0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
You are not allowed to view links. Register or Loginitt van info bővebben , hogy mi van xda-n. de ha jól értelmezem hoztak valami amerikai internet szabályozó törvényt es most 50000 aláírást gyűjtenek , és ha az meg lesz ismét megnyílik oldal.
ez egy indexes cikk és a wikipedia-ról de az xda is ugyanezért nem megy ma:You are not allowed to view links. Register or Login
DUAL SIM You are not allowed to view links. Register or Login
nem irta hogy HTC igy nincs vele gond
valaki tud 1 működő androidos radio programot amihez nem kell internet es működik?
Én a Spirit FM Rádiót használom, mert RDS-t is tud de a beépített is működik.A Spirit a Cyanogen és MIUI romokon fut.
Hello!Tudja vki, hogy miként kell az SD-ról telefon címlistába importált névjegyeket törölni? (A szándékom, hogy csak a gmail fiókbeli névjegyeket lássa, mert csak azt akarom megjelenítettként láttatni. Az "importost" nem tudom eltüntetni..., vagy duplán látszik, v. nem jelenik meg a frissített változat a gmail felöl.) thx!
Szia vertex!Contact Remover Plus kell neked: You are not allowed to view links. Register or Login..
ics romhoz is ezt ajanljak , de az alapjan ahogy leírták nekem nem igazan sikerült rábírni , hogy radiokat kezelje. ha valaki tud 1 használható beállítást szívesen kipróbálnám , hátha az jó lenne.
Nekem a gyári beállításokkal is fut, ezért nem is vagyok igazán képben, hogy, mi micsoda.Kicsit azért belepiszkáltam. Amivel sikerült elnémítani az Audio - Method átállítása Cyanogen-ről HTC-re. Szerintem lényeges lehet még a Regional Band - ez nekem Austria.
Amit bealitok kepet hatternek az hova kerul a rendszerben ezt lehet tudni?
Egy kis tuning a procinak visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginKüldve az én HTC HD2-emről Tapatalk használatával.