Egy kis tapasztalat, hogy más ne járjon utána olyan sokat.
Sok rom-ot próbáltam a HD2-n. Ami rendszeresen felmerült: lassú boot, clockwork, sd kártya partícionálás.
Boot idő nálam most sem hasít, de annyira nem is zavaró, elvégre nem percenként indítom újra a vasat, de max 2 perc és már használható a rendszer.
Clockwork. ezt ráhagytam, mert nem igen értettem milyen pluszt adna nekem(nem igen zavar ha újra rakott rendszert be kell állítani, ezért nekem nem kell backup), hangsúlyozom, csak nekem nem hozta meg a komolyabb utána olvasási kedvet.
SD Partícionálás. Maga a partícionálás nem egy nagy durr, aki tudja mi az a partició, az nem akad fenn rajta, viszont ha nem vagyok nagy linux mágus, akkor nem igen ugrik be (eddig), hogy mivel kellene ext4-es partíciót létrehozni. Ami nekem a legegyszerűbbnek mondható, és ehhez a win7-et sem tettem tele mindenféle progival, az a G-part linux live cd verziója You are not allowed to view links.
Register or
Login ,és hozzá a jó kis leírás You are not allowed to view links.
Register or
Login annyival kiegészítve, hogy mind a két partíció elsődleges.
A telefon belső memóriájával pedig, nálam ez a rom jön ki eddig a legjobban: You are not allowed to view links.
Register or
Login, ami most progik telepítése után 833Mb szabad helyet mutat. Mindez pedig a kártyán egy 7Gb-os fat32, és egy 1Gb-os ext4 partíció. Egyébként ez a rom, magyarul is beszél és benne van minden HTC-s cucc (nekem a HTC alkalmazásai valahogy jobban tetszenek, mint az alap Android megjelenés, persze ez erősen szubjektív
)
És még egy kis sajátság, a Leo-t WM -al fele annyit sem tapogattam kb fél év alatt, mint most két hét alatt Androiddal.
És ezer
köszönet, a segítségekért amit itt a fórumon tőletek kaptam-kapok!
Vigyázzatok ne legyetek droidok!