2025, 01 11, 05:51:17

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952914 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Ifa666

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S3
Re:HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #1125 Dátum: 2010, 12 15, 19:42:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok,
azoktól kérdezném, akik T-Mobilosat vettek, hogy miben jelentkezik a "függőség"?
A szoftverben van valami egyedi? (túl azon, hogy csak T-s SIM-mel működik...)
A készüléket kívülről felmatricázták?

Egy ideje (évek óta) nem veszek már hálózatfüggő készüléket, de most kísértésbe estem...
Bár eddig az ilyen készülékeim mindig butábbak voltak, mint a hálózatfüggetlenek...

Ma rendeltem meg a T-től.Holnapra megérkezik elvileg.Nemvolt még androidos pda-m, de megpróbálom majd leirni hogy mivan vele, ha más nem előz meg. Remélem nincs rajta matrica.

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #1126 Dátum: 2010, 12 15, 19:54:30 »
Pár napja vettem a HD-t, előtte Desire volt. A óra-időjárás widget-nél nem működik az egész képernyős animáció, pedig be van kapcsolva, illetve az összes animáció is engedélyezve van. A hőmérsékletet, illetve az előjelzést is jól mutatja, csak az animáció nem megy. Nincs rootolva, alap Froyo van rajta. Mit kéne még beállítanom?
Köszi!

Nem elérhető petymeg

• Navigáció / Navigation: Igo, Aura
  • PDA: SONY XPERIA S
  • PDA ROM: Stock ROM, Bulid: 6.0.A.3.73, Android 2.3.7
« Reply #1127 Dátum: 2010, 12 15, 21:45:42 »
Azt hogy kell beállítani, hogy a Google névjegyzékkel csak és kizárólag akkor szinkronizaljon ha én akarom? Nagyon unom már h minden reboot után szinkronizál és elhomályositja a fényképeket. :-(

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #1128 Dátum: 2010, 12 15, 22:41:40 »
Azt hogy kell beállítani, hogy a Google névjegyzékkel csak és kizárólag akkor szinkronizaljon ha én akarom? Nagyon unom már h minden reboot után szinkronizál és elhomályositja a fényképeket. :-(

Beállítások,Fiókok és szinkronizálás,Google,Sync névjegyek nél vedd ki a pipát.
Vagy tedd fel ezt a progit You are not allowed to view links. Register or Login, ez kitesz a hívóképet teljes képernyőre is, ha akarod, és kivalló minőségbe.

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #1129 Dátum: 2010, 12 16, 08:01:27 »
úgy látom, hogy a t mobile-nál is szétkapkodták a telefont... most hogy kapható a náluk, múködik a mobil tv? vagy rá kell rakni a t mobilos romot? ha valakinek netán független a telefonja és van mobil tv előfizuja megnézné?
A doga playerrel mindegy milyen romod van, az URL-el megy a tv, a nexus topikban Pati be is írta az összeset!

Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető petymeg

• Navigáció / Navigation: Igo, Aura
  • PDA: SONY XPERIA S
  • PDA ROM: Stock ROM, Bulid: 6.0.A.3.73, Android 2.3.7
« Reply #1130 Dátum: 2010, 12 16, 09:39:12 »
Beállítások,Fiókok és szinkronizálás,Google,Sync névjegyek nél vedd ki a pipát.
Vagy tedd fel ezt a progit You are not allowed to view links. Register or Login, ez kitesz a hívóképet teljes képernyőre is, ha akarod, és kivalló minőségbe.

ó basszuskulcs. köszi megvan. eddig nem volt nálam pipa mert az automatikus szinkronizáció nem volt kipikálva.... és így állandóan megszívatott. remélem most jó lesz.  :ok:

Nem elérhető bajzso

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Official Lollipop 5.0
« Reply #1131 Dátum: 2010, 12 16, 16:42:44 »
Sziasztok!

