2025, 01 11, 05:48:47

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952913 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető tompoo

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
Re: Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #15075 Dátum: 2012, 05 15, 15:11:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A mai nap még nem csinálta egyáltalán... de majd estig kiderül... viszont utána olvastam a problémának külföldi oldalakon, és másnál is előjött pont ugyanez a gond, ott is mindenki az usb-re gyanakodott egyből, mert annak a 4. és 5. lába aktiválja a dokk módot és elindítja a HTC Locations / navigációs alkalmazást. A tisztításon meg az usb ellenőrzésen felül azt írták, hogy van a marketen egy Dock No-Op nevű ingyenes alkalmazás amely kiiktatja a dokkolást, figyelmen kívül hagyva az aktivációs kódot.

Ha valaki ismeri/ki tudja próbálni írhatna tapasztalatokat.
Nekem nincs az autóban dokkolóm, így nem tudom kipróbálni.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire HD with Beats Audio-ről

Nem elérhető mongoose01

• PFC Fan
  • PDA: htc desire hd
  • PDA ROM: 2.3.5
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #15076 Dátum: 2012, 05 15, 21:19:04 »
Szevasztok!
Volna egy nagy problémám,remélem hogy tudtok nekem segíteni,szóval ki akartam rootolni a telómat,az aahk.val és sajna közbe újraindult valamitől a gépem és a teló a bekapcsoláskor a fehér htc-s felirattól nem lép tovább,nagyon pleaassee segítsetek!nem szeretném ha tégla lenne a telóból  :'( nagyon remélem hogy nem csináltam téglát a telefonból  :'( :'( előre is köszönöm!

Nem elérhető gulb

• Navigáció / Navigation: AURA, WAZE,
  • PDA: Nexus 5 16Gb, Samsung Galaxy Tab 2 10.1
  • PDA ROM: Gyari 4.4 Kitkat
« Reply #15077 Dátum: 2012, 05 15, 22:20:02 »
Szevasztok!
Volna egy nagy problémám,remélem hogy tudtok nekem segíteni,szóval ki akartam rootolni a telómat,az aahk.val és sajna közbe újraindult valamitől a gépem és a teló a bekapcsoláskor a fehér htc-s felirattól nem lép tovább,nagyon pleaassee segítsetek!nem szeretném ha tégla lenne a telóból  :'( nagyon remélem hogy nem csináltam téglát a telefonból  :'( :'( előre is köszönöm!

Szia,
bekapcsolo gomb es hangero le nyomasaval bootmenu elojon? ott talan factory vissza allitas.. ( de annyira regen rootoltam mar, hogy nem tudom elojon e ha nincs rootod)

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
« Reply #15078 Dátum: 2012, 05 16, 07:08:01 »
Szevasztok!

Nyugiii. Nekem is pont ilyen problémám volt, csak nekem nem kikapcsolt a gép, hanem az USB nem érintkezett rendesen >:(.Csatlakoztatod a telefont a géppel és újra futtasd le az AAHK-t. Így nekem teljesen helyreállt a telefon. Root, s-off... minden megvolt. Remélem tudtam segíteni. Ja és még valami, ha lefut az aahk és újra köszönt téged a sense felület akkor csinálj biztonsági mentést a recoveryben.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #15079 Dátum: 2012, 05 16, 08:29:19 »
A mai nap még nem csinálta egyáltalán... de majd estig kiderül... viszont utána olvastam a problémának külföldi oldalakon, és másnál is előjött pont ugyanez a gond, ott is mindenki az usb-re gyanakodott egyből, mert annak a 4. és 5. lába aktiválja a dokk módot és elindítja a HTC Locations / navigációs alkalmazást. A tisztításon meg az usb ellenőrzésen felül azt írták, hogy van a marketen egy Dock No-Op nevű ingyenes alkalmazás amely kiiktatja a dokkolást, figyelmen kívül hagyva az aktivációs kódot.

Ha valaki ismeri/ki tudja próbálni írhatna tapasztalatokat.
A Google Playről valóban letölthető egy ilyen,de van más,ugyanerre kitalált alkalmazás is.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #15080 Dátum: 2012, 05 16, 08:30:16 »
Szia,
bekapcsolo gomb es hangero le nyomasaval bootmenu elojon? ott talan factory vissza allitas.. ( de annyira regen rootoltam mar, hogy nem tudom elojon e ha nincs rootod)
A bootloader?Persze.Semmi köze a roothoz! ;)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #15081 Dátum: 2012, 05 16, 08:36:39 »
Szevasztok!
Ha világít valami a készüléken,akkor nagy gond nincs.A tégla olyan,mint a neve:semmi életjel,nem világít,nem vesz fel töltést.
Snorbi94 tanácsa tökéletes,de ha valami miatt mégsem menne,töltsd le a legutóbbi RUU-t,lépj be a bootloaderbe(fastboot),kösd össze usb-n a pc_vel a DHD-t és futtasd a RUU-t.Ez visszaállítja az eredeti gyári rendszert és kezdheted az AAHK-val elölről. :)

