2024, 11 28, 07:42:15
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419219 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető leviathan

• PFC Fan
  • PDA: Spica
  • PDA ROM: -hiba- egyenlőre
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4700 Dátum: 2012, 03 15, 18:18:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
előbb próbáld meg az all to ext2-t...ha már fel raktad az én rom-omat akkor mennie kéne hiszen az támogatja

Ahhha.....szóval az a lépés kihagy, előbb a Te romod majd ha fenn van még megpróbálhatom mégegyszer kézzel átállítani....ha nem megy akkor marad az all2ext2zip... Köszönöööm  :)
"Módosítás: most nem megy fel a mod, "line 5"nél van hiba nem tudja formázni a rendszert és előtte se tudja olvasni az "E:" -n mappákat asszem. Nem tom mi lehet a baj, az új sd kártya?

Nem elérhető leviathan

• PFC Fan
« Reply #4701 Dátum: 2012, 03 15, 19:23:18 »
Jaj. Valami alapból rossz, mert már 4-szer tettem fel odinnal és utána recovery-nél valamiért az E: -n nem tud dolgozni(olvasni, nem találmappákat, meg a systemet se tudja felülírni)
Nem tudom mi lehet a gond...előtte kell még valami hozzá? (tényleg még csak most kezdtem el androidozni :D)

Nem elérhető DjBIG

• Nem: Férfi
    • -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #4702 Dátum: 2012, 03 15, 20:52:56 »
Jaj. Valami alapból rossz, mert már 4-szer tettem fel odinnal és utána recovery-nél valamiért az E: -n nem tud dolgozni(olvasni, nem találmappákat, meg a systemet se tudja felülírni)
Nem tudom mi lehet a gond...előtte kell még valami hozzá? (tényleg még csak most kezdtem el androidozni :D)

az a baj hogy össze vissza vannak a fálj rendszerek valószínűleg...ext2 és az rfs keveredik...akkor hagyd mindent rfs-be...nem olyan fontos az átkonvertálás csak sztem vmivel gyorsabb a teló
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető leviathan

• PFC Fan
« Reply #4703 Dátum: 2012, 03 15, 21:10:20 »
az a baj hogy össze vissza vannak a fálj rendszerek valószínűleg...ext2 és az rfs keveredik...akkor hagyd mindent rfs-be...nem olyan fontos az átkonvertálás csak sztem vmivel gyorsabb a teló

nem az a baj, alapból lehet én vagyoka  hülye de most megcsináltam az odinos részt és cyanogenmod jön be, 2.2.1 andoid verzió, valami root@ch33 kernellel, cm6.1.1 mod....stb...és erre nem megy fel a modod, mert nem engedi a syytemet ujraírni, meg recoveryben hiányolja az E: meghajtót?....azon keresne....plussz line hibákat dob...
Elég érthetetlen voltam mi?  :D
azért köszi a helpet....még killódok ugyis vele....elleszek egy darabig legalább beletanulok.. :)

Nem elérhető leviathan

• PFC Fan
« Reply #4704 Dátum: 2012, 03 16, 02:07:18 »
Nah feladtam(vasárnapig). Addig aki tud linkelne egy jó leírást, hogy mivel kezdjem a telepítgetést...pl odinban, mert már egyszer (I570EXXJF1_CL324368_Bootloader.tar, I570EXXJD1_Phone.tar, I570EXXJH7_CL404014_PDA.tar, I570EXENJH3-CSC-CL445391-XEN.tar<- a régi konfig CM6.1.1 8.1-el) pakolgattam egymásra a (I570EXXCM81v3.1-ModemJD1.tar)packel felváltva. Most ott tartok hogy a ModemJD1 fen van, de nem megy rá semmi, mert recoveryben sdcardrol nem megy az install...
E:Can't format SYSTEM:
E:Failure at line 5:
format SYSTEM:
Installation aborted.

meg máskor:
E:Cant mount /dev/st17
Szóval egyik mod sem megy fel. Ha valaki tud rá megoldást(és linkeket) nagyon hálás lennék?
ui.: visszaolvastam volt hasonló gond megoldódott de menete kimaradt, vagy nem volt letöltő link.
ui2.:meg valamiért a nagy fájlok sem jönnek le DjBig box-járol:"The user hosting this
content is out of bandwidth." gondolom csak akkor megy mikor gép előtt vagy  :D majd vasárnap folytatom a killódást...

