2024, 11 30, 20:18:10

Szerző Téma: Darky's Gingerbread Edition - Extreme Edition (Froyo)  (Megtekintve 155398 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető seefried

• Nem: Férfi
Re: Darky's Gingerbread Edition
« Reply #625 Dátum: 2011, 01 26, 09:18:53 »
Kell hozzá root?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #626 Dátum: 2011, 01 26, 09:23:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kell hozzá root?
ha kellene írtam volna :)
Feltételezem, hogy azért olvastál előtte és az /efs mappát már lementetted, 3 gombos megy.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető seefried

« Reply #627 Dátum: 2011, 01 26, 09:25:38 »
Köszönöm.
Ha valamiért vissza kellene majd raknom a gyári romot,azt hogyan tudom?

Nem elérhető Tocso

• PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: SVA JB 2.3
« Reply #628 Dátum: 2011, 01 26, 10:27:29 »
Feltettem Darky's 8.1 No Wipe-ját, teljes lemerítés/feltöltés után kitöröltem a batterystats.bin-t de valamiért nem frankó a töltöttség jelzés. Este felteszem tölteni, reggel azt mutatja, hogy 100%, de amint lehúzom a töltőről leesik 96-95%-ra. Ez mitől lehet? JM5-ön ilyen nem volt, ott ha lehúztam a töltőről maradt 100%. Olyan, mintha mikor eléri a teljes töltöttségi szintet lekapcsolná a töltést és elkezd merülni az aksi. Van valami trükk/beállítás hogy folyamatosan vegye a töltést?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #629 Dátum: 2011, 01 26, 11:10:54 »
Köszönöm.
Ha valamiért vissza kellene majd raknom a gyári romot,azt hogyan tudom?
Odinnal.
Letöltöd a samfirmware-ről és felteszed.
Leírást találsz a Faq-ban.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető seefried

« Reply #630 Dátum: 2011, 01 26, 11:26:02 »
patience:
2e ben nincs olyan,hogy install zip from sd card!
Pedig felraktam a sppedmodot.
Köszi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #631 Dátum: 2011, 01 26, 11:32:33 »
patience:
2e ben nincs olyan,hogy install zip from sd card!
Pedig felraktam a sppedmodot.
Köszi
Szomorú vagyok, mert nekem van :(  Esetleg ha van olyan, hogy reboot recovery, akkor arra nyomj.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pburkus

• Navigáció / Navigation: iGo,
  • PDA: Samsung Galaxy I9000, HTC Touch Pro, HTC Kaiser, MDA Vario
  • PDA ROM: Darky's 9.3, XWJS3, speedmod K13C, 500Hz
« Reply #632 Dátum: 2011, 01 26, 11:34:16 »
Nem kötözködni akarok, de az XDA-n én ezt olvasom:

- How to reset battery calibration:
Discharge the phone fully
Charge it to full
Enter recovery, advanced CWM features : wipe battery stats

Tehát a kérdés az (nem költőinek szánom), hogy a battery stat törlést mikor kell megcsinálni???

Elnézést a kései válaszért, de most találtam meg az XDA oldalon a forrásomat:

Egyébként van itt még sok okosság a 2.2.1 ROM túlzott fogyasztásával kapcsolatban!

Battery not "calibrated" - we don't have real facts on this one yet, so consider this our best guess
Explanation: It is said that the battery looses track of it's capacity (or rather the phone does) so it needs calibration.

Fix #1: Always flash new ROM:s with full battery.

Fix #2: Follow the guide TechnicR have on recal:
· Turn phone off and charge till full
· Start recovery and wipe battery stats
· Reboot and start the phone
· Use it heavily until it turns of by itself
· Connect charger and turn on the phone and wait until fully charged

Röviden magyarul:
Az akkumulátor nincs "kalibrálva" - nem rendelkezünk valódi tényekkel ebben az ügyben még, de tekintsétek úgy, hoogy ez a legjobb feltételezésünk.
Magyarázat: Úgy mondják, hogy az akkumulátor elveszti kapacitása állapotának követését, (bár inkább a telefon teszi ezt), ezért kalibrálni kell.
1. javításí mód: ROM flash mindíg teljesen töltött akkumulátorral legyen végrehajtva.

