Haza értem...
Kezdem felrakni a DOC romot - kerestem, de nem találtam rá a választ: A theme, és a theme template között mi a különbség, illetve felrakható egyik a másik nélkül? A témát értem - pont ezért is kezdem a DOC használatot, de ez a template kell hozzá?
... illetve: Miután most kezdem SZTYUPY után megismerni a másik féle kínálatot -amiből van bőven! melyik romot érdemes MOST felrakni? (Nem akarok speed-del, meg egyéb turbózással foglalkozni, nekem elég ha stabil, és témázható...)
1. Doc a topikjában feltüntetett theme template-eket használta fel saját témáinak az elkészítésére - gondolom valamiféle alap, módosítatlan témafájl lehet, amit a készítő szabadon felhasználhat, szerkeszthet, stb.
A theme (téma) pedig ennek a szerkesztésnek a végeredménye. Tkp. ha van rengeteg időnk, mi is összedobhatunk egy saját témát - nem olyan nehéz, csak eléggé időigényes!
2. Doc topikban ilyet kérdezni?
Itt úgyis mindenki azt fogja mondani, hogy a Doc ROM-ot tedd fel!
Ha a verziók között vacilálsz, szerintem érdemes a legújabb, JPY-alapú v6.2-t feltenni! A benne lévő 5.0.3-as Voodoo egy kiváló kernel, lagfix nélkül is olyan gyors a ROM, mint még soha azelőtt.
Csak arra ügyelj, hogy a "disable-lagfix" könyvtárat hozzad létre a Voodoo mappában, különben a lagfix automatikusan aktiválódik egy kellemes robothang kíséretében!