2024, 11 27, 20:49:22

Szerző Téma: Darky's Gingerbread Edition - Extreme Edition (Froyo)  (Megtekintve 155257 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jancseee

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: I9100 SGSII
  • PDA ROM: Cyanogen 9
Re: Darky's Gingerbread Edition
« Reply #575 Dátum: 2011, 01 24, 09:10:09 »
Sziasztok,
root explorerel hol tudom ki gyomlalni a kikapcsolási animációt? :)
A bekapcsolasit mar kiszedtem.
Nagyon köszi fonts lenne

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #576 Dátum: 2011, 01 24, 11:03:47 »
Eddig mindig próbáltam megszokni az új ROM-okat és kipróbálni mindent, de ahogy elnézem nincs erre idő. Megfertőztetek ezzel az állandó ROM cseréről szokással.  :D :taps:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kirby

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung I-9100
  • PDA ROM: XXLPS
« Reply #577 Dátum: 2011, 01 24, 11:45:02 »
Igényel a 9.02 új kernelt? Momentán 2.6.32.9 van fent....
Tegnap a 8.1-est próbáltam felrakni, de a telepítés utáni restart után hiába vártam, nem indult el a telefon.
Így visszaraktam a Sztupy-t. Nem lehet, hogy kernel-t kellett volna ott is frissíteni?

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #578 Dátum: 2011, 01 24, 11:53:36 »
Igényel a 9.02 új kernelt? Momentán 2.6.32.9 van fent....
Tegnap a 8.1-est próbáltam felrakni, de a telepítés utáni restart után hiába vártam, nem indult el a telefon.
Így visszaraktam a Sztupy-t. Nem lehet, hogy kernel-t kellett volna ott is frissíteni?
Ha Marketből letöltöd a You are not allowed to view links. Register or Login programot akkor ott ki tudod választani, hogy melyik kernel-t akarod telepíteni mellé.

Más: Felraktam 9.0.2-t de még mindig 9.0-t ír ki.  :hmm:

Nem elérhető kirby

« Reply #579 Dátum: 2011, 01 24, 11:56:16 »
Ha Marketből letöltöd a You are not allowed to view links. Register or Login programot akkor ott ki tudod választani, hogy melyik kernel-t akarod telepíteni mellé.

Más: Felraktam 9.0.2-t de még mindig 9.0-t ír ki.  :hmm:
Cool, köszi, kipróbálom!  :ok:

Nem elérhető lacika555

• PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: Darky's V9
« Reply #580 Dátum: 2011, 01 24, 13:27:29 »
Noh fent a 9.0.2 , valóban 9.0-át ír.  (nem gond, később majd fixálják:)

Nem elérhető lacika555

• PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: Darky's V9
« Reply #581 Dátum: 2011, 01 24, 13:46:12 »
Bocs elfelejtettem, hogy közben megjöttek a régebben ígért wallpaperek, nem mintha nagy szám lenne de nekem el is kerülték a figyelmem.

Nem elérhető kirby

« Reply #582 Dátum: 2011, 01 24, 16:22:34 »
Nu, én is feltettem a 9.02-t, habár 9.00-ként azonosítja magát, nem számít. A lényeg: kibeba...ott gyors.
Legalábbis eddig. Meglátom majd ha felrakom az ADW Launcher-t meg azt a pár tucat alkalmazást, akkor hogy muzsikál. De eddig nagyon meggyőző. Kicsit hiányzik a színes menü, de enélkül még lehet élni.  :)
Még a fogyasztásra leszek kiváncsi, mert az ez előtti ROMmal nagyon gyorsan merült a Galaxy.
Köszönöm azoknak a fórumtársaknak a segítséget, akik válaszoltak a kérdéseimre tegnap este óta!  :ok:

