2025, 01 11, 08:06:02

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952919 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető dodo555

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: :)
  • PDA: HTC Desire HD
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #15025 Dátum: 2012, 05 11, 19:31:33 »
szia utána néztem.gondolom most mindenki hülyének néz de el tudná nekem mondani mit hogy kell csinálni ?mert életembe nem csináltam és nem szeretnék "téglát" csinálni a telcsimből esetleg valaki skypon (helloboy141)  nagyvonalakba elmondaná?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #15026 Dátum: 2012, 05 11, 20:07:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
szia utána néztem.gondolom most mindenki hülyének néz de el tudná nekem mondani mit hogy kell csinálni ?mert életembe nem csináltam és nem szeretnék "téglát" csinálni a telcsimből esetleg valaki skypon (helloboy141)  nagyvonalakba elmondaná?
Pü ment. :)

Nem elérhető TTTotya

• PDA: LG P880 Optimus 4x HD
  • PDA ROM: stock ICS 4.0.3 V10h
Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #15027 Dátum: 2012, 05 12, 07:36:44 »
Ha a bal felső sarokban van a locations akkor probáld ki azt, hogy lenyitod a redőnyt, megnyitod a locations appot, ott megpróbálod előhozni a menüt és ott a kilépésre tapizol. Nehéz, mert ha lejárt a 30 nap próbaidő, akkor mindíg a megvásárlás menü jelenik meg, és ha abból a vissza gombbal lépsz ki akkor a locations alkalmazást nyitva hagyva kilép a Hume képernyőre.
Talán ez segít.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire HD with Beats Audio-ről

Az a helyzet, hogy ugye a locations a gyári navival működik együtt. És amíg a nem aktiváltam be , hogy kipróbálom a próba verziót addig mindig a locationsos ablak ugrott fel/hol lehet enni-inni stb./ miután elindítottam a 30 napos próbát utána meg a gyári navi indul el állandóan magától. Hiába megyek rá a gyári navi autós paneljén a kilépésre amint kilép már indul is újra és megint ott vagyok..... mit tegyek??? :'( :'(

Nem elérhető Mano66

• PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #15028 Dátum: 2012, 05 12, 07:39:40 »
Egy új XxXPachaXxX rom. :ok:

Runny Xtreme Surprise - v3.0.0 || Xtreme Fast || Sense 4 Xtreme Beauty |

GENERAL FEATURES:
 ° Android 2.3.5 - Runnymede WWE Base
 ° Sense 3.5 with possibilty to change style
 ° Stock sense with Runny or Bliss Aspect
 ° Possiblity to install a Sense4 Style Pack during intallation
 ° Optimized for the BEST Performace!
 ° Included RCMix Tweaks, fully working offline
 ° Long Message Hack (SMS - no 756 characters limit)
 ° Virtuous Optimization Scripts
 ° Possibilty to install other kernels during installation
REMEMBER: If you know to have camera problems with my kernel, choose RCMix during installation!
 ° Possibility to install PACHA-I kernel with support to Bluetooth HCI (sixaxis and other apps support...)
 ° Latest Play Store with a Modded version
 ° Improved Multi Device Support! see Xtreme Runny thread for info on devices
 ° Possibility to install other Stuff ( follow the instructions during installation )

SENSE 4.0 STUFF FEATURES:
 ° Styled Rosie.apk
 ° Sense 4.0 NavBar - Three Icon type
 ° Styled Dialer.apk
 ° Styled Keyboard
 ° Gabbana-music's Sense 4.0 Skin for overall style ( download and install )
-CREDIT to Will972 for the help with this stuff
° More Coming.... tnx to Rushness, see the second post for graphic works

Link:

A SuperSu problémára.A zip-ben telepités előtt ajánlott kicserélni a SuperSu.apk (system/app mappában található) vagy recoveryből telepiteni.

Sense4.0 skin:

Én a Gabbana_sense4_ver3.apk-t is telepités előtt beleraktam a XxXPachaXxX Xtreme Surprise v3.0.0.zip-be.Igy csak kikell válsztani ha használniszeretném.(system/app mappába helyezni ;)).

