2024, 12 01, 07:42:12
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Spica Anzo ROM  (Megtekintve 164837 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
Re: Spica Anzo ROM
« Reply #725 Dátum: 2010, 10 31, 23:54:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Mondjuk ide? You are not allowed to view links. Register or Login
köszönöm, már be is írtam!
Aláírás

Nem elérhető Kuresz

• PDA: iPhone 2g 8GB
  • PDA ROM: 3.1.3 /4iOS mod BlackDoor project + mappák + iPhoneVM2
« Reply #726 Dátum: 2010, 11 01, 23:54:07 »
Ez ugyan az amit már én is feltöltöttem neked, bitre akkora a mérete mint annak,ennél újabb nincs.

Persze, ez az, amit te is feltöltöttél, de te talán megaupload-ra, nekem is egy fél nap volt letölteni és más is mondta, hogy jó lenne, ha máshová is fel lenne rakva(pl ahol nem kell órákat várni, ha az ip tölt és nincs sorbanállás), ezért töltöttem fel 4shared-re.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #727 Dátum: 2010, 11 02, 00:00:03 »
Persze, ez az, amit te is feltöltöttél, de te talán megaupload-ra, nekem is egy fél nap volt letölteni és más is mondta, hogy jó lenne, ha máshová is fel lenne rakva(pl ahol nem kell órákat várni, ha az ip tölt és nincs sorbanállás), ezért töltöttem fel 4shared-re.

Okés, nem is baj hogy feltöltötted, csak azt hitték páran ez egy újabb verzió annál mint amit én mutattam neked. :) Megauploaddal mondjuk nekem nincs bajom, napi 2 giga letöltést enged, mindenféle korlátozás nélkül, bár sajnos napközben néha leterhelt a rendszerük, 4 shared jó megoldás csak nekem nem jutott eszembe, köszi.

Nem elérhető Kuresz

« Reply #728 Dátum: 2010, 11 02, 00:31:53 »
Ezt a htc ime módot hogy kell kikapcsolni? Még ha felrakok valami más billentűzetet és azt pipálom ki, akkor sem vált át...
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Nedyxy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Spica i5700
  • PDA ROM: t-mobile 2.1 (az alap) ez legalább mindig stabil és minden működik.
« Reply #729 Dátum: 2010, 11 02, 00:45:51 »
Ezt a htc ime módot hogy kell kikapcsolni? Még ha felrakok valami más billentűzetet és azt pipálom ki, akkor sem vált át...

ha keresel egy szövegbeviteli mezőt (bármelyiket) és ott hoszzan ráböksz és a felugró ablakban a beviteli módban kiválasztod azt a billzetet amit akarsz és kilépsz és vissza akkor se vált át? :o

Nem elérhető Kuresz

« Reply #730 Dátum: 2010, 11 02, 02:16:07 »
Mire bökjek rá hosszan? Van egy beállítás gomb, de ott választani nem lehet, csak a htc-set lehet állítgatni.

Nem elérhető api29

• Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA: ZTE blade
  • PDA ROM: 2.2 froyo
« Reply #731 Dátum: 2010, 11 02, 06:35:42 »
Oda bökj hosszan ahova írni akarsz abba az üres mezőbe(ahova írni akarsz) akkor ugrik föl az ablak,hogy bevíteli mód
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető api29

« Reply #732 Dátum: 2010, 11 02, 07:11:20 »
Egy kérdés!Az Anzo 4.1-es romból a beautiful widgeteket hogy lehet eltávolítni,hogy ne **arja össze magát a spica?Aki tudja esetleg azt megkérném,hogy ne tartsa magában!Előre is köszi!
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #733 Dátum: 2010, 11 02, 10:09:47 »
Ehhez az "új" OpenGL-hez kell valami trükk? Nekem nem megy fel >:(

LK02.08-am van fenn meg anzo 4_1-e. Mi kell még hozzá?

Vagy egyébb ötlet?

