2025, 01 10, 11:03:27

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952837 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető kosturica

• Nem: Férfi
  • Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
Re: HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #800 Dátum: 2010, 11 28, 10:42:50 »
Újabb meglepetés: Most töltöttem le wifin kb. fél órán át térképeket+töltőn volt= az akksi éppen hogy meglangyult :D :taps:! A Desire-n ilyenkor már sütni-főzni lehetett. Hihetetlen. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető stemplar

• Navigáció / Navigation: iGO Nextgen , Sygic
  • PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #801 Dátum: 2010, 11 28, 11:09:07 »
 :zzz: Magyarországon hol lehet jelenleg kapni a DHD-t ?  egy barátom szeretne venni , de SEHOL SINCS!! mindenhol max előrendelést vesznek fel rá .. de még megmondani sem tudják mikor lesz..

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #802 Dátum: 2010, 11 28, 11:13:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
:zzz: Magyarországon hol lehet jelenleg kapni a DHD-t ?  egy barátom szeretne venni , de SEHOL SINCS!! mindenhol max előrendelést vesznek fel rá .. de még megmondani sem tudják mikor lesz..
Hallani mindenféle infót erről. Több üzlet, de maga a Motoker is most péntekre ígérte, ezek szerint ez nem jött össze. Voltam olyan üzletben, ahol azt mondták, hogy mikulásra vátható. Addig marad az aprónet, express.hu stb. :(
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #803 Dátum: 2010, 11 28, 11:16:54 »
Újabb meglepetés: Most töltöttem le wifin kb. fél órán át térképeket+töltőn volt= az akksi éppen hogy meglangyult :D :taps:! A Desire-n ilyenkor már sütni-főzni lehetett. Hihetetlen. :)

Kisebb csíkszélességű a proci, így kevésbé melegszik és kevesebbet is fogyaszt. :-)

Nem elérhető stemplar

• PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #804 Dátum: 2010, 11 28, 11:53:44 »
Hallani mindenféle infót erről. Több üzlet, de maga a Motoker is most péntekre ígérte, ezek szerint ez nem jött össze. Voltam olyan üzletben, ahol azt mondták, hogy mikulásra vátható. Addig marad az aprónet, express.hu stb. :(

Még használt sincs sehol .. >:(
de amúgy függetlenül külföldön sincs

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #805 Dátum: 2010, 11 28, 11:56:51 »
Hivatalos a RomManager támogatás DHD-ra!!!! :taps: :taps: :taps:
A Rom Managerben indíts egy Flash ClockworkMod Recovery-t és már fel is kínálja a DHD-re való 2.5.1.3-as recoveryt :D

Nem elérhető stemplar

« Reply #806 Dátum: 2010, 11 28, 11:57:59 »
Kisebb csíkszélességű a proci, így kevésbé melegszik és kevesebbet is fogyaszt. :-)
:p csak nem Auráztál ???  :D
egész jók a navteq térképek mostmár ..

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #807 Dátum: 2010, 11 28, 12:02:15 »
:p csak nem Auráztál ???  :D
egész jók a navteq térképek mostmár ..

Ez most tényleg nekem szól? Egyébként kipróbáltam az Aura-t, de már lejárt a próbaidő. Nem rossz, csak a térképek nem a legfrissebbek...

Nem elérhető stemplar

« Reply #808 Dátum: 2010, 11 28, 12:08:29 »
Hivatalos a RomManager támogatás DHD-ra!!!! :taps: :taps: :taps:
A Rom Managerben indíts egy Flash ClockworkMod Recovery-t és már fel is kínálja a DHD-re való 2.5.1.3-as recoveryt :D

És tényleg olyann jó ez a .. LeeDroid HD ??

Üdv

Nem elérhető stemplar

« Reply #809 Dátum: 2010, 11 28, 12:13:07 »
Egy fontos kérdés !! valaki meg tudná mondani , hogy mért nem látom ha hívok valakit ,hogy várakoztat engem ??  :'( Ez bár csak pár másodpercre is..az SGS- nél kiírta a főzött froyo..) sztem ez egy fontos funkció .. vagy ezt be lehet állítani valahol ?((amúgy a szifon se írja ki..)

köszi ha valaki tudná..

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #810 Dátum: 2010, 11 28, 12:15:11 »
És tényleg olyann jó ez a .. LeeDroid HD ??