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
« Reply #15029 Dátum: 2012, 05 12, 07:44:28 »
Elég jónak néz ki ez a Runny Xtreme Surprise - v3.0.0 . Valaki probálta-e ki ?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mano66

« Reply #15030 Dátum: 2012, 05 12, 07:58:36 »
Elég jónak néz ki ez a Runny Xtreme Surprise - v3.0.0 . Valaki probálta-e ki ?

Szerinted? :ok:

Kiprobálás után linkeltem.Tegnap ota fenn van.A modosításokat érdemes megcsinálni amiket irtam.Ugy csak egyszer kell telepíteni. :ok:

Nem elérhető ven01

• PFC Fan
  • PDA: ONEPLUS 3T 128 GB
« Reply #15031 Dátum: 2012, 05 12, 09:07:41 »
Runny Xtreme Surprise - v3.0.0

Ehhez tud valaki működő linket ??

Nem elérhető MaciLaci1970

• Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
« Reply #15032 Dátum: 2012, 05 12, 09:11:04 »
Egy új XxXPachaXxX rom. :ok:

Runny Xtreme Surprise - v3.0.0 || Xtreme Fast || Sense 4 Xtreme Beauty |

A SuperSu problémára.A zip-ben telepités előtt ajánlott kicserélni a SuperSu.apk (system/app mappában található) vagy recoveryből telepiteni.

Én a Gabbana_sense4_ver3.apk-t is telepités előtt beleraktam a XxXPachaXxX Xtreme Surprise v3.0.0.zip-be.Igy csak kikell válsztani ha használniszeretném.(system/app mappába helyezni ;) ).
Szia!

Bocsi ha láma kérdés, de Ilyenkor csak megkeresem ezt a 2 apk-t -pl: Toal Commander-el - bemásolom a gépen kibontott Zip-be és ennyi?

Köszi: MaciLaci1970

Én You are not allowed to view links. Register or Login szedtem le  :ok:

Nem elérhető Mano66

« Reply #15033 Dátum: 2012, 05 12, 09:22:09 »
Szia!

Bocsi ha láma kérdés, de Ilyenkor csak megkeresem ezt a 2 apk-t -pl: Toal Commander-el - bemásolom a gépen kibontott Zip-be és ennyi?

Köszi: MaciLaci1970

Igen csak állítsd be,hogy ne tömöritsen.A SuperSu-t elötte töröld.

Nem elérhető Mano66

« Reply #15034 Dátum: 2012, 05 12, 09:23:34 »

Amit linkeltem az müködik. ;)

Nem elérhető MaciLaci1970

• Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
« Reply #15035 Dátum: 2012, 05 12, 09:55:15 »
Igen csak állítsd be,hogy ne tömöritsen.A SuperSu-t elötte töröld.
Köszi szépen!  :taps:
(Így 442,9MB lett a méret)

Nem elérhető ven01

• PFC Fan
  • PDA: ONEPLUS 3T 128 GB
« Reply #15036 Dátum: 2012, 05 12, 10:47:55 »

[/quote]

Köszi innen működik

Nem elérhető tompoo

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
Re: Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #15037 Dátum: 2012, 05 12, 12:00:57 »
Az a helyzet, hogy ugye a locations a gyári navival működik együtt. És amíg a nem aktiváltam be , hogy kipróbálom a próba verziót addig mindig a locationsos ablak ugrott fel/hol lehet enni-inni stb./ miután elindítottam a 30 napos próbát utána meg a gyári navi indul el állandóan magától. Hiába megyek rá a gyári navi autós paneljén a kilépésre amint kilép már indul is újra és megint ott vagyok..... mit tegyek??? :'( :'(
Még megpróbálnám a menü/alkalmazások/alkalmazások kezelésében az összes locationnal kapcsolatos app adatainak törlését.
Ha ezután is csinálja akkor a futó alkalmazásokban probálnám leállítani.
Ha még mindíg csinálná, akkor csinálnék egy gyári visszaállítást úgy, hogy az sd kártyát is törölném. Persze előtte lementeném pc-re az sd tartalmát.

