2025, 01 11, 05:35:34

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952912 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető HUNited

• Nem: Férfi
  • Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #15050 Dátum: 2012, 05 14, 10:09:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Na mostmár megvan . Megy minden tökéletesen. Lényeg hogy én recovery-ből úgy akartam telepíteni, hogy megnyitom a CWM programot, majd reboot in recovery... na ez a módszer nem vált be mert root acces kellett :) .Aztán rájöttem hogyha lenyomom a power gombot , majd a reboot-nál kiválasztom a recovery akkor már minden jó lesz. Telepítettem a zip-et és vhoáláá.... már ment is :) .... Azért kösz a tippet !:)

Milyen a ROM amit használsz? Jól működik?
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető Mano66

• PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #15051 Dátum: 2012, 05 14, 10:33:41 »
Milyen a ROM amit használsz? Jól működik?

Igaz nem tölem kérdezted.De ugyan azt használjuk mind ketten,ami a profilomban szerepel. ;) Egy pár hozzászolással előrébb linkeltem. ;)
A rom jól müködik.Telepítés előtt ajánlott azokat a modosításokat amiket irtam (előrébb) beépíteni. :ok:

Nem elérhető enginev3.0

• Navigáció / Navigation: WayteQ
  • PDA: HTC One x
  • PDA ROM: Stock
« Reply #15052 Dátum: 2012, 05 14, 12:26:39 »
Sziasztok

Korábban írtam, hogy garanciáztatni akarom a telefonom, na ezen túl vagyok, ugyebár a kamera volt kicsi elcsúszva, és így homályos a képek bal széle, ez néhány dhd-nél így van ha jól tudom, plusz néha kicsit kicsúszott a sim kártya. Nos, utóbbit megcsinálták, vagy is panelcsere megvolt, de a kamerához hozzá sem nyúltak. Ugyan olyan mint volt, mit tegyek? Vigyem vissza, vagy hagyjam a ....? Még van 2 hét garanciám bolti, utána elvileg 1 év gyártói, ha jól tudom.

Itt egy tesztkép

Egyébként ha még sem vinném vissza (nagyon nem örülnék ha megint ott lenne 3 hétig) akkor itthon javítható? Tudom hogy garanciavesztés meg stb... de idegesít is, viszont megint 3 hét, főleg hogy most volt ott 3 hétig...

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
« Reply #15053 Dátum: 2012, 05 14, 13:35:06 »
Ejhaj, azthiszem ez nálam is így van. Nekem már nincs gari :(.Na de mind1, érdekelne valami módszer mivel helyre lehet hozni ... de lehet hogy nekem csak a fókusz miatt van(gyanítom).
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15054 Dátum: 2012, 05 14, 13:35:46 »
Igaz nem tölem kérdezted.De ugyan azt használjuk mind ketten,ami a profilomban szerepel. ;) Egy pár hozzászolással előrébb linkeltem. ;)
A rom jól müködik.Telepítés előtt ajánlott azokat a modosításokat amiket irtam (előrébb) beépíteni. :ok:

Ha valaki SuperSU pro-t használ, annak is kell ez a su baszkolás?
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető mongoose01

• PFC Fan
  • PDA: htc desire hd
  • PDA ROM: 2.3.5
« Reply #15055 Dátum: 2012, 05 14, 13:41:59 »
Sziasztok,azt szeretném kérdezni tőletek,hogy most vettem egy ilyen telót amit Kanadábol hoztak a teló független a szolgáltató ahol vették az Telnus,és van egy olyan problémám vele hogy csak edgére kapcsolódik a teló gyorsabb hálózatra nem,2.3.5.android van rajta és 3.0 sense,mit lehetne csinálni vele? Tegyek fel egy másik romot? Vagy van más megoldás is? És am hogy lehet rootolni? Elöre is köszönöm a választ! :) :)

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #15056 Dátum: 2012, 05 14, 13:43:55 »
Ha valaki SuperSU pro-t használ, annak is kell ez a su baszkolás?

