2024, 12 01, 04:40:58
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Spica Anzo ROM  (Megtekintve 164824 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nggabi

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: N7000
  • PDA ROM: 4.1.2 LSC
Re: Spica Anzo ROM
« Reply #775 Dátum: 2010, 11 15, 17:33:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Anzo romja alatt leshak féle kernel van, az nem támogatja az ext modot.

Nem mondod? :) rájöttem én is...  :'(

De milyen verzió? le kéne töltenem mert nem szeretnék megint előlről kezdeni mindent...

Nem elérhető Tarantula1979

• Nem: Férfi
  • PDA: Sony Z2
  • PDA ROM: Stock
« Reply #776 Dátum: 2010, 11 16, 20:31:06 »
Üdv! most raktam fel anzo romot (light). Hol lehet beállítani azt, hogy ne egyszer csörögjön hívásnál?

Nem elérhető nggabi

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: N7000
  • PDA ROM: 4.1.2 LSC
« Reply #777 Dátum: 2010, 11 19, 19:50:53 »
Hello.

Mi a neve annak a progrmnak amit átlátszó zöld robotossá tette a status bart?
Amikor lehúztad az értesítési sávot félig átlátszó volt és egy zöld robot volt rajta.

köszi

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #778 Dátum: 2010, 11 20, 05:27:58 »
Hú, ilyet még nem tapasztaltam. :( Fel akartam éppen venni egy új névjegyet a spicámon,erre ahogy beírtam nevet,telszámot és elmentem, az összes többi kontaktom elérhetetlenné válik. De úgy hogy hívásnaplóba írja a nevüket,de telefonkönyvbe nincs már semmilyen név csak akit újként felvettem. Ha őt kitörlöm és újra szinkronizálom sd kártyáról a számokat,meg nem rakja vissza. Valakinek volt már ilyen gondja? Automatikus szinkront kiszoktam szedni hogy google maillal ne rakjon be nekem régi számokat meg csak sd kártyán tárolt névjeggyel szinkronizáljon. A gond csak az hogy valamiért előjött nálam ez a hiba. Hozzáteszem új nevet most vennék fel először,de máris előjött a hiba. természetesen Anzo romot használok,némi módosítással.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #779 Dátum: 2010, 11 20, 05:28:47 »
Hello.

Mi a neve annak a progrmnak amit átlátszó zöld robotossá tette a status bart?
Amikor lehúztad az értesítési sávot félig átlátszó volt és egy zöld robot volt rajta.

köszi

GreenDevDroid 8.1

Nem elérhető api29

• Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA: ZTE blade
  • PDA ROM: 2.2 froyo
« Reply #780 Dátum: 2010, 11 20, 06:52:37 »
Hú, ilyet még nem tapasztaltam. :( Fel akartam éppen venni egy új névjegyet a spicámon,erre ahogy beírtam nevet,telszámot és elmentem, az összes többi kontaktom elérhetetlenné válik. De úgy hogy hívásnaplóba írja a nevüket,de telefonkönyvbe nincs már semmilyen név csak akit újként felvettem. Ha őt kitörlöm és újra szinkronizálom sd kártyáról a számokat,meg nem rakja vissza. Valakinek volt már ilyen gondja? Automatikus szinkront kiszoktam szedni hogy google maillal ne rakjon be nekem régi számokat meg csak sd kártyán tárolt névjeggyel szinkronizáljon. A gond csak az hogy valamiért előjött nálam ez a hiba. Hozzáteszem új nevet most vennék fel először,de máris előjött a hiba. természetesen Anzo romot használok,némi módosítással.

A névjegy beállításoknál pipálgassál szorgalmasan,a csoport beállításokban!!!És visszakapod az összes névjegyet!Én is megszívtam egyszer vele,de ez nem nagy hiba! :ok:
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető Norbosz

« Reply #781 Dátum: 2010, 11 20, 12:04:52 »
A névjegy beállításoknál pipálgassál szorgalmasan,a csoport beállításokban!!!És visszakapod az összes névjegyet!Én is megszívtam egyszer vele,de ez nem nagy hiba! :ok:

Nem találok ilyen lehetőséget. :( Hol keressem pontosan? Benne vagyok a névjegyek fülnél alul a beállításnál az jön ki hogy keresés, új névjegy, csop. megjel. fiókok, importálás exportálás. Ha importálásra megyek nincs lehetőség pipálni,mert nem simről másolja hanem sd kártyárol.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #782 Dátum: 2010, 11 20, 16:20:10 »
Nem találok ilyen lehetőséget. :( Hol keressem pontosan? Benne vagyok a névjegyek fülnél alul a beállításnál az jön ki hogy keresés, új névjegy, csop. megjel. fiókok, importálás exportálás. Ha importálásra megyek nincs lehetőség pipálni,mert nem simről másolja hanem sd kártyárol.
Ahol vagy: névjegyek - bal felső gomb (hívásfogadás feletti)- Csop. megjel.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Norbosz

« Reply #783 Dátum: 2010, 11 20, 23:46:16 »
Ahol vagy: névjegyek - bal felső gomb (hívásfogadás feletti)- Csop. megjel.

