2025, 01 10, 14:39:35

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952844 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #850 Dátum: 2010, 12 02, 21:13:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi tudom ,hogy volt már erről szó csak vissza olvastam vagy 10 oldalt és úgy sem találtam ezeket,pedig már kezdetektől kezdve itt vagyok.

Jobb felső sarokban van a kereső... ;)

Nem elérhető robi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Samsung galaxy note
  • PDA ROM: CriskeloRomNOTE.vICS-V7-MD5 a másik Asus transformer tf300t
« Reply #851 Dátum: 2010, 12 02, 21:14:02 »
Ezt is leírtam, hogy a Lockbot beállításainál legfelül az Enable -t ki, majd be kell kapcsolni, ha ilyen helyzet adódik.
Köszi sikerült. :taps: :ok:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #852 Dátum: 2010, 12 02, 21:32:44 »
Köszi sikerült. :taps: :ok:

Voala! :)

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #853 Dátum: 2010, 12 03, 09:08:07 »
Sziasztok! Lenne egy sürgős és fontos kérdésem hozzátok, ami a következő:   Úgy néz ki a dolog, hogy lesz DHD-m, de a telefon nincs magyarítva, hivatalos meg minden de az alap angol van rajta. Ha megvenném meg tudom csinálni a magyarítást, mit és honnan kell letölteni hozzá?  Gondolom amit más üzletekben árulnak DHD+magyarítás, ott is egy fájlt kell feltelepíteni, ha pl. hard reset után vagy rosszul gondolom?   Ebben kérném a segítségetek, esetleg valaki vett így vagy már magyarítva vette, az a kérdés, hogy megoldható e?  köszi mindenkinek! Üdv!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #854 Dátum: 2010, 12 03, 09:18:22 »
Sziasztok! Lenne egy sürgős és fontos kérdésem hozzátok, ami a következő:   Úgy néz ki a dolog, hogy lesz DHD-m, de a telefon nincs magyarítva, hivatalos meg minden de az alap angol van rajta. Ha megvenném meg tudom csinálni a magyarítást, mit és honnan kell letölteni hozzá?  Gondolom amit más üzletekben árulnak DHD+magyarítás, ott is egy fájlt kell feltelepíteni, ha pl. hard reset után vagy rosszul gondolom?   Ebben kérném a segítségetek, esetleg valaki vett így vagy már magyarítva vette, az a kérdés, hogy megoldható e?  köszi mindenkinek! Üdv!

Factory default után vagy a Settings-ben ki lehet választani a magyar nyelvet, benne van a romban gyárilag.

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #855 Dátum: 2010, 12 03, 09:28:30 »
Factory default után vagy a Settings-ben ki lehet választani a magyar nyelvet, benne van a romban gyárilag.

Most magyarítják, cserélik a rom-ját, azt mondják full magyar lesz. Ez egy hivatalos GSM bolt. Szerintetek minden ok lesz így a magyarítás terén? Nincs egyéb kitétel? Remélem minden rendben lesz, mert kb. 250km oda-vissza az út. Üdv!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #856 Dátum: 2010, 12 03, 09:48:57 »
Csak, ha gyárilag WWE ROM volt rajta...
Külföldön vett készüléknél ez egyáltalán nem biztos.
Radio S-OFF+Super CID a megoldás ;)

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #857 Dátum: 2010, 12 03, 09:52:08 »

Igen, ez valószínű külföldről van, mert nézték és nincs benne a magyar. De most cserélik a romját, remélem minden rendben lesz. Bízom benne, mert hivatalos GSM bolt árulja. 

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #858 Dátum: 2010, 12 03, 10:11:36 »
Igen, ez valószínű külföldről van, mert nézték és nincs benne a magyar. De most cserélik a romját, remélem minden rendben lesz. Bízom benne, mert hivatalos GSM bolt árulja.
Nyugi a hivatalos WWE elérhető, azt fogják rátenni. Olyan lesz, mintha itt vetted volna :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #859 Dátum: 2010, 12 03, 12:35:24 »
Most magyarítják, cserélik a rom-ját, azt mondják full magyar lesz. Ez egy hivatalos GSM bolt. Szerintetek minden ok lesz így a magyarítás terén? Nincs egyéb kitétel? Remélem minden rendben lesz, mert kb. 250km oda-vissza az út. Üdv!

Ja az más. Azzal a rommal minden rendben lesz, amelyikben benne van a magyar is, más nem kell hozzá.

