2025, 01 11, 06:04:30

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952915 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
Re:HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #1100 Dátum: 2010, 12 15, 07:44:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Na mivel olvastam hogy a T-mobilnál is lehet kapni és olcsobb mint a független, igy az érdekelne hogy függetleniteni lehet-e? Pár hozzászolással feljebb volt rá utalás hogy lehet. Egy kicsit beleolvastam a Kernel, Rom topicba, de tényleg csak 1 kicsit.Ha az ott leirtaknak megfelelően felteszek egy custom rom-ot akkor azzal függetlenitem is a pda-t?
Igen!
A custom romok használatához kell:
1.ROOt(Visionary),
2."Sima" S-OFF, vagy RadioS-OFF(utóbbit ajánlom, mert, bár mindegyik elegendő ahhoz, hogy írott romot tegyél fel, ez utóbbi szolgáltató-függetlenítést is jelent, tehát nem csak T-s kártyát tudsz beletenni, ill. felrakhatsz rá gyári, független romot-ún.wwe RUU-t is),
3.Clockworkmod Recovery(=RomManager a Marketből)

Nem elérhető Ifa666

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S3
« Reply #1101 Dátum: 2010, 12 15, 07:59:56 »
Igen!
A custom romok használatához kell:
1.ROOt(Visionary),
2."Sima" S-OFF, vagy RadioS-OFF(utóbbit ajánlom, mert, bár mindegyik elegendő ahhoz, hogy írott romot tegyél fel, ez utóbbi szolgáltató-függetlenítést is jelent, tehát nem csak T-s kártyát tudsz beletenni, ill. felrakhatsz rá gyári, független romot-ún.wwe RUU-t is),
3.Clockworkmod Recovery(=RomManager a Marketből)

Köszönöm a gyors reagálást.Ezt a választ vártam mert már megrendeltem a pda-t, T webshopjába ugy irják holnapra ittvan. Első androidos készülékem lesz,szóval majd biztos akadnak még kérdésim.

Tiszteletem !

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #1102 Dátum: 2010, 12 15, 08:01:18 »
Sziasztok!

Sima root-ot szeretnék a DHD-n. Letöltöttem a xda-ról a Visionary r14.-et, telepítettem majd ahogy a root topicban olvastam előbb kipipálom a "set system r/w after root" ezután "temproot now",  de ezt a hibaüzenetet írja ki:  "epic rooting fail.....USB Debugging must be enabled in order for visionary to run"
Mit rontottam el?  köszi

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1103 Dátum: 2010, 12 15, 08:27:05 »
Sziasztok!

Sima root-ot szeretnék a DHD-n. Letöltöttem a xda-ról a Visionary r14.-et, telepítettem majd ahogy a root topicban olvastam előbb kipipálom a "set system r/w after root" ezután "temproot now",  de ezt a hibaüzenetet írja ki:  "epic rooting fail.....USB Debugging must be enabled in order for visionary to run"
Mit rontottam el?  köszi
Benne van a hibaüzenetben,csak angolul... ;)
Az "USB Hibakeresés" opciót engedélyezned kell.Beállítások>Alkalmazások>Fejlesztés

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #1104 Dátum: 2010, 12 15, 08:58:42 »
Sikerült a root! Csak azt nem értem, hogy elvileg a marketben meg kellene, hogy jelenjenek a fizetős progik, vagy rosszul tudom? Esetleg még sem lenne jó a rootom? Azzal a bizonyos Android Terminal progival leellenőriztem és a megfelelő #-et adta ki.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1105 Dátum: 2010, 12 15, 09:03:53 »
Sikerült a root! Csak azt nem értem, hogy elvileg a marketben meg kellene, hogy jelenjenek a fizetős progik, vagy rosszul tudom? Esetleg még sem lenne jó a rootom? Azzal a bizonyos Android Terminal progival leellenőriztem és a megfelelő #-et adta ki.
A root csak a lehetőségét teremti meg annak, hogy a Market Access, Vagy Market Enabler programokat telepítve lásd ezeket a fizetős alkalmazásokat.A Google hibája egyébként, hogy Magyarország még nem tartozik a "megbízható" körbe.Talán a következő frissítésben(Gingerbread???)már nem így lesz.Egy osztrák pl. root nélkül is látja a pénzes appokat... >:(

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #1106 Dátum: 2010, 12 15, 09:07:00 »
A root csak a lehetőségét teremti meg annak, hogy a Market Access, Vagy Market Enabler programokat telepítve lásd ezeket a fizetős alkalmazásokat.A Google hibája egyébként, hogy Magyarország még nem tartozik a "megbízható" körbe.Talán a következő frissítésben(Gingerbread???)már nem így lesz.Egy osztrák pl. root nélkül is látja a pénzes appokat... >:(

Köszi a segítséget! Üdv!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1107 Dátum: 2010, 12 15, 09:20:16 »
Köszi a segítséget! Üdv!
Lehet tiltakozni a Google-nél:
Market>ePetition Open Android!!!
Hátha komolyabban veszik a "keleti blokkot". :p
A Market Enabler egyébként szintén leszedhető a "Piactér"-ről...
Ha nem lenne tiszta hogy kell használni, írj.