2. javítási mód:
Kapsold ki a telefont és teljes feltöltésig töltsd,
Indítsd el a RECOVERY-HELYREÁLLÍTÁSI üzemmódot és töröld a battery stats-t,
Indítsd újra a telefont (REBOOT)
Használd keményen, amíg ki nem kapcsolódik (Én itt javaslom a Battery Refresh Beta sw-t, (Marketről), ami biztostja a gyors, nálam kb. 5 óra alatti lemertését.)
Kapcsold töltőre, kapcsold be a telefont és teljes feltöltésig töltsd,

A téma egyik szakértő hozzászólója az XDA-n egyébként magyar. Lehet, hogy személyes megkeresésre tudna segíteni a közösségnek. Adatai itt: You are not allowed to view links. Register or Login 

Nem elérhető seefried

« Reply #633 Dátum: 2011, 01 26, 11:41:01 »
patience:
Nekem csak első 4 sor van.kék színű BNL.
Más nincs.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #634 Dátum: 2011, 01 26, 11:43:30 »
patience:
Nekem csak első 4 sor van.kék színű BNL.
Más nincs.
Akkor az még nem a speedmod kernel.
Elmeséled, hogy pontosan hogyan tetted fel?

Használd az Idézet gombot ha válaszolsz valakinek! 

Nem elérhető seefried

« Reply #635 Dátum: 2011, 01 26, 11:45:38 »
Akkor az még nem a speedmod kernel.
Elmeséled, hogy pontosan hogyan tetted fel?

Használd az Idézet gombot ha válaszolsz valakinek!

Rádugtam a gépre,odin nyitva,a bal felső sarokban sárga lett(com...)
Pdahoz zip fálj,start.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #636 Dátum: 2011, 01 26, 11:48:07 »
Rádugtam a gépre,odin nyitva,a bal felső sarokban sárga lett(com...)
Pdahoz zip fálj,start.
Nem azt írtam, hogy a zip fájlt tallózd be  >:(
"Ezt letöltöd és kicsomagolod: You are not allowed to view links. Register or Login

A kicsomagolás után kapott .tar file-t betallózod az Odinba a pda-hoz. A re-partition NE legyen bepipálva, más file-t nem kell betallózni. "

Nem elérhető seefried

« Reply #637 Dátum: 2011, 01 26, 11:55:17 »
Nem azt írtam, hogy a zip fájlt tallózd be  >:(
"Ezt letöltöd és kicsomagolod: You are not allowed to view links. Register or Login

A kicsomagolás után kapott .tar file-t betallózod az Odinba a pda-hoz. A re-partition NE legyen bepipálva, más file-t nem kell betallózni. "

A letöltött fáljon belül volt egy zip fálj,azon belül egy zimage fálj.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #638 Dátum: 2011, 01 26, 12:17:26 »
A letöltött fáljon belül volt egy zip fálj,azon belül egy zimage fálj.
A letöltött file-on belül egy .tar file volt, ami szintén egyfajta tömörített fájl. Azt kell betallózni.
Jelenítsd meg a kiterjesztéseket a windows-ban.

Nem elérhető zorromoto

« Reply #639 Dátum: 2011, 01 26, 12:19:06 »
Az biztos ,hogy  egyik  ROM -ra se lehet kijelenteni ,hogy ezzel aztán faxa lesz az akku.Eddig  Darky-t használtam most  kipróbáltam  a konyhába a a legfrisebb Doc-ot a legfrisebb speed kernellel.Nos van aki áradozik  az akkuidőről .Nálam pont nem ez a helyzet.Frankón nem értem mitől válltozik ,de szerintem  még erre senki nem jött rá.

Nem elérhető seefried

« Reply #640 Dátum: 2011, 01 26, 12:26:06 »
A letöltött file-on belül egy .tar file volt, ami szintén egyfajta tömörített fájl. Azt kell betallózni.
Jelenítsd meg a kiterjesztéseket a windows-ban.