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
  • PDA: SGS Plus, SGS Advance
  • PDA ROM: 2.3.6, 4.1.2
« Reply #734 Dátum: 2010, 11 02, 10:16:37 »
Ehhez az "új" OpenGL-hez kell valami trükk? Nekem nem megy fel >:(

LK02.08-am van fenn meg anzo 4_1-e. Mi kell még hozzá?

Vagy egyébb ötlet?
Nekem se akart felmenni. Ma reggel Rom újratelepítés és simán felmászott most.
Előtte próbáltam többször is, de csak ez segített rajta sajnos

Nem elérhető Norbosz

« Reply #735 Dátum: 2010, 11 02, 12:17:03 »
Egy kérdés!Az Anzo 4.1-es romból a beautiful widgeteket hogy lehet eltávolítni,hogy ne **arja össze magát a spica?Aki tudja esetleg azt megkérném,hogy ne tartsa magában!Előre is köszi!

Lehet hogy ezért Anzó megszól (bár remélem nem) :) , de én is kicsit módosítgattam a romon, konkrétan fogtam,megnyitottam winrarral a zipet és tallózgattam benne, van egy olyan rész benne hogy system, azonbelül app mappa. Itt fogtam és minden számomra nem lényeges dolgot kiszedtem belőle. Winrar jó tulajdonsága hogy nem kell újra tömörítenem a zipet,magától tömöritgeti ha törlök vagy beillesztek valamit. Ezután bepakoltam ami számomra hasznos alkalmazás, vissza mentem még a fő mappákhoz mikor megnyitom a zipet és ott is van felül egy sima data és azon belül app mappa, ide meg azok a fájlok jönnek amik egy reset után törlődnek, illetve ezeket a programokat később le is tudod vakarni ha nem kellenek a rendszerről. Bele akartam integrálni az opengl módosítást is, de ehhez már nem mertem fogni mert annyi kódsor van nekem meg még kicsit ezek nehézkesek. De tény hogy igy részben személyre szabhatod a romot.

Nem elérhető api29

« Reply #736 Dátum: 2010, 11 02, 12:28:58 »
Lehet hogy ezért Anzó megszól (bár remélem nem) :) , de én is kicsit módosítgattam a romon, konkrétan fogtam,megnyitottam winrarral a zipet és tallózgattam benne, van egy olyan rész benne hogy system, azonbelül app mappa. Itt fogtam és minden számomra nem lényeges dolgot kiszedtem belőle. Winrar jó tulajdonsága hogy nem kell újra tömörítenem a zipet,magától tömöritgeti ha törlök vagy beillesztek valamit. Ezután bepakoltam ami számomra hasznos alkalmazás, vissza mentem még a fő mappákhoz mikor megnyitom a zipet és ott is van felül egy sima data és azon belül app mappa, ide meg azok a fájlok jönnek amik egy reset után törlődnek, illetve ezeket a programokat később le is tudod vakarni ha nem kellenek a rendszerről. Bele akartam integrálni az opengl módosítást is, de ehhez már nem mertem fogni mert annyi kódsor van nekem meg még kicsit ezek nehézkesek. De tény hogy igy részben személyre szabhatod a romot.

Ezt én is megtettem,mármint kicsit belenyúltam,de magában a spica-ban nem találtam a beautiful widgeteket,így le se tudtam szedni,pedig nagyon zavar!

Nem elérhető gross76

• Navigáció / Navigation: iGo My Way 8.4.2 - Google Navigáció
  • PDA: Samsung I9100 S2
  • PDA ROM: Omega 19.1 XWLS8 - Dorimanx 7.44
« Reply #737 Dátum: 2010, 11 02, 13:08:32 »
Sziasztok lenne egy kérdésem az apps2sd használatával kapcsolatban. Eddigi tapasztalataim szerint ROM független a probléma, most Cyanogenmod alpha7et használok, ami 3 hét után stabil, megbízható és gyorsnak tűnik.
Szóval az apps2sd működik, aktiválás után mindent az sd kártya ext2 partíciójára telepít, de a beállítások szerint mégis csökken a tárhely. Linux alatt gparted-el ellenőriztem, az ext2 partíción vannak a helyigényes programjaim. A dalvik-cache nem hízott akkorára, hogy az foglalná a helyet.
Egyszer sikerült erre megoldást találnom, egy scriptet kellett bemásolni a boot könyvtárba, sajnos nem mentettem el és azóta nem találom a fórumokon. Megköszönném, ha valaki belinkelné, vagy ugyanezt a problémát megoldotta már.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #738 Dátum: 2010, 11 02, 14:18:01 »
Ezt én is megtettem,mármint kicsit belenyúltam,de magában a spica-ban nem találtam a beautiful widgeteket,így le se tudtam szedni,pedig nagyon zavar!