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4705 Dátum: 2012, 03 16, 05:09:50 »
Nah feladtam(vasárnapig). Addig aki tud linkelne egy jó leírást, hogy mivel kezdjem a telepítgetést...pl odinban, mert már egyszer (I570EXXJF1_CL324368_Bootloader.tar, I570EXXJD1_Phone.tar, I570EXXJH7_CL404014_PDA.tar, I570EXENJH3-CSC-CL445391-XEN.tar<- a régi konfig CM6.1.1 8.1-el) pakolgattam egymásra a (I570EXXCM81v3.1-ModemJD1.tar)packel felváltva. Most ott tartok hogy a ModemJD1 fen van, de nem megy rá semmi, mert recoveryben sdcardrol nem megy az install...
E:Can't format SYSTEM:
E:Failure at line 5:
format SYSTEM:
Installation aborted.

meg máskor:
Szóval egyik mod sem megy fel. Ha valaki tud rá megoldást(és linkeket) nagyon hálás lennék?
ui.: visszaolvastam volt hasonló gond megoldódott de menete kimaradt, vagy nem volt letöltő link.
ui2.:meg valamiért a nagy fájlok sem jönnek le DjBig box-járol:"The user hosting this
content is out of bandwidth." gondolom csak akkor megy mikor gép előtt vagy  :D majd vasárnap folytatom a killódást...

előbb tedd fel a JH6-ot...itánna a JD1 modem-et és végül az én mod-omat...azért nem tudsz letölteni tőllem mert elértem a havi letöltési limitet...csak áprilistől lehet megint :(
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető leviathan

• PFC Fan
« Reply #4706 Dátum: 2012, 03 16, 10:44:15 »
előbb tedd fel a JH6-ot...itánna a JD1 modem-et és végül az én mod-omat...azért nem tudsz letölteni tőllem mert elértem a havi letöltési limitet...csak áprilistől lehet megint :(

Köszi. Most próbálom, kicsit soká tartott egy működő linket találni JH6-hoz de legalább JH7 az van...
Amúgy az nem gáz hogy egymásra pakolgatom őket? Vagy minden telepítés előtt törli a régit? Mert pl eddig JH7re raktam JD1 modem-et, vissza JH7, megint modem, most akkor JH6 megint ModemJD1....meglássuk mi lesz..
Ám tegnap láttam másnak is van ilyen gondja egy topiccal feljebb, ha megvan a  megoldás megírnám oda is.

Módosítva: Végeztem és ugyanaz Recovery indításnál gond van, tehát maga a recoveryn belül nem lehet installni, se semmi. Már amikor belép recoverybe hiba üzeneteket dob:
E:Cant mount CASHE:recovery/log/
E:Cant open CASHE:recovery/log
(No such file or directory)
Kezdők vagyunk és szerintem valamit alapból elnéztünk...amúgy jöhetnek az ötletek, hogy még mit lehet, én kitartóan próbálkozok :)

Nem elérhető leviathan

• PFC Fan
« Reply #4707 Dátum: 2012, 03 16, 12:40:36 »
 :taps: Victory is mine.  :taps:
Vasárnap jövök vissza, ha addig megy leírom hogy csináltam. De első ránézésre baromi jó lett DjBig :)
És gyors....megkell mondjam. Még játékok, könyvek, zenéket lesem meg hogy mennek...meg egy autocadet is azért poénnak. Szép nagyon. Köszi a helpet mégegyszer... :)

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4708 Dátum: 2012, 03 16, 22:28:49 »
:taps: Victory is mine.  :taps:
Vasárnap jövök vissza, ha addig megy leírom hogy csináltam. De első ránézésre baromi jó lett DjBig :)
És gyors....megkell mondjam. Még játékok, könyvek, zenéket lesem meg hogy mennek...meg egy autocadet is azért poénnak. Szép nagyon. Köszi a helpet mégegyszer... :)

bocsi én személy szerint nem tartom magam kezdőnek hozzá :D de azért gratu :) köszi a rom dicséretet és nagyon szívesen :) majd várom a részletesebb vissza jelzéseket :)

Nem elérhető saslika

• PDA: Desire / Galaxy Tab 7
  • PDA ROM: Ginger-Sense-DTP-V2.11 2.3.3 / ICS CM9 02.01.12
« Reply #4709 Dátum: 2012, 03 17, 20:24:51 »
Én is belefutottam ebbe a hibába, mint az előttem szóló. Most már ott tartok, h sikeresen elindult recoveryből a telepítés, de elakadt, legalábbis úgy nézem. Kiirta csomószor, hogy
Deleting files...
Formating CACHE:...

