Első nap még UV nélkül volt, és úgy is kétszer fagyott, szóval biztos nem az okozza! OC értékeken amúgy sincs UV, szóval nem tudom.
Na de mindegy, megnézem ezt a v69.2-t, mert most ezzel a sima 69-cel érezhetően jobban merül az akku, amin persze nem is csodálkozom.
Aztán ki tudja, lehet, hogy a v69.2-vel megszűnnek a fagyások is... majd kiderül!
Hi, még csak most fogtam fel amit írtál.
Eleinte nekem is fagyogatott, főleg ha feltettem a setcpu-t, igaz azt csak azért, hogy megnézzem milyen órajelen ketyeg használat közben, újra raktam egész rendszert és csak a volt kontrollal állítottam 1200 ra elsőnek 150-100-125-75-75-75-50-25-0 ra, ment is szépen stresszezgettem és a Google Earth nál fagyott ki, utána, kipróbáltam ami marcedli probált 150 100 75 75 75 50 0 0 0 ,és így semmi gond nincs, játszottam asphalt, Google Earthal megnéztem sok helyet, flash videóztam sportmotor videókat, saját videólejátszót is nyúztam, közbe közbe egy egy quadrant. Minden stabil, UV kat meg szép lassan egyesével lehet állítani, majd tesztelni, amíg ki nem fagy.