Spicába nem tudom hova telepíti sajnos,mert én alapból kiszedtem rombol, így fel sem rakta most hogy felraktam ezt a romot.

Nem elérhető macik

• Navigáció / Navigation: iGo Amigo, Wayteq x850 Igo Primo 2.0
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: cm 10 4.1.2 Sema 2.4.0
« Reply #739 Dátum: 2010, 11 02, 19:38:31 »
Sziasztok lenne egy kérdésem az apps2sd használatával kapcsolatban. Eddigi tapasztalataim szerint ROM független a probléma, most Cyanogenmod alpha7et használok, ami 3 hét után stabil, megbízható és gyorsnak tűnik.
Szóval az apps2sd működik, aktiválás után mindent az sd kártya ext2 partíciójára telepít, de a beállítások szerint mégis csökken a tárhely. Linux alatt gparted-el ellenőriztem, az ext2 partíción vannak a helyigényes programjaim. A dalvik-cache nem hízott akkorára, hogy az foglalná a helyet.
Egyszer sikerült erre megoldást találnom, egy scriptet kellett bemásolni a boot könyvtárba, sajnos nem mentettem el és azóta nem találom a fórumokon. Megköszönném, ha valaki belinkelné, vagy ugyanezt a problémát megoldotta már.

Megkérdezhetem, hogy a 3D-s teljesítménye mekkora? Nem számokra vagyok kíváncsi, hanem az érzésre, mondjuk egy 3D játék alatt....
Nekem az új 3D opengl van fent, az már egész jó, de én is gondolkodtam ezen a ROM-on, de gondoltam, hátha valaki már kipróbálta, és elmondja a véleményét!  ;) Akadás a menüben a görgetés alatt? pl.  Köszi :)
Android all over, forever.... :)

Nem elérhető gross76

« Reply #740 Dátum: 2010, 11 02, 19:45:47 »
Megkérdezhetem, hogy a 3D-s teljesítménye mekkora? Nem számokra vagyok kíváncsi, hanem az érzésre, mondjuk egy 3D játék alatt....
Nekem az új 3D opengl van fent, az már egész jó, de én is gondolkodtam ezen a ROM-on, de gondoltam, hátha valaki már kipróbálta, és elmondja a véleményét!  ;) Akadás a menüben a görgetés alatt? pl.  Köszi :)
Itt kiveséztem hosszabban  a romot: You are not allowed to view links. Register or Login

Angry Birds a fix után zökkenőmentesen megy, látszik  a talaj is, más játékot nem próbáltam.
Egyéb szaggatás az ext2/ext4 konvertálás után egyáltalán nincsen. Csak ez a fránya helyprobléma ne lenne, remélem működésre bírják a Froyo app2sd-t.
[esetleg egy admin indíthatna új topikot a CyanogenModnak, megérett már rá az idő, akkor áthelyezhetné az említett hozzászólásomat oda]

Nem elérhető api29

« Reply #741 Dátum: 2010, 11 02, 19:48:42 »

Játék:ami eddig akadt most simán megy ami eddig nem ment most megy úgy ahogy,ahol nem voltak textúrák ott most vannak,menügörgetés: meg olyan mint álltalában hol akad hol nem,egy spicanál nem lehet tudni a miérteket!Összességében én nem bántam meg hogy feltettem az Anzo rom mellé,ártani nem ártassz vele semmit!

