2025, 01 10, 14:32:36

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952843 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
Re: HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #875 Dátum: 2010, 12 05, 13:59:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi a választ!
Még egy kérdés: A setcpu-ban hány mHz-en futtatod és ott  miket állítottál be?
Ezenkívül az akksiidő csökkenést ill melegedést tapasztaltál-e?
Max.-on van és interactive scalingen, akkor, ha aktív a kijelző.Csak egy profilt állítottam be,a screen off-ot.Nem melegszik,1 napot nekem játszva kibír.Persze le lehet fárasztani hamarabb is...

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #876 Dátum: 2010, 12 05, 14:13:02 »
Tegnap este végül is kipróbáltam 3 romot. Sorrendben a következők voltak: Android Revolution HD 1.7, Core Droid DHD V1 és LeeDrOiD HD v1.2.
Ezekkel a következőket tapasztaltam:
Az Android Revolution HD 1.7 nálam már az első indításnál is többször lefagyott, 3. újraindításra már működött a Sense, de miután akkor is lefagyott, ment a kukába.
A Core Droid DHD V1 már a bootnál lefagyott. Tett pár kört a bootanimáció, majd megállt és annyi.
A LeeDrOiD HD v1.2 kiválóan működik, végül is megérte váltanom a gyári romról, mert az újraindítás is sokkal gyorsabb, meg egyébként is valamivel élénkebb. Jelenleg nincs húzva a proci, a gyári romot is 1 GHz-en hagytam.

Kár hogy az első két rom lefagyott, mert mindkettőre kíváncsi voltam-vagyok... Egyelőre ez van.
HD 1.7: Recovery>Mounts and Storage Menu>format boot, format system, format data, format cache!
Mindezek után, a biztonság kedvéért: wipe data/factory reset and wipe cache partition
Utána Recoveryből install zip from sd card.
Így próbáltad?
Core: "WIPE data, cache and dalvik-cache BEFORE you flash the ROM"

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #877 Dátum: 2010, 12 05, 14:25:57 »
HD 1.7: Recovery>Mounts and Storage Menu>format boot, format system, format data, format cache!
Mindezek után, a biztonság kedvéért: wipe data/factory reset and wipe cache partition
Utána Recoveryből install zip from sd card.
Így próbáltad?
Core: "WIPE data, cache and dalvik-cache BEFORE you flash the ROM"

Természetesen  az összes wipe és format megvolt mindegyik rom előtt. Ezt már megtanultam a Desire-nél. :)
Arra gondoltam inkább, hogy az friss rom talán nem az alap 1 GHz-en működik és azt nem szereti nálam a kütyü... de ez csak egy gondolat.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #878 Dátum: 2010, 12 05, 14:32:48 »
Természetesen  az összes wipe és format megvolt mindegyik rom előtt. Ezt már megtanultam a Desire-nél. :)
Arra gondoltam inkább, hogy az friss rom talán nem az alap 1 GHz-en működik és azt nem szereti nálam a kütyü... de ez csak egy gondolat.
Én a Recovery Mount and Storage menujében soha nem wipe-oltam a Desire-nél...De ezt csak az Android Rev.HD 1.7-nél olvastam...
Próbáltál LeeDroid alá tenni Buzz kernelt?Talán az 1.2-vel indíts.Ha felállt a rendszer, akkor a SetCpu-ban >Menu>Device Selection>Autodetect...
Esetleg mindezek után egy reboot.Ha ez simán futna, akkor sztem menni fog az AndroRev HD1.7 telepítése.

Nem elérhető Nostromo

• PDA: HTC One X
Re:HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #879 Dátum: 2010, 12 05, 14:35:26 »
Üdv!