.
Copying files...
Deleting files...
Deleting files...

És itt elakadt. Kb. 5 perce ez van kint...

Nem elérhető leviathan

• PFC Fan
« Reply #4710 Dátum: 2012, 03 18, 15:33:40 »
bocsi én személy szerint nem tartom magam kezdőnek hozzá :D de azért gratu :) köszi a rom dicséretet és nagyon szívesen :) majd várom a részletesebb vissza jelzéseket :)

Haha  :D nem Rád gondoltam, hanem magamra meg egy topiccal feljebb a két jómadárra akiknek ugyanez a probléma.  :D Eddig tapasztalat, hogy gördülékenyebb, szép a menü, rengeteg állítási lehetőség (launcherpro-t nem ismretem) Amit még állítanék az a bootolás közbeni hang :D vagy ne legyen ennyire hangos vagy ne is legyen :D az a jó(ki lehet azt kapcsolni?) Jah meg játékok nem mennek rajta, vagy is leindul de kidob főmenübe....az normális viselkedés ennél a modnál?
ui.: jah meg kezdetben kikapcsolta magát a teló random...lehet hogy csak a live wallpaper miatt.... most nem csinálja....

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4711 Dátum: 2012, 03 19, 07:26:36 »
Haha  :D nem Rád gondoltam, hanem magamra meg egy topiccal feljebb a két jómadárra akiknek ugyanez a probléma.  :D Eddig tapasztalat, hogy gördülékenyebb, szép a menü, rengeteg állítási lehetőség (launcherpro-t nem ismretem) Amit még állítanék az a bootolás közbeni hang :D vagy ne legyen ennyire hangos vagy ne is legyen :D az a jó(ki lehet azt kapcsolni?) Jah meg játékok nem mennek rajta, vagy is leindul de kidob főmenübe....az normális viselkedés ennél a modnál?
ui.: jah meg kezdetben kikapcsolta magát a teló random...lehet hogy csak a live wallpaper miatt.... most nem csinálja....

A boot hang erejét lehet állítani de hogy hogy azt nem tudom :D kikapcsolását viszont igen. System ben keresd meg a build.prop fájlt nyisd meg text editorral és keresd meg a ro.playbootsound=1 sort és állítsd át nullára...mentsd a változásokat és resi :) nálem nem prodikált ilyen játék kidobós dlgokat se magától ujra indítást...igaz és nem használtam live wallpappert mert sokat eszik az aksiből

Nem elérhető ghostpc

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: SamsungGalaxySpica
  • PDA ROM: Cyanogen
« Reply #4712 Dátum: 2012, 03 19, 16:17:12 »
Sziasztok!Feltettem én is a romodat,/DjBIG/nagyon jók az ikonok,sebességgel nem volt gond...de sajnos 1 hét múlva visszaraktam az előző romomat,mert nekem egy olyan jelenség jutott,hogy a wifi-re elkezdett nem csatlakozni,nem ismerte fel a nyílt hálózatokat/olyat amit előtte más rommal igen/meg nem értesített róla,pedig be volt állítva.Mikor nem csatlakozott mondom elfelejtetem vele...na aztán már nem is látta.Véletlenül se cikizésből írtam le minden elismerésem a "gyártóé":) de én így jártam és mivel wifi nélkül nem buli,csak emiatt voltam kénytelen lecserélni,pedig eddig kinézetre ez jött be legjobban. :ok: Semmi más bajom nem volt vele.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4713 Dátum: 2012, 03 19, 17:12:45 »
Sziasztok!Feltettem én is a romodat,/DjBIG/nagyon jók az ikonok,sebességgel nem volt gond...de sajnos 1 hét múlva visszaraktam az előző romomat,mert nekem egy olyan jelenség jutott,hogy a wifi-re elkezdett nem csatlakozni,nem ismerte fel a nyílt hálózatokat/olyat amit előtte más rommal igen/meg nem értesített róla,pedig be volt állítva.Mikor nem csatlakozott mondom elfelejtetem vele...na aztán már nem is látta.Véletlenül se cikizésből írtam le minden elismerésem a "gyártóé":) de én így jártam és mivel wifi nélkül nem buli,csak emiatt voltam kénytelen lecserélni,pedig eddig kinézetre ez jött be legjobban. :ok: Semmi más bajom nem volt vele.