Kb. 10 perc és csatlakozom hozzátok!  :) Most telefonált futár, hogy hoza a készülékem. HTC HD2-ről váltok. Root lesz az első, ha kisilabizálom mit, hogyan kell csinálni.  ;)
bajzso

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #1132 Dátum: 2010, 12 16, 16:45:32 »
Sziasztok!

Kb. 10 perc és csatlakozom hozzátok!  :) Most telefonált futár, hogy hoza a készülékem. HTC HD2-ről váltok. Root lesz az első, ha kisilabizálom mit, hogyan kell csinálni.  ;)
Üdv a klubban!
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető bajzso

« Reply #1133 Dátum: 2010, 12 16, 16:48:31 »
Üdv a klubban!

Megjött! Bontom!  :ok:
bajzso

Nem elérhető bajzso

« Reply #1134 Dátum: 2010, 12 16, 17:07:11 »
Na sikerült a sim kártya fedélt megrepesztenem ahogy húztam le, majdnem kettétört.  Vehetek újat gyorsboltban 7 ezerért. Egy vékony műanyag xar!  >:(
bajzso

Nem elérhető k5.20

« Reply #1135 Dátum: 2010, 12 16, 17:14:10 »
Na sikerült a sim kártya fedélt megrepesztenem ahogy húztam le, majdnem kettétört.  Vehetek újat gyorsboltban 7 ezerért. Egy vékony műanyag xar!  >:(

...ne kapkoggyá, ne remegjen a kezed...mán a tied...
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Ifa666

« Reply #1136 Dátum: 2010, 12 16, 17:21:46 »
20 perce bontottam ki en is a telot.ugyan ezzel a gondal szembesultem, majdnem kettetort.Nagyon nem akart lejonni, aztan kicsit erosebben probaltam es mar tort is.

Kerdeztetek hogy milyen a T-s telo.
Matrica nincs rajta es a menube se latok semmit ami a T-re utalna. Szerintem olyan mint a fuggetlen.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1137 Dátum: 2010, 12 16, 17:21:53 »

Akkor Gabestől tanulhattad ezt... :D
Szépen lazán kell lehúzni a burkolatot, nem izomból. Egyébként meg az E-care-ben nekem 1.000,- Ft alatti összeget mondtak arra a burkolatra. A szpídesek nagyon el vannak szállva...  >:(

Nem elérhető Sanyee

• Navigáció / Navigation: WayteQ X920BT
  • PDA: iPhone 4, HTC One X
  • PDA ROM: iOS7 ; 4.2.2
« Reply #1138 Dátum: 2010, 12 16, 17:46:10 »
20 perce bontottam ki en is a telot.ugyan ezzel a gondal szembesultem, majdnem kettetort.Nagyon nem akart lejonni, aztan kicsit erosebben probaltam es mar tort is.

Kerdeztetek hogy milyen a T-s telo.
Matrica nincs rajta es a menube se latok semmit ami a T-re utalna. Szerintem olyan mint a fuggetlen.

Na az enyém is megjött a T-től. Azért olyan, mint a független, mert FÜGGETLEN! Az első az volt, hogy beletettem egy telenoros (djuice) kártyát és működik, lehet vele hívni is!!!!

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #1139 Dátum: 2010, 12 16, 17:52:23 »
Szépen lazán kell lehúzni a burkolatot, nem izomból. Egyébként meg az E-care-ben nekem 1.000,- Ft alatti összeget mondtak arra a burkolatra. A szpídesek nagyon el vannak szállva...  >:(
Valahol láttam a neten ezek helyett a gagyi műanyagok helyett,színre fújt alu burkolatokat.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető bajzso

« Reply #1140 Dátum: 2010, 12 16, 17:55:31 »

Már rendelem is ezer ft-ért! Francba! Pedig megjött a másik futár is előtte ami a Case-Mate burkolatot hozta, meg egy ultra clear protector plus fóliát. Pff! Így csak egy kicsit látszik a törés, repedés.
bajzso

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1141 Dátum: 2010, 12 16, 18:09:16 »
Valahol láttam a neten ezek helyett a gagyi műanyagok helyett,színre fújt alu burkolatokat.