Nekem is feltűnt némi lassulás, ezért feldobtam a cpu usage programot, ki is írta, hogy a proci 99%on pörög ezerrel. mondom mi a? a ,,részvények,, program zabál 89%ot. gyorsan futó alkalmazások közül kilőttem, erre az egész sense újra töltött, de lement a cpu 12-20%ra. a vicc, hogy még sose nyitottam meg a részvény appot  :'( Olvastam, hogy másnak is volt hasonló gondja, én is betettem usb deb.-ba, nem használt. de úgy nézem mindenkinek másik app okozza a cpu használatot... Szerintem ez nagyon gáz, senki nem tud rá megoldást? én még eddig nem piszkáltam a room-ot, az eredeti legfrissebb van rajta, de ha valaki esetleg megnézné a főzött room-on létezik-e a jelenség, megköszönném. Ugyan nem akartam eddig megpiszkálni, mert minden tökéletesen működött, de ez most így nem frankó. már az egyszerű programok is kezdtek akadozni a cpu miatt. Plusz a HTC widgetek nekem is ki vannak totál akadva. akadozik a people(ugrálnak a nevek össze vissza, nem azt tárcsázza, akire rábökök), naptár(folyamatosan tölt, használhatatlan), időjárás(ez még úgy ahogy okés, bár ez is gyakran fagyogat), a hírek már teljesen bekrepált, használhatatlan(nem frissít)...nem értem mi történhetett, mert ez kb másfél, két hete van. se frissítés, semmi nem volt, csak szimplán egyik pillanatról a másikra. Valaki tapasztalt még ilyet? írjatok légyszi!
Köszi!

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #880 Dátum: 2010, 12 05, 14:41:10 »
Sziasztok!  Valaki le tudná írni, hogy lehet kikapcsolni az érintésre működő rezgést? Minden beállítást megnéztem, találtam egyet , hogy "rezgő visszajelzés kikapcsolása", ezt is átállítottam, de semmi változás.  köszi

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #881 Dátum: 2010, 12 05, 14:41:46 »
Én a Recovery Mount and Storage menujében soha nem wipe-oltam a Desire-nél...De ezt csak az Android Rev.HD 1.7-nél olvastam...
Próbáltál LeeDroid alá tenni Buzz kernelt?Talán az 1.2-vel indíts.Ha felállt a rendszer, akkor a SetCpu-ban >Menu>Device Selection>Autodetect...
Esetleg mindezek után egy reboot.Ha ez simán futna, akkor sztem menni fog az AndroRev HD1.7 telepítése.

A mount alatt én is csak most nyomtam végig a formatokat. Nem próbáltam Buzz kernelt, eszembe sem jutott. A Gscriptes megoldással nálam az 1,4 GHz még jó volt, csak nagyon zabálta az aksit, felette meg lefagyott a készülék.
Van egyáltalán értelme a dolognak? Lesz annyival gyorsabb a készülék és emellett minimálisan nő csak a fogyasztás?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #882 Dátum: 2010, 12 05, 14:48:49 »
Üdv!

Nekem is feltűnt némi lassulás, ezért feldobtam a cpu usage programot, ki is írta, hogy a proci 99%on pörög ezerrel. mondom mi a? a ,,részvények,, program zabál 89%ot. gyorsan futó alkalmazások közül kilőttem, erre az egész sense újra töltött, de lement a cpu 12-20%ra. a vicc, hogy még sose nyitottam meg a részvény appot  :'( Olvastam, hogy másnak is volt hasonló gondja, én is betettem usb deb.-ba, nem használt. de úgy nézem mindenkinek másik app okozza a cpu használatot... Szerintem ez nagyon gáz, senki nem tud rá megoldást? én még eddig nem piszkáltam a room-ot, az eredeti legfrissebb van rajta, de ha valaki esetleg megnézné a főzött room-on létezik-e a jelenség, megköszönném. Ugyan nem akartam eddig megpiszkálni, mert minden tökéletesen működött, de ez most így nem frankó. már az egyszerű programok is kezdtek akadozni a cpu miatt. Plusz a HTC widgetek nekem is ki vannak totál akadva. akadozik a people(ugrálnak a nevek össze vissza, nem azt tárcsázza, akire rábökök), naptár(folyamatosan tölt, használhatatlan), időjárás(ez még úgy ahogy okés, bár ez is gyakran fagyogat), a hírek már teljesen bekrepált, használhatatlan(nem frissít)...nem értem mi történhetett, mert ez kb másfél, két hete van. se frissítés, semmi nem volt, csak szimplán egyik pillanatról a másikra. Valaki tapasztalt még ilyet? írjatok légyszi!
Köszi!

