2025, 01 13, 03:53:21

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728516 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Avicularia

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
Re: Android a HD2-re
« Reply #2575 Dátum: 2011, 01 18, 14:44:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Semmi extra. GPS sokkal jobb mint eddig hamarabb fog muholdat. Akku idovel sosem volt problema MDJ Ginger romjainal standbyban tudja a 4-6mha-t. Folyamatos 3g es mobile net es szinkronizacioval 10-12 ora ami elegendo, mert este ugyis mindig toltore kerul.
Aura,illetve maverick és gps statusz alatt látszanak a holdak,vagy csak fent a taskbaron jelez fixet?

Nem elérhető Avicularia

« Reply #2576 Dátum: 2011, 01 18, 14:53:16 »
Meg mindig keresem a  Resco Explorer es  Resco Photo Editor Pro tudasuknak megfelelo androidos verziojat.

Ez a Root explorer fizetos, de olyan buta, hogy az valami hihetetlen. Ilyen alap dolog, hogy egy folder property lapjan nem mutatja a folder es benne levo tartalmak fileok szamat es, hogy mennyi helyet foglal. Ha masolok csak egy vista/w7-hez hasonlo urfank porog nem egy indikator csik. A csomagolt allomanyok kozul csak a zip-et ismeri rar-al mar meg sem birkozik es meg lehetne sorolni miket nem tud amiket a resco explorer mar evek ota.

Resco photo editor pro-ban nekem nem is annyira az editor resz tetszett azt sosem hasznaltam. Ugy gondolom, hogy kepet retusalni nem egy ilyen kis kepernyon kell hanem asztali gepen. Hanem inkabb a galeria megoldasa es az, hogy ismeri a kepek kulonbozo kozossegi halokra valo feltoltesi lehetoseget meg bt kuldes es egyeb finomsagok.
Képnézegetésre én a justpicture nevű progit használom.
Szerintem az említett két resco progihoz hasonló tudású program nincs androidon.Azért itt látszik a wm sokéves kiforrotsága.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2577 Dátum: 2011, 01 18, 16:50:34 »
Képnézegetésre én a justpicture nevű progit használom.
Szerintem az említett két resco progihoz hasonló tudású program nincs androidon.Azért itt látszik a wm sokéves kiforrotsága.

Szerintem ez nem egy OS kiforrottsagan mulik hanem a 3rd party szoftver gyartok ugyessegen. Feltettem ezt a kepnezot amit ajanlottal. Eleg jo koszi. GPS Status kint erkelyen fixen 5 muhold bent lakasban 4 (kerteshaz).

Nem elérhető arpiska

• Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: HTC ONE M8
  • PDA ROM: Stock 4.4.2, Sense 6.0
« Reply #2578 Dátum: 2011, 01 18, 18:02:19 »
MyPhoneExplorer nem találja meg készüléket MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.5 verzió alatt. Előtte af403 volt, azzal szépen dolgozott. Ugyanarra a routerre csatlakoznak most is! Névjegyeket szeretném feltölteni készülékre.

Van valami ötletetek mi lehet az oka?

Nem elérhető ban_dino

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HP 2210, HP 4700, samsung i780, HD2+HD2, Desire S, Note 2
  • PDA ROM: 2.HD2: NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]; Note2 with Omega 8.0 + Perseus alpha31
« Reply #2579 Dátum: 2011, 01 18, 18:04:58 »
Kedves Fórumtársak!

Az SPB TV 2.0 csak hangot játszik le, képet nem. Ez azért lehet, mert DHD-nak érzékeli a HD2-t?Valami megoldás?
Köszi

Én is kínlódok vele más Android verzióval, a probléma ugyanaz. Rákeresve XDA-n, stb-n nem találkoztam megoldással. Korábban az SPB TV kezdeti winmo-s változatival is voltak gondok HD2-n, de ezt az újabb program verziók megoldották. Kipróbáltam, ugyanazon a hardveren, winmo-n gond nélkül megy. Csak Androidon nincs kép. Valaki?....

