2025, 01 11, 13:58:39

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728384 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
Re: Android a HD2-re
« Reply #7250 Dátum: 2012, 02 07, 09:48:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login
NDT MIUI stable 6.0át használja rajtam kivül valaki? csak nálam fordul elő hívásfogadáskor a 2 másodperc késés? a tytung kernelt kicseréltem a dorimanx-ra de azzal nem volt jó, mert állandóan lefagyott a telefon...

MOst raktam fel a Pats JW MIUI Sense Like Dark Blue-t. You are not allowed to view links. Register or Login

Eddig nem tapasztaltam benne a hang csúszást hívásfogadáskor. :D

Nem elérhető mackoapo

• Navigáció / Navigation: mio a501
  • PDA: mio a501
  • PDA ROM: ---
« Reply #7251 Dátum: 2012, 02 08, 16:37:38 »
Most próbálom ki a hd2-mön az androidot.NAND-os verziónál mennyi szokott lenni az első boot idő?
Mert a sima daf-os pilanatok alatt elindul,de ha NAND-os verziót rakok fel,akkor csak áll a HTC feliratnál.Olvastam,hogy 20-30 perc is lehet,de nekem ez a 3. verzió és 1-órát is hagyom-hátha...
Tehát kiírja,hogy 1234-elindul,HTC felirat és semmi:(
Köszönöm mindenki segítségét!!!!!

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7252 Dátum: 2012, 02 08, 18:00:23 »
Most próbálom ki a hd2-mön az androidot.NAND-os verziónál mennyi szokott lenni az első boot idő?
Mert a sima daf-os pilanatok alatt elindul,de ha NAND-os verziót rakok fel,akkor csak áll a HTC feliratnál.Olvastam,hogy 20-30 perc is lehet,de nekem ez a 3. verzió és 1-órát is hagyom-hátha...

az en verziomnal akkor toltodott be sokaig (1ora utan meguntam es restart) ha cvm-be nem volt a Wipe Data/Factory Reset .de ha azt is megcsinaltam akkor hamar bebootolt telepites utan.

Nem elérhető mackoapo

« Reply #7253 Dátum: 2012, 02 08, 18:17:04 »
Köszönöm a választ, próbáltam azt is,de 1,5 óra után már atoll féltem lemerül az aksi és visszaraktam ideiglenesen másik romot.
Nem tudom miért nem akarja???Mennyit vártál kb??

Nem elérhető nervy

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One
« Reply #7254 Dátum: 2012, 02 08, 19:24:54 »

a "daf"-os változat is "nand"-os csak a telepités módja más
ha cwm-es telepitést választottál akkor a recovery méret valószinű nem jó és ezért ragad be a htc feliratnál

5-10 percnél nem tarthat tovább a legnagyobb sense-es rom első bootja sem.

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7255 Dátum: 2012, 02 08, 19:26:36 »
Köszönöm a választ, próbáltam azt is,de 1,5 óra után már atoll féltem lemerül az aksi és visszaraktam ideiglenesen másik romot.
Nem tudom miért nem akarja???Mennyit vártál kb??

hat amikor nem volt data wipe akkor tobb mindt 1 ora , de feltem , hogy lemerul aksi igy masodik neki futasra dara wipe utan szerintem nem volt 5 perc se.
nallam ezeket kellett Wipe Data/Factory Reset  majd Advanced -> Wipe Dalvik Cache.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7256 Dátum: 2012, 02 08, 19:30:41 »
amugy melyik romot probalnad , mert mindegyik romnal szoktak irni mihez mennyi hely az ajanlott.

Nem elérhető mackoapo

« Reply #7257 Dátum: 2012, 02 08, 19:33:37 »
hat amikor nem volt data wipe akkor tobb mindt 1 ora , de feltem , hogy lemerul aksi igy masodik neki futasra dara wipe utan szerintem nem volt 5 perc se.
nallam ezeket kellett Wipe Data/Factory Reset  majd Advanced -> Wipe Dalvik Cache.