hát köszönöm szépen a vissza jelzéseket :) mind 1ik érdekes,nálam egyiket sem produkálta O.O

u.i: át tértem egy új fájl megosztóra :) amint kész vagyok a feltöltésekkel onnan lehet tovább szedni a rom-okat :)

Nem elérhető maci84

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Spica i5700
  • PDA ROM: SGM-froyo-BETA5.7 -[Norbosz_Edition]
« Reply #4714 Dátum: 2012, 03 21, 15:52:55 »
Sziasztok!

Tudnátok segíteni?

Véletlenül letöröltem a telefonról magát a telefon appot. Legalábbis ha jól értelmezem. A lényeg, hogy nem vagyok repülő üzemmódban és mégsincs szolgáltató és mobil hálózat ill. PIN-t se kér rebootnál.. Van erre valamilyen megoldás?
Nagyon megköszönöm a segítségeteket

nem én flash-eltem a telefont. Ezeket az infókat tudom róla:
Developed by: voku1987
ROM: SpicagenMod BETA5.7
Build:Ismeretlen
MOD: SGM-froyo-BETA5.7 -[Norbosz_Edition]
Így vettem a telót (Samsung Spica) és nagyon nem értek a ROM újra rakásához. tudtok valahogy segíteni?

Elvileg itt is ilyent használtok. Azt a tanácsot adták, hogy a ZIP fájlból vegyem ki a system/app alol a letörölt alkalmazást. Ez az alkalmazás a com.android.phone. Emiatt nincs mobil szolgáltatásom,se pin kérés, stb. Valaki el tudná valahogy juttatni nekem ezt a ROM zip fájlt? You are not allowed to view links. Register or Login.

Köszönöm

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
Re: Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4715 Dátum: 2012, 03 22, 00:07:04 »
Sziasztok!

Tudnátok segíteni?

Véletlenül letöröltem a telefonról magát a telefon appot. Legalábbis ha jól értelmezem. A lényeg, hogy nem vagyok repülő üzemmódban és mégsincs szolgáltató és mobil hálózat ill. PIN-t se kér rebootnál.. Van erre valamilyen megoldás?
Nagyon megköszönöm a segítségeteket

nem én flash-eltem a telefont. Ezeket az infókat tudom róla:
Developed by: voku1987
ROM: SpicagenMod BETA5.7
Build:Ismeretlen
MOD: SGM-froyo-BETA5.7 -[Norbosz_Edition]
Így vettem a telót (Samsung Spica) és nagyon nem értek a ROM újra rakásához. tudtok valahogy segíteni?

Elvileg itt is ilyent használtok. Azt a tanácsot adták, hogy a ZIP fájlból vegyem ki a system/app alol a letörölt alkalmazást. Ez az alkalmazás a com.android.phone. Emiatt nincs mobil szolgáltatásom,se pin kérés, stb. Valaki el tudná valahogy juttatni nekem ezt a ROM zip fájlt? You are not allowed to view links. Register or Login.

Köszönöm

Két gyors keresztkérdés: IMEI megvan? SIM rendesen csatlakozik?

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4716 Dátum: 2012, 03 24, 12:19:04 »
Hátha törölzed a phone.apk-t akkor recovery-ből húzd újra és meg lesz a phone.apk

Küldve az én GT-S5830-emről Tapatalk használatával.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #4717 Dátum: 2012, 03 24, 20:21:15 »
Sziasztok! Tudnátok valami stabil és nem lassuló romot ajánlani Spicára? Az is fontos lenne, hogy vagy gyári 2.3, vagy ics témája legyen, mert nem szívesen molyolnék még azzal is pluszba, hogy használhatóan nézzen ki.
DjBIG romoldáját néztem, de az a gondom, hogy az ottani cuccokról nem derül ki semmi a fájlnevek alapján :).
Ma már csak másodtelefonnak használom a Spicát, de most újra húztam, és szeretnék valami klassz romot a rend tetejébe!

