2025, 01 13, 00:57:11

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728501 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: Android a HD2-re
« Reply #2525 Dátum: 2011, 01 14, 23:05:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kész az új MDJ frissítés!
Fen is van, továbbra is lassú. Remek :(

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2526 Dátum: 2011, 01 15, 01:31:53 »
Nem azért,de a kommenteket olvasva állandóan valami gonddal küzd,tiszta szánalom
Mondjuk a kártyás verzióknak több idejük volt a kiforrottságra.Na majd pár hónap múlva

staca

• Vendég
« Reply #2527 Dátum: 2011, 01 15, 10:12:54 »
Már írtam : Használjátok ezt : imilkas' HD2Z NAND v1.1 !!!
Az eddig próbált legjobb rom!!
Csak ajánlani tudom, olvassatok vissza :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2528 Dátum: 2011, 01 15, 10:26:34 »

Lassu? Nekem a 2.3-as van fent es szalad mint a vadlo. Csak egy kicsit ez a menu szkrollozas zavaro szamomra. Jobb volt ami az 1.6-os verzioban volt semmi parasztvakitas csak smooth scroll.

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #2529 Dátum: 2011, 01 15, 10:45:54 »
Lassu? Nekem a 2.3-as van fent es szalad mint a vadlo. Csak egy kicsit ez a menu szkrollozas zavaro szamomra. Jobb volt ami az 1.6-os verzioban volt semmi parasztvakitas csak smooth scroll.
TaRsY: Én sem értem ezt a "lassú" dolgot...Mihez képest lassú? Mert szerintem nagyon jól használható, nagyon reszponzív és laggal sem igen találkozom.

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #2530 Dátum: 2011, 01 15, 11:30:16 »
Jelet nekem is hamar talált, igaz nekem a 2.1 verzió volt fönn. Menet közben viszont kb kétkilóméterenként dobálta el. Az XDA-n is írják, hogy nem jó még a GPS. A 2.1 óta a nem nyúlt hozzá MDJ. Majd talán legközelebb.
Engem az is nagyon zavart ezzel a Rommal, hogy a tárcsázóban nem lehetett keresni, csak scrollozni a nevek között. Az azért néhány száz telefonszámnál nem az igazi.

Szia!

Ha a Contacts fül alatt vagy nyomd meg a Windows gombot a leon bejön egy kis menü ott Search és tudsz keresni a nevek között.

Nem elérhető Caaabi

• PDA: HTC ONE
« Reply #2531 Dátum: 2011, 01 15, 11:33:32 »
Sziasztok,nem tudja valaki hogy "You are not allowed to view links. Register or Login" ezt feltepeitve miért érzékeli azt hogy hibás az sd kártya ? Meg az összes újabb rom azt irja hogy " Damaged SD Card" Kell valamit csinálni az sd kártyával mielött felrakom vagymi ?

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #2532 Dátum: 2011, 01 15, 13:45:04 »

ha ezzel leformázod többé nem mondja, hogy damaged

Sziasztok,nem tudja valaki hogy "You are not allowed to view links. Register or Login" ezt feltepeitve miért érzékeli azt hogy hibás az sd kártya ? Meg az összes újabb rom azt irja hogy " Damaged SD Card" Kell valamit csinálni az sd kártyával mielött felrakom vagymi ?

Nem elérhető kabocax

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Feather Desire HD Kernel MDJ10.2
« Reply #2533 Dátum: 2011, 01 15, 15:43:58 »
Szia!

Ha a Contacts fül alatt vagy nyomd meg a Windows gombot a leon bejön egy kis menü ott Search és tudsz keresni a nevek között.

Köszi, majd ha helyreteszik a GPS-t akkor kipróbálom (talán) megint. Most mindenesetre nekem a white-energy romja szinte tökéletes. Nem fogyaszt sokat, gyors, megy a GPS normálisan. Nem dobálja el a jelet.
DHD alapú. Tud magyarul. Két probléma van vele amit írtak. Nem mindenkinek megy az MMS. (na ez engem nem érint) A kigyomlált programokra ad egy leírást, hogy lehet őket feltenni. Na az nem megy másnak sem.