Nem elérhető Avicularia

« Reply #2580 Dátum: 2011, 01 18, 19:22:31 »
Szerintem ez nem egy OS kiforrottsagan mulik hanem a 3rd party szoftver gyartok ugyessegen. Feltettem ezt a kepnezot amit ajanlottal. Eleg jo koszi. GPS Status kint erkelyen fixen 5 muhold bent lakasban 4 (kerteshaz).
Igazad van ,rosszul fejeztem ki magam.Én is arra gondoltam természetesen,hogy a progik készítőinek kellett idáig eljutniuk.Azért a resco sem 1 év alatt hozta össze ,ahova eljutott.

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #2581 Dátum: 2011, 01 18, 19:28:19 »
Én is kínlódok vele más Android verzióval, a probléma ugyanaz. Rákeresve XDA-n, stb-n nem találkoztam megoldással. Korábban az SPB TV kezdeti winmo-s változatival is voltak gondok HD2-n, de ezt az újabb program verziók megoldották. Kipróbáltam, ugyanazon a hardveren, winmo-n gond nélkül megy. Csak Androidon nincs kép. Valaki?....

én is szenvedek vele legalább 4 ROM-on próbáltam, mindig ua.
duji

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2582 Dátum: 2011, 01 18, 19:54:10 »
én is szenvedek vele legalább 4 ROM-on próbáltam, mindig ua.

En is probaltam meg WinMo-n ezt az SPB TV-t. Mivel kockas nezhetetlenul rossz minosegben ment rajta a tv adas ezert letoroltem.

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #2583 Dátum: 2011, 01 18, 20:05:47 »
Sziasztok

Tud valaki segíteni abban, hogy a DL.DesireZ.v2.5 -ös verzióba lehet e "alul nyilas" billentyűzetet "beimportálni"?
köszi

Nem elérhető Lasse

• Navigáció / Navigation: MIO A701
  • PDA: LG-P990 Optimus II G
  • PDA ROM: LGP990-V10d
« Reply #2584 Dátum: 2011, 01 18, 20:07:21 »
Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy más romnál is jelentkezik az alábbi probléma?
Jelenleg a deszkán Feather Desire HD rev 3 fut. Minden szép, és jó, csak egyetlen bibi van, hogy a bejövő hívásoknál a hívó fél hangereje nagyon magas, akármilyen állításba teszem az alapértelmezett hangerőt.
Csak úgy tudom halkítani, hogy először a hang fel, és utána le. Így kehet álíítani, de nekem naponta van 40-50
hívásom ami ez esetben elég kellemetelen.:( Valami ötlet?

Nem elérhető zeharom

• Szélvédőjavítás
« Reply #2585 Dátum: 2011, 01 18, 20:27:26 »
Sziasztok Audió Notesz működik androidon? THx.
GH198->D180->2110I->R320->Z1->6110->T68i->7110->8310->9210->7650-> P800->P900->K800I->P1->X1->Omina->HD->Iphone3GS>HD2>Iphone4>LG2X>Ipad1>I9100>Ipad2>SG2>Note>SG3

Nem elérhető akisbandi

• Navigáció / Navigation: Navigon 40 Premium
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: [02 JAN] prj Clean Desire v0.2 [Kernel: prj v0.3]
« Reply #2586 Dátum: 2011, 01 18, 21:44:38 »
Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy más romnál is jelentkezik az alábbi probléma?
Jelenleg a deszkán Feather Desire HD rev 3 fut. Minden szép, és jó, csak egyetlen bibi van, hogy a bejövő hívásoknál a hívó fél hangereje nagyon magas, akármilyen állításba teszem az alapértelmezett hangerőt.
Csak úgy tudom halkítani, hogy először a hang fel, és utána le. Így kehet álíítani, de nekem naponta van 40-50
hívásom ami ez esetben elég kellemetelen.:( Valami ötlet?

Hogyne. Tulajdonképpen az összes most fellelhetőben. Szét censored  tőle az ideg. Nekem is egész nap csörög és olyan, mintha ki lennék hangosítva. Hangerő fel, majd le, az esetek nagy részében tényleg megoldja. Csak utálom, ha beleordítanak a fülembe, no és a diszkréció ugye.

