Sziasztok!
Olvasom a problémákat és az oké, hogy úgy kell csinálni, ahogy itt meg ott van leírva, de valaki elárulná, hogy pontosan hol keressek?
Kezdő vagyok és új HD2 tulajdonos! Olvasgattam, régebbi telefonon tettem is fel főzött romot, csak ebbe addig nem merek belekezdeni, míg nem találok egy jó leírást!
Linkelnétek vagy segítenétek?
Találtam itt a fórumon:
Nincs túl sok időm, de azért leírom gyorsan magyarul is:
- Frissen formázott kártya gyökerébe (root) fel kell másolni a letöltött Build-et! Valamikor az egész mappát fel kell rakni, de olyan eset is akad, amikor csak a fájlokat! (Build-függő, át kell olvasni mindig a portolt ROM README-jét!)
Itt van egy jó pár működő: You are not allowed to view links. Register or Login
- Előtte Device-ra fel kell telepíteni Jmz dual-boot alkalmazását (link az angol leírásban)
- Ha a build-ben a "zharet" nevű fájl nincs átnevezve, azt át kell nevezned "haret"-ra, és az egyetlen .txt fájlt "startup.txt"-re! (nem tudom, hogy mi a neve, talán README.txt, nem tudom pontosan)
- Softreset
- A dual-boot képernyőn válaszd ki, hogy "Boot Android"
- Meg kell várni, míg feláll a rendszer (ez akár 2-3, de még több percig is eltarthat)
- Használd & Élvezd!
Ez mennyire állja meg a helyét?
És ezek előtt mit kell csinálni, hogy a telefont felkészítsem a folyamatra, ha még teljesen gyári dolgok vannak rajta?
Köszönöm szépen, aki segít!!!