2025, 01 11, 13:48:32

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728383 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
Re: Android a HD2-re
« Reply #7275 Dátum: 2012, 02 10, 17:37:42 »
lenne 1 kerdesem ha android van felteve akkor , meg tudom nezni a radio verziot , vagy az vindows lepucolasaval elveszik es utolag kell vissza tenni?

Nem elérhető aky22

• Nem: Férfi
  • WP7 Guru
  • Navigáció / Navigation: Navigon Content 3 Hun
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: HD2O Rom Wp7.5 mango 7.10.8107.79
« Reply #7276 Dátum: 2012, 02 10, 17:50:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
lenne 1 kerdesem ha android van felteve akkor , meg tudom nezni a radio verziot , vagy az vindows lepucolasaval elveszik es utolag kell vissza tenni?

Elvileg megtudod, csak már nem tudom, hogy hogyan. El semmiképp nem veszhet. Ha csak abból indulsz ki, hogy feloldja a maradék ram-ot (rom-ot, sosem tudom melyik-melyik.) ami kell a Droidnak, rájössz, hogy nem pucolhatja le.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #7277 Dátum: 2012, 02 10, 19:07:28 »
Ez a rom van most fent. Eddigi legjobb ics rom. App2sd-vel sem bulyul meg.

Nem elérhető cooling

« Reply #7278 Dátum: 2012, 02 10, 19:23:46 »
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ICS romokra fel lehet-e ügyeskedni valahogy a "gyári" grass live wallpapert?

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7279 Dátum: 2012, 02 10, 19:58:12 »
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ICS romokra fel lehet-e ügyeskedni valahogy a "gyári" grass live wallpapert?

az melyik?
ez?

mert ez is olyan
nekem ez van ics hatteremnek

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7280 Dátum: 2012, 02 10, 20:03:52 »
nekem meg végre sikerült ics alatt beüzemelnem a spirit fm-et , legalább is 1 adót megtalált , mar csak a videó felvételt kéne megoldani ics alatt és meglesz minden örömöm. a mostani romba végre megy az a panoráma fényképezés és elég jó minőségű. Nem kell szórakozni kép összerakassál mint némelyiknél.

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #7281 Dátum: 2012, 02 11, 08:11:24 »
Ez a rom van most fent. Eddigi legjobb ics rom. App2sd-vel sem bulyul meg.

hát már a 0.4-nél ezt mondtam neked :D
nem figyelsz, nem figyelsz...
lassan 3 hete frissitgetem

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #7282 Dátum: 2012, 02 11, 09:30:48 »

Figyelek, figyelek en:-)
Egy kicsit beleuntam mostansag a romolasba es nem volt kedvem meg ezt is kiprobalni. A market hiba miatt tettem fel. Az asztali chrome konyvjelzoimet viszont nem szinkronizalja. Az uj beta 14-es Nova nagyon tetszik.

Nem elérhető cooling

« Reply #7283 Dátum: 2012, 02 11, 21:30:09 »
hzoli4 - köszönöm.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #7284 Dátum: 2012, 02 11, 23:20:19 »
Ez mar hasznalhato akkor napi szinten is?

Küldve az én HTC HD2-emről Tapatalk használatával.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető piko888

« Reply #7285 Dátum: 2012, 02 12, 01:32:06 »

Sziasztok,

Lenne pár kérdésem.

A ICS telepítése különbözik valamiben a régi Androidok telepítésétől?
Mi nem működik az ICS-ben?

Köszi

Üdv, Piko

Nem elérhető nervy

« Reply #7286 Dátum: 2012, 02 12, 08:06:05 »
Ez mar hasznalhato akkor napi szinten is?

Küldve az én HTC HD2-emről Tapatalk használatával.

csak fanatikusoknak :D

amig nem lesz normális hardvergyorsitás addig én napi szinten senkinek sem fogom ajánlani !

Nem elérhető kovacsla

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #7287 Dátum: 2012, 02 12, 12:36:22 »
Kéne egy kis segítség!!!!!
3 hónapja, miután megvettem a Leócskámat felraktam rá ezt:
HyperDroid-CM7-Killer-Koala-v5.5.2-magldr-signed.
Aztán a camera alkalmazás becsődölt. Gondoltam felrakok egy újabbat. Először felraktam ezt:
HyperDroid-CM7-MadMamba-v5.7.0-cLK-signed.
Nem tudta a kernelt megnyitni. Lecseréltem a kernelt erre:
Kernel-Dorimanx-V3.9-ULTIMATE- HD2-MAG-CLK-ICS TYTUNG BASE.
Utána ismét föl a már említett ROM, de ugyanaz a kernel hiba. Ami furcsa-legalábbis nekem-, hogy miután visszatelepítem az 5.5.2-es Koalát, úgy települ vissza, mintha nem csináltam volna semmit, szóval minden beállításom az eredeti, mintha egy teljes mentést raktam volna vissza. Nem értem, de tuti, hogy én vagyok a béna. Segítsetek légyszí'!!!
Köszönöm!
Ügyelj rá, hogy elég sűrűn vegyél levegőt!:)

Nem elérhető nervy

« Reply #7288 Dátum: 2012, 02 12, 14:10:12 »
Kéne egy kis segítség!!!!!
3 hónapja, miután megvettem a Leócskámat felraktam rá ezt:
HyperDroid-CM7-Killer-Koala-v5.5.2-magldr-signed.
Aztán a camera alkalmazás becsődölt. Gondoltam felrakok egy újabbat. Először felraktam ezt:
HyperDroid-CM7-MadMamba-v5.7.0-cLK-signed.
Nem tudta a kernelt megnyitni. Lecseréltem a kernelt erre:
Kernel-Dorimanx-V3.9-ULTIMATE- HD2-MAG-CLK-ICS TYTUNG BASE.
Utána ismét föl a már említett ROM, de ugyanaz a kernel hiba. Ami furcsa-legalábbis nekem-, hogy miután visszatelepítem az 5.5.2-es Koalát, úgy települ vissza, mintha nem csináltam volna semmit, szóval minden beállításom az eredeti, mintha egy teljes mentést raktam volna vissza. Nem értem, de tuti, hogy én vagyok a béna. Segítsetek légyszí'!!!
Köszönöm!

először valszeg felraktál cwm-el egy clk-s romot. ez természetesen nem indult el. (két különböző telepitési mód - különböző kernel)
majd felraktál egy ICS kernelt és ezzel sem volt jó - gingerbread alapú romra (2.3) felraktál egy ICS alapú kernelt (4.0) -

amint visszaraktad a régi romot minden megmaradt - minden telepitést task29-el kezdünk ez ledarál a pda-ról mindent... ha esetleg ez kimarad akkor is legalább a wipe-ot megcsináljuk a recoveryben. ha esetleg még igy is megmarad vmi beállitás, mondjuk rögtön tudja a wifi jelszavad, az azért van mert leszinkronizálta a google fiókoddal és onnan visszaállitotta.

tehát vagy cwm alól cwm-es romot telepits vagy clk alól clk-sat, majd ha kernel-t frissitesz akkor figyelj rá hogy milyen android verziót használsz

Nem elérhető galaxoh

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S1
  • PDA ROM: RemICS
« Reply #7289 Dátum: 2012, 02 12, 14:18:59 »
Szevasztok!

Szeretnek egy ismerös HD2-re Android-ot telepiteni amin meg Winmobile fut.
Az itteni irasok szerint talan Tosti - You are not allowed to view links. Register or Login - lenne a legalkalmasabb? (mennyire erezni a Hardwaregyorsitas hianyat?)
Mivel ezt gyorsan fejlesztik es a cachepartition törlesevel CWM-böl lehetne ezt az ismerösömnek sajatkezüleg frissiteni minden komplikacio es adatok / kontaktok elveszitese nelkül, mert ez lenne mervado -mert en nem vagyok mindig keznel- :)
Amire nekem most szüksegem lenne az egy jo utmutato -hogyanok, lehetöleg videoval is- a Winmobilos Hd2-re milyen lepesekkel lehetne egy komplett Android telepitest vegezni. Tudnatok nekem ilyet belinkelni?
Elöre is köszönöm.

Nem elérhető nervy

« Reply #7290 Dátum: 2012, 02 12, 14:57:55 »
Szevasztok!

Az itteni irasok szerint talan Tosti - You are not allowed to view links. Register or Login - lenne a legalkalmasabb? (mennyire erezni a Hardwaregyorsitas hianyat?)
Mivel ezt gyorsan fejlesztik es a cachepartition törlesevel CWM-böl lehetne ezt az ismerösömnek sajatkezüleg frissiteni minden komplikacio es adatok / kontaktok elveszitese nelkül, mert ez lenne mervado -mert en nem vagyok mindig keznel- :)
Amire nekem most szüksegem lenne az egy jo utmutato -hogyanok, lehetöleg videoval is- a Winmobilos Hd2-re milyen lepesekkel lehetne egy komplett Android telepitest vegezni. Tudnatok nekem ilyet belinkelni?
Elöre is köszönöm.

ICS-et (a linkelt Tosti pl az...) semmiképp se tegyél fel hacsak nem kiván az illető naponta foglalkozni a romolással de még ha tapasztalt rommer akkor sem ajánlott mindennapi használatra, talán majd pár hónap múlva...
Ha csak telefonálni akar akkor nem zavaró a hardvergyorsitás hiánya ám ha BÁRMI mást is szeretne a telefonjával akkor már igen...

Ajánlott a lehető legegyszerűbb, legkisebb, 2.3-as, sense mentes romokat felpakolni először.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #7291 Dátum: 2012, 02 12, 15:02:12 »
Szevasztok!

Elöre is köszönöm.

Szia, nem bántani akarlak, de első körben olvas vissza kicsit a fórumon, többször le van írva, hogy hol kapsz segítséget, de hogy segítsek is hd2 tudástárat keres ;-) de javaslom olvas olvas olvas és ha megakadtál valahol kérdez ;-) sok sikert, elrontani nem tudod :-D

Ha olyan romot akarsz felrakni neki ami megy rendesen nincs hiba és könnyű frissíteni akkor nem ajánlom az ics és a sense 3.0, 3.5 romokat ezek nem olyan stabilak. Ha jót akarsz akkor cm7,miui vagy sense 1.0,2.1 romokat ajánlok, de az első kettő a jobb.

Küldve az én MT11i-emről Tapatalk használatával.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető galaxoh

• PFC Fan
« Reply #7292 Dátum: 2012, 02 12, 16:24:03 »
köszönöm karalyos, igen a szavak többször jobban fajnak mintha valaki figyelmeztetes nelkül oldalrol lenyom egyet...
kb hanyadik oldalrol kezdjem a keresest 292-nel jarunk most :) es az elsö meg jo 2010 nyararol van. Kerlek tudnatok egy CM7-es "legmegfelelöbb" verziot belinkelni az xdadevelopers oldalrol?!

Ez? CM7 nem nagyon lehet kibogozni, vagy van jobb is? You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
« Reply #7293 Dátum: 2012, 02 12, 16:39:04 »
köszönöm karalyos, igen a szavak többször jobban fajnak mintha valaki figyelmeztetes nelkül oldalrol lenyom egyet...
kb hanyadik oldalrol kezdjem a keresest 292-nel jarunk most :) es az elsö meg jo 2010 nyararol van. Kerlek tudnatok egy CM7-es "legmegfelelöbb" verziot belinkelni az xdadevelopers oldalrol?!

Ez? CM7 nem nagyon lehet kibogozni, vagy van jobb is? You are not allowed to view links. Register or Login

Ez Sense 3-as. Instabil és lassú mint az állat. You are not allowed to view links. Register or Login Ez lesz a neked legmegfelelőbb szerintem.

Nem elérhető Adriennke88

• Nem: Nő
  • PDA ROM: 3.14.531.1
« Reply #7294 Dátum: 2012, 02 12, 17:07:42 »
Sziasztok! Na már megint segítséget szeretnék kérni, belekezdtem hogy a miu után felrakom ezt a nexus hd2 +a kernelét..
na fel is huztam a memoriakártyára, dehogy beraknám, hogy elinditsam az ad recoverybőla  boot menüben.: ezt írja ki.:
no boot sources...
Mit rontottam el??
Kérlek valaki segítsen.))
Köszi, és szép estét!

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7295 Dátum: 2012, 02 12, 17:23:16 »
Sziasztok! Na már megint segítséget szeretnék kérni, belekezdtem hogy a miu után felrakom ezt a nexus hd2 +a kernelét..
na fel is huztam a memoriakártyára, dehogy beraknám, hogy elinditsam az ad recoverybőla  boot menüben.: ezt írja ki.:
no boot sources...
Mit rontottam el??
Köszi, és szép estét!
a cwm-es valtozatot probaltad telepiteni? mert ott 2 fajta van nem a clk-s fajlt probaltad?

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
« Reply #7296 Dátum: 2012, 02 12, 17:25:10 »
no boot sources...
Mit rontottam el??
Köszi, és szép estét!

Biztos a recoveryt indítottad? Nem lehet hogy a boot ad sd-re nyomtál véletlen?

Nem elérhető galaxoh

• PFC Fan
« Reply #7297 Dátum: 2012, 02 12, 17:31:02 »
köszi szepen, wow philippinok keszitik! nem reg dugisztam 1 philippino csajt :) preciz müszer volt ö is!

Nem elérhető Adriennke88

« Reply #7298 Dátum: 2012, 02 12, 17:33:37 »
a cwm-es valtozatot probaltad telepiteni? mert ott 2 fajta van nem a clk-s fajlt probaltad?

Clk-sat:S

Nem elérhető Adriennke88

« Reply #7299 Dátum: 2012, 02 12, 17:36:36 »
Biztos a recoveryt indítottad? Nem lehet hogy a boot ad sd-re nyomtál véletlen?

Recoveryt inditottam..