Utoljára a prj v0.2 volt az, amelyik tökéletes volt, a következő verzióban javította a hibát. Most az is hangos és néha recseg. Az még a bt headsetet úgy ahogy kezeli, a többivel viszont nem értik, hogy mit mondok, használhatatlan. Nekem most a 2.12-es rádióval van fent a Stock Desire HD, holnap többet tudok róla mondani, de ha nem lesz jó, megy vissza a prj v0.2 vagy a 3.14 es WinMo. Vagy veszek egy iPhonet. Nem hiszem el, hogy nem lehet velük telefonálni.
Amúgy a WP7-nek is jó hangja volt, viszont a headset azzal volt a leg censored abb az összes közül.

Megáll az eszem, mindegyikben javítják a halk hangerőt, mikor autópályán is tökéletesen szólt a leghalkabb is. Telefonálni már senki nem használja, csak a nyomkodásra fejlesztik ezeket?

Nem elérhető WiZARD

• PDA: Note 4 (910F)
« Reply #2587 Dátum: 2011, 01 18, 22:49:58 »
eddig nem nagyon volt gondom, de most igoval kezd meggyűlni a bajom
először DL.DesireZ.v2.6 rom volt fent, ott nem tudtam installálni, mindig elszállt. (korábban más romokkal működött)
most felrajtam MDJ Cyanogenmod 2.5 romot, tetszik, gyors stb. igo települ, elindítom, amíg menüben van addig ok, térkép nézetben 5 mp után elszáll.

kezdem unni, nincs vmi 5letetek ?

Nem elérhető WiZARD

« Reply #2588 Dátum: 2011, 01 18, 23:02:10 »
nem szóltam, lett egy igo közben ami úgy tűnik müxik. bár ugyanaz a verzió szám....

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #2589 Dátum: 2011, 01 19, 00:03:54 »
Hogyne. Tulajdonképpen az összes most fellelhetőben. Szét censored  tőle az ideg. Nekem is egész nap csörög és olyan, mintha ki lennék hangosítva. Hangerő fel, majd le, az esetek nagy részében tényleg megoldja. Csak utálom, ha beleordítanak a fülembe, no és a diszkréció ugye.

Utoljára a prj v0.2 volt az, amelyik tökéletes volt, a következő verzióban javította a hibát. Most az is hangos és néha recseg. Az még a bt headsetet úgy ahogy kezeli, a többivel viszont nem értik, hogy mit mondok, használhatatlan. Nekem most a 2.12-es rádióval van fent a Stock Desire HD, holnap többet tudok róla mondani, de ha nem lesz jó, megy vissza a prj v0.2 vagy a 3.14 es WinMo. Vagy veszek egy iPhonet. Nem hiszem el, hogy nem lehet velük telefonálni.
Amúgy a WP7-nek is jó hangja volt, viszont a headset azzal volt a leg censored abb az összes közül.

Megáll az eszem, mindegyikben javítják a halk hangerőt, mikor autópályán is tökéletesen szólt a leghalkabb is. Telefonálni már senki nem használja, csak a nyomkodásra fejlesztik ezeket?

na végre ,hogy valaki más is leírta rajtam kívül ezt a hibát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
detto ez van nálam is!!!  örült hangos mindig! halkítás: hangerő fel, majd le....

annyi a különbség, hogy nekem winmo alatt is néha bereccsen! akármilyen radio-t teszek fel.

Az a fura ,hogy más fórumozó nem igazán írja le ezt a hibajelenséget. Mindenki másnál ez jól működik???
Nekem az a véleményem ,hogy seria hibás egy-két sorozat....

