0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
hello,Nah sikerült már gép közelébe kerülnöm, feltettem DjBig 5.8-at de hát ez nem egy sebesség bajnok nekem, akadozik, ja és a Play-ről nem tudok letelíteni, így frissíteni sem a progikat, ez mitől lehet?A kinézet, az ikonok, betűtípus elég szépre sikerült.a fenti 2 dolgot leszámítva tetszik.
Nah gógle play frissités eltávolitás, restart, market inditás, egyböl frissiti, de már engedett frissiteni néhány programot, de most már meg kevés a hely neki.
oda szoktam telepíteni, természetesen, lehet felrakom az 5.9-et, mert nagyon belassul a telefon, ha nem jön be akkor mehet vissza Norboszrom.
Meg lehet,hogy jobb. Én sem vagyok teljesen elégedett ezzel a rommal,de állítólag az 5.9 rosszabb. Az enyém elég rapszódikus. Néha jó,de elég gyakran belassul. Nem könnyű vele netezni,mert akkor tuti lassú lesz. Néha a galéria nézegetésnél is befagy Valamit valamiért,de elég zavaró
Sziasztok! Erõszakosan olvasgatok erre felè règ jàrtam erre ès reagàlnèk 1-2 dologra...az SGM 6.3at nem ajánlom ÈN magam sem xD az valamièrt nem sikerült jól...amire büszke vagyok az az 5.7-5.8 azokkal nem volt semmi baj...igaz màr nem mai darabok ès mivel àtvàltottam Ace-re ès tegnap S-re sajnos le àlltam a Spica romokkal bàr hozzà kell tennem nèha amikor igazàn neki fekükdtem nagyon èlveztem a dolgot...talàn azèrt is lett a legjobb az 5.7-5.8 Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Azóta módosítok én is. Valóban rapszódikus volt a rom, de rájöttem miért. Hallgatván a nálam okosabb (vagy okosabbnak vélt) androidosokra, nem tettem task killert a telefonra. Mondták,hogy a 2.2 megcsinálja. Ez hellyel közzel igaz is,de mióta task cleaner pro-t használom azóta hibátlan. Zenehallgatás eléggé belassítja,mert a sima program mellé még futtat vagy 3 folyamatot (letöltéskezelő, DRM protected content,media storage). Gondolom ezeknek futnia kell,mert ha bármelyiket leállítom megáll a zene is. Szóval akinek akad, az próbálja ki valamelyik killert.
Nem kell se a letöltés kezelő se a Drm kilőheted őketTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Hello!Gyári 2.1 -es ROM-ot honnan lehet letölteni?
Samfirmware.com ha már nem élnek a linkek, akkor a check fus downloader programot ajánlom.
Kód: You are not allowed to view links. Register or LoginSamfirmware.com ha már nem élnek a linkek, akkor a check fus downloader programot ajánlom.Én itt nem találom vmi más ?
Sziasztok!Valaki aki használja a DJbig 5.8 romot és videót és próbál lejátszani attól kérdezném, hogy működik-e rendesen?Először az mvideo playert akartam,mert 2.1en bevált, itt viszont nem lát kodeket. Az MX playerhez lehetett kodeket letölteni külön, de a mostani frissítés óra nem működik. Meg tudjátok mondani,h mi lehet a baj, és hogy alapvetően miért nincs benne a kodek?Előre is köszi.
Azèrt nincs benne kodek alapból mert a kodekek processzorhoz készülnek...és ahány telefon annyi féle proci.Az meg hülyeség hogy ahány kodek annyiszor lemásolják az alap programot.a Spicához az arm6-os kodek jó.Azzal próváltad? Csak szólok hogy abbol is 2 féle kodek vanTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Igen armv6 VPF asszem (vagy talán VFP) az MX playerhez. De most a frissítés óta nem jó. Az mvideo player lenne a legjobb,de sajna az kicsit sem működik és kodek sincs hozzá
Próbáld meg azt hogy eltávoltítod a kodeket ha még fent van...és indítsd el az MX-t hâtha kéri magátólTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Igen kéri is. Letöröltem és felraktam és utána is valamiért kéri...még újra is indítottam,de utána is szólj,hogy nem jó
Valaki betudná linkelni djbig 5.8as romját és a rootoláshoz való összes programot ês kernelt? Alig találok aktív linkeket:(
Dropboxomon fent van még mindenTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről