérdeztem, hogy srácok nézitek a pda híreket, vagy valami, hogy már kijött a GS 2???
és pár percre rá, vissza írt vki, hogy hűűű köszi hogy szóltál, 5 perc múlva kirakták nagy reklámba, GALAXY 2 eladó
beírtam nekik, srácok ennyire nem kell sietni, de ha már sietek írjátok ki pontosan a nevét és biggyesszetek oda még egy S betűt
Egyébként mikor már kibékültünk
azt mondták hogy ha március elején megjelenik Angliában, akkor itt 1-2 hét és már kapható lesz..