Hello.
Letudnad nekem irni hogy hogyan kell ezt felrakni?
Root,radio S-off megvan.
Ezt a recovery-t nem ertem annyira.
Lepesrol lepesre letudnad irni ezt nekem plz,de mint ha egy ovodasnak kene elmondani.
Kosz.
1.Marketből töltsd le a Rom Manager programot
2.Indítsd el:a legfelső menüpont a "Flash Clockworkmod Recovery".Nyomj rá,felugrik egy ablak(HTC Desire HD),nyomj egyet arra is.Letöltődik a Recovery, ezzel készen vagy!
3.Felülről a nyolcadik menüpont a "Backup Current Rom"Indítsd el.Adhatsz a mentésnek nevet, majd a rendszer automatikusan átmegy a recovery menübe és megindul a backup. Lementi a teljes jelenlegi romodat(Nadroid backup), ha valami nem stimmelne, maradék nélkül minden visszaállítható a jelenlegi állapotra.Ha végzett, újra fog indulni.
4.Válassz egy szimpatikus custom romot, pl. az xda-ról(jók:LeeDroid ,Core, Android Revolution:én az elsővel kezdeném...),töltsd le a zip-et a gépedre, másold a telefon sd-kártyájára.
5.Újra Rom Manager:Felülről a 3.:Install Rom From SD card:most látod a kártya könyvtárait, válaszd ki a zip-et, és indítsd el.Felbukkan egy ablak:csak a wipe kell, a backup-ot már megcsináltad.Jelöld ki és OK:a rendszer újra recovery-re vált és teszi a dolgát.
A mentés is és a rom telepítése is hosszú, jó pár perces folyamat, békén kell hagyni a DHD-t.
Fontos:a flash minden adatot töröl a telefonról,tehát készíts mentést(Titanium Backup, vagy MyBackup), a korábbi nandroid backup-ból ugyanis adatok nem nyerhetők vissza, csak az egész rom.Nyilván, ha van Google Account és névjegy-, ill. naptárszinkron, akkor ezek visszaállnak, a Marketből a rom automatikusan letölti a telepített alkalmazásokat(nekem ez kb. 20 perc szokott lenni), tehát ezzel sincs teendő, de az sms-ek, emailek, beállítások, bluetooth párosítások, alkalmazások data file-jai, stb. nem állíthatók másként vissza, csak e fent említett két alkalmazás valamelyikével.
Utoljára:Ha a Core Droid HD rom tetszene, akkor először a legelső, teljes változatot tedd fel, és utána az update-et.
Remélem érthető volt
Sok sikert, írj, ha vmi még nem tiszta!