Én probáltam, de nálam nem vált be, maradt a baszkolásos módszer :))
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #15057 Dátum: 2012, 05 14, 13:45:02 »
Csináltam egy képet, de nem tudom eldönteni mi a helyzet, minden esetre maradok optimista :)

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #15058 Dátum: 2012, 05 14, 14:08:07 »
Sziasztok,azt szeretném kérdezni tőletek,hogy most vettem egy ilyen telót amit Kanadábol hoztak a teló független a szolgáltató ahol vették az Telnus,és van egy olyan problémám vele hogy csak edgére kapcsolódik a teló gyorsabb hálózatra nem,2.3.5.android van rajta és 3.0 sense,mit lehetne csinálni vele? Tegyek fel egy másik romot? Vagy van más megoldás is? És am hogy lehet rootolni? Elöre is köszönöm a választ! :) :)

Lehet az is hogy csak be kell állítsd hogy kapcsolodni tudjon a hálozatra. (Beállítások/Vezeték nélküli hálozatok és hálozatok/Mobilhálozatok/Hálozati mód) Utobbinál beállítod hogy GSM/WCDMA auto. Betudod állítani ugyanitt hogy csak 3G/2G-re kapcsolódjon. De érdemes autómatán hagyni.

Ha rootolni akarsz akkor olvass utána Desire HD GY.I.K-ban. Én Advanced Ace Hack Kit-el csináltam. Szerintem ez a legegyszerübb módszer.

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15059 Dátum: 2012, 05 14, 14:23:31 »
Ennél az új ROMnál (xxxpachaxxx) milyen kernel van fent? Kell hozzá RCMiX3D kernel? Ha nem, akkor milyen UV scriptet használjak?
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető mongoose01

• PFC Fan
« Reply #15060 Dátum: 2012, 05 14, 14:30:39 »
Köszi. am de az be van kapcsolva és am most figyeltem meg hogy olyat csinál hogy ha csak WCDMA-an hagyom akkor automatikusan visszalép egy idő után gsm hálózatra az az edge-re. :'(  olyan lehet hogy antenna hibás lenne? mert néha bent a lakásba a hálózatot is eldobja de kint a szabadba még sose történt vele ilyesmi. :'(

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #15061 Dátum: 2012, 05 14, 15:18:19 »
Köszi. am de az be van kapcsolva és am most figyeltem meg hogy olyat csinál hogy ha csak WCDMA-an hagyom akkor automatikusan visszalép egy idő után gsm hálózatra az az edge-re. :'(  olyan lehet hogy antenna hibás lenne? mert néha bent a lakásba a hálózatot is eldobja de kint a szabadba még sose történt vele ilyesmi. :'(
Biztos van 3G lefedettség ott ahol éppen tartózkodsz?Ha van jó lefedettség akkor jó kellene legyen a WCDMA. Nálam úgy van hogyha átállítom WCDMA-ra akkor onnan nem lép semerre sem(biztos a 3G lefedettség).Ugyanez van GSM-en is.

Nem elérhető Mano66

• PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #15062 Dátum: 2012, 05 14, 15:23:44 »
Ennél az új ROMnál (xxxpachaxxx) milyen kernel van fent? Kell hozzá RCMiX3D kernel? Ha nem, akkor milyen UV scriptet használjak?

Akinek a kamera rész csak az RCMiX3D kernellel volt jó,telepítésnél ki lehet választani.Nem kell külön telepiteni. ;)
Az UV scriptet mindiga hozzá való kernellel. ;)

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15063 Dátum: 2012, 05 14, 15:33:51 »
Akinek a kamera rész csak az RCMiX3D kernellel volt jó,telepítésnél ki lehet választani.Nem kell külön telepiteni. ;)
Az UV scriptet mindiga hozzá való kernellel. ;)

Nekem kellett hozzá a kernel, akkor most is kelleni fog?

Lehet kipróbálnám hátha az eredeti xpaxhax is jó, ha beválik, akkor melyik uv kell neki? Belinkelnéd? Anrdev? Virtuous? Vagy másik?
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető mongoose01

• PFC Fan
« Reply #15064 Dátum: 2012, 05 14, 16:07:40 »
Biztos van 3G lefedettség ott ahol éppen tartózkodsz?Ha van jó lefedettség akkor jó kellene legyen a WCDMA. Nálam úgy van hogyha átállítom WCDMA-ra akkor onnan nem lép semerre sem(biztos a 3G lefedettség).Ugyanez van GSM-en is.
hát sajnos nem sikerül,de hát Miskolcon csak van 3g,már ujra beállitotam az egész apn-t,és még a kártyát is lefrissitettem,am telenor kártyát használok.már nem tudom hogy mi lehet a baja,teljesen kész vagyok...nem tudom már hogy mi segítene.

