Sziasztok, tudnátok segíteni? Nem tudom hogy ez volt-e már itt téma...
(You are not allowed to view links.
Register or
Login)
Ezen az oldalon probáltam feltenni egy 2.1-es firm-öt és működött is, azonban 2 nap múlva egyszerűen eltünt a 3g/internet. Csak GSM van. Az APN settingnél ott van hogy t-mobile meg web'n'walk de hiába választom ki, nem csatlakozik a netre. A beállítások helyesek. Aztán ha pl. átváltok repülő üzemmódra (gondoltam, ha visszaváltok az majd reseteli a hálót) és vissza, akkor sem történik semmi. Illetve ekkor már a hálózatoknál az APN beállítsáoknál eltünik minden. Semmi nincs. Ezek után gondoltam, hogy lehet a kernel a hibás, és/vagy a firmware ezért itt az Anzo féle Spica_Anzo_MT_4_1 romot probáltam feltenni. Fel is ment, semmi hiba, másik kernel (amit a samdroid-ról szedtem az ügye 2.09-es volt, Anzo-é 2.08-as ha jól tudom) új firm, de itt sem akart felállni a net/3g. Semmi megint, csak GSM hálózatot talál a telcsi.
Ezek után bármilyen factory resettel, vagy újra particionálás, formázással hiába probáltam, nincs internet háló. A wifi bevolt kapcsolva és még utána ment a net, aztán egy nap múlva tünt el. Ez azért lehet érdekes, mert valahol olvastam, hogy lehet olyan 2.1-es sütés, ami a wifi bekapcs után szétbarmolja az APN settinget....
Tudna valaki ebben segíteni? Mi lehet a hiba? Hogy és milyen firmware-t és/vagy kernelt rakjak fel, amivel ez megoldódik. Probáltam odin-al s backup-ot visszatenni. Akkor sem ment a net. Manuálisan lehet ellerőrizni mi barmolódhatott szét? (shell-ből)
help