Előre is köszönöm!
Aláírás

Nem elérhető pilu01

• PDA: S4 Mini
« Reply #4718 Dátum: 2012, 03 24, 22:33:31 »

u.i: át tértem egy új fájl megosztóra :) amint kész vagyok a feltöltésekkel onnan lehet tovább szedni a rom-okat :)
[/quote]

Szia
Melyik az új megosztó? A box.com? Vagy ez a régi?
Szeretném én is kipróbálni valamely romodat, de nem jöttem még rá hogy tudom letölteni! :oops:

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
  • PDA: galaxy spica
  • PDA ROM: 2.6.29
« Reply #4719 Dátum: 2012, 03 25, 15:35:11 »
DjBIG nagyon jó romokat gyárt...de azoknak ajánlanám,akik nem kapnak infarktust a hangos  bekapcs dallamtól...de várom az újat már  tőled mester ami be lett ígérve...remélem el is fog készülni...kecsegtető,hogy ott már néma lesz a bekapcs :D

szóval ajánlani tudom...az összes romot...bár az utolsó...ami elkészült azt teszteltem a telómon...és probléma nélkül ment... nem nagyon tapasztaltam fagyást... kinézet is egészen jó...szóval tölteni...tölteni ...tölteni :D

Nem elérhető gross76

• Navigáció / Navigation: iGo My Way 8.4.2 - Google Navigáció
  • PDA: Samsung I9100 S2
  • PDA ROM: Omega 19.1 XWLS8 - Dorimanx 7.44
« Reply #4720 Dátum: 2012, 03 25, 16:22:34 »
Halihó, ha valaki talált olyan Angry Birds Space verziót, ami rendesen fut Spicán, szóljon! Sajnos fehér textúra a háttér, így játszhatatlan. Gondolom meg kell patchelni, mint a classic verziót. Belenéztem az apk fájlba és úgy tűnik, hogy gondoltak a mi felbontásunkra is - a textúrákat kéne kicsit lebutítani, ha valaki grafikus és tudja esetleg hogyan kell, elmolyolhatna vele: You are not allowed to view links. Register or Login (tulajdonképpen zip fájlként kell kezelni, Total Commanderrel Ctrl+PgDownnal lehet belelépni és módosítgatni - assets\data\images\480x320_android -ban vannak a powerVR textúrák)

Nem elérhető pilu01

• PDA: S4 Mini
« Reply #4721 Dátum: 2012, 03 25, 18:01:47 »
DjBIG nagyon jó romokat gyárt...de azoknak ajánlanám,akik nem kapnak infarktust a hangos  bekapcs dallamtól...de várom az újat már  tőled mester ami be lett ígérve...remélem el is fog készülni...kecsegtető,hogy ott már néma lesz a bekapcs :D

szóval ajánlani tudom...az összes romot...bár az utolsó...ami elkészült azt teszteltem a telómon...és probléma nélkül ment... nem nagyon tapasztaltam fagyást... kinézet is egészen jó...szóval tölteni...tölteni ...tölteni :D

Oké, értem, de hogy tudom letölteni????

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
  • PDA: galaxy spica
  • PDA ROM: 2.6.29
« Reply #4722 Dátum: 2012, 03 25, 21:43:34 »
túllépte a havi keretét sajnos...ezért nem tudod letölteni most tőle... valami ilyesmi rémlik... de amúgy az írásai végén ott van egy link mindig...aláírásként...ott vannak

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4723 Dátum: 2012, 03 26, 05:26:26 »

Szia
Melyik az új megosztó? A box.com? Vagy ez a régi?
Szeretném én is kipróbálni valamely romodat, de nem jöttem még rá hogy tudom letölteni! :oops:

Adrive az új :)

Nem elérhető lacitrabi

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: GT-I5700;LG E400;E-BODA
  • PDA ROM: i570EXXJD1+CM 8.4+YONIPKernel BFS V.10A 16Bpp+mTweak.v03
« Reply #4724 Dátum: 2012, 03 28, 07:36:09 »
Horse Power V10B 24BPP Extreme-valakinek van ilyen?Nagyon megköszönném ha felrakna ide egy használható linket.