Szerintem sokan beneveznének rá, csak kérdés, hogy nem árnyékolja e le, az antennákat?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #1142 Dátum: 2010, 12 17, 07:36:40 »
Core frissült:
You are not allowed to view links. Register or Login  :ok:

Nem elérhető Ifa666

« Reply #1143 Dátum: 2010, 12 17, 12:11:31 »
Core frissült:
You are not allowed to view links. Register or Login  :ok:
Hello.
Letudnad nekem irni hogy hogyan kell ezt felrakni?
Root,radio S-off megvan.
Ezt a recovery-t nem ertem annyira.
Lepesrol lepesre letudnad irni ezt nekem plz,de mint ha egy ovodasnak kene elmondani.
Kosz.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1144 Dátum: 2010, 12 17, 12:50:10 »
Hello.
Letudnad nekem irni hogy hogyan kell ezt felrakni?
Root,radio S-off megvan.
Ezt a recovery-t nem ertem annyira.
Lepesrol lepesre letudnad irni ezt nekem plz,de mint ha egy ovodasnak kene elmondani.
Kosz.
1.Marketből töltsd le a Rom Manager programot
2.Indítsd el:a legfelső menüpont a "Flash Clockworkmod Recovery".Nyomj rá,felugrik egy ablak(HTC Desire HD),nyomj egyet arra is.Letöltődik a Recovery, ezzel készen vagy!
3.Felülről a nyolcadik menüpont a "Backup Current Rom"Indítsd el.Adhatsz a mentésnek nevet, majd a rendszer automatikusan átmegy a recovery menübe és megindul a backup. Lementi a teljes jelenlegi romodat(Nadroid backup), ha valami nem stimmelne, maradék nélkül minden visszaállítható a jelenlegi állapotra.Ha végzett, újra fog indulni.
4.Válassz egy  szimpatikus custom romot, pl. az xda-ról(jók:LeeDroid ,Core, Android Revolution:én az elsővel kezdeném...),töltsd le a zip-et a gépedre, másold a telefon sd-kártyájára.
5.Újra Rom Manager:Felülről a 3.:Install Rom From SD card:most látod a kártya könyvtárait, válaszd ki a zip-et, és indítsd el.Felbukkan egy ablak:csak a wipe kell, a backup-ot már megcsináltad.Jelöld ki és OK:a rendszer újra recovery-re vált és teszi a dolgát.
A mentés is és a rom telepítése is hosszú, jó pár perces folyamat, békén kell hagyni a DHD-t.
Fontos:a flash minden adatot töröl a telefonról,tehát készíts mentést(Titanium Backup, vagy MyBackup), a korábbi nandroid backup-ból ugyanis  adatok nem nyerhetők vissza, csak az egész rom.Nyilván, ha van Google Account és névjegy-, ill. naptárszinkron, akkor ezek visszaállnak, a Marketből a rom automatikusan letölti a telepített alkalmazásokat(nekem ez kb. 20 perc szokott lenni), tehát ezzel sincs teendő, de az sms-ek, emailek, beállítások, bluetooth párosítások, alkalmazások data file-jai, stb. nem állíthatók másként vissza, csak e fent említett két alkalmazás valamelyikével.
Utoljára:Ha a Core Droid HD rom tetszene, akkor először a legelső, teljes változatot tedd fel, és utána az update-et.
Remélem érthető volt :hmm:
Sok sikert, írj, ha vmi még nem tiszta!