Nálam itt akkor valami nagyobb gond lehet.  :hmm: Megcsinálom amit mondtál akkor bejön hogy névjegyek telefonszámmal, alatta a gmail accountos mail címem, bepipálom a névjegyek telefonszámmal menüt, erre bejön hogy nincs telefonszámot tartalmazó névjegy. Érdekes hogy ha hívnak pl. szüleim kiírja a nevüket, de telefonkönyvem megszűnt létezni. Még jó hogy lementettem a gépemre. De hogy ez mi és miért csinálja nem tudom. Simán csak egy nevet akartam felvenni erre eltűnik az összes többi. Mitévő legyek, hogy ilyen ne fordulhasson elő többet? Azon kívül hogy most szoftvert újrahúzom, mert ez így elég gázos. Automatikus szokronizálást hozzáteszem mindig kikapcsolom,ne keressen állandóan mailokat,úgysincs mobilnet rajta, szóval ez esetleg lehetne a probléma?

Nem elérhető api29

• Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA: ZTE blade
  • PDA ROM: 2.2 froyo
« Reply #784 Dátum: 2010, 11 21, 08:58:46 »
Nálam itt akkor valami nagyobb gond lehet.  :hmm: Megcsinálom amit mondtál akkor bejön hogy névjegyek telefonszámmal, alatta a gmail accountos mail címem, bepipálom a névjegyek telefonszámmal menüt, erre bejön hogy nincs telefonszámot tartalmazó névjegy. Érdekes hogy ha hívnak pl. szüleim kiírja a nevüket, de telefonkönyvem megszűnt létezni. Még jó hogy lementettem a gépemre. De hogy ez mi és miért csinálja nem tudom. Simán csak egy nevet akartam felvenni erre eltűnik az összes többi. Mitévő legyek, hogy ilyen ne fordulhasson elő többet? Azon kívül hogy most szoftvert újrahúzom, mert ez így elég gázos. Automatikus szokronizálást hozzáteszem mindig kikapcsolom,ne keressen állandóan mailokat,úgysincs mobilnet rajta, szóval ez esetleg lehetne a probléma?

Jóhelyen vagy csak nem azt kell bepipálni!!!!Ha nem a gmail címedre ráböksz akkor lenyílik egy fül,és ott lesz két opció az egyik tán a saját nevek a másik meg az összes egyéb!!!Na oda pipa mindkettőbe!!!
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető roti86

• Navigáció / Navigation: Wayteq N410
  • PDA: Samsung Galaxy Mini
  • PDA ROM: S5570XXKPK
« Reply #785 Dátum: 2010, 11 21, 09:46:07 »
Jóhelyen vagy csak nem azt kell bepipálni!!!!Ha nem a gmail címedre ráböksz akkor lenyílik egy fül,és ott lesz két opció az egyik tán a saját nevek a másik meg az összes egyéb!!!Na oda pipa mindkettőbe!!!

Jogos, tegnap én is ezzel szívtam!!!
Roti86

Nem elérhető Norbosz

« Reply #786 Dátum: 2010, 11 21, 12:32:36 »

Valóban, így már visszajöttek a névjegyek,köszi. Egy gondom van még vele, ha hívásnaplóból elmentek egy új névjegyet, a névjegyekhez nem rakja be, maradt annyi névjegyem mint amennyi volt. Hívásnaplóba viszont beírta az elmentett nevet.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #787 Dátum: 2010, 11 21, 21:40:00 »
Valóban, így már visszajöttek a névjegyek,köszi. Egy gondom van még vele, ha hívásnaplóból elmentek egy új névjegyet, a névjegyekhez nem rakja be, maradt annyi névjegyem mint amennyi volt. Hívásnaplóba viszont beírta az elmentett nevet.

Bocs hogy magam idézem, de időközben nagy nehézségek árán sikerült megoldanom a gondot,most már ha felveszek nevet megjelenik rendesen, kikellett kapcsoljam google syncet legalábbis a kontaktok szinkronizálásást+amit irtatok megcsináltam+ system group elől kivettem a pipát alatta volt egy szöveg nélküli üres kocka oda meg raktam még pipát és úgy megoldotta. Nem értem miért ilyen macerás ez, mármint hogy csak spicán ilyen e vagy esetleg más Androidos rendszeren is szívatós felvenni új kontaktot?

Nem elérhető kobol

• PDA: samsung spica
  • PDA ROM: i570exxje1
« Reply #788 Dátum: 2010, 11 27, 22:55:58 »
ÜDV.   flash plalyer 10,1 telepithető valahogy? élő video chat kéri a frissitést tudtommal nem megy.Más megoldással nézhető?

