2024, 11 28, 01:44:24
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419201 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Alfika76

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy Spica
  • PDA ROM: SGM-froyo-RC1
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4825 Dátum: 2012, 07 17, 21:56:22 »
Nekem fent volt egy darabig az 5.8... Tökéletesen jól működött a bluetooth... :-)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I5700-ről

Nem elérhető Péterke

• Navigáció / Navigation: iGo my way
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: PDA: I570EXXJD2
« Reply #4826 Dátum: 2012, 07 17, 22:47:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem fent volt egy darabig az 5.8... Tökéletesen jól működött a bluetooth... :-)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I5700-ről
És mi jót csináltál vele? vagy egyből ment? mert én mindent láthatóvá tettem és párosítottam,de azt írja,h párosítva,de nincs csatlakoztatva..és hiába nyomok rá, nem lesz csatlakoztatva..erre van valami 5let?

Nem elérhető Alfika76

• PFC Fan
« Reply #4827 Dátum: 2012, 07 21, 14:33:52 »
És mi jót csináltál vele? vagy egyből ment? mert én mindent láthatóvá tettem és párosítottam,de azt írja,h párosítva,de nincs csatlakoztatva..és hiába nyomok rá, nem lesz csatlakoztatva..erre van valami 5let?

Igen, nekem egyből ment. De nálam rendben is van téve a bluetoth a gépen... :)

Ezzel arra próbáltam célozni, hogy bőven rejt izgalmakat a bluetoth használata, illetve a beüzemelése... Abban 99%-ban biztos vagyok, hogy a telefonnal nincs baj, szerintem máshol keresd a problémát...

A gépen melyik progit használod a bluetooh-hoz? Mit szerenél tulajdonképpen a bluetooth-al?

Nem elérhető Péterke

« Reply #4828 Dátum: 2012, 07 22, 21:00:57 »
Igen, nekem egyből ment. De nálam rendben is van téve a bluetoth a gépen... :)

Ezzel arra próbáltam célozni, hogy bőven rejt izgalmakat a bluetoth használata, illetve a beüzemelése... Abban 99%-ban biztos vagyok, hogy a telefonnal nincs baj, szerintem máshol keresd a problémát...

A gépen melyik progit használod a bluetooh-hoz? Mit szerenél tulajdonképpen a bluetooth-al?
Közben az otthoni laptopon jó már...a vitsában lévőt használom,de lehet kéne vmi bluetooth program (tudsz mondani esetleg? :) ) szóval most működik, de apk-t nem enged küldeni,meg zip-et,mert azt írja,hogy nem támogatott formátum.

Nem elérhető Alfika76

• PFC Fan
« Reply #4829 Dátum: 2012, 07 23, 10:16:54 »
Közben az otthoni laptopon jó már...a vitsában lévőt használom,de lehet kéne vmi bluetooth program (tudsz mondani esetleg? :) ) szóval most működik, de apk-t nem enged küldeni,meg zip-et,mert azt írja,hogy nem támogatott formátum.

Én bluesoleil-t használok, és azt küldök amit akarok :)))

Bár mióta megvan a spica, elég ritkán használom... A wifis fájlátvitel valahogy jobban tetszik :))) Erre én az OnAir-nevű progit használom...

Nem elérhető Péterke

« Reply #4830 Dátum: 2012, 07 26, 23:32:17 »
Sziasztok!
2 kérdésem lenne. A marketet megoldottam az oldmarket programmal, amivel fel tudtam rakni egy régebbi marketet. Tudok is szedni,de néha amgától frissít. Az új marketnél találtam olyan beállítást,h ne csinálja,de ennél a réginél nem találom. hol lehet?
A másik, hogy a dj_big5.8 rom 1 napot bír ha használom is. Van valami mód,hogy 1,5-2 napra feltornásszam?
előre is köszi:
peti

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #4831 Dátum: 2012, 07 27, 16:35:33 »
Sziasztok!
2 kérdésem lenne. A marketet megoldottam az oldmarket programmal, amivel fel tudtam rakni egy régebbi marketet. Tudok is szedni,de néha amgától frissít. Az új marketnél találtam olyan beállítást,h ne csinálja,de ennél a réginél nem találom. hol lehet?
A másik, hogy a dj_big5.8 rom 1 napot bír ha használom is. Van valami mód,hogy 1,5-2 napra feltornásszam?
előre is köszi:
peti
Szia!
Ugyan én már több, mint egy éve megváltam a spicától, de nekem soha nem bírt többet egy napnál  :hmm:  éjszakára mindig fel kellett tettem töltőre (akkor is, ha nem használtam nagyon aktívan). Szerintem ahhoz ma már nagyon csúcs teljesítmény kell, hogy egy telefon (mármint okostelefon, nem Nokia 3410) többet bírjon egy napnál  :D