Nem elérhető Ifa666

« Reply #1145 Dátum: 2010, 12 17, 13:17:17 »
1.Marketből töltsd le a Rom Manager programot
2.Indítsd el:a legfelső menüpont a "Flash Clockworkmod Recovery".Nyomj rá,felugrik egy ablak(HTC Desire HD),nyomj egyet arra is.Letöltődik a Recovery, ezzel készen vagy!
3.Felülről a nyolcadik menüpont a "Backup Current Rom"Indítsd el.Adhatsz a mentésnek nevet, majd a rendszer automatikusan átmegy a recovery menübe és megindul a backup. Lementi a teljes jelenlegi romodat(Nadroid backup), ha valami nem stimmelne, maradék nélkül minden visszaállítható a jelenlegi állapotra.Ha végzett, újra fog indulni.
4.Válassz egy  szimpatikus custom romot, pl. az xda-ról(jók:LeeDroid ,Core, Android Revolution:én az elsővel kezdeném...),töltsd le a zip-et a gépedre, másold a telefon sd-kártyájára.
5.Újra Rom Manager:Felülről a 3.:Install Rom From SD card:most látod a kártya könyvtárait, válaszd ki a zip-et, és indítsd el.Felbukkan egy ablak:csak a wipe kell, a backup-ot már megcsináltad.Jelöld ki és OK:a rendszer újra recovery-re vált és teszi a dolgát.
A mentés is és a rom telepítése is hosszú, jó pár perces folyamat, békén kell hagyni a DHD-t.
Fontos:a flash minden adatot töröl a telefonról,tehát készíts mentést(Titanium Backup, vagy MyBackup), a korábbi nandroid backup-ból ugyanis  adatok nem nyerhetők vissza, csak az egész rom.Nyilván, ha van Google Account és névjegy-, ill. naptárszinkron, akkor ezek visszaállnak, a Marketből a rom automatikusan letölti a telepített alkalmazásokat(nekem ez kb. 20 perc szokott lenni), tehát ezzel sincs teendő, de az sms-ek, emailek, beállítások, bluetooth párosítások, alkalmazások data file-jai, stb. nem állíthatók másként vissza, csak e fent említett két alkalmazás valamelyikével.
Utoljára:Ha a Core Droid HD rom tetszene, akkor először a legelső, teljes változatot tedd fel, és utána az update-et.
Remélem érthető volt :hmm:
Sok sikert, írj, ha vmi még nem tiszta!

Koszi, szerintem igy mar menni fog. Meg annyit kerdeznek, hogy lattam hogy a core droid 1.5ghz-en hasznalja a gepet. Vissza lehet utana ezt allitani 1re?

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1146 Dátum: 2010, 12 17, 13:27:50 »
Koszi, szerintem igy mar menni fog. Meg annyit kerdeznek, hogy lattam hogy a core droid 1.5ghz-en hasznalja a gepet. Vissza lehet utana ezt allitani 1re?

Alap állapotban 1ghz-megy, ha fel akarod húzni a procit, akkor kell hozzá a SetCPU program!
Ami egyébként sem árt ha fenn van, be lehet lőni vele az optimális akkufogyasztást.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1147 Dátum: 2010, 12 17, 13:29:12 »
Mindenképpen.kell hozzà a SetCpu progi(Market),mert ebben állíthatod be a kívánt frekvenciát.Kezdd kis lépésekkel,ne rögtön a max-on!Csak a felsõ csúszkát állítsd!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1148 Dátum: 2010, 12 17, 15:38:34 »
HTC Desire HD burkolatok árai az E-Care-nél:
Az akkuf. nettó:3351ft+áfa
antennaf.: nettó:3522+áfa

Ma kaptam tőlük ezt a levelet, szóval a korábbi telefonon általam értett ár nem volt jó. Az tény hogy éppen egy jó nagy esőben beszéltem velük és alig értettem az egészet. Szóval Gabes-on behajthatok 4.400,- Forintot... Cserébe kap egy enyhén megnyomorgatott és megtört antennafedelet. :D
Jelenleg nincs nekik raktáron egyik sem, na meg egyébként sem tudom mikor jutok Pestre...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1149 Dátum: 2010, 12 17, 16:46:56 »
Tudja-e valaki hogyan lehet megnövelni mindenhol a betűk és számok méretét egységesen? Legfőképpen a tárcsázóban kicsik a számok és egy ismerősömnek ez gond.
A Spare Parts-ban ugyan van lehetőség a betűméret állítására, de nem csinál semmit sem és vissza is áll az alap beállításra.