2025, 01 10, 21:00:41

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728327 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető barna73

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #7625 Dátum: 2012, 03 11, 11:53:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez is egy megoldas, de ezt olyan halkan mondtam, hogy meg se hallottuk:-)

ok akkor barna73 kap egy  :warez: táblát!    ;)
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #7626 Dátum: 2012, 03 11, 12:04:25 »
ok akkor barna73 kap egy  :warez: táblát!    ;)

Talan annyira ez most nem warez mivel ingyenes programrol van szo:-)

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
  • Navigáció / Navigation: Navigon Content 3 Hun
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: HD2O Rom Wp7.5 mango 7.10.8107.79
Re: Android a HD2-re
« Reply #7627 Dátum: 2012, 03 11, 16:39:49 »
Srácok kezdem kicsit megunni a WP7-et. Túlságosan stabil, megőrjít :D Szóval, szeretném felrakni az ics-cm9-et, csak kéne valami rendes app2sd script. A múltkor leszedtem egyet, fel is raktam, de hiába csináltam vele akármit is, nem akart működni. A beállításokban ugyan annyit látott. Pedig az ext-et is megcsináltam neki. Sőt úgy is próbáltam, hogy nem csináltam ext partíciót. PLS Help. THX

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #7628 Dátum: 2012, 03 11, 17:06:55 »
Srácok kezdem kicsit megunni a WP7-et. Túlságosan stabil, megőrjít :D Szóval, szeretném felrakni az ics-cm9-et, csak kéne valami rendes app2sd script. A múltkor leszedtem egyet, fel is raktam, de hiába csináltam vele akármit is, nem akart működni. A beállításokban ugyan annyit látott. Pedig az ext-et is megcsináltam neki. Sőt úgy is próbáltam, hogy nem csináltam ext partíciót. PLS Help. THX

úgyis próbáltad hogy nem csináltál ext-et? és mégsem lett jó????????? :D :D :D :D

viccet félre. a tytung féle ics fórumában azt hiszem 4 vagy 5 féle scriptet ajánl , elvileg mindegyik tökéletes. ha nem megy akkor user error

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
  • Navigáció / Navigation: Navigon Content 3 Hun
  • PDA ROM: HD2O Rom Wp7.5 mango 7.10.8107.79
« Reply #7629 Dátum: 2012, 03 11, 17:34:52 »
úgyis próbáltad hogy nem csináltál ext-et? és mégsem lett jó????????? :D :D :D :D

viccet félre. a tytung féle ics fórumában azt hiszem 4 vagy 5 féle scriptet ajánl , elvileg mindegyik tökéletes. ha nem megy akkor user error

Hogy nem szúrta ki a szemem a link :D Köszi az infót. Most ugrik a majom a vízbe. Vagy jó lesz vagy nem :D

Nem elérhető szaszikg

• PFC Fan
  • PDA: Htc Hd2
  • PDA ROM: 3.14.405.2
« Reply #7630 Dátum: 2012, 03 12, 19:23:10 »
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni!
Lassan 3hónapja van meg a a htc hd2-őm.Meg ismerkedtem a win 6.5-el nagyon meg vagyok elégedve vele,voltak kisebb aprók hibák amik nem voltak még szóra se méltóak.
De szeretném kipróbálni az adroidot is.
Esetleg nem tudna valaki nekem egy linket megosztani ahonnét le tudnák tölteni egy stabil rom-ot?
Több hozzá szólást is olvastam,de nem nagyon tudom én eldönteni melyik lenne a jó.
Ezért kérem a segítségeteket és a véleményetek.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szép estét

Nem elérhető Mysrandir

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA ROM: Dorimanx-Rom-DM-NUKE-2.3-ICS 4.0.4-HWA.zip
« Reply #7631 Dátum: 2012, 03 14, 18:07:52 »
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni!
Lassan 3hónapja van meg a a htc hd2-őm.Meg ismerkedtem a win 6.5-el nagyon meg vagyok elégedve vele,voltak kisebb aprók hibák amik nem voltak még szóra se méltóak.
De szeretném kipróbálni az adroidot is.
Esetleg nem tudna valaki nekem egy linket megosztani ahonnét le tudnák tölteni egy stabil rom-ot?
Több hozzá szólást is olvastam,de nem nagyon tudom én eldönteni melyik lenne a jó.
Ezért kérem a segítségeteket és a véleményetek.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szép estét

Szia!

