Már leszedtem, mire írtad. Viszont az időjárást nem nagyon akarja leszedni. Azt írja, hogy nincs net, nem lép fel netre, AS-en meg nem akar szintén. Valamint hogyan lesz a háttérben az időjárás (nap/hold)? Továbbá, ikon berakásánál nem tudná használni az exe-ben lévő ikont, mert így keresgélhetek minden progimhoz ikont. Amúgy nagyon állat!!!
Hát pedig be kéne, hogy frissítse mindkét módon. AS-el manuálisan próbáltad? Jobb lent beállítások - időjárás frissítés? AS-es csak úgy tudod ha leokézod a szinkronizációt vagy mégse.
Max még kipróbálhatod azt, hogy a most feltöltött cab-t letöltöd, kiszeded belőle vmi cab managerrel az Auto Update Weather.mscr fájlt. Bemásolod a program files\cheroclock-ba és felülírod a régit, majd készülék SR.
A teljes képernyős időjárás háttér csak akkor aktivizálódik ha be van frissítve az időjárás.
Az alsó jmllaunchert sajnos nem én találtam ki. Ahhoz a pluginhoz szinte nem is nyúltam, szal kellenének azok az ikonok. Viszont a windows könyvtárban ugye megtalálsz minden programhoz való ikont. A beépítettek Start_Icon_xxx.png néven futnak.
Most ez a hónap meglehetősen nagyon sok munkával fog telni, de ha lesz szabad időm akkor max bele kukkantok a pluginba, hogy ne kelljen png-zni...