Nem elérhető k5.20

« Reply #2534 Dátum: 2011, 01 15, 16:17:38 »
Már írtam : Használjátok ezt : imilkas' HD2Z NAND v1.1 !!!
Az eddig próbált legjobb rom!!
Csak ajánlani tudom, olvassatok vissza :)

Üdv, ezt kétszer is megpróbáltam felvarázsolni... a "fel" sikerült is, csak a "varázslat" maradt el... de biztosan én nem csinálok valamit jól. Pedig látja a particiót, de iszonyatosan lassan reagált mindenre és az internet se akart hasítani, csak nagyon komótosan...
De hogy a Z-nél maradjak, feltoltam ezt:

[Jan 15][DL DesireZ v2.3][Nand][PPP/RMNET][Data2SD/Ext4+][FAST][UTF8&Arabic]

Az elején megijedtem, hogy csak ~80 MB a szabadságom, de kicseréltem a data.img-t és máris "gigá"-sziak a lehetőségeim. Ez gyors és az internet is rendben van.
Alternatíva a másik mellé, ha azt nem sikerülne valakinek megoldani...
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető akisbandi

• Navigáció / Navigation: Navigon 40 Premium
  • PDA ROM: [02 JAN] prj Clean Desire v0.2 [Kernel: prj v0.3]
« Reply #2535 Dátum: 2011, 01 15, 17:20:40 »
Üdv, ezt kétszer is megpróbáltam felvarázsolni... a "fel" sikerült is, csak a "varázslat" maradt el... de biztosan én nem csinálok valamit jól. Pedig látja a particiót, de iszonyatosan lassan reagált mindenre és az internet se akart hasítani, csak nagyon komótosan...
De hogy a Z-nél maradjak, feltoltam ezt:

[Jan 15][DL DesireZ v2.3][Nand][PPP/RMNET][Data2SD/Ext4+][FAST][UTF8&Arabic]

Az elején megijedtem, hogy csak ~80 MB a szabadságom, de kicseréltem a data.img-t és máris "gigá"-sziak a lehetőségeim. Ez gyors és az internet is rendben van.
Alternatíva a másik mellé, ha azt nem sikerülne valakinek megoldani...

Én két nap "hűtlenkedés" után visszatértem a prj buildhez. Ez valóban gyors, max 30 másodperc alatt bootol, a falshelés után kereken 180MB helyem van. Nekem valahogy ez jött be, pedig végigpróbáltam az összeset jóformán.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #2536 Dátum: 2011, 01 15, 20:31:49 »
TaRsY: Én sem értem ezt a "lassú" dolgot...Mihez képest lassú? Mert szerintem nagyon jól használható, nagyon reszponzív és laggal sem igen találkozom.
Miui, darkstone ROM-ok, WP7 (ha nem akad be), WinMo 6.5.
Ezekhez képest lassú.

Nem elérhető stargames05

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Ipone4,IPad,MacBook
« Reply #2537 Dátum: 2011, 01 15, 21:02:45 »
Helló.Ismét segítség kellene.Sikerült felrakni a WP7-et,de a Windows Marketet,Windows Live-t hogyan kell aktíválni?Köszönöm...

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #2538 Dátum: 2011, 01 15, 21:15:07 »
Helló.Ismét segítség kellene.Sikerült felrakni a WP7-et,de a Windows Marketet,Windows Live-t hogyan kell aktíválni?Köszönöm...
Először szerezz be egy Live aktivációs kódot.
Magyarországi Microsoft Support ha jól olvastam nem fog adni. Esetleg német, UK, USA MS Support, őket lehet hívni ilyen ügyben. Aztán majd azt mondják, küldj képet a készülékről és a számláról (hogy megbizonyosodjanak, hogy valóban WP7-es PDA-d van), és hopp nem adnak.

Nem elérhető stargames05

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Ipone4,IPad,MacBook
« Reply #2539 Dátum: 2011, 01 15, 21:21:45 »
Ha-Ha.Kösz.........

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #2540 Dátum: 2011, 01 15, 21:48:30 »
Ha-Ha.Kösz.........
Hiába nevetsz, ez a valóság. :\

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #2541 Dátum: 2011, 01 15, 22:04:19 »
egyelőre a market sem működik

A Marketplace működik, csak fizetni nem lehet magyar hitelkártyával. Ingyenes programokat és fizetősek próbaverzióit le lehet tölteni.
Apropó, többek kérésére nyitottam egy dedikált You are not allowed to view links. Register or Login témát.

Nem elérhető indriqk

• PDA ROM: Dorimanx-Rom-3.1.6.2-Nightly-275-All-in-One
« Reply #2542 Dátum: 2011, 01 15, 22:18:34 »
Egy kis tapasztalat, hogy más ne járjon utána olyan sokat.

Sok rom-ot próbáltam a HD2-n. Ami rendszeresen felmerült: lassú boot, clockwork, sd kártya partícionálás.
Boot idő nálam most sem hasít, de annyira nem is zavaró, elvégre nem percenként indítom újra a vasat, de max 2 perc és már használható a rendszer.
Clockwork. ezt ráhagytam, mert nem igen értettem milyen pluszt adna nekem(nem igen zavar ha újra rakott rendszert be kell állítani, ezért nekem nem kell backup), hangsúlyozom, csak nekem nem hozta meg a komolyabb utána olvasási kedvet.
SD Partícionálás. Maga a partícionálás nem egy nagy durr, aki tudja mi az a partició, az nem akad fenn rajta, viszont ha nem vagyok nagy linux mágus, akkor nem igen ugrik be (eddig), hogy mivel kellene ext4-es partíciót létrehozni. Ami nekem a legegyszerűbbnek mondható, és ehhez a win7-et sem tettem tele mindenféle progival, az a G-part linux live cd verziója You are not allowed to view links. Register or Login ,és hozzá a jó kis leírás You are not allowed to view links. Register or Login annyival kiegészítve, hogy mind a két partíció elsődleges.
A telefon belső memóriájával pedig, nálam ez a rom jön ki eddig a legjobban: You are not allowed to view links. Register or Login, ami most progik telepítése után 833Mb szabad helyet mutat. Mindez pedig a kártyán egy 7Gb-os fat32, és egy 1Gb-os ext4 partíció. Egyébként ez a rom, magyarul is beszél és benne van minden HTC-s cucc (nekem a HTC alkalmazásai valahogy jobban tetszenek, mint az alap Android megjelenés, persze ez erősen szubjektív :D)
És még egy kis sajátság, a Leo-t WM -al fele annyit sem tapogattam kb fél év alatt, mint most két hét alatt Androiddal.

És ezer köszönet, a segítségekért amit itt a fórumon tőletek kaptam-kapok!

Vigyázzatok ne legyetek droidok!  :shock:  :D
" A világunk átalakulóban van, kezd kihalni a természet!"

Nem elérhető szrp

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA ROM: Rom SENSATION XL ROM AIO V 3.0
« Reply #2543 Dátum: 2011, 01 15, 22:55:47 »