Ja,és download módba kell tenni?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #641 Dátum: 2011, 01 26, 12:28:02 »
Ja,és download módba kell tenni?
Odinnal frissítéshez igen.
Előbb az odint indítsd el, tallózd be a fájlt, és ha ez kész, utána dugd rá download módban a telefont a kábelre.
De ez le van ám írva az odinos frissítési leírásban.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #642 Dátum: 2011, 01 26, 12:37:39 »
Az biztos ,hogy  egyik  ROM -ra se lehet kijelenteni ,hogy ezzel aztán faxa lesz az akku.Eddig  Darky-t használtam most  kipróbáltam  a konyhába a a legfrisebb Doc-ot a legfrisebb speed kernellel.Nos van aki áradozik  az akkuidőről .Nálam pont nem ez a helyzet.Frankón nem értem mitől válltozik ,de szerintem  még erre senki nem jött rá.
Úgy összegezném: zabál a zösszes  :D
Próbáltam voodoo-t is, trasig-ot is, most visszajöttem speedmodra (előtte ezzel sem voltak j tapasztalataim, de legalább most tényleg szépen hasít a q), szokásommal ellentében nem lagfixelek.
Tegnap, hogy a battery stat végett egész nap azon voltam, hogy lemerítsem, bekapcsoltam minden égi harmatot, pont 10 óra kellett, hogy nullára szívja. Este feltöltöttem, majd a frissen beszerzett (fizetős) UltimateJuice-szal eléggé leszabályoztam szegényt, most 12 óra elteltével 36%-on áll. Nem vagyok elszállva...  :(
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető zorromoto

« Reply #643 Dátum: 2011, 01 26, 12:52:03 »
Próbáltam voodoo-t is, trasig-ot is, most visszajöttem speedmodra (előtte ezzel sem voltak j tapasztalataim, de legalább most tényleg szépen hasít a q), szokásommal ellentében nem lagfixelek.
Tegnap, hogy a battery stat végett egész nap azon voltam, hogy lemerítsem, bekapcsoltam minden égi harmatot, pont 10 óra kellett, hogy nullára szívja. Este feltöltöttem, majd a frissen beszerzett (fizetős) UltimateJuice-szal eléggé leszabályoztam szegényt, most 12 óra elteltével 36%-on áll. Nem vagyok elszállva...  :(

Én is úgy vagyok vele ,hogy  most 2-3 napig probálgatom a speed-et aztán  próba  voodoo-val.Nagy csodát nem várok tőle ,és mire feleszmél az ember addigra kijött a mégujabb kernel .Nézzük a jó oldalát ,van mivel buherátorkodni .

Nem elérhető pburkus

« Reply #644 Dátum: 2011, 01 26, 13:26:54 »
Feltettem Darky's 8.1 No Wipe-ját, teljes lemerítés/feltöltés után kitöröltem a batterystats.bin-t de valamiért nem frankó a töltöttség jelzés. Este felteszem tölteni, reggel azt mutatja, hogy 100%, de amint lehúzom a töltőről leesik 96-95%-ra. Ez mitől lehet? JM5-ön ilyen nem volt, ott ha lehúztam a töltőről maradt 100%. Olyan, mintha mikor eléri a teljes töltöttségi szintet lekapcsolná a töltést és elkezd merülni az aksi. Van valami trükk/beállítás hogy folyamatosan vegye a töltést?

Az alább közölt infó szerint így jó. Forrás 1: You are not allowed to view links. Register or Login Ebben a témában lényeges a köv. infó:

Battery level drop to 95-98% when disconnecting charger
Explanation: We are used to that the battery is 100% chraged when we disconnect the charger, but with 2.2.1 we get anything from 95-98%.

Fix: Not needed, this is a change in the charging cycle to prolong the life of the battery, but please take this in consideration of reporting battery drain, start counting from the actual value and not from 100%
For more info, check under Expert witnesses in the next post.

Akku szintje 95-98%-ra csökken, amikor leveszem a töltőről.
Magyarázat:Megszoktuk, hogy az akku szintje 100%-n áll, amikor levesszük a töltőről, de a 2.2.1 csak 95-98% kapunk.

Javítás:Nincs rá szükség, ez egy változás a töltési ciklusban, hogy meghosszabbítsa az akkumulátor élettartamát. Vegyék ezt figyelembe az akku fogyasztás jelentésénél, hogy a fogyasztást az aktuális értéktől számítsák, ne 100%-ról. Több infóért nézzétek megk a Gyakorlott szakértők rész alatti forrásokat.

Az egyik legjobb forrás a témában a következő angol nyelvű cikk: You are not allowed to view links. Register or Login (Az akku kijelzője hazudik Önnek és minden amit tudni kell az impulzus (lökés vagy ütés) jellegű töltésről és a nem megfelelő fogyasztásról.)