Nem elérhető enginev3.0

• Navigáció / Navigation: WayteQ
  • PDA: HTC One x
  • PDA ROM: Stock
« Reply #15065 Dátum: 2012, 05 14, 16:16:24 »
Ejhaj, azthiszem ez nálam is így van. Nekem már nincs gari :(.Na de mind1, érdekelne valami módszer mivel helyre lehet hozni ... de lehet hogy nekem csak a fókusz miatt van(gyanítom).

Szerintem szét kell szedni, és valahogy vissza lehet pofozni. Csak nem tudom, hogy így oldjam meg vagy megint visszavigyem  :(

Nem elérhető johnyenglish

• PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80210a-216-30
« Reply #15066 Dátum: 2012, 05 14, 18:28:19 »
Sziasztok!

Újdonsült Desire HD tulajdonos vagyok. Előtte sgs2-m volt, de sajna berepesztettem a kijelzőjét és elcseréltem erre.
egyelőre ismerkedek a készülékkel, kissé bonyolultabb a romolás mint samsungnál, de majd csak belejövök.
MIUI volt rajta az már ez előtt sem tetszett, most se fogott meg. Lecseréltem a profilomba szereplőre. Eddig meg vagyok elégedve. Szoknom kell még, hogy az aksi jobban merül, de nem vészes mértékben, el lehet lenni vele.
Megyek is merítem tovább az aksit  :D

üdv: Johnyenglish
LG G2

Nem elérhető tompoo

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #15067 Dátum: 2012, 05 14, 20:22:16 »
Na meglett a probléma valódi forrása. Ritka bár nem egyedi eset volt. Leírom, hátha más is jár így... Nos mivel a tok amiben hordom a zsebemben a telót szabadon hagyja az usb nyílást, így az a zsebben szépen megtelik szösszel, zsebpiszokkal, kosszal, és mikor töltőre rakjuk előfordulhat, hogy összezár bizonyos lábakat amelyektől a készülék azt érzékeli, hogy töltőn illetve a gyár autós bölcsőben van, és ezért azonnal futtatja gyári navit és persze az autós panelt. Ha már levettük akkor is fennmarad a probléma, ha sikerül jól belenyomkodnunk a koszt. Neki kell állni egy vékony tűvel és kipucolni, persze nagyon óvatosan és sztem nem árt az sem ha előtte kikapcsoljuk a telót és kivesszük az akksit....

Erre nem gondoltam volna!

Gondolkoztam rajta elég sokat, hogy miért nem lehet kikapcsolni, de ez nem jutott eszembe.

De így neked az autós panel indult el akkor...ha jól tudom az indul el az autókihangosítóra való rádugáskor, és nem a locations.

Mindenesetre örülök, hogy megoldódott.

Nem elérhető tompoo

• PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #15068 Dátum: 2012, 05 14, 20:27:49 »
Sziasztok

Korábban írtam, hogy garanciáztatni akarom a telefonom, na ezen túl vagyok, ugyebár a kamera volt kicsi elcsúszva, és így homályos a képek bal széle, ez néhány dhd-nél így van ha jól tudom, plusz néha kicsit kicsúszott a sim kártya. Nos, utóbbit megcsinálták, vagy is panelcsere megvolt, de a kamerához hozzá sem nyúltak. Ugyan olyan mint volt, mit tegyek? Vigyem vissza, vagy hagyjam a ....? Még van 2 hét garanciám bolti, utána elvileg 1 év gyártói, ha jól tudom.

Itt egy tesztkép

Egyébként ha még sem vinném vissza (nagyon nem örülnék ha megint ott lenne 3 hétig) akkor itthon javítható? Tudom hogy garanciavesztés meg stb... de idegesít is, viszont megint 3 hét, főleg hogy most volt ott 3 hétig...

Látok valamit a bal felső sarokban, de ez pont nem jó tesztkép szerintem. Nekem nem tetszene ha homályos lenne a fotó, pláne úgy, hogy elvittem szervizbe és nem csinálták meg.

Én visszavinném.

Megjegyzem, az enyémen is picit el van csúszva a kamera lencséje, de szerencsére nekem nem csinál homályos képet.

Nem elérhető tompoo

« Reply #15069 Dátum: 2012, 05 14, 20:33:30 »

Tegnap feltettem próbára. Nem rossz, de nem tetszett a színezése, ezért leszedtem.

De úgy elmékszem flashelés közben 2 féle kernelből lehetett választani, és az OC UV script telepítését is ki lehetett választani, hogy feltegye-e vagy sem.

