Ez egyre érdekesebb. Találtam olyan fórumbejegyzéseket magyar oldalon, hogy az utóbbi időben más is járt így. Megoldást viszont nem találok rá :S Vannak függetlenítési módszerek neten, youtube-on is, de még csak fizetős verziót találtam.
Én már nagyon sok módszert próbáltam, a tegnapi napom teljesen ezzel telt, egyikkel se jutottam eredményre.
Először próbáltam a z3x samsung tool-lal, de mint utólag kiderült, ehhez mindenképp smartcard kell. Aztán próbáltam az nv_data.bint lemásolni, és sgux.exe, nem írt rá semmit. Aztán próbáltam ezt: You are not allowed to view links.
Register or
Login feltöltöttem az nv_datat, erre azt mondta, hogy invalid. Aztán találtam valami leírást, hogy hex editorral hogy kell kibányászni, az sem hozott eredményt, mert nekem ott csupa 0x00 minden. Aztán volt marketből valami app, amit simán le kell tölteni, és elindítani. Az azt mondta, hogy "found key: null". Aztán elegem lett, elindultam a városba, körbejártam a telefonos boltokat, de szinte sehol nem csinálnak már függetlenítést.. Nem tudom miért. Aztán kerestem tovább, megtaláltam a fastgsm.com-ot. 19,99USD... Nah, üsse kő, már leszarom. Átutaltam, app letölt, elindít, connection to serial port OK, reading firmware version FAIL... Check USB connection, USB debug mode, battery charged, etc... And try again. A szokásosok. Azt hiszem ennyi, de lehet volt más is, csak már nem emlékszek mindre. Nem ment egyik sem