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #860 Dátum: 2010, 12 03, 14:01:35 »
Szia nteeb!
Mondanál valamit erről a Core Droid DHD V1 romról a LeeDroid 1.2- vel összehasonlítva?
Előre is köszi!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sotti

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, ...GO
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: RcMix3D Runny v4.0 Radio: 12.65.60. 29U_26.14.04.28_M
« Reply #861 Dátum: 2010, 12 04, 06:53:38 »
sziasztok!

Angliában dolgozom igy itt vettem telefont ami természetesen angol, letöltöttem marketen a more local-t és magyar ennyi!

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #862 Dátum: 2010, 12 04, 07:00:42 »
sziasztok!

Angliában dolgozom igy itt vettem telefont ami természetesen angol, letöltöttem marketen a more local-t és magyar ennyi!
Én is már leírtam ezt a megoldást hetekkel ezelőtt ebben a topikban ;).
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #863 Dátum: 2010, 12 04, 07:06:38 »
Ja az más. Azzal a rommal minden rendben lesz, amelyikben benne van a magyar is, más nem kell hozzá.

Na végre tegnap sikerült hozzájutnom a DHD-hez, csak az 1.28-as ROM van rajta. Le tudnátok írni egymás után, hogy pontosan hogyan tudom rátenni az 1.32.405.6-osat, azt hiszem ez a legújabb. Próbáltam letölteni a kernelek, romok témakörben közzétett linkekről, de not found hibával jön be az oldal.  köszi

Nem elérhető delbarta

• PDA: Note2 N7100
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #864 Dátum: 2010, 12 04, 09:27:58 »
Sziasztok! Sima desire-em van DHD rommal és azt vettem észre, hogy a marketben a hozzászólásoknál csak a magyarok által írtak jelennek meg. Az eredeti DHD készülékeken is így van? Ez engem nagyon idegesít, mert így csak néhány értékelés van csak, és ez édeskevés. Beállítható valahogy, hogy mindet lássam? Köszi.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #865 Dátum: 2010, 12 04, 09:56:18 »
Na végre tegnap sikerült hozzájutnom a DHD-hez, csak az 1.28-as ROM van rajta. Le tudnátok írni egymás után, hogy pontosan hogyan tudom rátenni az 1.32.405.6-osat, azt hiszem ez a legújabb. Próbáltam letölteni a kernelek, romok témakörben közzétett linkekről, de not found hibával jön be az oldal.  köszi

Ha rányomsz a Beállítások - A telefon névjegye - Rendszerszoftver frissítések - Ellenőrzés most -ra, akkor nem talál semmit sem?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #866 Dátum: 2010, 12 04, 09:57:11 »
Sziasztok! Sima desire-em van DHD rommal és azt vettem észre, hogy a marketben a hozzászólásoknál csak a magyarok által írtak jelennek meg. Az eredeti DHD készülékeken is így van? Ez engem nagyon idegesít, mert így csak néhány értékelés van csak, és ez édeskevés. Beállítható valahogy, hogy mindet lássam? Köszi.

Na ez jó kérdés, lehet, hogy területi beállítás függő. Én még arra sem jöttem rá, hogy hol lehet oda beírni saját hozzászólást....

Nem elérhető delbarta

« Reply #867 Dátum: 2010, 12 04, 13:41:16 »
Na ez jó kérdés, lehet, hogy területi beállítás függő. Én még arra sem jöttem rá, hogy hol lehet oda beírni saját hozzászólást....

De akkor így van a tiéteken is? Egyébként átállítottam próbából a készülék nyelvét angolra és akkor már megjelenítette a többit. Nem túl jó megoldás, kicsit túlzásba estek a programozók. Legalább hagytak volna választási lehetőséget, ha az összeset látni akarjuk. Én el szoktam olvasni, mit írnak róla mások mielőtt feltenném.

Egyébként csak azután tudsz szöveges értékelést írni, hogy kiválasztottad a csillagokat.

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #868 Dátum: 2010, 12 04, 13:48:02 »
Ha rányomsz a Beállítások - A telefon névjegye - Rendszerszoftver frissítések - Ellenőrzés most -ra, akkor nem talál semmit sem?

Sikerült frissitenem igy 1.32.405.6-ra a ROM-ot! Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerűen megy az Androidnál. KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGED!!

Nem elérhető delbarta

« Reply #869 Dátum: 2010, 12 04, 14:29:08 »
Sikerült frissitenem igy 1.32.405.6-ra a ROM-ot! Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerűen megy az Androidnál. KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGED!!