Nem elérhető TTTotya

• PDA: LG P880 Optimus 4x HD
  • PDA ROM: stock ICS 4.0.3 V10h
« Reply #15070 Dátum: 2012, 05 15, 09:33:23 »
Erre nem gondoltam volna!

Gondolkoztam rajta elég sokat, hogy miért nem lehet kikapcsolni, de ez nem jutott eszembe.

De így neked az autós panel indult el akkor...ha jól tudom az indul el az autókihangosítóra való rádugáskor, és nem a locations.

Mindenesetre örülök, hogy megoldódott.

Sajnos úgy néz ki, hogy nem csak a kosz okozta, mert úgy tűnik a tisztítás csak ideiglenes megoldást jelentett, mert újra kezdődött a probléma, de most már ebből kiindulva sztem inkább hardware gond lesz, volt megint hard reset is meg memkar formázás is, de telepítés után egyből reklamálta, hogy a locations, hiányos, vagy nem a legfrissebb, hiába léptem ki belőle újra meg újra feldobta az ablakot ..... sztem akkor vagy USB vagy pedig rosszabb esetben alaplap lehet a ludas :S :(

Bár az is érdekes, hogy van, hogy fél napig semmi gond, de utána ha elkezdi akkor 2-3 újraindítás után is csinálja.

Nem tudom mi lehet.... Tény, hogy a locations-t hiányolta, de mikor frissítettem /letöltöttem amit kért/ onnantól meg az autós panel jött fel állandóan és a készülék is autós módba váltott, mert pl. az összes hívás automatikusan kihangosítva érkezett és futott be....  :'( :'(

De ha valakinek van ötlete akkor kérem jelezze!

Nem elérhető tompoo

Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #15071 Dátum: 2012, 05 15, 12:39:05 »
Sajnos úgy néz ki, hogy nem csak a kosz okozta, mert úgy tűnik a tisztítás csak ideiglenes megoldást jelentett, mert újra kezdődött a probléma, de most már ebből kiindulva sztem inkább hardware gond lesz, volt megint hard reset is meg memkar formázás is, de telepítés után egyből reklamálta, hogy a locations, hiányos, vagy nem a legfrissebb, hiába léptem ki belőle újra meg újra feldobta az ablakot ..... sztem akkor vagy USB vagy pedig rosszabb esetben alaplap lehet a ludas :S :(

Bár az is érdekes, hogy van, hogy fél napig semmi gond, de utána ha elkezdi akkor 2-3 újraindítás után is csinálja.

Nem tudom mi lehet.... Tény, hogy a locations-t hiányolta, de mikor frissítettem /letöltöttem amit kért/ onnantól meg az autós panel jött fel állandóan és a készülék is autós módba váltott, mert pl. az összes hívás automatikusan kihangosítva érkezett és futott be....  :'( :'(

De ha valakinek van ötlete akkor kérem jelezze!

Hát, ha tényleg így áll a helyzet akkor vidd szervizbe.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire HD with Beats Audio-ről

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #15072 Dátum: 2012, 05 15, 13:57:59 »
Született valami megoldás arra hogyan lehetne összekötni a telefont egy USB flash Drive-al ?

Nem elérhető TTTotya

• PDA: LG P880 Optimus 4x HD
  • PDA ROM: stock ICS 4.0.3 V10h
« Reply #15073 Dátum: 2012, 05 15, 14:19:40 »
Hát, ha tényleg így áll a helyzet akkor vidd szervizbe.

A mai nap még nem csinálta egyáltalán... de majd estig kiderül... viszont utána olvastam a problémának külföldi oldalakon, és másnál is előjött pont ugyanez a gond, ott is mindenki az usb-re gyanakodott egyből, mert annak a 4. és 5. lába aktiválja a dokk módot és elindítja a HTC Locations / navigációs alkalmazást. A tisztításon meg az usb ellenőrzésen felül azt írták, hogy van a marketen egy Dock No-Op nevű ingyenes alkalmazás amely kiiktatja a dokkolást, figyelmen kívül hagyva az aktivációs kódot.

Ha valaki ismeri/ki tudja próbálni írhatna tapasztalatokat.

Nem elérhető tompoo

« Reply #15074 Dátum: 2012, 05 15, 15:08:41 »
Született valami megoldás arra hogyan lehetne összekötni a telefont egy USB flash Drive-al ?

Nem tudok ilyen megoldásról.