Nem elérhető TTTotya

Re: Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #15038 Dátum: 2012, 05 12, 14:42:23 »
Még megpróbálnám a menü/alkalmazások/alkalmazások kezelésében az összes locationnal kapcsolatos app adatainak törlését.
Ha ezután is csinálja akkor a futó alkalmazásokban probálnám leállítani.
Ha még mindíg csinálná, akkor csinálnék egy gyári visszaállítást úgy, hogy az sd kártyát is törölném. Persze előtte lementeném pc-re az sd tartalmát.

Az amit az alkalmazàsokkal kapcsolatban írtàl, màr előzőleg kiprópáltam ès sajnos nem segített. Azóta volt mèg egy hard reset,ebben Az esetben benne hagytam a kàrtyàt.Nem tudom összefügg-e,de most úgy nèz ki eddig,hogy megoldódott a problèma.Köszi mindenkinek,Aki segìteni akart! :ok:  ;)

Nem elérhető monocikli

• PDA: HTC One
  • PDA ROM: ViperOne 6.1 hboot: 1.54
« Reply #15039 Dátum: 2012, 05 12, 15:28:29 »
sziasztok, nem sikerül rootlni a telefont, az Advanced Ace Hack Kit-tel próbáltam, de hibát ír. azt írja vagy nincs csatlakoztatva a géphez vagy nincs ush hibakeresés bekapcsolva vagy nincs driver telepítve, az első kettő biztos megvan, a drivert hogy tudom megnézni? üdv.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #15040 Dátum: 2012, 05 12, 15:32:12 »
sziasztok, nem sikerül rootlni a telefont, az Advanced Ace Hack Kit-tel próbáltam, de hibát ír. azt írja vagy nincs csatlakoztatva a géphez vagy nincs ush hibakeresés bekapcsolva vagy nincs driver telepítve, az első kettő biztos megvan, a drivert hogy tudom megnézni? üdv.
GYIK/Advanced Ace Hack Kit?

From my H1X by Tapatalk

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #15041 Dátum: 2012, 05 13, 09:38:03 »
Helló. Nekem is megvan ez a supersu probléma. Letöltöttem a zip fájlt ami a javítást tartalmazza. Kérdésem csak annyi lenne hogy belépsz a recoverybe és  telrpited a zip fájlt és ezzel meg id oldódik a probléma ?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #15042 Dátum: 2012, 05 13, 09:45:40 »
Nos, mivel nem működik a supersu , következésképpen nem működik a rom manager sem :(... Nem tudom telepíteni a zip fajlt, ergó új romot sem tudok rakni.Vkinek vmi  ötlet a megoldásra ?

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
« Reply #15043 Dátum: 2012, 05 13, 09:54:55 »
Nos, mivel nem működik a supersu , következésképpen nem működik a rom manager sem :( ... Nem tudom telepíteni a zip fajlt, ergó új romot sem tudok rakni.Vkinek vmi  ötlet a megoldásra ?

Telepíts recoveryből rom-ot, ne futó rendszer alól (bízva abban, hogy van valamilyen normális recovery telepítve a gépedre - 4ext pl)
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #15044 Dátum: 2012, 05 13, 10:00:49 »
Sajnos nincs. Honnan tudom letölteni ? Egyáltalán van vmi megoldás az én helyzetemre vagy örökre így marad a telefon ?

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15045 Dátum: 2012, 05 13, 10:17:40 »
Sajnos nincs. Honnan tudom letölteni ? Egyáltalán van vmi megoldás az én helyzetemre vagy örökre így marad a telefon ?

Megoldás biztos van. Amit megpróbálnék, az az, hogy telepítem a marketből a You are not allowed to view links. Register or Login-t, ha nem megy, akkor a supersu-pro-t szerezném meg (keress rá a neten, itt nem lehet warez linket küldeni). Ezek után ha sikerrel járok, tuti feltenném a You are not allowed to view links. Register or Login (tudtommal nem megy su nélkül a telepítés). Ha nem, akkor én AAHK-val próbálkoznék downgradelni, számítógépen át.