Nem elérhető pburkus

• Navigáció / Navigation: iGo,
  • PDA: Samsung Galaxy I9000, HTC Touch Pro, HTC Kaiser, MDA Vario
  • PDA ROM: Darky's 9.3, XWJS3, speedmod K13C, 500Hz
« Reply #583 Dátum: 2011, 01 24, 16:36:29 »
Szevasztok Mindenki!
Én is beálltam a Darky ROM teleptők közé. 8.1-el kezdtem, (kb.48 óra, elégedettség) majd feltettem a 9.0.2-t Voodoo kernellel. Sok tapasztalatom még nincs vele, kérdésem viszont kettő is.
-Se a 8.1, se a 9.0.2 verzióban nem találom azt a beállitást (eddig az ALKALMAZÁSOK-FEJLESZTÉS részben volt még a gyári FROYO-ban is), ami lehetővé teszi, hogy töltés esetén a képernyő bekapcsolva maradjon.
-A Lockscreen lehetőségek közül a GINGERBREAD verziót választottam. Itt van egy felirat "This telephone belongs to:" "A telefon tulajdonosa:" . Sajnos nem jöttem még rá, hol tudom beírni-kitölteni a nevet, hogy ez is megjelenjen.
Ha valaki tud, kérem segítsen. Ötleteljünk együtt.
Többen írtak arról, hogy a 9.0.2 többet fogyaszt mint a 8.1 verzió. Még kevés az üzemeltetési tapasztalatom, mert csak most kalibrálom az akkut. (Feltöltés-Data/System/Battery Stat törlés-lemerítés és újratöltés. A teljes -kikapcsolásig történő kisütésre a Battery Refresh programot használom. Bluetooth, WIFI, GPS, teljes fényerő végig, zenelejátszó (ezt már én kapcsoltam be plusszba) már több mint négy és fél órája megy és még 6% kapacitás van. A 8.1 sem bírta tovább egy napja. Egyébként az XDA fejlesztők is javasolják ezt a kalibrálást minden ROM telepítés után, ha nem 100% töltésnél volt a ROM frissités.
Előre is köszönöm a segítséget. Tudom, hogy valaki tudja a választ ebben a csapatban!!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #584 Dátum: 2011, 01 24, 18:03:32 »

-Se a 8.1, se a 9.0.2 verzióban nem találom azt a beállitást (eddig az ALKALMAZÁSOK-FEJLESZTÉS részben volt még a gyári FROYO-ban is), ami lehetővé teszi, hogy töltés esetén a képernyő bekapcsolva maradjon.

Darky fórumán találtam erre választ, miszerint a JPU romok után a Samsung eltávolította ezt a lehetőséget.
Az Extended contols vagy a Switch pro programot ajánlják.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető pburkus

• Navigáció / Navigation: iGo,
  • PDA: Samsung Galaxy I9000, HTC Touch Pro, HTC Kaiser, MDA Vario
  • PDA ROM: Darky's 9.3, XWJS3, speedmod K13C, 500Hz
« Reply #585 Dátum: 2011, 01 24, 19:01:37 »
Darky fórumán találtam erre választ, miszerint a JPU romok után a Samsung eltávolította ezt a lehetőséget.
Köszi a gyors választ. Akkor jönnek a javasolt megoldások. Eddig a Keep Screen(now free) programmal kisérleteztem. Működik egy-egy meghatározott program esetében, de azért nem az igazi. Köszi.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #586 Dátum: 2011, 01 24, 19:27:52 »
Ezt már én is kérdeztem korábban,akkor nem jött válasz,ezek szerint akkor a samsung a  népművészeti agyagedény ?Minek kellett azt kivenni?
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető joker1976

• PDA: LG G2
« Reply #587 Dátum: 2011, 01 24, 20:39:44 »
Sziasztok,

Szeretném feltenni a Darkys Romot. Most a XWJS3 rom van rajta, kérdésem az lenne, hogy erre a romra mehet rá egyből? Szintén odinnal kell feltenni? vagy ROM mannagerel?

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #588 Dátum: 2011, 01 24, 20:48:46 »
Sziasztok,

Szeretném feltenni a Darkys Romot. Most a XWJS3 rom van rajta, kérdésem az lenne, hogy erre a romra mehet rá egyből? Szintén odinnal kell feltenni? vagy ROM mannagerel?

