2024, 11 18, 21:19:28

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321644 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #2725 Dátum: 2010, 12 27, 13:15:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Haza értem... :ok:
Kezdem felrakni a DOC romot - kerestem, de nem találtam rá a választ: A theme, és a theme template között mi a különbség, illetve felrakható egyik a másik nélkül? A témát értem - pont ezért is kezdem a DOC használatot, de ez a template kell hozzá?

... illetve: Miután most kezdem SZTYUPY után megismerni a másik féle kínálatot -amiből van bőven!  :) melyik romot érdemes MOST felrakni? (Nem akarok speed-del, meg egyéb turbózással foglalkozni, nekem elég ha stabil, és témázható...)

1. Doc a topikjában feltüntetett theme template-eket használta fel saját témáinak az elkészítésére - gondolom valamiféle alap, módosítatlan témafájl lehet, amit a készítő szabadon felhasználhat, szerkeszthet, stb.
A theme (téma) pedig ennek a szerkesztésnek a végeredménye. Tkp. ha van rengeteg időnk, mi is összedobhatunk egy saját témát - nem olyan nehéz, csak eléggé időigényes!

2. Doc topikban ilyet kérdezni? :D Itt úgyis mindenki azt fogja mondani, hogy a Doc ROM-ot tedd fel!  :p Ha a verziók között vacilálsz, szerintem érdemes a legújabb, JPY-alapú v6.2-t feltenni! A benne lévő 5.0.3-as Voodoo egy kiváló kernel, lagfix nélkül is olyan gyors a ROM, mint még soha azelőtt.
Csak arra ügyelj, hogy a "disable-lagfix" könyvtárat hozzad létre a Voodoo mappában, különben a lagfix automatikusan aktiválódik egy kellemes robothang kíséretében!  :D
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #2726 Dátum: 2010, 12 27, 13:17:19 »
ahonnan a kernelt szedted, ott a link feljebb a szövegben

Hi.

Melyik Voltagecontrolt kell használni?

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #2727 Dátum: 2010, 12 27, 13:19:06 »
Természetesen a legutolsó a legjobb mint mindíg, próbáld ki Bezke témáját, dicsérik sokan  ;)
Mielött felteszed a romot csinálj egy voodoo mappát és abban egy disable-lagfix mappát és akkor nem lesz gyorsítód  ;)

Köszi - Erről a woodoo dologról lemaradtam (előbb kezdtem el,) nem baj, de eddig 6 perce nézem a Galaxys feliratot. Nooormális (a woodoo formattálás miatt,) vagy kezdjem elölről?

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #2728 Dátum: 2010, 12 27, 13:20:32 »
csak arra ügyelj, hogy a "disable-lagfix" könyvtárat hozzad létre a Voodoo mappában, különben a lagfix automatikusan aktiválódik egy kellemes robothang kíséretében!  :D

Köszi - megvolt -  :D - ezért természetes a várakozási idő?

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #2729 Dátum: 2010, 12 27, 13:55:47 »
Közben most bootolok Bezke témájával  :ok:

(Nemtom' mi volt, meguntam, és felraktam +1* a romot....) utólag becsináltam  :D a woodoo/balbla könyvtárat - kell még tennem valamit, vagy ez kilövi a gyorsítót?  ;)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #2730 Dátum: 2010, 12 27, 14:06:29 »
Közben most bootolok Bezke témájával  :ok:

(Nemtom' mi volt, meguntam, és felraktam +1* a romot....) utólag becsináltam  :D a woodoo/balbla könyvtárat - kell még tennem valamit, vagy ez kilövi a gyorsítót?  ;)

Már nem kell csinálni semmit, csak reboot!  :ok:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2731 Dátum: 2010, 12 27, 14:43:10 »
Hi.

Melyik Voltagecontrolt kell használni?

ahogyan mondani szokták: az update az update....
a legújabbat...v3.0
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

bezke

• Vendég
« Reply #2732 Dátum: 2010, 12 27, 18:35:37 »
Kész az Új Témám!
A linkért menjetek a bezke theme topicba.
A legfőbb újjítás egy új opció, be lehet állítani a képernyőzár típusát. 

KÉPEK:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2733 Dátum: 2010, 12 27, 18:55:17 »
Kész az Új Témám!

KÉPEK:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nagyon szépen köszönjük, már alig vártam az új témát!  :ok:  :D

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #2734 Dátum: 2010, 12 27, 20:43:07 »
Kész az Új Témám!

Köszi, nagyon jó!  :ok:

Nem elérhető alufempolir

« Reply #2735 Dátum: 2010, 12 27, 21:40:42 »
ahogyan mondani szokták: az update az update....
a legújabbat...v3.0

Köszi.

Kiprónáltam nem nagyon sikerült, volt kifagyás párszor, akkor oylan mintha Fr lett volna, eltünt pár dolog reboot után meg ilyenek. :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2736 Dátum: 2010, 12 27, 21:50:34 »
Köszi.

