Üdv!
Nekem is feltűnt némi lassulás, ezért feldobtam a cpu usage programot, ki is írta, hogy a proci 99%on pörög ezerrel. mondom mi a? a ,,részvények,, program zabál 89%ot. gyorsan futó alkalmazások közül kilőttem, erre az egész sense újra töltött, de lement a cpu 12-20%ra. a vicc, hogy még sose nyitottam meg a részvény appot
Olvastam, hogy másnak is volt hasonló gondja, én is betettem usb deb.-ba, nem használt. de úgy nézem mindenkinek másik app okozza a cpu használatot... Szerintem ez nagyon gáz, senki nem tud rá megoldást? én még eddig nem piszkáltam a room-ot, az eredeti legfrissebb van rajta, de ha valaki esetleg megnézné a főzött room-on létezik-e a jelenség, megköszönném. Ugyan nem akartam eddig megpiszkálni, mert minden tökéletesen működött, de ez most így nem frankó. már az egyszerű programok is kezdtek akadozni a cpu miatt. Plusz a HTC widgetek nekem is ki vannak totál akadva. akadozik a people(ugrálnak a nevek össze vissza, nem azt tárcsázza, akire rábökök), naptár(folyamatosan tölt, használhatatlan), időjárás(ez még úgy ahogy okés, bár ez is gyakran fagyogat), a hírek már teljesen bekrepált, használhatatlan(nem frissít)...nem értem mi történhetett, mert ez kb másfél, két hete van. se frissítés, semmi nem volt, csak szimplán egyik pillanatról a másikra. Valaki tapasztalt még ilyet? írjatok légyszi!
Köszi!