Nagyon vázlatosan a Byron G által írt cikk tartalmából:
-Reggel töltőről levéve néhány email olvasása után 10 perc alatt akár 10 %-t is csökken az akku kapacitás. Következtetés-a telefon biztosan rossz. Gyakori a panasz, hogy a régi telefonok akár egy hétig is elmentek egy töltéssel, a maiak a legjobb esetben két napig. Magyarázat a telefonálással szemben ma rengeteg funkcióra használjuk a telefont, nagyobb képernyő, ragyogóbb szinek, nagyobb fényerő nagyobb energia mennyiséget igényel.
-Érdekes változások történtek az akku management területen. Általában gyorsan feltöltve a max. kapacitásra és a töltési ciklus további folyamatában csepptöltésen tartva a telefont elérték régen, hogy az aksi a max teljesítményét nyújtsa rövid idő alatt feltöltve, de ez rontotta hosszú távon az akku műszaki állapotát. A Battery University-Akkumulátor Egyetem szerint " a lehető legrövidebb ideig legyen az akku a max. töltési szintjén, mivel a tartósan magas feszültségen tartás az akku korróziójához vezet, különösen magas hőmérsékleten." Ez az ok amiért az újabb telefonok a töltőről levéve rövid idő alatt akár kapacitásuk 10%-t is elvesztik. Az igazság az, hogy az akkumulátor csak rövid időre éri el a 100% töltöttséget, majd a töltési management lehetővé teszi, hogy az akku töltottsége 90%-ig csökkenjen. Ha egész éjjel a töltőn marad a teló, az sem változtat a helyzeten, a teló a RÉSZLEGES töltöttségi állapotban marad.
Ennek a folyamatnak a bemutatására szerző a CurrentWidget alkalmazást használta. A cikkben levő grafikon egy teljes éjszakai töltés lefolyását mutatja. Narancssárga a rendszer által jelzett töltöttség. Zölddel jelölve a töltő áram mA-ben. pirossal a fogyasztást jelölte.
A második grafikonon kék színnel jelölve az akku számított kapacitása. A 2. grafikonon a 6,5 órás éjszakai töltés után látható a 6,5%-os kapacitás esés, amit az előző helyzet okoz. Itt éri el a kijelző a reális értéket.

A telefongyártók most három lehetséges helyzetből választhatnak:
-Régi töltési módszerrel fenntartják az akku max. kapacitási szintjét, hosszabb távon csökkentve az akku élettartamát.
-Az új töltési mód mellett pontos akku kapcitás kijelzést használnak.
-Az új töltési mód mellett pontatlan akku kapcitás kijelzést használnak.

Az első lehetőség egyértelműen kiesik az akku gyors elhasználódása miatt. A másodi lehetőség sok panaszt okozna. Hány ember szeretné látni, hogy a telefonja csak 90%-ig töltődik, pedig a töltőn van? Így csak a harmadik lehetőség marad. Feltehetően a teló gyártó cégek úgy gondolják, hogy feltehetően a felhasználók kevésbé fognak aggódni a gyors kezdeti akkufogyasztás miatt, mint a "hibás töltő" miatt, ami nem tölti 100%-ra fel a telefonjukat.
A cikk folytatódi, de ez a válasz a kérdésre.
Elnézést a hosszú hsz-ért.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #645 Dátum: 2011, 01 26, 13:29:36 »
Én is úgy vagyok vele ,hogy  most 2-3 napig probálgatom a speed-et aztán  próba  voodoo-val.Nagy csodát nem várok tőle ,és mire feleszmél az ember addigra kijött a mégujabb kernel .Nézzük a jó oldalát ,van mivel buherátorkodni .

Hát igen. Ez már nálam is függőség :D

Nem elérhető zorromoto

« Reply #646 Dátum: 2011, 01 26, 14:01:43 »
Az alább közölt infó szerint így jó. Forrás 1: You are not allowed to view links. Register or Login Ebben a témában lényeges a köv. infó:

Battery level drop to 95-98% when disconnecting charger
Explanation: We are used to that the battery is 100% chraged when we disconnect the charger, but with 2.2.1 we get anything from 95-98%.

Fix: Not needed, this is a change in the charging cycle to prolong the life of the battery, but please take this in consideration of reporting battery drain, start counting from the actual value and not from 100%
For more info, check under Expert witnesses in the next post.

