Erre nem gondoltam volna!
Gondolkoztam rajta elég sokat, hogy miért nem lehet kikapcsolni, de ez nem jutott eszembe.
De így neked az autós panel indult el akkor...ha jól tudom az indul el az autókihangosítóra való rádugáskor, és nem a locations.
Mindenesetre örülök, hogy megoldódott.
Sajnos úgy néz ki, hogy nem csak a kosz okozta, mert úgy tűnik a tisztítás csak ideiglenes megoldást jelentett, mert újra kezdődött a probléma, de most már ebből kiindulva sztem inkább hardware gond lesz, volt megint hard reset is meg memkar formázás is, de telepítés után egyből reklamálta, hogy a locations, hiányos, vagy nem a legfrissebb, hiába léptem ki belőle újra meg újra feldobta az ablakot ..... sztem akkor vagy USB vagy pedig rosszabb esetben alaplap lehet a ludas :S
Bár az is érdekes, hogy van, hogy fél napig semmi gond, de utána ha elkezdi akkor 2-3 újraindítás után is csinálja.
Nem tudom mi lehet.... Tény, hogy a locations-t hiányolta, de mikor frissítettem /letöltöttem amit kért/ onnantól meg az autós panel jött fel állandóan és a készülék is autós módba váltott, mert pl. az összes hívás automatikusan kihangosítva érkezett és futott be....
De ha valakinek van ötlete akkor kérem jelezze!