Ha nem használod a részvények-et, akkor tiltsd le a szinkronizálását a Beállítások - Fiókok és szinkronizálás - Részvények -nél.
Talán ez segít.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #883 Dátum: 2010, 12 05, 14:53:20 »
Sziasztok!  Valaki le tudná írni, hogy lehet kikapcsolni az érintésre működő rezgést? Minden beállítást megnéztem, találtam egyet , hogy "rezgő visszajelzés kikapcsolása", ezt is átállítottam, de semmi változás.  köszi

Beállítások - Hangbeállítások - Rezgő visszajelzés
Beállítások - Nyelvek és billentyűzet - Touch Input - Szövegbevitel - Rezgés beíráskor

Egyebet nem találtam ezeken kívül.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #884 Dátum: 2010, 12 05, 15:08:10 »
Max.-on van és interactive scalingen, akkor, ha aktív a kijelző.Csak egy profilt állítottam be,a screen off-ot.Nem melegszik,1 napot nekem játszva kibír.Persze le lehet fárasztani hamarabb is...

Milyen átlagos használattal?

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #885 Dátum: 2010, 12 05, 15:18:03 »
Köszi! :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #886 Dátum: 2010, 12 05, 15:29:51 »
Tegnap este végül is kipróbáltam 3 romot. Sorrendben a következők voltak: Android Revolution HD 1.7, Core Droid DHD V1 és LeeDrOiD HD v1.2.
Ezekkel a következőket tapasztaltam:
Az Android Revolution HD 1.7 nálam már az első indításnál is többször lefagyott, 3. újraindításra már működött a Sense, de miután akkor is lefagyott, ment a kukába.
A Core Droid DHD V1 már a bootnál lefagyott. Tett pár kört a bootanimáció, majd megállt és annyi.
A LeeDrOiD HD v1.2 kiválóan működik, végül is megérte váltanom a gyári romról, mert az újraindítás is sokkal gyorsabb, meg egyébként is valamivel élénkebb. Jelenleg nincs húzva a proci, a gyári romot is 1 GHz-en hagytam.

Kár hogy az első két rom lefagyott, mert mindkettőre kíváncsi voltam-vagyok... Egyelőre ez van.
Még a végén erőt veszek magamon,és én is kipróbálom valamelyiket.Szerintem nálam a Core Droid DHD V1  lesz a nyerő.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #887 Dátum: 2010, 12 05, 15:36:22 »
Még a végén erőt veszek magamon,és én is kipróbálom valamelyiket.Szerintem nálam a Core Droid DHD V1  lesz a nyerő.
Unod már Te is, hogy minden tökéletesen működik? Egy kis izgalomra vágysz? rotfl
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #888 Dátum: 2010, 12 05, 15:40:09 »
Milyen átlagos használattal?
Sok wifi, minden szinkronon, munkahelyen állandó bluetooth, itthon viszont kevés hívás. Nagyon sokat számít a screen off profil, szerintem, a többletenergia jó része "visszajön"...
Hogy mennyit számítanak a felhúzott kernelek gyorsaságban? A Quadrantot leszámítva talán a legszembetűnőbb a galéria képeinek/videóinak betöltése, ez sokkal gyorsabb. Nem tudom, hogy pl. játékok terén mit hoz, én nem játszom, talán valaki tesztelhetné...
A Core-topicban ezt írták:
"I can second that, battery life is wonderful. Even with OC set to 1,51 on demand it beats the crap out of a stock ROM."
No comment :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #889 Dátum: 2010, 12 05, 15:45:52 »

1.2-n a GHz-et értetted gondolom, mert a Buzz kernel jelenleg 1.0.8-nál tart. A SetCpu használata nem probléma, most is használom. Viszont a LeeDrOiD kernelét nem tudom visszarakni, tehát előtte csinálok egy teljes mentést...

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #890 Dátum: 2010, 12 05, 15:52:30 »
1.2-n a GHz-et értetted gondolom, mert a Buzz kernel jelenleg 1.0.8-nál tart. A SetCpu használata nem probléma, most is használom. Viszont a LeeDrOiD kernelét nem tudom visszarakni, tehát előtte csinálok egy teljes mentést...
1,2 GHz, természetesen,az 1.0.8-at még nem tettem fel, most a rommal összegyúrt 1.0.6 zenél...
Most olvastam, hogy az 1.0.8-nál van némi probléma a wifivel és a bluetooth sem tökéletes minden rommal... :hmm:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #891 Dátum: 2010, 12 05, 16:09:47 »
1,2 GHz, természetesen,az 1.0.8-at még nem tettem fel, most a rommal összegyúrt 1.0.6 zenél...
Most olvastam, hogy az 1.0.8-nál van némi probléma a wifivel és a bluetooth sem tökéletes minden rommal... :hmm:

Nos én az 1.0.8-at raktam fel és nem fagyott le 1516 MHz-en, szépen ketyeg. Én a profiloknál a Screen Off mellé még beraktam egy Battery < 25% -ot is max. 806 MHz-el. Wifi-vel és BT-val nincs problémám, mindkettő műxik. :)
Holnap kiderül mennyit bír egy töltéssel.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #892 Dátum: 2010, 12 05, 16:16:13 »
Unod már Te is, hogy minden tökéletesen működik? Egy kis izgalomra vágysz? rotfl

Nálam volt benne egy kicsi ilyen is, meg egy kis kíváncsiság is, na meg egyébként is úgy éreztem, hogy ráfér egy takarítás. :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #893 Dátum: 2010, 12 05, 16:45:55 »
Nos én az 1.0.8-at raktam fel és nem fagyott le 1516 MHz-en, szépen ketyeg. Én a profiloknál a Screen Off mellé még beraktam egy Battery < 25% -ot is max. 806 MHz-el. Wifi-vel és BT-val nincs problémám, mindkettő műxik. :)
Holnap kiderül mennyit bír egy töltéssel.
Milyen módszerrel raktad fel?Cwm,fastboot, vagy kernel update utility???
Örülök,hogy minden OK, lehet én is feltolom.Újabb bizonyíték, hogy a commentek sem mindig objektívek, néha looser a user :D
Azért, mennyivel izgalmasabb így az élet, nem?Mindig az a tökéletes gyári rom és az ő dicsérete kezdett már igen unalmas lenni... ::P

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #894 Dátum: 2010, 12 05, 16:50:15 »
Milyen módszerrel raktad fel?Cwm,fastboot, vagy kernel update utility???
Örülök,hogy minden OK, lehet én is feltolom.Újabb bizonyíték, hogy a commentek sem mindig objektívek, néha looser a user :D
Azért, mennyivel izgalmasabb így az élet, nem?Mindig az a tökéletes gyári rom és az ő dicsérete kezdett már igen unalmas lenni... ::P

Recovery-ből raktam fel, ahogy a romot is. Illetve a romot egy kis lustaság miatt a ROMManagerből telepítettem.... szerintem ebből menne a kernel is. :)
Nos azt csak hisszük, hogy a gyári rom tökéletes. Ugyan valóban nincs vele gond, de sokkal többet ki lehet hozni ebből a vasból és ki is hoznának, ha nem fogyasztói társadalomban élnénk. Eccer eljön az az idő is... :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #895 Dátum: 2010, 12 05, 17:11:02 »
Recovery-ből raktam fel, ahogy a romot is. Illetve a romot egy kis lustaság miatt a ROMManagerből telepítettem.... szerintem ebből menne a kernel is. :)
Nos azt csak hisszük, hogy a gyári rom tökéletes. Ugyan valóban nincs vele gond, de sokkal többet ki lehet hozni ebből a vasból és ki is hoznának, ha nem fogyasztói társadalomban élnénk. Eccer eljön az az idő is... :)
Hiszen egyetértünk! :D :D :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #896 Dátum: 2010, 12 05, 17:17:26 »
Hiszen egyetértünk! :D :D :D

Miben is?  :D  ::)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #897 Dátum: 2010, 12 05, 17:47:59 »
Miben is?  :D  ::)
Egyszer nem is olyan régen még vki nem látta értelmét a gyári romomt lecserélni: You are not allowed to view links. Register or Login  :D
Mára már egyetértünk...Így OK? ;)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #898 Dátum: 2010, 12 05, 18:05:34 »
Egyszer nem is olyan régen még vki nem látta értelmét a gyári romomt lecserélni: You are not allowed to view links. Register or Login  :D
Mára már egyetértünk...Így OK? ;)

Szerinted miért vigyorogtam az előző hozzászólásomban? ;)

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #899 Dátum: 2010, 12 05, 19:40:19 »
Igen, már viszketett a tenyerem, már az is csoda hogy idáig kibírtam.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....