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
  • PDA: galaxy spica
  • PDA ROM: 2.6.29
« Reply #4832 Dátum: 2012, 07 27, 17:32:49 »
azért nem egy okostelefon bírja tovább mint 1 nap...szóval ezzel vitatkoznék :) több a kezem alatt is megfordult telefon is volt ami hasonló használat alatt mint a jelenlegi spica telóm...és bírt közel 2 napokat...aksitól és az állandóan futtatott dolgoktól is függ a dolog... nagy kijelzőnél fényerő levétele, wifi/gps/3g kikapcsolása szinkronizáció kikapcsolása segíthet...az aksi bírását növelni...szóval 3g helyett a 2 gé...utcán wifi kikapcs...beltérben a gps a fölösleges... a már szükségtelen alkalmazásokat kilőni (bár ehhez egy jobb feladatkezelőt ajánlok) és a 2.3as android helyett a 2.2es az aksik kímélésére a plussz jótanács :D de eddig a 2.1nél mértem spica telón a leghosszabb üzemidőt :D

Nem elérhető papa01

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 4.1.2 (Mindig a legfrissebb Nightly)
« Reply #4833 Dátum: 2012, 07 27, 17:34:25 »
Sziasztok. Jelenleg a Norbosz féle 5.7 android van a Spicámon, de szeretném lecserélni. Melyiket ajánljátok? Melyik az ami stabil és gyors? 

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
« Reply #4834 Dátum: 2012, 07 27, 18:00:03 »
a DjBig féle 5.8as rendszer a legjobb szerintem 2.2es androidban...gyors és nem esik össze lépten nyomon...azt toljad fel rá... aksit hasonlóan eszi tapasztalataim szerint mint a többi 2.2es szóval  *aszának monddható a dolog :D

Nem elérhető papa01

• PFC Fan
« Reply #4835 Dátum: 2012, 07 27, 18:31:13 »
Működő linket tudnál adni, mert a boxról nem tudom leszedni.

Nem elérhető papa01

• PFC Fan
« Reply #4836 Dátum: 2012, 07 27, 20:03:58 »
Dj_Big 5.8-as romot sehonnan sem tudom letölteni. Valaki tudna adni egy működő linket ahonnan le tudnám szedni?

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #4837 Dátum: 2012, 07 27, 21:27:00 »
Dj_Big 5.8-as romot sehonnan sem tudom letölteni. Valaki tudna adni egy működő linket ahonnan le tudnám szedni?
Ezt DJ Big aláírásában láttam: "AKINEK NEM MEGY A LETÖLTÉS BOXRÓL SZÓLJON ÉS KÜLDÖM AZ Adrive-OS HELYETTESÍTŐ LINKET"
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Péterke

« Reply #4838 Dátum: 2012, 07 27, 22:25:44 »
azért nem egy okostelefon bírja tovább mint 1 nap...szóval ezzel vitatkoznék :) több a kezem alatt is megfordult telefon is volt ami hasonló használat alatt mint a jelenlegi spica telóm...és bírt közel 2 napokat...aksitól és az állandóan futtatott dolgoktól is függ a dolog... nagy kijelzőnél fényerő levétele, wifi/gps/3g kikapcsolása szinkronizáció kikapcsolása segíthet...az aksi bírását növelni...szóval 3g helyett a 2 gé...utcán wifi kikapcs...beltérben a gps a fölösleges... a már szükségtelen alkalmazásokat kilőni (bár ehhez egy jobb feladatkezelőt ajánlok) és a 2.3as android helyett a 2.2es az aksik kímélésére a plussz jótanács :D de eddig a 2.1nél mértem spica telón a leghosszabb üzemidőt :D
Igen, hasonlóan bánok a spicával. 3g nem megy, mert kikapcsolom mindig, szintén a gps-t, meg a többit. a futó szolgáltatások rovatnál nem fut sok. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy 2.2 alatt tényleg nem kell akkor task killer? Használtam eleinte advanced task cleaner-t,de amikor kiöltem a dolgokat, akkor újraindult a launcher, szóval leszedtem,de olyan, mintha a 2.2 rommal megcsinálná magától? jól látom?
tehát akkor ennél az 1-1,5 napnál nem lesz jobb :) (bár mai nappal elvileg 1,5-2 nap lett belőle majdnem)

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
Re: Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4839 Dátum: 2012, 07 28, 01:50:23 »
Igen, hasonlóan bánok a spicával. 3g nem megy, mert kikapcsolom mindig, szintén a gps-t, meg a többit. a futó szolgáltatások rovatnál nem fut sok. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy 2.2 alatt tényleg nem kell akkor task killer? Használtam eleinte advanced task cleaner-t,de amikor kiöltem a dolgokat, akkor újraindult a launcher, szóval leszedtem,de olyan, mintha a 2.2 rommal megcsinálná magától? jól látom?
tehát akkor ennél az 1-1,5 napnál nem lesz jobb :) (bár mai nappal elvileg 1,5-2 nap lett belőle majdnem)