Kiprónáltam nem nagyon sikerült, volt kifagyás párszor, akkor oylan mintha Fr lett volna, eltünt pár dolog reboot után meg ilyenek. :)

Valóban nem egy stabil kernel... sajnos. Nekem ma eddig kétszer fagyott le az SGS, s bár igaz, hogy gyors, de a Voodoo 5.0.3-mal szemben abszolút nem prezentál olyan nagy sebességnövekedést. Szóval megy vissza (egyelőre) az 5.0.3, az szinte ugyanilyen gyors, viszont jóval stabilabb. (Az igaz, hogy a Quadrant az 5.0.3-ra "csak" 1550-1600 pontot ad, de a Quadrant lesz az utolsó, akinek adok a "véleményére"! :P)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2737 Dátum: 2010, 12 27, 23:22:34 »
Valóban nem egy stabil kernel... sajnos. Nekem ma eddig kétszer fagyott le az SGS, s bár igaz, hogy gyors, de a Voodoo 5.0.3-mal szemben abszolút nem prezentál olyan nagy sebességnövekedést. Szóval megy vissza (egyelőre) az 5.0.3, az szinte ugyanilyen gyors, viszont jóval stabilabb. (Az igaz, hogy a Quadrant az 5.0.3-ra "csak" 1550-1600 pontot ad, de a Quadrant lesz az utolsó, akinek adok a "véleményére"! :P)

szerintem nem a kernellel van baj, hanem az uv beállításokkal:)
a v69.2 egyébként már a korábbi, JPA-s wifi drivert használja, állítólag ez segít az akksi gondokon..
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alufempolir

« Reply #2738 Dátum: 2010, 12 27, 23:31:29 »

Na be állt úgy néz ki, stresszelem egy ideje most,úgy néz ki minden ok,De az igaz, hogy felhúzni 1200 ra csak annyi, hogy elmondhatja az ember, hogy bibi enyémé 1200 on megy bibi. :P :D
Én nem érzem a különbséget, csak unatkoztam így kipróbáltam,most így hagyom amíg jön újabb ROM :P
Igazság szerint amióta kijöttek a 2.2.1 es ROM-ok, nem nagyon van különbség, odinos ROM meg DOC meg akármilyen ROM között.Ha moddolja ember kap egy kis plusz sebességet, vagy csak sebességérzetet, mellé meg egy két plusz BUG-ot azok mellé amik az alap ROM ban vannak.
Nekem a DOC ROM tökéletes, mindenféle lagfix meg oc nélkül is.SM kernel is jó meg a voodoo is.

Lehet már álmos vagyok, és be lassultam de az biztos most per pill piszok gyorsnak érzem a SGS-t

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2739 Dátum: 2010, 12 27, 23:51:15 »

Én nem érzem a különbséget, csak unatkoztam így kipróbáltam,most így hagyom amíg jön újabb ROM :P

lesz még meglepetés a héten ;) ha összejön, nagy durranás lesz :D de psssszzzzzt! :huh:

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #2740 Dátum: 2010, 12 27, 23:56:03 »
lesz még meglepetés a héten ;) ha összejön, nagy durranás lesz :D de psssszzzzzt! :huh:
nagy durranás az a ginger lenne :ima:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2741 Dátum: 2010, 12 28, 00:02:40 »
nagy durranás az a ginger lenne :ima:

hát szerintem arra még várhatunk...

Összeségében az xda-s fórum visszajelzések alapján, valamint az itteni és saját tapasztalatok alapján is az a véleményem, hogy a 6.2 az eddigi legstabilabb, legjobb ROM. Az akksi kérdésben jobb egyedül a JP8, de már az sem számottevő. A legújabb kernelek visszatértek a JPA wifi driveréhez, úgy néz ki ez tényleg számít az akksinál, megszűnik a wifi-leak jelenség vele (ha be van kapcsolva, de épp idleben van a telcsi, akkor is fogyaszt néha, mintha menne).

Semmi gond nincs vele. Mindenkinek melegen ajánlom.

Nem elérhető alufempolir

« Reply #2742 Dátum: 2010, 12 28, 00:04:34 »

:ok:

A voltage controlban a sheduler opció az mi lenne pontosan? nekem most bfq van és úgy állítottam be az UV-kat.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #2743 Dátum: 2010, 12 28, 00:12:01 »
hát szerintem arra még várhatunk...

Összeségében az xda-s fórum visszajelzések alapján, valamint az itteni és saját tapasztalatok alapján is az a véleményem, hogy a 6.2 az eddigi legstabilabb, legjobb ROM. Az akksi kérdésben jobb egyedül a JP8, de már az sem számottevő. A legújabb kernelek visszatértek a JPA wifi driveréhez, úgy néz ki ez tényleg számít az akksinál, megszűnik a wifi-leak jelenség vele (ha be van kapcsolva, de épp idleben van a telcsi, akkor is fogyaszt néha, mintha menne).