Nagyon tetszik az android, de így tényleg használhatatlan, pont ezért nem használom :(

tényleg örülök, hogy más is beírta ezt, hátha megoldódik a dolog :) ( vagy alapból rossz a hd2-m)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető arpiska

• Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: HTC ONE M8
  • PDA ROM: Stock 4.4.2, Sense 6.0
« Reply #2590 Dátum: 2011, 01 19, 10:17:51 »
Gyorsasag: Ha ennel gyorsabb lenne akkor nem latnam mire tapizok a kepernyon:))))))

A gyorsasággal valóban nincsen probléma!
Viszont van pár "érdekes" dolog:
- töltőt rádugva nem dolgozik állapotjelző fény, kikapcs gombot megnyomva már igen,
  töltőt lehúzva még mindig világít, kikapcs gomb megnyomása után már nem
- MyPhoneExplorer nem találja meg számítógépen androidos klienst, mintha jelentkezne kliens hálón, USB-n működik
- tetszed sense felületnél a névjegyek közötti keresés, mikor telefonálni akartam csak simán számokat írtam be és az összes olyan kontaktot kiadta akinek a betűi szerepeltek az adott gombon...

Nekem tetszett nagyon af403 build is, de többet fogyasztott és lassú volt.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2591 Dátum: 2011, 01 19, 11:22:45 »
A gyorsasággal valóban nincsen probléma!
Viszont van pár "érdekes" dolog:
- töltőt rádugva nem dolgozik állapotjelző fény, kikapcs gombot megnyomva már igen,
  töltőt lehúzva még mindig világít, kikapcs gomb megnyomása után már nem
- MyPhoneExplorer nem találja meg számítógépen androidos klienst, mintha jelentkezne kliens hálón, USB-n működik
- tetszed sense felületnél a névjegyek közötti keresés, mikor telefonálni akartam csak simán számokat írtam be és az összes olyan kontaktot kiadta akinek a betűi szerepeltek az adott gombon...

Nekem tetszett nagyon af403 build is, de többet fogyasztott és lassú volt.

A toltesi led problemat en is tapasztaltam. A tobbi szoftvereket nem hasznalom. Hivasra en Dialer One-t hasznalok ott mukodik ez a fajta kereses amit leirtal. Bar nem olyan szep es okos mint WinMo-n az Inesoft Phone 7, de azert ez is sokat tud.

Nem elérhető WiZARD

« Reply #2592 Dátum: 2011, 01 19, 16:21:10 »
t9-es dialernek én a dialer2-t használom most.
nekem tetszik, de elég keveset tud
dialerone jó, de nem tetszik.

a sense dialer a legjobb talán, de most épp sense nélküli romot használok, és igazán jó+szép pótlást nem találtam eddig :(

Nem elérhető WiZARD

« Reply #2593 Dátum: 2011, 01 19, 21:55:12 »
ti milyen radiot használtok?
2.12-es van fent, érdemes lehet 2.15-öt próbálni?

Nem elérhető voyage

• PDA: Samsung Galaxy S i9000
« Reply #2594 Dátum: 2011, 01 19, 22:27:01 »
Sziasztok!

Igazából nekem fél éve iPhoneom van, azt álmomból felkeltve is jailbreakelem, de minden máshoz elképesztően analfabéta vagyok.

Eltaláltam ide: You are not allowed to view links. Register or Login
, mert először egy Desire féle Sense felületes androidot szeretnék rápakolni.

De az itt: You are not allowed to view links. Register or Login  megadott desire rendszer nem jön, torrent fájl lejön, de nem kapcsolódik, szóval az kilőve, nem tudom tölteni.

Máshol nem találtam még fájlt se, leírást meg kezdőknek abszolút sehol.

WP7-ről meg még ennyit sem találtam.

Lehetőleg valami nagyon alap magyarázat kellene, az is inkább magyarul, rootolás, meg flashelés egyelőre még nekem idegen szó. Kerestem, olvasgattam, láttam, hogy volt egy kezdeményezés, hogy legyen egy magyar leírás az első hsz.-be, de végül nem lett, én nekem pedig az RUU, meg főzött rom telepítés az kínai, szóval tényleg egy lépésről-lépésre való eligazítás kellene nekem.

Köszönöm a segítséget mindenkinek, előre is!

Nem elérhető Lasse

• Navigáció / Navigation: MIO A701
  • PDA: LG-P990 Optimus II G
  • PDA ROM: LGP990-V10d
« Reply #2595 Dátum: 2011, 01 19, 22:48:29 »
Sziasztok!

Igazából nekem fél éve iPhoneom van, azt álmomból felkeltve is jailbreakelem, de minden máshoz elképesztően analfabéta vagyok.