Olvasd át az első hozzászólást ebben a topikban.

Nem elérhető kirby

« Reply #589 Dátum: 2011, 01 24, 23:00:40 »
Basszus, hihetetlen jó ez a 9.02-es ROM. Bár ez az első Darky féle ROMom, eddig csak isteníteni tudom. Brutál gyors és nagyon stabilnak is tűnik. Először érzem, hogy tavaly július óta készült egy olyan szoftver erre a vasra, amivel élvezet a használata. Mindenkinek csak javasolni tudom.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #590 Dátum: 2011, 01 25, 00:56:11 »
Sziasztok,
root explorerel hol tudom ki gyomlalni a kikapcsolási animációt? :)
A bekapcsolasit mar kiszedtem.
Nagyon köszi fonts lenne

töröld a /system/media/video mappát
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Yorirou

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Darky 9.4
« Reply #591 Dátum: 2011, 01 25, 04:01:16 »
pburkus: en nem ajanlom, hogy bekapcsolva hagyd a kepernyot. Az OLED technologia miatt, a kijelzo kevesbe tartos (egy TFT-hez kepest), es be fog egni a toltes kozben lathato kepernyo idovel.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #592 Dátum: 2011, 01 25, 09:06:42 »
Még kevés az üzemeltetési tapasztalatom, mert csak most kalibrálom az akkut. (Feltöltés-Data/System/Battery Stat törlés-lemerítés és újratöltés. A teljes -kikapcsolásig történő kisütésre a Battery Refresh programot használom. Bluetooth, WIFI, GPS, teljes fényerő végig, zenelejátszó (ezt már én kapcsoltam be plusszba) már több mint négy és fél órája megy és még 6% kapacitás van. A 8.1 sem bírta tovább egy napja. Egyébként az XDA fejlesztők is javasolják ezt a kalibrálást minden ROM telepítés után, ha nem 100% töltésnél volt a ROM frissités.
Nem kötözködni akarok, de az XDA-n én ezt olvasom:

- How to reset battery calibration:
Discharge the phone fully
Charge it to full
Enter recovery, advanced CWM features : wipe battery stats

Tehát a kérdés az (nem költőinek szánom), hogy a battery stat törlést mikor kell megcsinálni???
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #593 Dátum: 2011, 01 25, 09:17:30 »
Nem kötözködni akarok, de az XDA-n én ezt olvasom:

- How to reset battery calibration:
Discharge the phone fully
Charge it to full
Enter recovery, advanced CWM features : wipe battery stats

Tehát a kérdés az (nem költőinek szánom), hogy a battery stat törlést mikor kell megcsinálni???
Mivel képtelen vagyok kikapcsolva fullra tölteni (állandóan nyomkodom :) ) úgy szoktam, hogy 98-100% körül kikapcsolom teljesen, majd rádugom a töltőre. Azt a kis időt ha nagyon nehezen is, de kibírom. Amikor teljesen feltöltődött, recoveryben wipe battery, aztán reboot. Lehet, hogy nem jó, de másra képtelen vagyok :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #594 Dátum: 2011, 01 25, 09:33:42 »
Mivel képtelen vagyok kikapcsolva fullra tölteni (állandóan nyomkodom :) ) úgy szoktam, hogy 98-100% körül kikapcsolom teljesen, majd rádugom a töltőre. Azt a kis időt ha nagyon nehezen is, de kibírom. Amikor teljesen feltöltődött, recoveryben wipe battery, aztán reboot. Lehet, hogy nem jó, de másra képtelen vagyok :)
Köszi a választ Pati! Némi malíciával fűszerezve megjegyezném, hogy a kérdésem mégiscsak költői lett, mert arra nem kaptam választ, hogy a batstatwipe-ot a feltöltött állapotról történő teljes lemerítés, majd csurig töltés előtt, vagy után kell megcsinálni, mert ha jól olvasom, akkor kétszer van feltöltve a folyamat során, na és akkor abból melyik.
Alternatív megoldás: mindkettőnél  :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #595 Dátum: 2011, 01 25, 09:40:35 »
Köszi a választ Pati! Némi malíciával fűszerezve megjegyezném, hogy a kérdésem mégiscsak költői lett, mert arra nem kaptam választ, hogy a batstatwipe-ot a feltöltött állapotról történő teljes lemerítés, majd csurig töltés előtt, vagy után kell megcsinálni, mert ha jól olvasom, akkor kétszer van feltöltve a folyamat során, na és akkor abból melyik.