Nem elérhető macik

• Navigáció / Navigation: iGo Amigo, Wayteq x850 Igo Primo 2.0
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: cm 10 4.1.2 Sema 2.4.0
« Reply #742 Dátum: 2010, 11 02, 20:08:06 »
Játék:ami eddig akadt most simán megy ami eddig nem ment most megy úgy ahogy,ahol nem voltak textúrák ott most vannak,menügörgetés: meg olyan mint álltalában hol akad hol nem,egy spicanál nem lehet tudni a miérteket!Összességében én nem bántam meg hogy feltettem az Anzo rom mellé,ártani nem ártassz vele semmit!

Mellé? Inkább helyette, nem? 3-4 nappal ezelőtt raktam fel az új rendszert, de ha megrokkan, akkor megpróbálom... Akkor fel akartam rakni valami turbo MOD-ot, de nem akart elindulni sem.. És minden műxik rajta?, mert azt olvastam, hogy az előző részekben az volt a probléma, hogy egy-két dolog nem :( pl Divx lejátszás, kékfog, videofelvétel.
Android all over, forever.... :)

Nem elérhető gross76

« Reply #743 Dátum: 2010, 11 02, 20:19:34 »
Mellé? Inkább helyette, nem? 3-4 nappal ezelőtt raktam fel az új rendszert, de ha megrokkan, akkor megpróbálom... Akkor fel akartam rakni valami turbo MOD-ot, de nem akart elindulni sem.. És minden műxik rajta?, mert azt olvastam, hogy az előző részekben az volt a probléma, hogy egy-két dolog nem :( pl Divx lejátszás, kékfog, videofelvétel.
Kékfog már rég megy. Divx sajnos még nem. Videófelvétel már alakul, és biztató.

Nem elérhető api29

« Reply #744 Dátum: 2010, 11 02, 20:24:35 »

Igen mellé!!!Mert ez csak Driver!!!

Nem elérhető gross76

« Reply #745 Dátum: 2010, 11 02, 20:27:29 »
Szerintem figyelj egy kicsit oda, mert a 2.2-s CyanogenModról beszélgetünk. :)

Nem elérhető api29

« Reply #746 Dátum: 2010, 11 02, 20:31:52 »
Szerintem figyelj egy kicsit oda, mert a 2.2-s CyanogenModról beszélgetünk. :)

Én figyeljek ember???Mi a topic neve?Segítek Spica ANZO ROM!!!Abban nincs ez a driver benne a cyanogennel nem foglalkozom egyelőre bocsi!!!

Nem elérhető gross76

« Reply #747 Dátum: 2010, 11 02, 20:38:06 »
Én figyeljek ember???Mi a topic neve?Segítek Spica ANZO ROM!!!Abban nincs ez a driver benne a cyanogennel nem foglalkozom egyelőre bocsi!!!
Akkor másképpen fogalmazok: nézd meg a kérdést és az előzményét, mielőtt válaszolsz rá. ;)
Ha lesz CyanogenMod topic (kacsintás az adminok felé), minden bizonnyal átköltözünk.
[szerk. téma lezárva, közben lett cyanogenmod topic]

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
  • PDA: SGS Plus, SGS Advance
  • PDA ROM: 2.3.6, 4.1.2
« Reply #748 Dátum: 2010, 11 02, 21:08:37 »
A 3D-s driverre gondolsz vagy opengl-re?
Ha a 3d-sre, akkor azzal megy pl egy Raging Thunder1-2.
Ha belinkelnéd a drivereket amiket feltettél és írnál mellé 1-1 mondatot az nagyon jó lenne. Szerintem mindenki örülne egy ilyen hasznos írásnak

Nem elérhető api29

« Reply #749 Dátum: 2010, 11 02, 21:21:42 »
Az openGl egy oldallal viszább van de itt a link én ezt használom és bejön!!! You are not allowed to view links. Register or Login

Személyes tapasztalat:Játék:ami eddig akadt most simán megy ami eddig nem ment most megy úgy ahogy,ahol nem voltak textúrák ott most vannak,menügörgetés: meg olyan mint álltalában hol akad hol nem,egy spicanál nem lehet tudni a miérteket!Összességében én nem bántam meg hogy feltettem az Anzo rom mellé,ártani nem ártassz vele semmit!