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #1108 Dátum: 2010, 12 15, 09:29:22 »
Hát, ugy néz ki, hogy csak kérnék még egy kis segítséget ebben a Market Enabler alkalmazásban. Köszi

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1109 Dátum: 2010, 12 15, 09:38:45 »
Hát, ugy néz ki, hogy csak kérnék még egy kis segítséget ebben a Market Enabler alkalmazásban. Köszi
Nyisd meg,nyomj egy save current settings-et, majd felül a setting list fület!Itt lesz a lista a külföldi szolgáltatókról.Hosszan nyomj rá valamelyikre, majd a felugró ablakban "fake this provider now".Ha nem akarod, hogy minden újraindítás után meg kelljen ezt csinálni, nyomj az alatta levő"Set for fakeOnBoot" lehetőségre is. Ennyi.Most nyisd meg a Marketet :taps:

Nem elérhető lelkes leo

• PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: 2.36.405.8
Re: HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #1110 Dátum: 2010, 12 15, 09:57:03 »
Megcsináltam a resetet és a kedvencek tárcsázó teljesen helyrejött, a naptár az még mindig sokszor hosszú ideig várakoztat, akér egy új bejegyzést szeretnék, akár csak megnézni az időpontjaimat.
Beállítottam a gmail naptár és névjegy szinkronizálást is, de így sem lett jobb. Mellette még a naptár szinkronizálásnál a PC Sync is aktív.
Bosszantó, hogy ennél az elemi funkciónál, amit egy 500 Ft-os telefon is tud, várni kell akár 5 percet, vagy újraindítani, hogy naptárbejegyzést tehessek  >:( Sokszor jön a "Naptár alkalmazás nem válaszol, kéri a kényszerített bezárást?" üzenet. Nagyon örülök..
A többi program,alkalmazás elég jól megy,csak ezzel szívok.
Ahogy kutakodtam, a  naptár menüben ott akad el,hogy nem találja a naptárakat a lenyíló listában, a képernyő tetején. Viszont ha ott már kijelzi, aktív lesz a lenyithatóság és naptár választhatóság (felkínálja hogy gmail vagy pc sync), akkor már működik.
Nehéz..
Próbáltál factory resetet?Beállítások /SD és tepefontárolóhely/gyári beállítások vissza....

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1111 Dátum: 2010, 12 15, 10:13:59 »
Megcsináltam a resetet és a kedvencek tárcsázó teljesen helyrejött, a naptár az még mindig sokszor hosszú ideig várakoztat, akér egy új bejegyzést szeretnék, akár csak megnézni az időpontjaimat.
Beállítottam a gmail naptár és névjegy szinkronizálást is, de így sem lett jobb. Mellette még a naptár szinkronizálásnál a PC Sync is aktív.
Bosszantó, hogy ennél az elemi funkciónál, amit egy 500 Ft-os telefon is tud, várni kell akár 5 percet, vagy újraindítani, hogy naptárbejegyzést tehessek  >:( Sokszor jön a "Naptár alkalmazás nem válaszol, kéri a kényszerített bezárást?" üzenet. Nagyon örülök..
Ahogy kutakodtam, a  naptár menüben ott akad el,hogy nem találja a naptárakat a lenyíló listában, a képernyő tetején. Viszont ha ott már kijelzi, aktív lesz a lenyithatóság és naptár választhatóság (felkínálja hogy gmail vagy pc sync), akkor már működik.
Nehéz..
Fura... :hmm:
Nálam ilyen soha nem volt, minden igen gyorsan megy...Rootolt a DHD-d?A Rom Manager programban van egy olyan lehetőség, hogy "Fix Permissions", az ilyen kényszerített leállásokat hivatott javítgatni...(igaz, ehhez kéne s-off és recovery is...)
Másik sd-kártyával mi a helyzet?

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #1112 Dátum: 2010, 12 15, 10:17:16 »
Nehéz..

Szvsz talán csak egy helyre kellene szinkronizálgatni!
Vagy PC vagy Google...  :hmm:
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető petymeg

• Navigáció / Navigation: Igo, Aura
  • PDA: SONY XPERIA S
  • PDA ROM: Stock ROM, Bulid: 6.0.A.3.73, Android 2.3.7
« Reply #1113 Dátum: 2010, 12 15, 10:35:22 »
úgy látom, hogy a t mobile-nál is szétkapkodták a telefont... most hogy kapható a náluk, múködik a mobil tv? vagy rá kell rakni a t mobilos romot? ha valakinek netán független a telefonja és van mobil tv előfizuja megnézné?

Nem elérhető lelkes leo

« Reply #1114 Dátum: 2010, 12 15, 11:07:54 »
nem rootolt a dhd
Most éppen a napirend widget van betöltés üzemmódban és pörög a pörgettyű
Mellette közben úgy látszik elkiabáltam,mert a kedvencek tárcsázó widget is kiürült, egy gomb van csak, a névjegyek felvétele.
Ez már kabaré. :D

Fura... :hmm:
Nálam ilyen soha nem volt, minden igen gyorsan megy...Rootolt a DHD-d?A Rom Manager programban van egy olyan lehetőség, hogy "Fix Permissions", az ilyen kényszerített leállásokat hivatott javítgatni...(igaz, ehhez kéne s-off és recovery is...)
Másik sd-kártyával mi a helyzet?