Nem elérhető mongoose01

• PFC Fan
« Reply #15082 Dátum: 2012, 05 16, 10:55:50 »
Ha világít valami a készüléken,akkor nagy gond nincs.A tégla olyan,mint a neve:semmi életjel,nem világít,nem vesz fel töltést.
Snorbi94 tanácsa tökéletes,de ha valami miatt mégsem menne,töltsd le a legutóbbi RUU-t,lépj be a bootloaderbe(fastboot),kösd össze usb-n a pc_vel a DHD-t és futtasd a RUU-t.Ez visszaállítja az eredeti gyári rendszert és kezdheted az AAHK-val elölről. :)
Nagyon köszönöm a segítséget!  :) és ezt a ruu-t hogy kell futtatni? mert ugye zip-be van gondolom ki kell csomagolni,és utána? am a aahk-azt írja ki hogy nincs kikapcsolva az usb dubbing meg hasonló dolgok és hogy error,a recoverybe amúgy be enged,akkor az jó,de a factory reset se segített.

Nem elérhető Mano66

• PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #15083 Dátum: 2012, 05 16, 12:00:12 »
Nagyon köszönöm a segítséget!  :) és ezt a ruu-t hogy kell futtatni? mert ugye zip-be van gondolom ki kell csomagolni,és utána? am a aahk-azt írja ki hogy nincs kikapcsolva az usb dubbing meg hasonló dolgok és hogy error,a recoverybe amúgy be enged,akkor az jó,de a factory reset se segített.

Ezt töldsd le: RUU_Ace_Sense30_S_HTC_WWE_3.12.405.1_Radio_12.65.60.29_26.14.04.28_M_release_225512_signed.exe

Innen:

Telepited és adja,hogy mit kell csinálni.

Nem elérhető mongoose01

• PFC Fan
« Reply #15084 Dátum: 2012, 05 16, 12:12:57 »
Ezt töldsd le: RUU_Ace_Sense30_S_HTC_WWE_3.12.405.1_Radio_12.65.60.29_26.14.04.28_M_release_225512_signed.exe

Innen:

Telepited és adja,hogy mit kell csinálni.
Köszönöm,már töltöm  :)

Nem elérhető mongoose01

• PFC Fan
« Reply #15085 Dátum: 2012, 05 16, 14:32:26 »
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget! :D :D :D :D :D :D :D :D :ok: sikerült a helyrehozás! :taps: :taps:

Nem elérhető mongoose01

• PFC Fan
« Reply #15086 Dátum: 2012, 05 16, 14:45:22 »
Bocsi még csak annyit kérdeznék hogy a rádiót át kell állítani on-ba?  :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #15087 Dátum: 2012, 05 16, 15:53:14 »
Az AAHK-ról van egy leírás a You are not allowed to view links. Register or Login-ban.Érdemes elolvasni...
Az AAHK csak akkor működik,ha az USB Hibakeresés(=USB debugging) BE van kapcsolva...
Fuss neki még egyszer! ;)

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #15088 Dátum: 2012, 05 16, 19:35:12 »
Sziasztok!
Találtam 3 érdekes romot, kíváncsi vagyok valakinek van-e velük tapasztalata:
1: You are not allowed to view links. Register or Login
2: You are not allowed to view links. Register or Login
3: You are not allowed to view links. Register or Login
Videó alapján szimpatikusak, de az csak marketing... Ha valakinek van személyes tapasztalata, azt többre tartom :)
ap

Nem elérhető Mate996

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
  • PDA ROM: Stock 4.1.2
« Reply #15089 Dátum: 2012, 05 16, 20:19:28 »
Sziasztok!
Videó alapján szimpatikusak, de az csak marketing... Ha valakinek van személyes tapasztalata, azt többre tartom :)
ap

Nekem volt fent mind a 3. Az első nekem nem volt olyan gyors, mint az ARHD 7.0.4. A második is volt fent, de a MIUI nem az én világom, bár szépen működött. A Cyanogenmod az egyik legjobb mindközül. Igazából a 7.2RC1-et azárt adták ki, mert pontosították a nyelveket, több telefon lett támogatott. Én a 3 közül a CyanogenMod-ot ajánlom, persze csak akkor ha nem fontos a Sense felület. Ha fontos, akkor ARHD 6.3.3(Sense3.0) vagy ARHD 7.0.4(Sense3.5)

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15090 Dátum: 2012, 05 16, 22:22:47 »
Nekem volt fent mind a 3. Az első nekem nem volt olyan gyors, mint az ARHD 7.0.4. A második is volt fent, de a MIUI nem az én világom, bár szépen működött. A Cyanogenmod az egyik legjobb mindközül. Igazából a 7.2RC1-et azárt adták ki, mert pontosították a nyelveket, több telefon lett támogatott. Én a 3 közül a CyanogenMod-ot ajánlom, persze csak akkor ha nem fontos a Sense felület. Ha fontos, akkor ARHD 6.3.3(Sense3.0) vagy ARHD 7.0.4(Sense3.5)
Köszönöm az infót!
ARHD-m volt már így az ahhoz való viszonyítási alap sokat segített :)
A Sense hiánya majd kiderül ha nem lesz... eddig preferáltam, de most kíváncsi lettem, ezért is nézegettem mást. Apropó nyelvek.. ugye mindegyik tud magyarul is?