Nos, mivel egyik rendkívüli tudású sem óhajt reflektálni kérésedre leírnék néhány dolgot, amit alapvetően érdemes tudni.
  Egyrészt azért át kellene böngészni ezzel kapcsolatban a forum-ot, mert elég sok helyen szó van a témáról, mit, miért, hogyan kell.  Persze én is utálom, amikor odamondják, hogy olvasd el az első + az összes többi 3 trillió 649 ezer hozzászólást, ami több hónap folyamatos olvasást jelent.  Elolvasom az elsőt!  És akkor mi van!?
Na mindegy.  Itt "csak" 306 oldal van.  De van 1 sokat emlegetett, segítséget adó oldal, ami tényleg megfelelően (bár logikai hibák vannak) elmagyarázza, amit a HD2 androidosításáról (hú de állat szó, most kreáltam :D ) tudni érdemes.  You are not allowed to view links. Register or Login
  Már megköszöntem, de ismét megragadom a lehetőséget és megköszönöm Tarsy barátunknak, aki megkreálta és időközben Sensation-ra tért át.
  Ha megy az angol, akkor szintén meglehetősen sok oldalt találsz a témával kapcsolatban.
  Véleményem szerint először próbálkozz egy sd kártyás verzióval, hogy lásd az android milyen is használat közben és ha tényleg azt gondolod, hogy "De jó, ez nekem kő' (papír, olló), akkor tegyél fel egy mondjuk "végleges" verziót.  Az sd-s sebességéről ne vonj le messzemenő következtetést, mert az nagyban függ az sd színvonalától,  de kiderül, amit akar az ember, hogy tényleg ezt akarja e?
  Ezzel kapcsolatban nekem tényleg az a meglátásom, aki kipróbálja az tényleg ezt fogja akarni. :)
  Ami stabilnak és jónak mondható és magam is nagyjából megtapasztaltam pl. a miui rendszerei.  Persze biztos vannak még jó sd-s cuccok, de ezt tudom biztosan ajállani.
  Nand vagy clk vagy ehhez hasonlóak közül van pár elterjedtebb, amit a lentebb ajánlott oldalon megtalálhatsz és láthatod például az adott ROM megtekintési rátájából is melyek azok. Mondjuk néhány név a teljesség igénye nélkül: Szintén 1 miui: NDT Miui; Typhoon Cianogen mod; HyperDroid... (Amit én használok és szerintem a legjobb és leggyorsabb azt nem ajállom, mert azt a már valamennyire tapasztaltabbaknak érdemes).
  Na szóval ez az oldal:  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy SIII
  • PDA ROM: Gyári független 4.1.2
« Reply #7632 Dátum: 2012, 03 15, 14:56:48 »
Nem tudja valaki, hogy mi van az ndt miuival?:D több mint 1 hónapja nincs semmi frissítés, holott hetente szoktak kiadni....

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #7633 Dátum: 2012, 03 16, 11:17:35 »
Üdv!

Felküldtem a HD2-re ezt a ROM-ot:
Tök jó, elfogadható sebességgel működik, egyelőre stabilan működik is, fatert ráeresztem a gépre, meglátjuk mi sül ki belőle.
Arra voltam kíváncsi, hogy ha valaki stabil Sense rom-ot keres, ami kevés buggal, jó sebességgel működik, akkor ez megoldás-e. Szerintem jó kompromisszum a 2.1-es Sense, lite verzióban a felesleges dolgok sincsenek. :)

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #7634 Dátum: 2012, 03 16, 14:58:22 »
Jácccottam ma egy sd karival. 2gb-os, két részre volt már osztva (1gb_fat+1gb_ext). A CWR-ből az sd formázása csak a fat részt formázza. Ha pedig a partícionálásra megyek, akkor meg újra ossza az egész kártyát, de a legkisebb választható ext 128mb-os, emiatt pl ezzel a módszerrel nem lehet visszanyerni a kártyát teljes fat használatra. Erre marad a pc-s progi.
Üdv.

