0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Üdv,Végre rászántam magam, és frissítettem Froyo-ra (JPU) de szeretnék valami kicsit "vagányabb" Rom-ot.Láttam, hogy sok fórumtársnak van fent Darky's 8.1 és érdeklődnék, hogy hogy tudnám rávarázsolni a gépemre, lehet e 1 lépésben, vagy előbb fel kell tennem valami mást és utána ezt a 8.1-et?Illetve még az lenne a kérdésem, hogy valami más ROM-ot tudnátok e ajánlani, ami stabil, rootolt, van benne CWM és gyors.Köszi előre is!
Hello!Feltettem a Darky's v9.0-át, eddig príma.
Egy pár képernyőmentéssel megdobhatnád a fórumot.Főleg hogy hogyan néz ki.Gondolom nem a gingergread vonalat követi legalábbis a nevéből gondoltam.Bár lehet hogy tévedek.
Maradt a főképernyő,stb. Gyorsabb,minden működik.
A fene vigye el,akkor holnap megint meg lesz a programom. Akkor ez no wipe verzió ezek szerint?Ja a lagfixet ki kell kapcsolni?
ÉS ezt sima CWM-es telepítéssel kell csinálni, vagy előtte kell még valamit?
melyik kernelt tetted fel.voodoo-t vagy speedmodot?
Nem marad Gingerbreades? Akkor lehet mégse rakom fel.
Sziasztok,Szeretném feltenni ezt a ROM-ot, de mikor nyomom a kikapcsoló gombot akkor nekem nem jön be a RECOVERY mód.
Simán CWM-ből raktad fel? Törölte az alkalmazásokat? Én is gondolkodom rajta.
És esetleg valaki már valamilyen hibát észrevett? Mert ha jól tudom ez csak egy béta ROM, ami azért annyira nem biztató a sok hiba miatt.
Indítás-kikapcsolás gyors, GPS-príma, WiFi jó, USB jó, Recoveri módba lépés jó.Eddig minden OK.