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #789 Dátum: 2010, 11 27, 23:19:04 »
ÜDV.   flash plalyer 10,1 telepithető valahogy? élő video chat kéri a frissitést tudtommal nem megy.Más megoldással nézhető?
nem telepíthető, és nem megy máshogy se. skyfire-t esetleg megpróbálhatod, de nem hiszem hogy azzal menne
Aláírás

Nem elérhető kobol

« Reply #790 Dátum: 2010, 11 27, 23:28:49 »
kösz, megpróbálom hátha sikerül.

Nem elérhető rkgwarez

• PDA: Samsung Galaxy S I9000 2.2.1 T-Mobile
  • PDA ROM: PDA: I9000XWJS7 PHONE:i9000XXJPY KERNEL:2.6.32.9root@SE-S608 #1
« Reply #791 Dátum: 2010, 11 29, 00:00:02 »
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy nektek a wifi mindig csatlakozik azonnal? Nekem párszor ki-be kell kapcsolni a wifit, hogy egyszer elkapja. Látja a routert, meg is próbál rá csatlakozni többször is, de aztán abbahagyja. Ha kirakom widgetbe a wifi ki-be ikont és azzal próbálom, akkor sem akar elsőre felcsatlakozni. Mi lehet a probléma? Vagy ez ilyen? Esetleg melyik romot, kernelt, pda részt vagy rádió részt kellene felraknom, hogy normálisan működjön. Sokszor elég bosszantó.  :'(
Válaszokat előre is köszi.
üdv

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #792 Dátum: 2010, 11 29, 00:16:35 »
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy nektek a wifi mindig csatlakozik azonnal? Nekem párszor ki-be kell kapcsolni a wifit, hogy egyszer elkapja. Látja a routert, meg is próbál rá csatlakozni többször is, de aztán abbahagyja. Ha kirakom widgetbe a wifi ki-be ikont és azzal próbálom, akkor sem akar elsőre felcsatlakozni. Mi lehet a probléma? Vagy ez ilyen? Esetleg melyik romot, kernelt, pda részt vagy rádió részt kellene felraknom, hogy normálisan működjön. Sokszor elég bosszantó.  :'(
Válaszokat előre is köszi.
üdv
Nekem a romcsere mindig segített az ilyen jellegű problémákon, úgyhogy neked is egy clean installt javasonlék :)
De alapvetően azonban nehéz megmondani, hogy mi a problémád, mivel nincs rendesen kitöltve a profilod (így azt sem tudja senki, hogy mi fut a Spicádon).
Üdv!

Nem elérhető rkgwarez

« Reply #793 Dátum: 2010, 11 29, 00:29:05 »
Próbáltam már több romot és mindegyiknél ez van. Jelenlegi XXJH1, CyanogenMod-6.1.0-RC1-Spica-alpha7.3, kCriminal-2.6.29.6.r1 for CM, XDA speed tweaks v2.1 for EXT, EXT2/EXT4

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #794 Dátum: 2010, 11 29, 00:35:33 »
Próbáltam már több romot és mindegyiknél ez van. Jelenlegi XXJH1, CyanogenMod-6.1.0-RC1-Spica-alpha7.3, kCriminal-2.6.29.6.r1 for CM, XDA speed tweaks v2.1 for EXT, EXT2/EXT4
Köszi! :ok: :D
JH1-el nekem is vacakolt néha, de miután váltottam a JH6-ra (meg cyanogenre) megoldódott a probléma. Szerintem egy clean installt (a legújabb firmware-el) megér  :hmm:

Nem elérhető rkgwarez

« Reply #795 Dátum: 2010, 11 29, 01:10:10 »
Nagyon szépen köszönöm. Megpróbálom.
Köszi még1x

Nem elérhető krausz

• PDA: Samsung Galaxy 3
  • PDA ROM: XXJPF
« Reply #796 Dátum: 2010, 11 29, 20:01:25 »
olyan programot keresek amivel a menün Bellül tudok mappákat létrehozni pl. Játékok, Navigáció stb...

Nem elérhető kobol

« Reply #797 Dátum: 2010, 11 29, 22:59:45 »
USB kábel lecsatlakozása után behal a telefon aksi ki ,vissza csak igy indul .Ez ismert hiba vagy csak én érdemeltem ki ezt a hibát.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #798 Dátum: 2010, 11 29, 23:10:51 »
USB kábel lecsatlakozása után behal a telefon aksi ki ,vissza csak igy indul .Ez ismert hiba vagy csak én érdemeltem ki ezt a hibát.
őő, nem túl ismert . konkrétan még nem hallottam róla...
Aláírás

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #799 Dátum: 2010, 11 30, 06:41:02 »
olyan programot keresek amivel a menün Bellül tudok mappákat létrehozni pl. Játékok, Navigáció stb...
Mondjuk ez: You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login