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #7635 Dátum: 2012, 03 16, 15:31:18 »
Android PC-re: You are not allowed to view links. Register or Login    :D

Nem elérhető nervy

« Reply #7636 Dátum: 2012, 03 16, 16:16:45 »
Android PC-re: You are not allowed to view links. Register or Login    :D

épp ma vettem fel könyvjelzők közé...
lehet egy helyen láttuk meg? :D

Nem elérhető pecsenye

• PDA: mda
  • PDA ROM: ???
« Reply #7637 Dátum: 2012, 03 17, 16:27:16 »
Sziasztok!
HTC HD 2 tulajdonos vagyok és elkezdett érdekelni a dual boot rendszer, nevezetesen a gyári Windows 6.5 mellé szeretnék Androidot is a készülékre. Indítás utáni választás menü. Láttam néhány videót, de átfogó leírást nem találtam, hogy a folyamatot hogyan kell "szakszerűen" véghezvinni!
Tudnátok segíteni tapasztalatokkal, vagy linkekkel?
Köszönöm!

Nem elérhető nervy

« Reply #7638 Dátum: 2012, 03 17, 16:33:50 »
Sziasztok!
HTC HD 2 tulajdonos vagyok és elkezdett érdekelni a dual boot rendszer, nevezetesen a gyári Windows 6.5 mellé szeretnék Androidot is a készülékre. Indítás utáni választás menü. Láttam néhány videót, de átfogó leírást nem találtam, hogy a folyamatot hogyan kell "szakszerűen" véghezvinni!
Tudnátok segíteni tapasztalatokkal, vagy linkekkel?
Köszönöm!

dualbootos droidhoz nagyon nem kell leirás
kicsomagolod majd egyszerűen felmásolod az sd kártyára (az új 4.0 ICS-eket már azthiszem ics könyvtárba kell, a régieket simán android könyvtárba, de ezt irják a romok fórumában)  majd winmo alól inditod a clrcad-ot majd a haret-et.
és kész :D

sd-s androidokat itt találhatsz:

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7639 Dátum: 2012, 03 17, 17:19:40 »
Köszönöm a választ!
Leírást azért keresek hozzá, hogy igazából nehogy elrontsak valamit!
Ha jól értem kicsomagolom, android mappába felmásolom, aztán a telefonon futtatom a két dolgot amit leírtál?
És ez mit fog csinálni? Azon kívül a bootolási kis képernyő választós programot is kell telepíteni nem? Ez automatikusan felismeri, hogy van android is a telefonon?
Tudom, hogy ezek triviális kérdéseknek tűnnek, de nem akarom elrontani, és ha nem nehéz, akkor talán le tudjátok írni a lépéseket, vagy már valaki leírta valahol.

Azon kívül mindenképpen szeretném megszereni a gyári 6.5-ös wint is, ami most a telefonomon van a biztonság kedvéért, magyar nyelvű és nagyon tetszik, stabil, nagyon jó, csak a telepítője is kellene.
Hálás köszönet minden segítségért!

Nem elérhető nervy

« Reply #7640 Dátum: 2012, 03 17, 18:49:25 »
Köszönöm a választ!
Leírást azért keresek hozzá, hogy igazából nehogy elrontsak valamit!
Ha jól értem kicsomagolom, android mappába felmásolom, aztán a telefonon futtatom a két dolgot amit leírtál?
És ez mit fog csinálni? Azon kívül a bootolási kis képernyő választós programot is kell telepíteni nem? Ez automatikusan felismeri, hogy van android is a telefonon?
Tudom, hogy ezek triviális kérdéseknek tűnnek, de nem akarom elrontani, és ha nem nehéz, akkor talán le tudjátok írni a lépéseket, vagy már valaki leírta valahol.