Akku szintje 95-98%-ra csökken, amikor leveszem a töltőről.
Magyarázat:Megszoktuk, hogy az akku szintje 100%-n áll, amikor levesszük a töltőről, de a 2.2.1 csak 95-98% kapunk.

Javítás:Nincs rá szükség, ez egy változás a töltési ciklusban, hogy meghosszabbítsa az akkumulátor élettartamát. Vegyék ezt figyelembe az akku fogyasztás jelentésénél, hogy a fogyasztást az aktuális értéktől számítsák, ne 100%-ról. Több infóért nézzétek megk a Gyakorlott szakértők rész alatti forrásokat.

Az egyik legjobb forrás a témában a következő angol nyelvű cikk: You are not allowed to view links. Register or Login (Az akku kijelzője hazudik Önnek és minden amit tudni kell az impulzus (lökés vagy ütés) jellegű töltésről és a nem megfelelő fogyasztásról.)

Nagyon vázlatosan a Byron G által írt cikk tartalmából:
-Reggel töltőről levéve néhány email olvasása után 10 perc alatt akár 10 %-t is csökken az akku kapacitás. Következtetés-a telefon biztosan rossz. Gyakori a panasz, hogy a régi telefonok akár egy hétig is elmentek egy töltéssel, a maiak a legjobb esetben két napig. Magyarázat a telefonálással szemben ma rengeteg funkcióra használjuk a telefont, nagyobb képernyő, ragyogóbb szinek, nagyobb fényerő nagyobb energia mennyiséget igényel.
-Érdekes változások történtek az akku management területen. Általában gyorsan feltöltve a max. kapacitásra és a töltési ciklus további folyamatában csepptöltésen tartva a telefont elérték régen, hogy az aksi a max teljesítményét nyújtsa rövid idő alatt feltöltve, de ez rontotta hosszú távon az akku műszaki állapotát. A Battery University-Akkumulátor Egyetem szerint " a lehető legrövidebb ideig legyen az akku a max. töltési szintjén, mivel a tartósan magas feszültségen tartás az akku korróziójához vezet, különösen magas hőmérsékleten." Ez az ok amiért az újabb telefonok a töltőről levéve rövid idő alatt akár kapacitásuk 10%-t is elvesztik. Az igazság az, hogy az akkumulátor csak rövid időre éri el a 100% töltöttséget, majd a töltési management lehetővé teszi, hogy az akku töltottsége 90%-ig csökkenjen. Ha egész éjjel a töltőn marad a teló, az sem változtat a helyzeten, a teló a RÉSZLEGES töltöttségi állapotban marad.
Ennek a folyamatnak a bemutatására szerző a CurrentWidget alkalmazást használta. A cikkben levő grafikon egy teljes éjszakai töltés lefolyását mutatja. Narancssárga a rendszer által jelzett töltöttség. Zölddel jelölve a töltő áram mA-ben. pirossal a fogyasztást jelölte.
A második grafikonon kék színnel jelölve az akku számított kapacitása. A 2. grafikonon a 6,5 órás éjszakai töltés után látható a 6,5%-os kapacitás esés, amit az előző helyzet okoz. Itt éri el a kijelző a reális értéket.

A telefongyártók most három lehetséges helyzetből választhatnak:
-Régi töltési módszerrel fenntartják az akku max. kapacitási szintjét, hosszabb távon csökkentve az akku élettartamát.
-Az új töltési mód mellett pontos akku kapcitás kijelzést használnak.
-Az új töltési mód mellett pontatlan akku kapcitás kijelzést használnak.

Az első lehetőség egyértelműen kiesik az akku gyors elhasználódása miatt. A másodi lehetőség sok panaszt okozna. Hány ember szeretné látni, hogy a telefonja csak 90%-ig töltődik, pedig a töltőn van? Így csak a harmadik lehetőség marad. Feltehetően a teló gyártó cégek úgy gondolják, hogy feltehetően a felhasználók kevésbé fognak aggódni a gyors kezdeti akkufogyasztás miatt, mint a "hibás töltő" miatt, ami nem tölti 100%-ra fel a telefonjukat.
A cikk folytatódi, de ez a válasz a kérdésre.
Elnézést a hosszú hsz-ért.

