Igen, azt hiszem.
Bemutatták az idei év termékeit, minden Samsungot cuccot.
Szóval: jártam ott 3ad magammal...fény,pompa és csillogás volt...nagy tv-k nagy mosógépek,robotporszívó...
A mobilos-fényképezős teremben pedig csorgott a nyálam...Nexus S, Galaxy S II,TAB,TAb 10.1 , valamint még az 5" Galaxy...fenomenális volt...főleg akkor,mikor visszamenve a terembe egy hostess srác feküdt a földön és azon kaptam magam,hogy az elharapott nyelvét próbálom kivenni a zárt állkapcsos szájából,amitől már a fülei és a szája szabályosan lila volt...fogtam a fejét ,míg egyszer csak felhördült és újra kapott
levegőt...phhhphhphh...nagyon kemény volt...mentő-anyuka-és kiderült,hogy a 16 éves srác már 2 napja nem evett semmit,mert fogyózik!!!!akkor már nem csodálkoztam semmin..
.
Visszatérve az 5" galaxy az sajna csak WIFI-s de a képernyője nagyon meggyőző volt...eltörpült mellette a 4"Galaxy-m...
fotót nem nagyon lehetett,így eszembe jutott egy zseniális terv: Végig néztem az összes készülék galériáját és kiválogattam a fotókat,amit azzal a készülékkel csináltak más készülékről, majd Bluetooth-on átküldtem a saját Galaxy-mra
9fotót sikerült összehozni: Íme:
You are not allowed to view links.
Register or
Logincsorgassátok ...amúgy élmény volt kipróbálni ezeket...élményebb lenne otthon tudni őket
találkoztam 2 Galaxy S fórumtársunkkal is...várjuk az ő élménybeszámolóikat is ...