Semmi gond nincs vele. Mindenkinek melegen ajánlom.
ma este raktam fel a jpa wifi drivert... kíváncsi leszek mit produkál
a batt stat.ot is megcsináltam többféle módszerrel

ami érdekelne, hogy a sm kernel misc battery-tweak mit csinál? mert ez a voodooban ugye nincs opcionálisan
lehet abban alapon be van ez állítva? na jó mind1, a lényeg, hogy mit csinál
kösz

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2744 Dátum: 2010, 12 28, 00:37:21 »
szerintem nem a kernellel van baj, hanem az uv beállításokkal:)
a v69.2 egyébként már a korábbi, JPA-s wifi drivert használja, állítólag ez segít az akksi gondokon..

Első nap még UV nélkül volt, és úgy is kétszer fagyott, szóval biztos nem az okozza! :( OC értékeken amúgy sincs UV, szóval nem tudom.
Na de mindegy, megnézem ezt a v69.2-t, mert most ezzel a sima 69-cel érezhetően jobban merül az akku, amin persze nem is csodálkozom.
Aztán ki tudja, lehet, hogy a v69.2-vel megszűnnek a fagyások is... majd kiderül!  ;)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2745 Dátum: 2010, 12 28, 00:38:16 »
:ok:

A voltage controlban a sheduler opció az mi lenne pontosan? nekem most bfq van és úgy állítottam be az UV-kat.

fogalmam nincs, inkább nem buzernyákolom azt a részt, bfq kell csak...

A GYIK-ba felraktam a wifi-driver cseréhez a linkeket.

Szokásos CWM-es.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2746 Dátum: 2010, 12 28, 00:41:13 »
Első nap még UV nélkül volt, és úgy is kétszer fagyott, szóval biztos nem az okozza! :( OC értékeken amúgy sincs UV, szóval nem tudom.
Na de mindegy, megnézem ezt a v69.2-t, mert most ezzel a sima 69-cel érezhetően jobban merül az akku, amin persze nem is csodálkozom.
Aztán ki tudja, lehet, hogy a v69.2-vel megszűnnek a fagyások is... majd kiderül!  ;)

Az ok, hogy OC értéken nincs UV, de akkor fagyott, amikor épp 1200-on tekert a proci??

Mert nekem igen ;) Teszteltem egy játékkal (crazy snowboard)...

De azon kívül nem fagyott..stabil...

most uv: 100->1200 150 100 75 75 75 50 0 0 0

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2747 Dátum: 2010, 12 28, 00:44:48 »
fogalmam nincs, inkább nem buzernyákolom azt a részt, bfq kell csak...

Nem is szabad, a bfq egy cfq-ra épülő javított I/O ütemező algoritmus Linux (és hát ugye Android) kernelekhez.
Vállalkozó kedvűek kipróbálhatnak egy másik féle scheduler-t is, de csak és kizárólag a felelősségvállalás teljes tudatában!  :p (Én szvsz nem ajánlom... jó az a bfq, nem kell piszkálni.)

Az ok, hogy OC értéken nincs UV, de akkor fagyott, amikor épp 1200-on tekert a proci??

Mert nekem igen ;) Teszteltem egy játékkal (crazy snowboard)...

De azon kívül nem fagyott..stabil...

Vélhetően 1280-on... azért gondolom, mert egy csomó program (Internet, media palyer) futott a háttérben, és épp a YouTube-ot akartam megnyitni, amikor fogta magát, és fly away.

Szerk.: Az UV beállításaim 100%-ban megegyeznek a tiéiddel, csak Nekem 1280-ig megy! :P Úgyhogy most már tényleg nem tudom, mi áll a fagyások hátterében.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2748 Dátum: 2010, 12 28, 00:58:58 »
Úgyhogy most már tényleg nem tudom, mi áll a fagyások hátterében.

nyilván a kernel:)
Én lehet, h nem stresszeltem annyira multitask-kal...
De mind1 is a lényeg, hogy a legjobb kernel a 5.0.3:)
Csak abban nincs BLN...no meg ha már lehet baszkurálni ilyen rom-ínséges időkben az SGS-t, akkor miért ne tenném??? :ok:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2749 Dátum: 2010, 12 28, 01:03:44 »
nyilván a kernel:)
Én lehet, h nem stresszeltem annyira multitask-kal...
De mind1 is a lényeg, hogy a legjobb kernel a 5.0.3:)
Csak abban nincs BLN...no meg ha már lehet baszkurálni ilyen rom-ínséges időkben az SGS-t, akkor miért ne tenném??? :ok:

Erről van szó!  :D Lassan ott tartok, hogyha egy napon keresztül nem tudom piszkálni az SGS-t, akkor elvonási tünetek jelentkeznek nálam!  :shock: :p (csak vicc)

Amúgy egy gyors kérdés:
Az új trasig v69.2-t ugyanúgy a CWM-ből a már jól ismert "install zip from sdcard" módszerrel kell feltenni, vagy update.zip-es megoldással? Megzavart a nevében az "unsigned-update" kifejezés.  :oops: