ja és a legfontosabbat nem irtam: videólejátszásnál szaggatott a kép majd feltettem egy playert amiben lehetett software-es decodingot kapcsolni és úgy meg tökéletes volt
nemtudom ennek van-e köze a hardver acceleration-hoz amire már hónapok óta azt irják hogy tökéletes...
A kamera app meg kicsit bugos valoban. A galeria nalam is fagyott, de mivel quickpic-et hasznalok, meg gyakorlatilag minden gyari alkalmazasra van egy mar bevalt sokkal jobb 3rd party app ezert ezek nem szoktak foglalkoztatni. Amelyeknek persze heti rendszeresseggel nezem jott e uj verziojuk.
A hangero problemaval egyedul csak Gyuri es en szoktunk kuszkodni itt a forumon ez mar igy marad elkolnyveltuk:)))
Persze azert globalisan nem egyedi a problema, mert a regebbi HD romokban is elofordult talan legutobb a 2.1-ben. Azota viszont minden ok.
Azert annak a grafikusnak aki megalmodta az ICS-nek a nevjegyzeket eros izles ficama van. Ezek a hupikek gombok felul feher hatterrel igen csak csunyanak mondhato. A gyari billentyuzet meg mindig hasznahatatlan. Az sms app sem veszi fel a versenyt egy handcentel. Ahogy a billentyuzet sem egy Smart keyboard pro-val. De ezek mar izlesek es pofonok kerdese. Mindenre meg lehet talalni az ember szamara megfelelo appot.
Meg valami eszembe jutott. A konyvjelzo vidget. Ha vannak mappaid akkor az valami fortelem nagy szurke valami van kirajzolva mappanak eppen nem tudnam nevezni. Nekem nem tette ki az oldalak elonezeti kepet csak azokat amelyeket mar megnyitottam egyszer.