Nem, az is jpy, de ez csak egy cwm flash kérdése... próbáld ki nyugodtan bármelyik modemet, nem okozol kárt vele, bármikor cserélhető.
a gps nekem a jpy-nal a legjobb, utána a jp5 jön, és csak aztán a jpp. a jppre mondják egyëbként, hogy eszi az akksit, de engem ez továbbra sem ërdekel, ha lemerül, feltöltöm, és csak ezt tudom javasolni mindenkinek, akinek lemerül az akksija
A kernel órajelében. A 256 a Samsung default, az 500 a hardcore által legjobbnak tapasztalt. Ha lagfixet használsz, érdemi különbség nem fog mutatkozni, de ha nem használsz, akkor az 500 esetén sokkal gördülékenyebb lesz a menü, görgetés, és az akksira nincs számottevő kihatással.
Köszi.
Lenne még valami ami piszkálja agyam.
Egy hete kb vettem egy másik SGS-t, egymás mellé tettem kettőt, eléggé sárgás volt az újnak a kijelzője, elvittem szervizbe kicserélték a kijelzőt,mert ez nem megengedett az SGS nél.
Na most van az, hogy megint egymás mellett nézve most az enyém lilás az újhoz képest, pedig nem "cool" kernelt használok. Ha visszateszem eclair 2.1 et azzal is lilás marad szal nem kernel okozza.
És még annyi, hogy amikor sárgás volt a kijelző a másik SGS-en akkor próbáltam cool verziójú kernelt és pl én semmi változást nem láttam.
Mitől lehetnek ezek a dolgok?
Szép így is nagyon enyémen is a kép, de lehet ráveszem magam és ebben is kicseréltetem a kijelzőt.
Elég bosszantó, hogy egymás mellé teszed és nem egyforma, kicsit kiábrándító dolog.