Ez talán így is van ahogyan leírták, csak a mi esetünkbe  a ROM-ok , kernelek  cserélgetései álltal  kialakúlt legkülönbözőbb akkuidőről beszélgetünk vagy találgatjuk ,hogy mi lenne a legjobb.

Amúgy köszi az infót.

Nem elérhető pburkus

« Reply #647 Dátum: 2011, 01 26, 14:54:59 »
Tudom, hogy ez nem teljes megoldás, amit keresel, de hátha Neked és másnak segít.

Mivel központi témának tűnik az akku fogyasztás, - nekem is fáj – megosztom, amit találtam.
Forrás: You are not allowed to view links. Register or Login

Corrupt media database – Sérült a média adatbázis
Magyarázat: a bélyeg-képek és néhány adatbázis megsérül, ezért a média szkenner gondokkal fut, ami az akku fogyasztás növekedésében mutatkozik meg.

Javítás: Az SGS Tools programban a nyomd meg az Apply script] gombot, válaszd a [clean_thumb_db.txt] és hajtsd végre a scriptet. Ez törölni fogja a lehetséges sérült fájlokat. A telefon újraindulását követően az adatbázisok és bélyeg-képek újra létrejönnek.

WIFI Bug – WIFI hiba
Magyarázat: Ez több hiba, rossz beállítás eredménye is lehet. Hardcore a meghajtóban talált néhány hibát, tc80tc80 többféle routert tesztelt és rájött, hogy ez is befolyásolja a WIFI-t, más felhasználó pedig azt jelezte, hogy a routertől való távolság is befolyásolja a fogyasztást. Ezen felül van néhány nem könnyen megtalálható beállítás, ami a WIFI folyamatos működését eredményezi.

Javítás, 1: Ellenőrizd a beállításaid. Vezeték nélküli és hálózati – WiFi beálltások. Itt töröld Hálózati értesítésnél a pipát. A Menü gomb megnyomása után Speciális, majd WiFi alvó mód irányelve legyen  Képernyő kikapcsolásakor helyzetbe állítva.

Javítás, 2: Ellenőrizd a telód más router felhasználásával is, majd hasonlítsd a te routerednél látottakkal. Ellenőrizd ugyancsak, hogy jó WIFI lefedettséged van-e?

Javítás, 3: Használj naprakész kernelt, akár hardcore-t vagy trasig-ét és alkalmazd a wifi-fix javítást (JPA wifi drivere: update-wifi-dxjpa.zip innen: You are not allowed to view links. Register or Login

SGS Email 2.2.1
Magyarázat: Az új email kliens hibás. Nagyon leszívja az akkut, ha az exchange beállításoknál xperc vagy kézi állásba kapcsolod, ahelyett, hogy Push üzemmódba tennéd.

Javítás, 1: Fiók beállítást kapcsold Push üzemmódba. Ha IMAP vagy POP beállításokat használsz, akkor nincs mit csinálni.

Javítás, 2: Használj más email alkalmazást, pl. K9 vagy Improved Email, amelyekről azt közölték, hogy jobban működnek. Ha eltávolítod a Samsung email alkalmazást, akkor egy javítást kell alkalmaznod! Elérhető itt: :CameraappsNoEmail.zip  forum.xda-developpers.com-ról

Battery not "calibrated” – Akku nincs kalibrálva
Nézd egy-két hsz-el feljebb. Ott minden részletesen leírva.

Hardcore 256Hz vs. 500 Hz
Magyarázat: linux rendszerben az időmegosztás gyakoriságát állítja be (másodpercenként). Simább működést eredményez.

Javítás: Nem szükséges. Az akku fogyasztás területén nincs érezhető különbség.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #648 Dátum: 2011, 01 26, 15:22:46 »

Javítás, 1:  majd WiFi alvó mód irányelve legyen  Képernyő kikapcsolásakor helyzetbe állítva.

Érdekes, én úgy vettem észre, hogy többet fogyaszt ha ébredéskor újrakapcsolódik, (nálam 5 percenként van tapizás :) )  mint amikor folyamatosan megy.  :hmm:

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #649 Dátum: 2011, 01 26, 16:05:28 »
pburkus - nagyon köszi, jól összeszedted, elteszem magamnak jobb időkre.
Meg ezt is, ajánlom tisztelettel a b. Társaság figyelmébe:
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t