Nem az androidnál, hanem a HTC-nél. Kérdezd az SGS tulajokat. :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #870 Dátum: 2010, 12 05, 08:36:17 »

Igazán nincs mit. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #871 Dátum: 2010, 12 05, 08:41:13 »
De akkor így van a tiéteken is? Egyébként átállítottam próbából a készülék nyelvét angolra és akkor már megjelenítette a többit. Nem túl jó megoldás, kicsit túlzásba estek a programozók. Legalább hagytak volna választási lehetőséget, ha az összeset látni akarjuk. Én el szoktam olvasni, mit írnak róla mások mielőtt feltenném.

Egyébként csak azután tudsz szöveges értékelést írni, hogy kiválasztottad a csillagokat.

Ez valóban érthetetlen, hogy miért nem látszik akár egy külön fülön az összes értékelés.
Csillagoztam már pár programot, de rá nem jöttem volna, hogy csak azoknál lehet hozzászólni, köszönöm. :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #872 Dátum: 2010, 12 05, 12:24:57 »
Szia nteeb!
Mondanál valamit erről a Core Droid DHD V1 romról a LeeDroid 1.2- vel összehasonlítva?
Előre is köszi!
Szia,
elnézést a késői válaszért, de tegnap egész nap úton voltam...
Szóval a rom nekem nagyon tetszik,tulajdonkééppen mindazt tudja, mint a LeeDroid 1.2, csak abban pl. nálama htc-s facebook szinkron nem működött a névjegyeknél, itt hibátlan.Sokan kommenteltek az xda-n, hogy nem fut olyan simán a sense, nekem ez nem tűnt fel.Az 1.51 Mhz-es Buzz kernelen megy(1.0.6), amivel Lee romjánál fagyásaim, lassulásaim voltak(írtam is róla, azt hiszem...), itt hibátlan :) (interactive scalingnél 2700-2800 a Quadrant, performance-nál természetesen magasabb, 2900 felett, ez sem rossz!)
A színes ikonokat szokni kellett, de biztos van, akinek nem tetszenek...
Szóval eddig minden OK,bt,wifi, rom manager, teljesítmény hibátlan.Próbáld meg,persze  minden DHD más lehet, de szerintem nem jársz vele rosszul.Én személy szerint romfüggő vagyok, és mivel nagyon beállt az egyébként sem túl nagy számú custom rom fejlesztése, nagyon örültem egy újabbnak :D Régi lement, új kipróbál, váááá  :p

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #873 Dátum: 2010, 12 05, 13:29:29 »
Szia,
Szóval a rom nekem nagyon tetszik,tulajdonkééppen mindazt tudja, mint a LeeDroid 1.2, csak abban pl. nálama htc-s facebook szinkron nem működött a névjegyeknél, itt hibátlan.Sokan kommenteltek az xda-n, hogy nem fut olyan simán a sense, nekem ez nem tűnt fel.Az 1.51 Mhz-es Buzz kernelen megy(1.0.6), amivel Lee romjánál fagyásaim, lassulásaim voltak(írtam is róla, azt hiszem...), itt hibátlan :) (interactive scalingnél 2700-2800 a Quadrant, performance-nál természetesen magasabb, 2900 felett, ez sem rossz!)
Szóval eddig minden OK,bt,wifi, rom manager, teljesítmény hibátlan.Próbáld meg,persze  minden DHD más lehet, de szerintem nem jársz vele rosszul.Én személy szerint romfüggő vagyok, és mivel nagyon beállt az egyébként sem túl nagy számú custom rom fejlesztése, nagyon örültem egy újabbnak :D Régi lement, új kipróbál, váááá  :p
Köszi a választ!
Még egy kérdés: A setcpu-ban hány mHz-en futtatod és ott  miket állítottál be?
Ezenkívül az akksiidő csökkenést ill melegedést tapasztaltál-e?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #874 Dátum: 2010, 12 05, 13:33:04 »
Szia,

Tegnap este végül is kipróbáltam 3 romot. Sorrendben a következők voltak: Android Revolution HD 1.7, Core Droid DHD V1 és LeeDrOiD HD v1.2.
Ezekkel a következőket tapasztaltam:
Az Android Revolution HD 1.7 nálam már az első indításnál is többször lefagyott, 3. újraindításra már működött a Sense, de miután akkor is lefagyott, ment a kukába.
A Core Droid DHD V1 már a bootnál lefagyott. Tett pár kört a bootanimáció, majd megállt és annyi.
A LeeDrOiD HD v1.2 kiválóan működik, végül is megérte váltanom a gyári romról, mert az újraindítás is sokkal gyorsabb, meg egyébként is valamivel élénkebb. Jelenleg nincs húzva a proci, a gyári romot is 1 GHz-en hagytam.

Kár hogy az első két rom lefagyott, mert mindkettőre kíváncsi voltam-vagyok... Egyelőre ez van.