Üdv
Nekem nagyon tetszett már a Desire-nél is, ugyanolyan hibátlan,mint a gyári, csak több lehetőséged van testre szabni, advanced power menu,stb...Gyors, nagyon simán fut, eddig ez a legjobb a DHD custom-rom kínálatában, sztem...

Nem elérhető stemplar

« Reply #811 Dátum: 2010, 11 28, 12:22:12 »
Nekem nagyon tetszett már a Desire-nél is, ugyanolyan hibátlan,mint a gyári, csak több lehetőséged van testre szabni, advanced power menu,stb...Gyors, nagyon simán fut, eddig ez a legjobb a DHD custom-rom kínálatában, sztem...
hát akkor látom.. bele kell másznom a témába.. mert ez a készülék amúgy ,,riasztóan,, problémamentes a gyári rommal  :D khmm szinte unalmasan megbízhatóan,, teszi a dolgát ...és villámgyors ..

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #812 Dátum: 2010, 11 28, 12:24:55 »
hát akkor látom.. bele kell másznom a témába.. mert ez a készülék amúgy ,,riasztóan,, problémamentes a gyári rommal  :D khmm szinte unalmasan megbízhatóan,, teszi a dolgát ...és villámgyors ..
RomManager... ;)Nincs is ennél egyszerűbb módszer mentésre, rom-flash-re...  :taps:

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #813 Dátum: 2010, 11 28, 12:56:23 »
RomManager... ;)Nincs is ennél egyszerűbb módszer mentésre, rom-flash-re...  :taps:
Még szerencse hogy nem tudták a HTC fejlesztő mérnökei megakadályozni a rom főzőcskézést! Így már nagyon egyszerűvé vált a rom csere.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #814 Dátum: 2010, 11 28, 13:21:10 »
Még szerencse hogy nem tudták a HTC fejlesztő mérnökei megakadályozni a rom főzőcskézést! Így már nagyon egyszerűvé vált a rom csere.
Pedig próbálkoztak...Esélyük sem volt :p

Nem elérhető bandi26

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Toshiba TG01
  • PDA ROM: Clean 6.5.5 custom rom
« Reply #815 Dátum: 2010, 11 28, 15:37:45 »
Sziasztok!
XDA-n ajánlották a handtech oldalt. Olvastam, hogy valaki tervezte onnan rendelni. Van olyan, aki onnan rendelt? A garanciáról kiderült, hogy lehet e Mo. érvényesíteni?

Nem elérhető walacky

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 3
  • PDA ROM: legfrissebb gyári ROM
« Reply #816 Dátum: 2010, 11 28, 20:47:19 »
Sziasztok!
A beépített ekönyvopvasó programba (könyvtár v. reader) hogyan tudok saját könyveket berakni?
Koszi :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #817 Dátum: 2010, 11 28, 21:15:11 »
Sziasztok!
A beépített ekönyvopvasó programba (könyvtár v. reader) hogyan tudok saját könyveket berakni?
Koszi :D
Mintha ezt a kérdést már olvastam volna ma :)
"Widget formában is megjelent a könyvolvasás lehetősége. Nagyon látványosan néz ki, és nemcsak olvasásra, regisztráció után könyvletöltésre is ad lehetőséget. Saját könyvek betallózására nem találtam lehetőséget, így sajnos azokat csak külső program segítségével tudjuk elolvasni. Remélhetőleg hamarosan igazítanak rajta, hogy teljes értékű olvasó program legyen belőle."

Idézet innen: You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Nostromo

• PDA: HTC One X
« Reply #818 Dátum: 2010, 11 29, 00:40:21 »
Sziasztok!
XDA-n ajánlották a handtech oldalt. Olvastam, hogy valaki tervezte onnan rendelni. Van olyan, aki onnan rendelt? A garanciáról kiderült, hogy lehet e Mo. érvényesíteni?

