Tegnap feldobtam a 9.0 Extreme-t, nem is volt semmi gond jó ideig. Néhány óra elteltével generált olyan eddig még egyik romnál sem tapasztalt problémát, hogy a wifiről megfeledkezett. Nálam a wifi mindig bevan kapcsolva mert vagy otthon v munkahelyi környezetben azt használom kapcsolatra. Konkrétan a jelenség az, hogy a tel pihent egykét órát nyaggatás nélkül, majd amikor ujra kézbe vettem láttam, hogy a wifi ikonja nincs is jelen. Természetesen ugye ha van rendes wifi a tel automatikusan ezen kapcsolódik 3g helyett, így ez a hiba nálam azonnal látszott. Ezesetben a legördülő menüben hiába klikkelek a wifi bekapcsra, nem reagált. A beállítások alatt látszott, hogy szenved a kapcsolódással de kb 4sec mulva ott is eldobja mintha nem tudna kapcsolódni. Megoldásként minden esetben csak a tel újra indítása segített, ilyenkor kapásból rendeltetésszerűen wifivel indult a tel. Ami esetleg még fontos lehet a 9.0-t voodooval nyomtam fel. Most visszaraktam a 8.1-et de ahogy látom kintvan a 9.0.2 szal nemsokára megint update és tapasztalat gyűjtés. Bocss ha vkit úntattam.