Köszönöm!!
Küzdök tovább.Azt hitem egyszerűbb lesz,pláne wp7-után.
Ennek semmi nem használ,pedig átolvasom a romhoz tartozó telepítési lépéseket,mindent úgy csinálok.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7258 Dátum: 2012, 02 08, 19:44:00 »
linkeld mar be melyik rom hátha úgy könnyebb segíteni. en is ugy raktam fel romot hogy nem raktam fel ra androidot , csak elolvasgattam You are not allowed to view links. Register or Login majd hozza vettem amit a rom oldalán írtak és elsőre felment. azóta mar 3 frissítést raktam fel . ja meg youtubon is vannak fent videok , nem is 1 :)

Nem elérhető mackoapo

« Reply #7259 Dátum: 2012, 02 08, 20:21:51 »
Ezzel küzdök most:

De előtte próbáltam még ezt:

Egyikkel se indult.Természetesen a hozzátartozó kernelt is felraktam.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7260 Dátum: 2012, 02 08, 20:34:18 »
Ezzel küzdök most:

De előtte próbáltam még ezt:

Egyikkel se indult.Természetesen a hozzátartozó kernelt is felraktam.

na ugy latom ezel a lepesek biztos kellenek
Do a wipe data and wipe cache partition and wipe dalvick cache
before flashing
 ext4 particio is kell ha meg nincs en ezt elsore elbasztam kell a recovery ami az oldalon van.
de azt latom a telepítés itt se tart tovább 15 percnél. de tudom ajánlani olvasd at  cvm-es telepítéshez a You are not allowed to view links. Register or Login -at.
 de szerintem a fórumozók kozul biztos próbáltak mar ezt a romot és biztos ok is tudnak rá mondani jó ötleteket.
Senses android rommal meg nem próbálkoztam csak sense nélkülivel.

Nem elérhető mackoapo

« Reply #7261 Dátum: 2012, 02 08, 21:04:21 »
Ez furcsa.Ez simán felment:

Pedig mindent ugyan úgy csináltam,még kernelt se kellet cserélnem.Szinte rögtön indult.Csak annyi gondom van,hogy most meg a gép nem látja az sd-kártyát:(De mr legalább működik valami.Köszönök minden segítséget!!!

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7262 Dátum: 2012, 02 08, 21:28:15 »
Ez furcsa.Ez simán felment:

Pedig mindent ugyan úgy csináltam,még kernelt se kellet cserélnem.Szinte rögtön indult.Csak annyi gondom van,hogy most meg a gép nem látja az sd-kártyát:(De mr legalább működik valami.Köszönök minden segítséget!!!

lehet meg kene particionalni a kartyat cwm-el ezt a romot hasznalom en is egyre jobb lesz. nálam latja rendesen a kartyat a rom. ehez mindenkepp kell 1 ext-particio . meg recoveryt is fel kell rakni hogy legyen 1 kitrejesztett particiot en 1 gb-osat csinaltam. mindenkepp kell mert alapbol nem sok hely van fo memoriaban. ha segitseg kell ehez a ronhoz szivesen segitek.

Nem elérhető mackoapo

« Reply #7263 Dátum: 2012, 02 08, 21:53:37 »

lehet meg kene particionalni a kartyat cwm-el ezt a romot hasznalom en is egyre jobb lesz. nálam latja rendesen a kartyat a rom. ehez mindenkepp kell 1 ext-particio . meg recoveryt is fel kell rakni hogy legyen 1 kitrejesztett particiot en 1 gb-osat csinaltam. mindenkepp kell mert alapbol nem sok hely van fo memoriaban. ha segitseg kell ehez a ronhoz szivesen segitek.

mini tool partition 7-el kezdtem .EXT-4 re formáztam 1gb-ot.recoveryből telepítettem idáig is.A rom látja a kártyát,sőt file manager is csak annyit lát,amennyit hagytam neki.de lehet,hogy jobban járok,ha most újrakezdem,mert már nem is csatlakozik egyáltalán.Nem baj,legalább van már fény az alagút végén.Természetesen szívesen elfogadom a tanácsaidat,mert most a pogiknak alig van helyem,ráadásul 8gb-os kártyára tenném át ezt,mert felváltva pakolgattam a romokat.Akkor kezdjem teljesen újra,task 29-től?

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7264 Dátum: 2012, 02 08, 22:05:57 »
ha a rendszer nem latja 1gb-osnak a fommoriat akkor a recovery fajlt fel kell flashelni mint a romot. Akkor lesz 1 gb fo memoriad.
Elvileg 1.-re probald hogy meg csinalod a 2 wipoos dolgot amit a romnal ir kovetkezo lepesbn rkad fel a romot majd rakd fel a recovery fajlt. Elvileg ha minden jol megy akkor lesz 1gb fo memoriad es jo lesz. Ha megse sikerulne irj privatba es holnap segitek. De elvileg igy is jonak kene lennie.