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
« Reply #15091 Dátum: 2012, 05 17, 07:06:43 »
Sziasztok!
ap

Én eddig a MIUI-t és a Sense romokat probálgattam, cyanogent még nem :). Ez a runny extrem nagyon jó, viszont sok free memóriád (kb 150MB) nem marad (de azért a akadásmentesen müködik az egész, nagyon jól összevan hozva).Én a MIUI-t azért szeretem mert kicsi, könnyű, nagyon gyors de van aki nem szereti a felületét... kicsit olyan iphone feelingje van az emebernek mikor használja.Szerintem probáld ki mind3-at és döntsd el mi kell neked, ha ragaszkodsz a sense-hez akkor még esetleg probáld ki a SmartDroid-ot, az is nagyon jó :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
« Reply #15092 Dátum: 2012, 05 17, 09:47:45 »

Ez csak valami vicc ugye? 600 mhz-s procin +512m ramon futni fog az ics +  sense4, de a desire hd-n csak lebutított 3.6-os fog futni?

Hát a HTC is kapja be a f***om!
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15093 Dátum: 2012, 05 17, 09:53:13 »
lemaradtam vmiről? úgy tudtam jön az ics dhd-re  :shock:

Ez csak valami vicc ugye? 600 mhz-s procin +512m ramon futni fog az ics +  sense4, de a desire hd-n csak lebutított 3.6-os fog futni?

Hát a HTC is kapja be a f***om!

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15094 Dátum: 2012, 05 17, 09:59:08 »
lemaradtam vmiről? úgy tudtam jön az ics dhd-re  :shock:

Az jön, hamarosan. De nem Sense 4 lesz, mert "nem bírja el a hardver", hanem csak Sense 3.6...
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető MaciLaci1970

• Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
« Reply #15095 Dátum: 2012, 05 17, 10:04:26 »
Az jön, hamarosan. De nem Sense 4 lesz, mert "nem bírja el a hardver", hanem csak Sense 3.6...
Szerintem túl jól még ma is a DHD, vannak akik nem cserélnék le ha ugyan az a sw futna rajta és lehet így próbálnak rávenni új készülék vásárlására.  ;)

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15096 Dátum: 2012, 05 17, 10:21:19 »
Szerintem túl jól még ma is a DHD, vannak akik nem cserélnék le ha ugyan az a sw futna rajta és lehet így próbálnak rávenni új készülék vásárlására.  ;)
vegyél egy gyengébb és kisebb képernyőjű készüléket a sense 4 miatt? nem hinném :)

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15097 Dátum: 2012, 05 17, 10:40:13 »
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, és hát eléggé felháborított a válaszuk a miértre...

Olvassátok csak:

>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető MaciLaci1970

• Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
« Reply #15098 Dátum: 2012, 05 17, 11:00:28 »
vegyél egy gyengébb és kisebb képernyőjű készüléket a sense 4 miatt? nem hinném :)

Vegyél egy új csúcsmodellt, és ne fejleszd a régit, mert akkor nem kapsz meg minden jó dolgot, így értettem.  :(
Pont ezért gondolkozom én is egy HOX cserén, de amire/ahogy használom bőven megteszi egyelőre ez a vas is.
Bocs ha félreérthető voltam!

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15099 Dátum: 2012, 05 17, 11:20:57 »
egyrészt érthető...
miután a pénzügyi eredményeik a béka segge alatt persze hogy nem az az érdekük (végső soron a Tied sem ha márkarajongó vagy) hogy a már eladott készülékeket fejleszék, hanem az hogy minél több új eladást eszközöljenek, hisz abból lesz pénz kutatásra, fejlesztésre és új termékcsaládra.
ez jogos
másrészt az már más kérdés, hogy itthon nem tudsz mellényzsebből leakasztani 160e ft-ot egy új készülékre évenként. ha megtehetné mindenki, senki nem a dhd-t tuningolná hanem venne egy one x-et, valljuk be :)
a dhd nem mai konstrukció ennek ellenére csak pár hónapja engedhettem meg magamnak és nagy valószínűséggel 2 évig ezt is fogom használni. így persze érzékenyül érint hogy nem jön rá minden frissítés, de valahol igazat kell adnom a cégpolitikának is. miután nem vennék se iphone-t se samsungot se sonyt se nokiát, okostelefonból számomra az egyetlen életképes alternatíva a htc. ha csődbe mennek, vagy lemaradnak a fejlesztésben akkor az igen érzékenyen fog érinteni..
úgyhogy inkább sufnituning sense 4-re várok mintsem jogosan várjam el a cégtől hogy maga ellen dolgozzon. ha nem kapok, így jártam. elvégre ics-t se kéne adniuk..