Sziasztok!
Ma bevásároltunk asszonypajtással két ilyen készüléket!
Tetszik elsőre, bár még sem sim, se sd kártya nincsen benne (pucolom a mini pro-k után őket).
Egy nagyon egyszerű leírást keresnék arra vonatkozóan, hogyan lehet értelmes rom-ot feltenni G3-ra...
2.2 jó lenne az app2sd miatt, mivel ezen is elég karcsú a hely, de legalább több, mint a mini pro-n volt.
XDA-ról egy I5800XXJPF cuccot szedek, 110 MB-s.
Recovery, Dowload mód működik az egyiken, most nézem a másikat is közben.
Root-hoz a cuccot letöltöttem, az efs mappa mentése meglesz, de nem szeretnék semmit sem csinálni vele érdemben, amíg nincs rajta az új rom.
Kicsit para, mert ha gondot csinálok, akkor Pécsre kell visszavinnem 72 órás cserébe őket, utána már mehet ide Szekszárdra is.
És a Voda által adott egyik papíron fent van, hogy "Tudta, hogy otthon, számítógépe segítségével is frissítheti telefonja szoftverét?"...
Szóval nem hiszem, hogy illegális vagy éppen buktatja a garit, ha éppen a szolgáltató buzdít...
Szóval... Egyelőre ennyi lenne. Később tervezem a live wallpaper sztorit is, bár az elég csúnyán döcögött a mini pro-n, nem tudom, hogy a G3 bírná-e.
Elolvastam mindent, de úgy gondoltam egy rutinosabb júzer gájdja talán gyorsabbá teszi a dolgokat...
KIES-t feltettem, Odin-t még nem. Android SDK is fent lesz majd a live wallpaper miatt, persze csak akkor, ha a JPF nem tudja alapból.
Egy másik, kicsit kényelmetlenebb kérdés: Van-e visszafordítható mód unlock-ra? Nem annyira létszükség, de ha meglenne a lehetőség, akkor kicsit megkönnyebbülnék...
Köszönöm mindenki segítségét!