Nem elérhető mackoapo

« Reply #7265 Dátum: 2012, 02 08, 22:56:11 »
Igen,meg van hol csesztem el.Az sd kártyát a számítógépen partiticionáltam EXT4-re.Most már sínen vagyok.
Köszönöm tanácsaidat!!!

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7266 Dátum: 2012, 02 09, 04:18:37 »
Igen,meg van hol csesztem el.Az sd kártyát a számítógépen partiticionáltam EXT4-re.Most már sínen vagyok.
Köszönöm tanácsaidat!!!
Szivesen ,ha tudunk segitunk   :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #7267 Dátum: 2012, 02 09, 10:18:46 »
Sziasztok!

Meghulyult a marketem. Van most ket frissites is amit telepitenek, de letolteskor azt irja. Hiba. Nincs eleg hely az eszkozon. Ami persze nem igaz. Mar reseteltem a marketet toroltem a gyorsitotarat is, de megoldani nem sikerult a problemat. Talalkozott mar ezzel valaki?

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #7268 Dátum: 2012, 02 09, 11:18:24 »
Sziasztok!

Meghulyult a marketem. Van most ket frissites is amit telepitenek, de letolteskor azt irja. Hiba. Nincs eleg hely az eszkozon. Ami persze nem igaz. Mar reseteltem a marketet toroltem a gyorsitotarat is, de megoldani nem sikerult a problemat. Talalkozott mar ezzel valaki?

Nálam is jelentkezett, sőt egy idő után már csak kényszerbezárást írt ki..., nem is értettem, h. mi van. Sajna nem sikerült megoldanom csak ROM-flashel. :(

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #7269 Dátum: 2012, 02 09, 13:55:49 »
Nálam is jelentkezett, sőt egy idő után már csak kényszerbezárást írt ki..., nem is értettem, h. mi van. Sajna nem sikerült megoldanom csak ROM-flashel. :(

A fenebe! Rohadtul nincs kedvem masnaposan romolni. Kellett nekem valamelyik nap ics-t probalgatnom. Backupbol raktam vissza a HD-ot asszem azota van ez a hiba elotte sosem jelentkezett. Meggondolom lehet teszek egy probat az uj ics miui v4-el egy beta 13-as nova launcher kisereteben.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #7270 Dátum: 2012, 02 09, 14:00:41 »
A fenebe! Rohadtul nincs kedvem masnaposan romolni. Kellett nekem valamelyik nap ics-t probalgatnom. Backupbol raktam vissza a HD-ot asszem azota van ez a hiba elotte sosem jelentkezett. Meggondolom lehet teszek egy probat az uj ics miui v4-el egy beta 13-as nova launcher kisereteben.

Biztos, hogy így lesz, mert a múltkor is azt mondtad, hogy bejezted a ROMolást; és mégis... :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #7271 Dátum: 2012, 02 09, 15:21:31 »
Biztos, hogy így lesz, mert a múltkor is azt mondtad, hogy bejezted a ROMolást; és mégis... :)

Persze. Az embernek mar hianyzik 2 het utan ha nem romolt:-)

Nem elérhető randras

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Virtuous Sensation XE v.2.1.0
« Reply #7272 Dátum: 2012, 02 09, 17:46:30 »
Helló!

Lehet, hogy hamarosan HD2 tulaj leszek, DHD-ról váltanék. Az érdekelne, hogy van-e stabil, gyors, fő funkcióit tekintve bugmentes Sense 3-as, 2.3.5-ös rendszer HD2-re?

Van egy olyan érzésem, hogy felesleges volt feltenni a kérdést, de azért feltettem. ;)

Esetleg ICS? :oops:
HTC Sensation (Sennheiser CX 300-II Precision Black - Kingston 32GB microSDHC Class 10)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7273 Dátum: 2012, 02 09, 18:43:24 »
Helló!

Lehet, hogy hamarosan HD2 tulaj leszek, DHD-ról váltanék. Az érdekelne, hogy van-e stabil, gyors, fő funkcióit tekintve bugmentes Sense 3-as, 2.3.5-ös rendszer HD2-re?

Van egy olyan érzésem, hogy felesleges volt feltenni a kérdést, de azért feltettem. ;)

Esetleg ICS? :oops:

Az ICS-t meg szegelni kell. A sense romok pedig lassuak. En CM rommal ajanlanam jelenleg a HD2-t.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #7274 Dátum: 2012, 02 10, 09:09:07 »
Szerintetek a viber-nek mi lehet a baja? Wifi-rol mukodik, mobilnettel nem! Nekem ne valogasson... :)

Küldve az én HTC HD2-emről Tapatalk használatával.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login