Azon kívül mindenképpen szeretném megszereni a gyári 6.5-ös wint is, ami most a telefonomon van a biztonság kedvéért, magyar nyelvű és nagyon tetszik, stabil, nagyon jó, csak a telepítője is kellene.
Hálás köszönet minden segítségért!

amennyiben hspl van a telefonodon akkor valószinűleg csak annyi amit leirtam.
gyári 6.5 ha jól emlékszem nem volt magyar nyelven. amit speedshopban gyári magyarnak árultak azis a sunnysoftos "magyaritás" felrakása után lokalizálódott

a bootolási kisképernyős progi akkor kell ha inditásnál választani szeretnél hogy melyik induljon. amennyiben te is el tudod inditani a programot akkor felesleges :D (gyakorlatilag csak kényelmi funkció)

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7641 Dátum: 2012, 03 17, 19:06:30 »
Amennyiben a Speedshop-os magyarítás is valami toldás-foldás, akkor viszont először is azt kéne letöltenem valahonnan, hogy ha bármi gond van, akkor csak visszatelepítem és kész. (ezzel a magyar verzióval így jelen állás szerint nagyon meg vagyok elégedve).
Kényelmi funkció az igaz, de tetszik. :) Ezzel kapcsolatban tudsz nekem segíteni? A HSPL-el még nem foglalkoztam, tehát gondolom először azt is meg kell csinálom, de arról már találtam leírást, és letöltő linket is.
A többi lépés kéne!
Valahogy így tudom elképzelni:
- formázok egy SD-t
- felmásolok egy android nevű mappába egy letöltött androidot úgy, ahogy van
- futtatom a két általad írt fájlokat
- feltelepítem a dual boot programot
- soft reset
- és megy?

Ezekről a triviális lépésekről lenne jó egy megbízható és pontos leírás!
Nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni!

Nem elérhető piko888

« Reply #7642 Dátum: 2012, 03 17, 20:43:01 »
Sziasztok!

Hogy tudom felrakni a Goggle Play-t?
Van már napi használatra is ajánlott ICS?

Köszi,

Üdv, Piko

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7643 Dátum: 2012, 03 17, 23:03:45 »
Sziasztok!

Hogy tudom felrakni a Goggle Play-t?
Van már napi használatra is ajánlott ICS?

Köszi,

Üdv, Piko

nem kell felrakni 1x felmegy és utanna mar nem a market lesz.

Nem elérhető piko888

« Reply #7644 Dátum: 2012, 03 17, 23:09:55 »
nem kell felrakni 1x felmegy és utanna mar nem a market lesz.

Sikerült leszednem, de most pl le szeretném szedni a Facebook-ot azt írja ki, hogy nem kompatibilis.
Sőt semmit se tudok, mert az eszköz nem kompatibilis
Mit csináljak?

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7645 Dátum: 2012, 03 17, 23:23:21 »
Sikerült leszednem, de most pl le szeretném szedni a Facebook-ot azt írja ki, hogy nem kompatibilis.
Sőt semmit se tudok, mert az eszköz nem kompatibilis
Mit csináljak?

ezt most nem értem . felment a market és nem tudsz letölteni? hogy raktad fel playt ? felmentél marketre lecserélte magát és azóta nem jó vagy leszedted valahonnan.

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #7646 Dátum: 2012, 03 18, 00:56:53 »
update NexusHD2-ICS-4.0.3-CM9 V1.5  You are not allowed to view links. Register or Login
Ezt raktam fel én is, de igazábol el sem indul nekem. A boot képnél megáll azt se té se tova nem megy. Ilyenkor mi van? >:( >:(
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető piko888

« Reply #7647 Dátum: 2012, 03 18, 10:21:08 »
ezt most nem értem . felment a market és nem tudsz letölteni? hogy raktad fel playt ? felmentél marketre lecserélte magát és azóta nem jó vagy leszedted valahonnan.

Innen szedtem le: You are not allowed to view links. Register or Login
Azóta egy csomó progihoz azt írja ki, hogy nem kompatibilis.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7648 Dátum: 2012, 03 18, 10:38:27 »
Ezt raktam fel én is, de igazábol el sem indul nekem. A boot képnél megáll azt se té se tova nem megy. Ilyenkor mi van? >:( >:(

1.5-el valami nem koser inkabb rakd fel az 1.4-et.nekem pl nem engedte használni a telo első 2 gombját, meg egyéb hibák is előjöttek. inkább várd meg a következő verziót.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7649 Dátum: 2012, 03 18, 10:41:23 »

Innen szedtem le: You are not allowed to view links. Register or Login
Azóta egy csomó progihoz azt írja ki, hogy nem kompatibilis.

nem fórumból kellett volna leszedni. csak simán marketbol frissíteni. én is onnan csináltam és semmi gond vele azóta se.