2025, 01 11, 19:48:22

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728406 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető dawon

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC HD2 Leo
  • PDA ROM: WM 6.5
Re: Android a HD2-re
« Reply #7150 Dátum: 2012, 01 24, 19:29:06 »
Hello mindenki! Sürgős lenne! HyperDroid-CM7-MadMamba-v5.7.0-magldr-signed van a telómon és amikor telefonálok és a közelség érzékelő kikapcsolja a képernyőt akkor telefonálás után nem kapcsola vissza és csak a nagy feketeség van...mit lehetne csinálni..előre is köszi!

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #7151 Dátum: 2012, 01 24, 22:37:42 »
Sziasztok

Jött ma egy hívás, és sikerült olyan gyorsan felvenni, hogy még nem szólalt meg a csengőhang se, de még rezegni sem kezdett el, szal a lényeg hogy nagyon hamar fogadtam a hívást, és az volt a meglepő, hogy nem volt az 1mp-es késés. Azóta levettem a csengőhangot, de még nem hívott senki, hogy ki tudjam próbálni, hogy a csengőhang befolyásolhatja-e az 1mp-es késést.

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #7152 Dátum: 2012, 01 25, 21:34:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok

Jött ma egy hívás, és sikerült olyan gyorsan felvenni, hogy még nem szólalt meg a csengőhang se, de még rezegni sem kezdett el, szal a lényeg hogy nagyon hamar fogadtam a hívást, és az volt a meglepő, hogy nem volt az 1mp-es késés. Azóta levettem a csengőhangot, de még nem hívott senki, hogy ki tudjam próbálni, hogy a csengőhang befolyásolhatja-e az 1mp-es késést.

Ma is sikerült egyszer nagyon hamar felvenni, és megint jó volt. Mégis lehet összefüggés a csengőhang vagy valami és az 1mp-es cucc között?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #7153 Dátum: 2012, 01 27, 10:46:56 »
Gondolkodom atterek veglegesen ICS-re.
Dorimanx kernel nagyon jol megy a HD romal is gondolom ICS-en is hasonloan jo: You are not allowed to view links. Register or Login
Viszont App2SD script mindenkeppen kellene. Azt irjak ez jol mukodik: You are not allowed to view links. Register or Login

Az install viszont ugy kezdodik, hogy 4ext recovery kell hozza nem a sima CWM. Lehet bennem van a hiba, de hd2-re nem talaltam 4ext recoveryt.

Update:
Ez a script leiras szerint jol hangzik. Asszem neki is allok es teszek egy probat.
I think, i should better repost it here))
 Made a script, which moves apk and dalvik-cache to ext partition and has no low sound bug. Just as little bonus, it also makes sd-card faster(through changing it's cache to 3072Kb).
 Was testing it 3 days - no bugs anymore.
 To use this script, you should better format your ext partition as Ext4
 (you can flash You are not allowed to view links. Register or Login. It will format your ext partition as Ext4 and disable journaling)
 If you will see lots of error messages after flashing, reboot your phone, it will happen only once.
 You should also delete all of other app2sd scripts(they will conflict).
 You are free to use it as you wish(rewrite code, make it a part of your rom etc) You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #7154 Dátum: 2012, 01 27, 12:22:07 »
Gondolkodom atterek veglegesen ICS-re.
Dorimanx kernel nagyon jol megy a HD romal is gondolom ICS-en is hasonloan jo: You are not allowed to view links. Register or Login
Viszont App2SD script mindenkeppen kellene. Azt irjak ez jol mukodik: You are not allowed to view links. Register or Login

Az install viszont ugy kezdodik, hogy 4ext recovery kell hozza nem a sima CWM. Lehet bennem van a hiba, de hd2-re nem talaltam 4ext recoveryt.

Update:
Ez a script leiras szerint jol hangzik. Asszem neki is allok es teszek egy probat.
I think, i should better repost it here))
 Made a script, which moves apk and dalvik-cache to ext partition and has no low sound bug. Just as little bonus, it also makes sd-card faster(through changing it's cache to 3072Kb).
 Was testing it 3 days - no bugs anymore.
 To use this script, you should better format your ext partition as Ext4
 (you can flash You are not allowed to view links. Register or Login. It will format your ext partition as Ext4 and disable journaling)
 If you will see lots of error messages after flashing, reboot your phone, it will happen only once.
 You should also delete all of other app2sd scripts(they will conflict).
 You are free to use it as you wish(rewrite code, make it a part of your rom etc) You are not allowed to view links. Register or Login

app2sd-hez én ezt használom ics alatt:

viszont még nem ajánlom a végleges áttérést. van még hiba bőven és a legzavaróbb a hardveres gyorsitás félkész állapota amit minden második program megszenved.
alap dolgok mennek ugyhogy énis lusta voltam visszatérni a ginger-re de ez még nem tuti :S

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #7155 Dátum: 2012, 01 27, 13:36:10 »
app2sd-hez én ezt használom ics alatt:

viszont még nem ajánlom a végleges áttérést. van még hiba bőven és a legzavaróbb a hardveres gyorsitás félkész állapota amit minden második program megszenved.
alap dolgok mennek ugyhogy énis lusta voltam visszatérni a ginger-re de ez még nem tuti :S

Ahhh megy vissza a HD backupbol. Ezt az app2sd scriptet hasznaltam: You are not allowed to view links. Register or Login Nyomkodom a hangero gombot fel le nem jelez hangal csak a csuszka valtozik. Nincs mobilnetem. Szerintem en mar nem fogok kiserletezni. Marad a HD2 igy ahogy van. Ha minden jol megy 2-3 honap mulva ugyis valtok. Valoszinu Edge lesz a kovetkezo vas.

Nem elérhető arzz

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: gps
  • PDA: adp
  • PDA ROM: rom dpa
« Reply #7156 Dátum: 2012, 01 27, 18:01:07 »
Hello !

Most tervezek venni egy HTC HD2 telót, amin Sense 3.5 fut Androidon, de a srác akitől veszem, azt mondja hogy sd-re van pakolva a cucc, és onnan bootol.
A helyzet az hogy a telefonhoz nem akarja adni az sd kártyát, így valahogy át kéne tenni a szoftvert az én kártyámra.
Arra lennék kíváncsi, hogy elég e csak simán átmásolnom az állományt, vagy speciálisan létre kéne hozni az én kártyámon egy boot szektort ?

Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm !

Üdvözlettel: ArzZ#

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
  • Navigáció / Navigation: Navigon Content 3 Hun
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: HD2O Rom Wp7.5 mango 7.10.8107.79
« Reply #7157 Dátum: 2012, 01 27, 18:07:43 »
Hello !

Most tervezek venni egy HTC HD2 telót, amin Sense 3.5 fut Androidon, de a srác akitől veszem, azt mondja hogy sd-re van pakolva a cucc, és onnan bootol.
A helyzet az hogy a telefonhoz nem akarja adni az sd kártyát, így valahogy át kéne tenni a szoftvert az én kártyámra.
Arra lennék kíváncsi, hogy elég e csak simán átmásolnom az állományt, vagy speciálisan létre kéne hozni az én kártyámon egy boot szektort ?

Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm !

Üdvözlettel: ArzZ#

Sense 3.5-öt felejtsd el. Lassú mint a bűn, és instabil. Ha HD2 akkor HyperDroid vagy ICS. Ja és nem kártyáról hanem NAND-ból fusson. De amúgy pedig elég átpakolni a te kártyádra és MAGLDR-ben (ha fentvan) beállítani, vagy ha WM6.5 van fent akkor elindítani a haet-et (meg még valamit)

Nem elérhető gezapapa

• PDA ROM: RCMix3D Runny v5.1, Sense3.5, Android 2.3.5
« Reply #7158 Dátum: 2012, 01 27, 20:11:27 »
Hi!

Sztem nincs gond a sense-vel, az fut most is.
Még mindig jobb mint a WM!
Ja!, hogy lehet a névjegyem + változtatni? (merthogy 1 pár 7e droidos lettem!)

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
  • Navigáció / Navigation: Navigon Content 3 Hun
  • PDA ROM: HD2O Rom Wp7.5 mango 7.10.8107.79
« Reply #7159 Dátum: 2012, 01 27, 20:13:34 »
Hi!

Sztem nincs gond a sense-vel, az fut most is.
Még mindig jobb mint a WM!
Ja!, hogy lehet a névjegyem + változtatni? (merthogy 1 pár 7e droidos lettem!)

Fent menüben profile->forum profile

Nem elérhető gezapapa

• PDA ROM: RCMix3D Runny v5.1, Sense3.5, Android 2.3.5
« Reply #7160 Dátum: 2012, 01 27, 20:32:16 »
Köszönöm!

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7161 Dátum: 2012, 01 29, 18:13:58 »
AndyX ROM™ v3.1 - Android ICS 4.0.3 ezt ismeri valaki?

Nem elérhető csupacsaki

• PFC Fan
  • PDA ROM: Android 2.3.7
« Reply #7162 Dátum: 2012, 01 29, 23:06:30 »
Sziasztok,
Kezdő HD2 tulaj vagyok. You are not allowed to view links. Register or Login  Innen szemezgettem romokkal, de mikor láttam, hogy a 2. amit felraktam az sem kezeli normálisan a kamerát és nem stabil, gondoltam inkább kérdezősködök. Most egy RCMix3D van fenn de ennél borzasztóan szaggat a videófelvevés.
Tudnátok nekem ajánlani egy atomstabil romot, aminél még a vidófelvevés és 720p -s? Vagy legalább jó minőségű. Lehet Sense felület is vagy sima CM7...mind1, csak stabil legyen a rom.
Köszönöm előre is!   :taps:

(ezt ajánlanátok:  You are not allowed to view links. Register or Login  ??? )

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #7163 Dátum: 2012, 01 30, 09:42:35 »
AndyX ROM™ v3.1 - Android ICS 4.0.3 ezt ismeri valaki?

gondolom a samusok ismerik: Samsung Galaxy S II I9100 rom
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető nervy

« Reply #7164 Dátum: 2012, 01 30, 15:05:50 »
Sziasztok,
Kezdő HD2 tulaj vagyok. You are not allowed to view links. Register or Login  Innen szemezgettem romokkal, de mikor láttam, hogy a 2. amit felraktam az sem kezeli normálisan a kamerát és nem stabil, gondoltam inkább kérdezősködök. Most egy RCMix3D van fenn de ennél borzasztóan szaggat a videófelvevés.
Tudnátok nekem ajánlani egy atomstabil romot, aminél még a vidófelvevés és 720p -s? Vagy legalább jó minőségű. Lehet Sense felület is vagy sima CM7...mind1, csak stabil legyen a rom.
Köszönöm előre is!   :taps:

(ezt ajánlanátok:  You are not allowed to view links. Register or Login  ??? )

atomstabil : a nexus1 rom  You are not allowed to view links. Register or Login
atomgyors és elég stabil : az általad linkelt rom
sense felület nem gyors (persze lehet overclockolni meg játszadozni vele de akkor sem ajánlom egyik sense-et sem max a régi 2.x-eket  You are not allowed to view links. Register or Login)
720p felvétel tudtommal még nincs(amiket eddig láttam az vagy kamu volt vagy 1 fps-el tudott felvenni) és ha eddig nem oldották meg akkor valószinűleg már nem is lesz

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #7165 Dátum: 2012, 01 30, 16:28:19 »
sense felület nem gyors (persze lehet overclockolni meg játszadozni vele de akkor sem ajánlom egyik sense-et sem max a régi 2.x-eket  You are not allowed to view links. Register or Login)
720p felvétel tudtommal még nincs(amiket eddig láttam az vagy kamu volt vagy 1 fps-el tudott felvenni) és ha eddig nem oldották meg akkor valószinűleg már nem is lesz

Na, ezt valszeg én is kipróbálom. :)

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #7166 Dátum: 2012, 01 30, 17:13:51 »
Na, ezt valszeg én is kipróbálom. :)

Barátom!

én ezt is merem javasolni neked: You are not allowed to view links. Register or Login
sense3.5 nélkül használom! :)

eddig hyperdriod-os voltam... de ez is "megteszi" amire nekem kell. igaz nem olyan fürge mint a hd rom! :(

(új hd: You are not allowed to view links. Register or Login )
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető csupacsaki

• PFC Fan
  • PDA ROM: Android 2.3.7
« Reply #7167 Dátum: 2012, 01 30, 17:44:32 »

Köszi szépen a segítséget, telepszik is a NexusHD2-Gingerbread V3.2a. Remélem a kamerája is jó lesz. A Sense felületről le is mondok egy időre.

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7168 Dátum: 2012, 01 30, 17:48:01 »
androidra tud valaki ajánlani 1 olyan programot amivel lockscreen képernyőn is latom ha új üzenetem érkezett vagy valami fontos esemény van aznap winmon használtam és ott nagyon megtetszett a lehetőség . Képeken mar láttam ilyet androidon is.

Nem elérhető Mysrandir

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA ROM: Dorimanx-Rom-DM-NUKE-2.3-ICS 4.0.4-HWA.zip
« Reply #7169 Dátum: 2012, 01 30, 22:43:49 »
androidra tud valaki ajánlani 1 olyan programot amivel lockscreen képernyőn is latom ha új üzenetem érkezett vagy valami fontos esemény van aznap winmon használtam és ott nagyon megtetszett a lehetőség . Képeken mar láttam ilyet androidon is.

Szia!
Vannak Zárképernyő (Lockscreen) programok, amik tudnak ilyesmi funkciókat.  Most konkrétan nem tudok ajánlani, de a marketon ha beírod a keresőjébe, hogy lockscreen, akkor a találatok között böngészhetsz.  Amúgy a legtöbb megfelelően és esetenként látványosan kezeli az üzenettel kapcsolatos dolgokat.  A fontos esemény részét most nem tudom, de szerintem olyan is van.
  Én nem igazán szeretem, de ez elég nagy tudású: WidgetLocker. Bár igaz, hogy ez fizetős.
  Lehet, hogy vannak jobb és alkalmasabb megoldások, de hirtelen ez jutott az eszembe.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7170 Dátum: 2012, 01 31, 02:25:58 »
ok majd rakeresek lockscreen-re

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #7171 Dátum: 2012, 01 31, 14:18:04 »
Barátom!

én ezt is merem javasolni neked: You are not allowed to view links. Register or Login
sense3.5 nélkül használom! :)

eddig hyperdriod-os voltam... de ez is "megteszi" amire nekem kell. igaz nem olyan fürge mint a hd rom! :(

(új hd: You are not allowed to view links. Register or Login )

Hello barna!
Igazából nekem megfelel a HyperDroid, csak a szórakozás miatt...., 'szal tudod! :) Azt fogom csinálni, hogy összegyűjtök pár ROM-ot és utána eljátszom velük. (Az egész csak idő kérdése, mikor kerül majd sorra.)

Nem elérhető gallrobert

• PFC Fan
  • PDA ROM: PARANOIDANDROID HD2 v1.5b
« Reply #7172 Dátum: 2012, 01 31, 14:58:25 »
Sziasztok!

Most jutott hozzám egy HD2 és szeretnék rá felrakni egy Nexus HD ROM-ot. A tudástárból le is szedtem mindent ami kell a cseréhez, csupán CustomRUU-t nem találtam sehol. Hülyeséget nem akarok leszedni, ezért kérem a segítségeteket. Melyiket töltsem le, és honnan érdemes. Ja, és a ROM-nak melyik a stabil verziója?

Közsi:

R.

Nem elérhető nervy

« Reply #7173 Dátum: 2012, 01 31, 15:20:20 »
Sziasztok!

Most jutott hozzám egy HD2 és szeretnék rá felrakni egy Nexus HD ROM-ot. A tudástárból le is szedtem mindent ami kell a cseréhez, csupán CustomRUU-t nem találtam sehol. Hülyeséget nem akarok leszedni, ezért kérem a segítségeteket. Melyiket töltsem le, és honnan érdemes. Ja, és a ROM-nak melyik a stabil verziója?

Közsi:

R.

nexus-ból már csak cwm-es verzió van -és talán CLK-s- ( ez a tudástárban az adnroid/clockwork recovery részen találod meg)
ha telepitetted a cwm-et akkor utána már csak ennyi a dolgod:
"Android telepítése a ClockworkMod Recovery segítségével:
Töltsünk le egy CWM-es Android ROM-ot az SD kártyánkra. (Vigyázzunk, ez egy ZIP fájl, de nem kell kitömöríteni!)
Lépjünk be a ClockworkMod Recoverybe.
Válasszuk a install zip from sdcard opciót.
Utána a choose zip from sdcard almenüt, és tallózzuk be a letöltött zip-et, ekkor elindul a telepítő.
Telepítés végeztével indítsuk újra a készüléket!"

Nem elérhető gallrobert

• PFC Fan
  • PDA ROM: PARANOIDANDROID HD2 v1.5b
« Reply #7174 Dátum: 2012, 01 31, 15:47:40 »
nexus-ból már csak cwm-es verzió van -és talán CLK-s- ( ez a tudástárban az adnroid/clockwork recovery részen találod meg)
ha telepitetted a cwm-et akkor utána már csak ennyi a dolgod:
"Android telepítése a ClockworkMod Recovery segítségével:
Töltsünk le egy CWM-es Android ROM-ot az SD kártyánkra. (Vigyázzunk, ez egy ZIP fájl, de nem kell kitömöríteni!)
Lépjünk be a ClockworkMod Recoverybe.
Válasszuk a install zip from sdcard opciót.
Utána a choose zip from sdcard almenüt, és tallózzuk be a letöltött zip-et, ekkor elindul a telepítő.
Telepítés végeztével indítsuk újra a készüléket!"

Végigzongorázom, köszönöm! :) HA nem megy sikítok ám! :) Remélem bejön ez a ROM. Szeretek berendezkedni a telefonon és sokáig használni! :)