Szia!
Én még a legelső időkben elég sokat beszéltem telefonon Angliával, mindent megérdeklődtem, a nagyját le is írtam, hogy ha minden más kötél szakad, lehet rendelni tőlük, meg kicsit olcsóbb is talán mint itthon, de elvileg a garancia nem érvényes... kimásoltam egy részletet a garancialevélből, de nem elég egyértelmű. Olvass vissza, a topic első egy-két oldalán van pár infó. ha valamire még kiváncsi vagy, írj nyugodtan, bár én végül itthon vettem meg a készüléket. Sajnos mostanában ahogy hallottam nagy a készlethiány...pangnak a raktárak :S

Nem elérhető bandi26

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Toshiba TG01
  • PDA ROM: Clean 6.5.5 custom rom
« Reply #819 Dátum: 2010, 11 29, 14:56:49 »
Szia!
Én még a legelső időkben elég sokat beszéltem telefonon Angliával, mindent megérdeklődtem, a nagyját le is írtam, hogy ha minden más kötél szakad, lehet rendelni tőlük, meg kicsit olcsóbb is talán mint itthon, de elvileg a garancia nem érvényes... kimásoltam egy részletet a garancialevélből, de nem elég egyértelmű. Olvass vissza, a topic első egy-két oldalán van pár infó. ha valamire még kiváncsi vagy, írj nyugodtan, bár én végül itthon vettem meg a készüléket. Sajnos mostanában ahogy hallottam nagy a készlethiány...pangnak a raktárak :S

Köszi, akkor remélem majd csatlakozom hozzátok :)

Nem elérhető walacky

• PDA: OnePlus 3
  • PDA ROM: legfrissebb gyári ROM
« Reply #820 Dátum: 2010, 11 29, 16:00:43 »
Mintha ezt a kérdést már olvastam volna ma :)
"Widget formában is megjelent a könyvolvasás lehetősége. Nagyon látványosan néz ki, és nemcsak olvasásra, regisztráció után könyvletöltésre is ad lehetőséget. Saját könyvek betallózására nem találtam lehetőséget, így sajnos azokat csak külső program segítségével tudjuk elolvasni. Remélhetőleg hamarosan igazítanak rajta, hogy teljes értékű olvasó program legyen belőle."

Idézet innen: You are not allowed to view links. Register or Login
Ok. Akkor várok :)
Köszi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #821 Dátum: 2010, 11 29, 18:57:47 »
Ok. Akkor várok :)
Köszi
Ne várj!
Próbáld ki az You are not allowed to view links. Register or Login, az You are not allowed to view links. Register or Login, aYou are not allowed to view links. Register or Logina marketből  ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető lelkes leo

• PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: 2.36.405.8
« Reply #822 Dátum: 2010, 11 30, 09:11:18 »
Sziasztok!
Meguntam a naptárfagyásokat és csináltam egy hard resetet. A naptár már nem akad, gyorsan működik, új bejegyzés is megy,
az Emberek widget sem ugráltatja a kontaktokat, hanem hívja őket, sikerült!
Viszont érdekes, hogy bizonyos idő után, nem tudom melyik program aktivizálja, de a CPU működési % felmegy 99%-ra és úgy is marad, az aksit nem kicsi tempóban merítve. Újraindítás után ez nincsen, visszaáll a változó 2-5 12 %-os normál elfoglaltságokra. Letöltöttem a CPU usage programot, mi használja ennyire a procit. 1 sorszámmal /init nevű programot mutatott,aminek a mérete megdöbbentően kicsi, 256 kb, CPU terhelése pedig 90% feletti, a többi 1-2 % CPU pedig egyéb program.
Ez valami vírus lehet? Vagy mi?
Előre is köszi, ha van ötletetek

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #823 Dátum: 2010, 11 30, 13:36:06 »
Sziasztok!
Meguntam a naptárfagyásokat és csináltam egy hard resetet. A naptár már nem akad, gyorsan működik, új bejegyzés is megy,
az Emberek widget sem ugráltatja a kontaktokat, hanem hívja őket, sikerült!
Viszont érdekes, hogy bizonyos idő után, nem tudom melyik program aktivizálja, de a CPU működési % felmegy 99%-ra és úgy is marad, az aksit nem kicsi tempóban merítve. Újraindítás után ez nincsen, visszaáll a változó 2-5 12 %-os normál elfoglaltságokra. Letöltöttem a CPU usage programot, mi használja ennyire a procit. 1 sorszámmal /init nevű programot mutatott,aminek a mérete megdöbbentően kicsi, 256 kb, CPU terhelése pedig 90% feletti, a többi 1-2 % CPU pedig egyéb program.
Ez valami vírus lehet? Vagy mi?
Előre is köszi, ha van ötletetek
Task Killer van?

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #824 Dátum: 2010, 11 30, 13:50:39 »
Task Killer van?
Sajnos nem sokat ér! :( Ha kilősz mindent, azonnal újra indul a fele, Ha autokill-be teszed akkor meg működési zavarokat is okozhat! :hmm:
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login