Sok rom-ot próbáltam a HD2-n. Ami rendszeresen felmerült: lassú boot, clockwork, sd kártya partícionálás.
Boot idő nálam most sem hasít, de annyira nem is zavaró, elvégre nem percenként indítom újra a vasat, de max 2 perc és már használható a rendszer.
Clockwork. ezt ráhagytam, mert nem igen értettem milyen pluszt adna nekem(nem igen zavar ha újra rakott rendszert be kell állítani, ezért nekem nem kell backup), hangsúlyozom, csak nekem nem hozta meg a komolyabb utána olvasási kedvet.
SD Partícionálás. Maga a partícionálás nem egy nagy durr, aki tudja mi az a partició, az nem akad fenn rajta, viszont ha nem vagyok nagy linux mágus, akkor nem igen ugrik be (eddig), hogy mivel kellene ext4-es partíciót létrehozni. Ami nekem a legegyszerűbbnek mondható, és ehhez a win7-et sem tettem tele mindenféle progival, az a G-part linux live cd verziója You are not allowed to view links. Register or Login ,és hozzá a jó kis leírás You are not allowed to view links. Register or Login annyival kiegészítve, hogy mind a két partíció elsődleges.
A telefon belső memóriájával pedig, nálam ez a rom jön ki eddig a legjobban: You are not allowed to view links. Register or Login, ami most progik telepítése után 833Mb szabad helyet mutat. Mindez pedig a kártyán egy 7Gb-os fat32, és egy 1Gb-os ext4 partíció. Egyébként ez a rom, magyarul is beszél és benne van minden HTC-s cucc (nekem a HTC alkalmazásai valahogy jobban tetszenek, mint az alap Android megjelenés, persze ez erősen szubjektív :D)
És még egy kis sajátság, a Leo-t WM -al fele annyit sem tapogattam kb fél év alatt, mint most két hét alatt Androiddal.

Hello!

Én is ezt az Android verziót használom, nekem nagyon bejött, szuperül működik.
Hasonlóan hozzád én is csak ajánlani tudom. :)

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #2544 Dátum: 2011, 01 15, 23:17:29 »
A Marketplace működik, csak fizetni nem lehet magyar hitelkártyával. Ingyenes programokat és fizetősek próbaverzióit le lehet tölteni.
Apropó, többek kérésére nyitottam egy dedikált You are not allowed to view links. Register or Login témát.
Tudom mem ide kellene irni már de csak egy kérdés neked hogy sikerült ingyenes cuccot leszedni?

Köszönöm
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető indriqk

« Reply #2545 Dátum: 2011, 01 15, 23:48:43 »
Találtam a Market-ben és ki is próbáltam a következő sync progit :MyPhoneExplorer.
Tud magyarul, át tudja emelni és szinkronizálni a névjegyeket, naptárat stb outlook - ból, és ezt tudja usb-n és wifi-n keresztül is.
Marketben megtalálható hozzá az androidos kliens, a gépre pedig innen:You are not allowed to view links. Register or Login szedhető le a program.

Ha már ismertétek, akkor bocsi.  :D

Nem elérhető szrp

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA ROM: Rom SENSATION XL ROM AIO V 3.0
« Reply #2546 Dátum: 2011, 01 16, 00:10:33 »
Találtam a Market-ben és ki is próbáltam a következő sync progit :MyPhoneExplorer.
Tud magyarul, át tudja emelni és szinkronizálni a névjegyeket, naptárat stb outlook - ból, és ezt tudja usb-n és wifi-n keresztül is.
Marketben megtalálható hozzá az androidos kliens, a gépre pedig innen:You are not allowed to view links. Register or Login szedhető le a program.

Ha már ismertétek, akkor bocsi.  :D

Én az Outlook-os szinkronizálást a HTC féle HTCSync progival oldottam meg. A DHD verzióval teljesen jól működik. :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #2547 Dátum: 2011, 01 16, 00:20:53 »
Tudom mem ide kellene irni már de csak egy kérdés neked hogy sikerült ingyenes cuccot leszedni?

Olyan régióra kell mindent állítani, ahol elérhető a Marketplace. Tehát kell pl. egy USA vagy UK Live ID, ennek megfelelő PDA régióval.

Nem elérhető indriqk

« Reply #2548 Dátum: 2011, 01 16, 01:13:25 »
Én az Outlook-os szinkronizálást a HTC féle HTCSync progival oldottam meg. A DHD verzióval teljesen jól működik. :)

Nálam valamiért nem akar menni újabban a HTC Sync. :(
Ettől függetlenül, ez még jobban is tetszik, mert pl lehet róla sms-t is írni, meg mondjuk, hogy nem kell a kábel sem a wifi miatt, az nem rossz :).

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #2549 Dátum: 2011, 01 16, 04:26:44 »

szia, hat én mindent így csináltam és elszáll a flash, van valami ötleted miért?
mgdlr kb 85% es ki irja, hogy error

koszonom.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8