"Amikor teljesen feltöltődött, recoveryben wipe battery,"
Szerintem ez azt jelenti, hogy csurig töltés után csinálom meg, de majd az okosok megválaszolják.  :oops:
(Minek kotyogok bele mindenbe  :( )

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #596 Dátum: 2011, 01 25, 09:46:41 »

Igazából ugy kellene, hogy kikapcsolt állapotban fullra töltöd az akkut, inditod recwerybe, itt wipe batteri stats, reboot, itt megjegyezném, hogy sztem nem csinál semmit, mert nem irja ki hogy wiped vagy delete batterystats) és az ezutáni időszakban kell fullra lemeriteni, mert ez alatt az idő alatt irja ujra a stat-ot. Hogy biztos legyek benne, én ugy csináltam, hogy feltöltöttem fullra, majd bekapcsolva ujra rádugtam a töltőre, mikor kiirta hogy full, akkor root exproler data/system itt törlöd a batterystats.bin-t, reboot, és mehet a lemerítés.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #597 Dátum: 2011, 01 25, 10:31:18 »
Igazából ugy kellene, hogy kikapcsolt állapotban fullra töltöd az akkut, inditod recwerybe, itt wipe batteri stats, reboot, itt megjegyezném, hogy sztem nem csinál semmit, mert nem irja ki hogy wiped vagy delete batterystats) és az ezutáni időszakban kell fullra lemeriteni, mert ez alatt az idő alatt irja ujra a stat-ot. Hogy biztos legyek benne, én ugy csináltam, hogy feltöltöttem fullra, majd bekapcsolva ujra rádugtam a töltőre, mikor kiirta hogy full, akkor root exproler data/system itt törlöd a batterystats.bin-t, reboot, és mehet a lemerítés.
Köszönöm! Azt hiszem, a központi kérdés az lehet, amit írtál, hogy a fullról nullára való lemerítés során írja újra a statot. Azt nem vágom, hogy miért jó, hogy kikapcsolt állapotban töltsük fullra, ha utána törlünk. Én bekapcsolva töltöttem fel, majd recoverybe kapcsoltam, rátöltöttem tíz percet, lehúztam és wipe-oltam.
Korábban azt olvastam, hogy a teljes lemerítés után illendő lenne bekapcsolt állapotban, lehetőled piszkálás nélkül (Pati figyelsz-figyeljél!  :D) hagyni teljesen feltöltődni. Ez így van, vagy csak újabb urbánus legenda?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #598 Dátum: 2011, 01 25, 10:34:24 »
Korábban azt olvastam, hogy a teljes lemerítés után illendő lenne bekapcsolt állapotban, lehetőled piszkálás nélkül (Pati figyelsz-figyeljél!  :D) hagyni teljesen feltöltődni. Ez így van, vagy csak újabb urbánus legenda?

Igen ezt írják, én elfelejtettem leírni.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #599 Dátum: 2011, 01 25, 10:37:25 »
(Pati figyelsz-figyeljél!  :D) hagyni teljesen feltöltődni.
Ha éjjel 1-től reggel 7-ig elég neki bekapcsolva, akkor esetleg, de más időpontban kizárt.
Darkyval nincs izgalom az akku miatt, simán kibír 13-14 órát folyamatos wifivel, és manuális fényerővel.
Ha ennél tovább lennék töltőtől távol, akkor ott lapul a táskámban 2 tartalék akku.   :)