0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Task Killer van?
Igen van, működik is. Az lehet a baj?
S-Off,a létező legegyszerűbben:You are not allowed to view links. Register or Login
Nem kizárt.Szedd le, hátha ez a baj...
Olvastam már erről és van megoldás:You are not allowed to view links. Register or LoginFontosabb rész:Mindenképpen frissíts az új romra, ha nem oldódik meg, akkor:Menu/settings/applications/development/itt kapcsold be az USB debugging-ot próbáld ki.
Egy kis csinosítás! You are not allowed to view links. Register or Login
Nem néz ki rosszul, bár leszedni még nem tudtam... Az 1.51-Ghz-es Buzz kernel van alatta, megnézném szívesen, hogy hogyan sikerült összehangolni... PS:...most megindult, lassan csordogál lefelé...Este próba
A mai napon véglegesen rootoltam a masinát. Mindezt azért, mert ma is valami nagyon fogta a procit. Újraindítottam a készüléket, a helyzet nem változott. Elindítottam a CPU usage progit, ami nagy nehezen kiizzadta az eredményt. Ha jól emlékszem 74%-al terhelte a procit egy com.modaco nevű progi, ami nem más, mint a Visionary+. Na ekkor nyomtam neki egy Permaroot-ot, majd leszedtem a Visionary+-t.Ennyi a történet...
Idő hiányában én is csak valamikor estére tudnám feltenni, de ha neked előbb sikerül, akkor inkább megvárom hogy mi a véleményed róla.
Sokadszori nekifutásra 32 perc alatt 60%...
Nekem semmi gondom vele,ezt is gépe válogatja?!
Nem tudom miért csinálta ezt, de egyértelműen ez volt a probléma. A lényeg, hogy megtaláltam. Remélem nem lesz többet ilyen gond, mert eléggé idegesítő tud lenni.
Lehet hogy összeakadt valamivel,én nemrég a Dialer One-val jártam így,valamiért kikapcsolta a G-sensort,csak vízszintesen volt hajlandó működni,leszedtem,visszaraktam,azóta semmi bajom vele.
Nem tudjátok, hogy a lockbot-ot hol kel be állítani, hogy a hang vezérlő gombbal lehessen életre kelteni és, hogy a free verzióban nem lehet új témát be állítani, mert nekem nem engedi.
Már egyszer leírtam... A Prevent Wake Up ne legyen bepipálva. A free verzió pedig csak annyit tud, le is van írva. Ha több kell, akkor meg kell venni a teljes verziót.
Tudom ,hogy már volt róla szó de sehol nem találom a képernyő zár kikapcsolását légyszi írjátok le hol találom mert így 2zárat kell mindig feloldanom.