Hát, én a K12C-ről nem tudok nyilatkozni, az utolsó speedmod amit használtam az még a K11-es idők legelejéből volt való, talán a legelső, vagy maximum a második kiadás.
Most igaz, hogy OC-kernelen vagyok, de az 5.0.3-mal semmilyen szinten sem volt problémám. A kernelnek amúgy sincs túl sok "köze" az akkufogyasztáshoz, de azért egy bizonyos szinten befolyásolja, így például egy OC-kernel többet fogyaszt egy simánál. (Megfelelő UV-beállításokkal ez persze mésrékelhető).
na most azért kicsit megugrott a trasig kernel...
belőttem 1200 MHz-re, raktam alá kis uv-t:
100-->1200
150 125 100 75 75 75 50 25 0Trükkös ez a voltage control progi....azt hittem, hogy 1200-on vagyok, mert beállitottam....fenéket.... lent rá kell kattintani a sárga háromszögre, és OTT lehet engedélyezni a freki listát...
A quadrant csúnyán felugrott 1500-ról 1826-ra....és már nem akad..micsoda meglepetés:)
Meglátjuk, mennyire lesz stabil, és mennyire tetszik az akksinak:)
Néhány nap után az akksiról:
jpy alatt idle-ben nagyon jól birja, kevés használat mellett nálam két napig futott. Ma reggel szedtem le 7-kor, és most estére cuppant le 9%-ra (csak már feltoltam tőttőre, mert doc hazaért a karácsonyi elszigeteltségből), játszottam snowboarddal, kicsi net, ilyesmi, összesen kb 1 óra.
Egész jónak tűnik..
Légyszi csak az csinálja utánam, akit nem ejt zavarba, ha behal az egész PDA...