Én másfél-két naponta töltöttem a Spicát, bár akkor nem volt mobilnetem.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
« Reply #4840 Dátum: 2012, 07 28, 09:39:32 »
hát én naponta töltöm...mert zenehallgatás, ha úton vagyok, netelés (wifiről vagy 3g-ről...attól függ,hogy van e éppen mobilnetem)játszom rajta néha unalom elűzése végett...gps ritkán megy...bár ha kell akkor az igo gyorsan megles...és kikapcs...mert zabál... aktív használatnál... ha számolgatok serényen gyakorlatilag egy pótaksival járnék jól...vagy egy 1500 mAh LI-ION os  erősebb aksi vétele...azzal talán egy 2 napigt felhúzható a töltés mentes időszak... bár sajnos erősebb aksit nem is gyártanak a spica telóba :(

Nem elérhető papa01

• PFC Fan
« Reply #4841 Dátum: 2012, 07 28, 13:08:03 »
Nagy nehezen, de megtaláltam honnan lehet leszedni romokat boxon kívül.

Köszi szépen DJBIG, eddig nagyon fa***ul müxik minden.
Ha a 2.3 is ilyen állapotba lesz át is térek arra.

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
« Reply #4842 Dátum: 2012, 07 28, 13:20:05 »
arra kicsit várni kell még sajnos... :(

Nem elérhető Péterke

« Reply #4843 Dátum: 2012, 07 28, 21:59:43 »
hát én naponta töltöm...mert zenehallgatás, ha úton vagyok, netelés (wifiről vagy 3g-ről...attól függ,hogy van e éppen mobilnetem)játszom rajta néha unalom elűzése végett...gps ritkán megy...bár ha kell akkor az igo gyorsan megles...és kikapcs...mert zabál... aktív használatnál... ha számolgatok serényen gyakorlatilag egy pótaksival járnék jól...vagy egy 1500 mAh LI-ION os  erősebb aksi vétele...azzal talán egy 2 napigt felhúzható a töltés mentes időszak... bár sajnos erősebb aksit nem is gyártanak a spica telóba :(
Szia!
Még egy olyan kérdés a tapasztalatokkal kapcsolatban, hogy a gps jelet mennyi idő alatt fogja általában? nekem kb 2-5 perc,de néha soknak érzem. Csak mert írtad,h igo gyorsan ki-be..hogy az mit jelent a gyorsan? :)

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
« Reply #4844 Dátum: 2012, 07 28, 22:10:52 »
ezt a gyorsan ki és be úgy értendő,hogy bejön a jel is megtalálja x idő után és ha megvan amit keresek már lépek is ki...ha van mobilneted google maps is körülbelüli meghatározásra alkalmas igo viszont pontosabb a gps jel megtalálása igoval nekem is 2-5 percet vesz igénybe... bár ez nagyban függ az időjárástól és a helyzetedtől is, hogy épp merre van gps műhold...ha körülbelülre elég a helyzetem maradok a google mapsnal én is...mivel cellainfókkal is meg lehet határozni a helyedet... a 60 méteres szórás meg semmiség...

Nem elérhető papa01

• PFC Fan
« Reply #4845 Dátum: 2012, 07 30, 13:34:26 »
Találtam egy SGM-froyo-BETA6.3 DjBIG's mod.zip fájlt erről a verzióról tud valaki vmit, mondjuk az 5.8-hoz képest.

Nem elérhető gahen

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy Ace 2
  • PDA ROM: 4.1.2 portugal
« Reply #4846 Dátum: 2012, 07 30, 15:56:41 »
hello,
Nah sikerült már gép közelébe kerülnöm, feltettem DjBig 5.8-at de hát ez nem egy sebesség bajnok nekem, akadozik, ja és a Play-ről nem tudok letelíteni, így frissíteni sem a progikat, ez mitől lehet?
A kinézet, az ikonok, betűtípus elég szépre sikerült.
a fenti 2 dolgot leszámítva tetszik.

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
« Reply #4847 Dátum: 2012, 07 30, 16:06:39 »
érdekes...nekem ezt a későbbi verzió csinálta...ext2es filerendszer van a telódon? mert az nem ártana...

Nem elérhető gahen

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy Ace 2
  • PDA ROM: 4.1.2 portugal
« Reply #4848 Dátum: 2012, 07 30, 16:10:02 »
cache, data, system is ext2.

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
« Reply #4849 Dátum: 2012, 07 30, 16:11:44 »
faktory reset is megvolt? minden rendesen ment? mert passz,hogy akkor mi lehet a para...nekem gyorsabb volt...és stabilabb is :S