Szevasztok Mindenki!
Én is beálltam a Darky ROM teleptők közé. 8.1-el kezdtem, (kb.48 óra, elégedettség) majd feltettem a 9.0.2-t Voodoo kernellel. Sok tapasztalatom még nincs vele, kérdésem viszont kettő is.
-Se a 8.1, se a 9.0.2 verzióban nem találom azt a beállitást (eddig az ALKALMAZÁSOK-FEJLESZTÉS részben volt még a gyári FROYO-ban is), ami lehetővé teszi, hogy töltés esetén a képernyő bekapcsolva maradjon.
-A Lockscreen lehetőségek közül a GINGERBREAD verziót választottam. Itt van egy felirat "This telephone belongs to:" "A telefon tulajdonosa:" . Sajnos nem jöttem még rá, hol tudom beírni-kitölteni a nevet, hogy ez is megjelenjen.
Ha valaki tud, kérem segítsen. Ötleteljünk együtt.
Többen írtak arról, hogy a 9.0.2 többet fogyaszt mint a 8.1 verzió. Még kevés az üzemeltetési tapasztalatom, mert csak most kalibrálom az akkut. (Feltöltés-Data/System/Battery Stat törlés-lemerítés és újratöltés. A teljes -kikapcsolásig történő kisütésre a Battery Refresh programot használom. Bluetooth, WIFI, GPS, teljes fényerő végig, zenelejátszó (ezt már én kapcsoltam be plusszba) már több mint négy és fél órája megy és még 6% kapacitás van. A 8.1 sem bírta tovább egy napja. Egyébként az XDA fejlesztők is javasolják ezt a kalibrálást minden ROM telepítés után, ha nem 100% töltésnél volt a ROM frissités.
Előre is köszönöm a segítséget. Tudom, hogy valaki tudja a választ ebben a csapatban!!