Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni!
Lassan 3hónapja van meg a a htc hd2-őm.Meg ismerkedtem a win 6.5-el nagyon meg vagyok elégedve vele,voltak kisebb aprók hibák amik nem voltak még szóra se méltóak.
De szeretném kipróbálni az adroidot is.
Esetleg nem tudna valaki nekem egy linket megosztani ahonnét le tudnák tölteni egy stabil rom-ot?
Több hozzá szólást is olvastam,de nem nagyon tudom én eldönteni melyik lenne a jó.
Ezért kérem a segítségeteket és a véleményetek.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szép estét
Szia!
Nos, mivel egyik rendkívüli tudású sem óhajt reflektálni kérésedre leírnék néhány dolgot, amit alapvetően érdemes tudni.
Egyrészt azért át kellene böngészni ezzel kapcsolatban a forum-ot, mert elég sok helyen szó van a témáról, mit, miért, hogyan kell. Persze én is utálom, amikor odamondják, hogy olvasd el az első + az összes többi 3 trillió 649 ezer hozzászólást, ami több hónap folyamatos olvasást jelent. Elolvasom az elsőt! És akkor mi van!?
Na mindegy. Itt "csak" 306 oldal van. De van 1 sokat emlegetett, segítséget adó oldal, ami tényleg megfelelően (bár logikai hibák vannak) elmagyarázza, amit a HD2 androidosításáról (hú de állat szó, most kreáltam
) tudni érdemes. You are not allowed to view links.
Register or
Login Már megköszöntem, de ismét megragadom a lehetőséget és megköszönöm Tarsy barátunknak, aki megkreálta és időközben Sensation-ra tért át.
Ha megy az angol, akkor szintén meglehetősen sok oldalt találsz a témával kapcsolatban.
Véleményem szerint először próbálkozz egy sd kártyás verzióval, hogy lásd az android milyen is használat közben és ha tényleg azt gondolod, hogy "De jó, ez nekem kő' (papír, olló), akkor tegyél fel egy mondjuk "végleges" verziót. Az sd-s sebességéről ne vonj le messzemenő következtetést, mert az nagyban függ az sd színvonalától, de kiderül, amit akar az ember, hogy tényleg ezt akarja e?
Ezzel kapcsolatban nekem tényleg az a meglátásom, aki kipróbálja az tényleg ezt fogja akarni.
Ami stabilnak és jónak mondható és magam is nagyjából megtapasztaltam pl. a miui rendszerei. Persze biztos vannak még jó sd-s cuccok, de ezt tudom biztosan ajállani.
Nand vagy clk vagy ehhez hasonlóak közül van pár elterjedtebb, amit a lentebb ajánlott oldalon megtalálhatsz és láthatod például az adott ROM megtekintési rátájából is melyek azok. Mondjuk néhány név a teljesség igénye nélkül: Szintén 1 miui: NDT Miui; Typhoon Cianogen mod; HyperDroid... (Amit én használok és szerintem a legjobb és leggyorsabb azt nem ajállom, mert azt a már valamennyire tapasztaltabbaknak érdemes).
Na szóval ez az oldal: You are not allowed to view links.
Register or
Login