Ha ezek körül egyik sem menne, akkor várnék valaki olyan válaszára, aki nálam gyakorlottabb, mivel én is még kezdő vagyok a témában.
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15046 Dátum: 2012, 05 13, 10:19:26 »
Megoldás biztos van. Amit megpróbálnék, az az, hogy telepítem a marketből a You are not allowed to view links. Register or Login-t, ha nem megy, akkor a supersu-pro-t szerezném meg (keress rá a neten, itt nem lehet warez linket küldeni). Ezek után ha sikerrel járok, tuti feltenném a You are not allowed to view links. Register or Login (tudtommal nem megy su nélkül a telepítés). Ha nem, akkor én AAHK-val próbálkoznék downgradelni, telefonon át.

Ha ezek körül egyik sem menne, akkor várnék valaki olyan válaszára, aki nálam gyakorlottabb, mivel én is még kezdő vagyok a témában.

Esetleg még megpróbálnám azt, hogy valami teljes romot tartalmazó PD98IMG.zip fájlt tennék a memkari gyökerébe, és nem recoveryből indítanék, hanem bootloaderből.

Szerkesztve: You are not allowed to view links. Register or Login << AAHK-val biztos helyre lehet hozni.
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető Mano66

« Reply #15047 Dátum: 2012, 05 13, 11:01:30 »
Helló. Nekem is megvan ez a supersu probléma. Letöltöttem a zip fájlt ami a javítást tartalmazza. Kérdésem csak annyi lenne hogy belépsz a recoverybe és  telrpited a zip fájlt és ezzel meg id oldódik a probléma ?

Elsőnek töröld a SuperSu-t,majd telepitsd recoveryből a zippet.A legujabb SuperSu települ. ;)

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #15048 Dátum: 2012, 05 13, 12:16:11 »
Na mostmár megvan . Megy minden tökéletesen. Lényeg hogy én recovery-ből úgy akartam telepíteni, hogy megnyitom a CWM programot, majd reboot in recovery... na ez a módszer nem vált be mert root acces kellett :).Aztán rájöttem hogyha lenyomom a power gombot , majd a reboot-nál kiválasztom a recovery akkor már minden jó lesz. Telepítettem a zip-et és vhoáláá.... már ment is :).... Azért kösz a tippet !:)

Nem elérhető TTTotya

« Reply #15049 Dátum: 2012, 05 14, 09:45:26 »
Sziasztok! Segítség kellene, mert nem tudom miért futtatja magától állandóan a teljesen gyári 2.3.5/sense 3.0 DHD-m a Locations alkalmazást és, hogy miért nem lehet kilőni, mert állandóan újra futtatja és ha feloldom a kijelző zárat mindig vagy az autós panellel vagy azzal találom szembe magam, hogy kapcsoljam be a GPS-t mert különben nem tud navigálni, aminek én örülnék a legjobban, merthogy nem is akarom, hogy navigáljon, ja meg, hogy ugyan vásároljam már meg. Az is zavaró, hogy állandóan ébren tartja a kijelzőt ami finoman szólva is energiaigényes, arról nem is beszélve, hogy telefonálás közben folyamatosan a kihangosított módot erőlteti. 2 napja kezdte ezt csinálni, pedig soha  a Locations közelébe sem jártam és a ma hajnali hard reset után is megmaradt a probléma  :'( :'( :'(

PLS HELP! :ima:

Na meglett a probléma valódi forrása. Ritka bár nem egyedi eset volt. Leírom, hátha más is jár így... Nos mivel a tok amiben hordom a zsebemben a telót szabadon hagyja az usb nyílást, így az a zsebben szépen megtelik szösszel, zsebpiszokkal, kosszal, és mikor töltőre rakjuk előfordulhat, hogy összezár bizonyos lábakat amelyektől a készülék azt érzékeli, hogy töltőn illetve a gyár autós bölcsőben van, és ezért azonnal futtatja gyári navit és persze az autós panelt. Ha már levettük akkor is fennmarad a probléma, ha sikerül jól belenyomkodnunk a koszt. Neki kell állni egy vékony tűvel és kipucolni, persze nagyon óvatosan és sztem nem árt az sem ha előtte kikapcsoljuk a telót és kivesszük az akksit....