Nem elérhető lelkes leo

« Reply #1115 Dátum: 2010, 12 15, 11:09:09 »
köszi,megpróbálom

Szvsz talán csak egy helyre kellene szinkronizálgatni!
Vagy PC vagy Google...  :hmm:

Nem elérhető lelkes leo

« Reply #1116 Dátum: 2010, 12 15, 11:12:19 »
tádádádá :taps:
újraindítás után most még minden helyreállt és működik

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #1117 Dátum: 2010, 12 15, 11:14:14 »
Nyisd meg,nyomj egy save current settings-et, majd felül a setting list fület!Itt lesz a lista a külföldi szolgáltatókról.Hosszan nyomj rá valamelyikre, majd a felugró ablakban "fake this provider now".Ha nem akarod, hogy minden újraindítás után meg kelljen ezt csinálni, nyomj az alatta levő"Set for fakeOnBoot" lehetőségre is. Ennyi.Most nyisd meg a Marketet :taps:

Köszi, sikerült, már látni a marketen a fizetőseket. Kéri a bankkártya adataim, mennyire biztonsàgos megadn?
 Értitek hogy kérdezem...

Nem elérhető lelkes leo

« Reply #1118 Dátum: 2010, 12 15, 11:15:14 »
Ja és úgy is jó újraindítás után, hogy még maradt a kétfelé szinkron,nem vettem ki az egyiket.
egy ideig remélem jó lesz
általában,pont mire szeretnék egy programot rögzíteni,vagy megnézni, akkor lesz a fehér képernyő és a betöltés pörgőke

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1119 Dátum: 2010, 12 15, 11:17:04 »
tádádádá :taps:
újraindítás után most még minden helyreállt és működik
Most már érdekelne, hogy az újraindításon kívül mit tettél vele...  :taps:

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1120 Dátum: 2010, 12 15, 11:23:12 »
Köszi, sikerült, már látni a marketen a fizetőseket. Kéri a bankkártya adataim, mennyire biztonsàgos megadn?
 Értitek hogy kérdezem...
Hozz létre egy google checkout account-ot(gugliban keress rá arra, h."Google Checkout").Ez is bankkártyaregisztrációval működik, mint a PayPal, csak a Google a Marketet böngészve és a Buy gombot megnyomva rögtön ezt ajánlja fel.Nekem eddig soha nem volt gondom vele, biztonságos, baromi gyors,ahogy a PayPal is az...

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #1121 Dátum: 2010, 12 15, 11:53:50 »
Hozz létre egy google checkout account-ot(gugliban keress rá arra, h."Google Checkout").Ez is bankkártyaregisztrációval működik, mint a PayPal, csak a Google a Marketet böngészve és a Buy gombot megnyomva rögtön ezt ajánlja fel.Nekem eddig soha nem volt gondom vele, biztonságos, baromi gyors,ahogy a PayPal is az...

Bocs, hogy ennyit kérdezek, de ez a Google Checkout is olyan, hogy ha regisztrálok a bankkártyámmal, akkor egy bizonyos összeget feltölthetek a virtuális bankszámlámra? Tehát nem a rendes normál kártyáról történik a tranzakció? Köszi

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1122 Dátum: 2010, 12 15, 11:59:48 »
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de ez a Google Checkout is olyan, hogy ha regisztrálok a bankkártyámmal, akkor egy bizonyos összeget feltölthetek a virtuális bankszámlámra? Tehát nem a rendes normál kártyáról történik a tranzakció? Köszi
Nem, feltölteni nem kell, csak akkor veszik le a pénzt, ha vásárolsz.

Nem elérhető lelkes leo

« Reply #1123 Dátum: 2010, 12 15, 13:02:29 »
letettem az asztalra  :)
és még mindig jó, mint a villám, gyors is.
igaz csak telefonáltam és interneteztem az újraindítás óta, térkép alkalmazás használat is volt kihangosított telefonálás közben, mert megnéztem, egy utcát merre egyirányú
figyelni kell, :shock: melyik alkalmazás indítása után lassul be,hátha van egy belassító program

Most már érdekelne, hogy az újraindításon kívül mit tettél vele...  :taps:

Nem elérhető k5.20

« Reply #1124 Dátum: 2010, 12 15, 19:02:46 »
Sziasztok,
azoktól kérdezném, akik T-Mobilosat vettek, hogy miben jelentkezik a "függőség"?
A szoftverben van valami egyedi? (túl azon, hogy csak T-s SIM-mel működik...)
A készüléket kívülről felmatricázták?

Egy ideje (évek óta) nem veszek már hálózatfüggő készüléket, de most kísértésbe estem...
Bár eddig az ilyen készülékeim mindig butábbak voltak, mint a hálózatfüggetlenek...
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM