2025, 01 11, 11:49:09

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728378 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Adriennke88

• Nem: Nő
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 3.14.531.1
Re: Android a HD2-re
« Reply #7300 Dátum: 2012, 02 12, 17:37:18 »
Hát én már kész..belebonyolodtam..

MAGLDR ROM:  NexusHD2-ICS-CM9_V1.3.zip | (No more mirror please. Thanks.)
    MD5sum: 0014914E69275D1933124D9F86ABDBA8
    cLK kernel: NexusHD2-Kernel_2.6.32.15_tytung_ics_r1-cLK-update.zip.
    MAGLDR kernel:NexusHD2-Kernel_2.6.32.15_tytung_ics_r1-MAGLDR-update.zip. (Included in the MAGLDR ROM.)

Ezek közül  most melyiket szedjem le akkor???

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7301 Dátum: 2012, 02 12, 17:46:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Clk-sat:S

hat sajna clk-sat meg nem probaltam felrakni, mert azt kicsit maskepp kell felrakni , de biztos lesz fent clk-s ember is aki jartas benne :)

Nem elérhető Adriennke88

« Reply #7302 Dátum: 2012, 02 12, 17:52:50 »
hat sajna clk-sat meg nem probaltam felrakni, mert azt kicsit maskepp kell felrakni , de biztos lesz fent clk-s ember is aki jartas benne :)

Köszönöm mindenkinek, kicsit gondolkoztam...és tádááám megoldottam:))
Mégegyszer köszi mindenkinek, és szép estét!!:))

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7303 Dátum: 2012, 02 12, 17:53:23 »
Hát én már kész..belebonyolodtam..

MAGLDR ROM:  NexusHD2-ICS-CM9_V1.3.zip | (No more mirror please. Thanks.)
    MD5sum: 0014914E69275D1933124D9F86ABDBA8
    cLK kernel: NexusHD2-Kernel_2.6.32.15_tytung_ics_r1-cLK-update.zip.
    MAGLDR kernel:NexusHD2-Kernel_2.6.32.15_tytung_ics_r1-MAGLDR-update.zip. (Included in the MAGLDR ROM.)

Ezek közül  most melyiket szedjem le akkor???

ez amit belinkeltel az nem a clks hanem a cwm-es. szerintem neked ez kell

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #7304 Dátum: 2012, 02 12, 18:16:49 »
köszönöm karalyos, igen a szavak többször jobban fajnak mintha valaki figyelmeztetes nelkül oldalrol lenyom egyet...
kb hanyadik oldalrol kezdjem a keresest 292-nel jarunk most :) es az elsö meg jo 2010 nyararol van. Kerlek tudnatok egy CM7-es "legmegfelelöbb" verziot belinkelni az xdadevelopers oldalrol?!

Ez? CM7 nem nagyon lehet kibogozni, vagy van jobb is? You are not allowed to view links. Register or Login

Hát igen sajnos az elején, már csak azért is, hogy majd amikor már csinálod és bele futsz egy problémába amit esetleg már más is kérdezet és kapott is rá választ akkor te már tudni fogod a megoldást.

Igen amit linkeltél az jónak néz ki. Próbáld ki .. Sok sikert.

Ha már rá jössz hogyan kell akkor már csak 10perc lesz egy új rom felrakasa és ki fogod próbálni az összeset ;-)

Ja és azért is jó az elején kezedeni mert akkor nem teszel fel olyan kérdéseket amire már többen többször válaszoltak és nem szaporítod a hozzászólások számat így az utánad következőknek kevesebbet kell olvasni ;-):-D

24 hozzászólást kelet volna vissza olvasni csak mielőtt kérdésed feltetted , ugyanis ott hzoli kolléga be linkelte valakinek...... Tehát azért nem tartott volna évekig.

Küldve az én MT11i-emről Tapatalk használatával.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető kovacsla

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #7305 Dátum: 2012, 02 12, 19:51:17 »
először valszeg felraktál cwm-el egy clk-s romot. ez természetesen nem indult el. (két különböző telepitési mód - különböző kernel)
majd felraktál egy ICS kernelt és ezzel sem volt jó - gingerbread alapú romra (2.3) felraktál egy ICS alapú kernelt (4.0) -

amint visszaraktad a régi romot minden megmaradt - minden telepitést task29-el kezdünk ez ledarál a pda-ról mindent... ha esetleg ez kimarad akkor is legalább a wipe-ot megcsináljuk a recoveryben. ha esetleg még igy is megmarad vmi beállitás, mondjuk rögtön tudja a wifi jelszavad, az azért van mert leszinkronizálta a google fiókoddal és onnan visszaállitotta.

tehát vagy cwm alól cwm-es romot telepits vagy clk alól clk-sat, majd ha kernel-t frissitesz akkor figyelj rá hogy milyen android verziót használsz
Nagyon köszönöm a segítséget! Nem segítenél egy-két működő link párral(kernel+rom), ahol nem hal be a kamera?
Ügyelj rá, hogy elég sűrűn vegyél levegőt!:)

Nem elérhető galaxoh

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S1
  • PDA ROM: RemICS
« Reply #7306 Dátum: 2012, 02 12, 21:24:39 »
Karalyos! Köszi, es ugy van, ugy legyen!  Most talaltam egy nagyon jo listazo oldalt a HD2 Romokrol amik aktualizalas szerint vannak rendezve, ismertetek? : You are not allowed to view links. Register or Login
erröl nezve ez a miui eleg jol nez ki: You are not allowed to view links. Register or Login  probalta mar valaki?
Nekem ez a jövö hetvegen lenne aktualis, akkor talakozom az ismerösömmel es akkor teszem fel neki.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #7307 Dátum: 2012, 02 12, 21:56:44 »
Karalyos! Köszi, es ugy van, ugy legyen!  Most talaltam egy nagyon jo listazo oldalt a HD2 Romokrol amik aktualizalas szerint vannak rendezve, ismertetek? : You are not allowed to view links. Register or Login
erröl nezve ez a miui eleg jol nez ki: You are not allowed to view links. Register or Login  probalta mar valaki?
Nekem ez a jövö hetvegen lenne aktualis, akkor talakozom az ismerösömmel es akkor teszem fel neki.

Konkrétan nekem ez van fent most, nálam jól működik elég gyors és nincsenek hibái szerintem jól jársz vele.

HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető galaxoh

• PFC Fan
« Reply #7308 Dátum: 2012, 02 12, 22:58:07 »
renben ezt fogom feltenni, csak amit nem tudtam kivenni, hogy ez most CM7-re vagy 9-re alapulo ICS?
Meg amit tudnom kellene, a telefon kontaktokat melyik programmal a legjobb lementeni es az Android telepites utan visszaszinkronizalni? Amibe meg beleakadtam az a FM-Radio telepites elsökent, tehat ha az nincs a Winmobiljan akkor elöször azt kell felrakni; melyiket honnan? Kösz megegyszer!

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #7309 Dátum: 2012, 02 12, 23:32:12 »
renben ezt fogom feltenni, csak amit nem tudtam kivenni, hogy ez most CM7-re vagy 9-re alapulo ICS?
Meg amit tudnom kellene, a telefon kontaktokat melyik programmal a legjobb lementeni es az Android telepites utan visszaszinkronizalni? Amibe meg beleakadtam az a FM-Radio telepites elsökent, tehat ha az nincs a Winmobiljan akkor elöször azt kell felrakni; melyiket honnan? Kösz megegyszer!

Szóval igen ez ics rom de mert jutott az eszembe te nem magadnak csinálod ezért inkább nem ajánlom mert azért ez mégis csak egy beta változat. Keres olyan miuit ami a 2.3.4 es rendszerre épül, azok stabilak és nem lesz vele problémája.

A rádió amit fel kell rakni azt mindig ajánlják a romhoz és általában ott is a link, legtöbb rom a 2.15-rádióval megy jól. xda megtalálód most nem tudok linket küldeni mert telefonról vagyok. De ez nem FM rádió és biztos van rajta neki , mert anélkül nem megy a telefon. Kontaktok na arra már nem emlékszem de utána nézek.

Nem elérhető galaxoh

• PFC Fan
« Reply #7310 Dátum: 2012, 02 12, 23:44:37 »
ertem, mostmar alakul, mert nem akarom, hogy utana rosszabb legyen mint a win. Igen a kontaktszinkron egyik legfontosabb. köszi.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #7311 Dátum: 2012, 02 13, 01:20:43 »
ertem, mostmar alakul, mert nem akarom, hogy utana rosszabb legyen mint a win. Igen a kontaktszinkron egyik legfontosabb. köszi.

Rosszabb biztos nem lesz mint a win.

Itt néz körül kontakt szinkron ügyben minden le van írva és használható, Egyszerű. Sok sikert.

Nem elérhető galaxoh

• PFC Fan
« Reply #7312 Dátum: 2012, 02 13, 02:16:06 »
nagyon jo, es ha meglesz utana az android kontaktokra windows alatt ezt a szinkron programot ajanlom ami szinte mindent tud es nagyon bevallt nekem!  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #7313 Dátum: 2012, 02 13, 08:13:46 »
Nagyon köszönöm a segítséget! Nem segítenél egy-két működő link párral(kernel+rom), ahol nem hal be a kamera?

a hyperrel semmi gond nincs kamera fronton ugyhogy :
a letöltési link:

a lényeg hogy telepités előtt csinálj egy task29-et és utána magldr, recovery ujratelepitést ( a hd2tudástárban le van irva),
vagy menj be a recovery-be és indits el minden olyat ahol azt látod wipe :D

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
  • Navigáció / Navigation: Navigon Content 3 Hun
  • PDA ROM: HD2O Rom Wp7.5 mango 7.10.8107.79
« Reply #7314 Dátum: 2012, 02 13, 13:55:21 »
a hyperrel semmi gond nincs kamera fronton ugyhogy :
a letöltési link:

a lényeg hogy telepités előtt csinálj egy task29-et és utána magldr, recovery ujratelepitést ( a hd2tudástárban le van irva),
vagy menj be a recovery-be és indits el minden olyat ahol azt látod wipe :D

Egy dolgot nem értek. Ha már van cLK-nk akkor a droidot miért nem ezzal pakoljátok fel??? Még azt sem lehet mondani, hogy nehezebb mint magldr-el, mivel van a HD2 Toolkit. Valaki magyarázza meg nekem legyen szíves?

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #7315 Dátum: 2012, 02 13, 14:06:16 »
Egy dolgot nem értek. Ha már van cLK-nk akkor a droidot miért nem ezzal pakoljátok fel??? Még azt sem lehet mondani, hogy nehezebb mint magldr-el, mivel van a HD2 Toolkit. Valaki magyarázza meg nekem legyen szíves?
mert gép nélkül ha úton vagy is tudsz romokat felrakni, csak letöltöd közvetlenül a telefonra és már nyomod is fel ;-):-D clk-hoz mindenképpen kell a gép. Mármint itt számítógépre gondolok :-D

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #7316 Dátum: 2012, 02 13, 14:27:49 »
mert gép nélkül ha úton vagy is tudsz romokat felrakni, csak letöltöd közvetlenül a telefonra és már nyomod is fel ;-):-D clk-hoz mindenképpen kell a gép. Mármint itt számítógépre gondolok :-D

Így van, feltolsz az sd-re 5-6 ROM-ot és pikk-pakk tudod cserélgetni, próbálni...stb. (Így szórakozás az egész, nincs gond vele.)

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
  • Navigáció / Navigation: Navigon Content 3 Hun
  • PDA ROM: HD2O Rom Wp7.5 mango 7.10.8107.79
RE: Android a HD2-re
« Reply #7317 Dátum: 2012, 02 13, 16:09:44 »
Nem vágom clk-ra feltolod a cwm-et és onnantól mehet a frissítés sd-ről. N mind1

Sent from my HD7 T9292 using Board Express

Nem elérhető gallrobert

• PFC Fan
  • PDA ROM: PARANOIDANDROID HD2 v1.5b
« Reply #7318 Dátum: 2012, 02 13, 22:34:54 »
Ti mit használtok, programok, beállítások mentésére-visszaállítására ROM csere-berénél? Érdemes minden alkalommal újragyalulni a készüléket Task29-el?

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #7319 Dátum: 2012, 02 13, 22:46:54 »
Ti mit használtok, programok, beállítások mentésére-visszaállítására ROM csere-berénél? Érdemes minden alkalommal újragyalulni a készüléket Task29-el?

Mindenféleképpen érdemes a task és utána titanium backup nevű program a legjobb

Nem elérhető gallrobert

• PFC Fan
  • PDA ROM: PARANOIDANDROID HD2 v1.5b
« Reply #7320 Dátum: 2012, 02 13, 23:19:21 »
Mindenféleképpen érdemes a task és utána titanium backup nevű program a legjobb

Mármint Titanium-Task-ROM-Titanium?

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
Re: RE: Android a HD2-re
« Reply #7321 Dátum: 2012, 02 13, 23:40:42 »
Nem vágom clk-ra feltolod a cwm-et és onnantól mehet a frissítés sd-ről. N mind1

Sent from my HD7 T9292 using Board Express

igazad van - sőt énis néha kétértelműen fogalmazok amikor cwm-et és clk-t külön irom.
a helyes megfogalmazás :  - magldr-es verzió, azonbelül cwm-es és daf-os
                                          - clk-s verzió itt csak cwm
viszont nagyon sokan magldr-es cwm-re próbálnak clk-s cwm verziós romot tölteni - ez szimplán figyelmetlenség

én anno azért nem használtam clk-t mert nem támogatta az rmnet-es kapcsolatot - azóta már lehet ez is működik

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #7322 Dátum: 2012, 02 14, 00:48:42 »
Mármint Titanium-Task-ROM-Titanium?

igen igen, pontosan ebben a sorrendben,

Nem elérhető kemcsi

• PDA: htc hd2
  • PDA ROM: WP7.5 Tiger
« Reply #7323 Dátum: 2012, 02 14, 08:48:04 »
Sziasztok! telepitetem a NexusHD2-ICS-4.0.3-CM9 V1.3 de bekapcs után amikor aza bizonyos kéz mutogat a kilyelzön . semit nem tudok csinálni! mintha nem érzékelne semit a kilyelzö! mit rontotam el? köszönöm elöre is a válaszokat!

Nem elérhető Adriennke88

« Reply #7324 Dátum: 2012, 02 14, 08:56:01 »
Sziasztok! telepitetem a NexusHD2-ICS-4.0.3-CM9 V1.3 de bekapcs után amikor aza bizonyos kéz mutogat a kilyelzön . semit nem tudok csinálni! mintha nem érzékelne semit a kilyelzö! mit rontotam el? köszönöm elöre is a válaszokat!

Szia!
Ilyen nekem is volt! Csak kiírta mellé hogy  censored  :d
Vártam egy kicsit és betöltötte:)