Eltaláltam ide: You are not allowed to view links. Register or Login
, mert először egy Desire féle Sense felületes androidot szeretnék rápakolni.

De az itt: You are not allowed to view links. Register or Login  megadott desire rendszer nem jön, torrent fájl lejön, de nem kapcsolódik, szóval az kilőve, nem tudom tölteni.

Máshol nem találtam még fájlt se, leírást meg kezdőknek abszolút sehol.

WP7-ről meg még ennyit sem találtam.

Lehetőleg valami nagyon alap magyarázat kellene, az is inkább magyarul, rootolás, meg flashelés egyelőre még nekem idegen szó. Kerestem, olvasgattam, láttam, hogy volt egy kezdeményezés, hogy legyen egy magyar leírás az első hsz.-be, de végül nem lett, én nekem pedig az RUU, meg főzött rom telepítés az kínai, szóval tényleg egy lépésről-lépésre való eligazítás kellene nekem.

Köszönöm a segítséget mindenkinek, előre is!
Én ez alapján csináltam. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető voyage

« Reply #2596 Dátum: 2011, 01 19, 23:54:02 »
Én ez alapján csináltam. You are not allowed to view links. Register or Login

Ez szuper, majdnem világos is minden, már csak ez maradt sötét folt:

HSPL telepitese: Aki fozott romot hasznal annak tudnia kell igy szerintem ezt mar nem kell leirnom.
50-es kozepu radio rom hasznalata. Szerintem ez sem szorul magyarazatra.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2597 Dátum: 2011, 01 20, 01:01:44 »

Ez szuper, majdnem világos is minden, már csak ez maradt sötét folt:

HSPL telepitese: Aki fozott romot hasznal annak tudnia kell igy szerintem ezt mar nem kell leirnom.
50-es kozepu radio rom hasznalata. Szerintem ez sem szorul magyarazatra.

Ez az en tollambol szarmazik. Segitek. Ugyanugy a tricolor boot loaderbol kell a hspl-t es a radiot is telepiteni mint barmi mast (romot magldrt). PDA kikapcsolt allapotban hangero le lenyom majd bekapcsologomb, erre bejon a fent emlitett bootloader ha radugod a szamitogepre utanna usb-t fog kiirni a legalso feher resz alatt es mehet az okositas. Remelem eleg reszletes voltam. Joejt mindenkinek.

Nem elérhető akisbandi

• Navigáció / Navigation: Navigon 40 Premium
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: [02 JAN] prj Clean Desire v0.2 [Kernel: prj v0.3]
« Reply #2598 Dátum: 2011, 01 20, 08:13:10 »
ti milyen radiot használtok?
2.12-es van fent, érdemes lehet 2.15-öt próbálni?

Most én is a 2.12-t. Valahol az xda-n olvastam, hogy kevésbé csilingelő a hangja, bár én ezt nem vettem észre, lehet, hogy ez nem csak radiorom függő.

Az tény, hogy nekem sűrűbben eldobálta a vonalat a 2.15, mint a 2.12.

A fogyasztásra nézve nem vettem észre nagyobb különbséget köztük, mindkettő fél nap, de én rengeteget telefonálok.

Nem elérhető voyage

« Reply #2599 Dátum: 2011, 01 20, 10:48:17 »
Ez az en tollambol szarmazik. Segitek. Ugyanugy a tricolor boot loaderbol kell a hspl-t es a radiot is telepiteni mint barmi mast (romot magldrt). PDA kikapcsolt allapotban hangero le lenyom majd bekapcsologomb, erre bejon a fent emlitett bootloader ha radugod a szamitogepre utanna usb-t fog kiirni a legalso feher resz alatt es mehet az okositas. Remelem eleg reszletes voltam. Joejt mindenkinek.

Szóval kikapcsolva, megnyomom a hangerőt lefele, és a bekapcs gombot. Előjön valami(nem tudom mi lehet, kezdek kíváncsi lenni, mármint hogy hogy néz ki ez a bootloader), és ott hogyan telepítek?

Rátettem sd kártyára a hspl mappáját, a radio mappát, task29 mappát, magldrt mappát, és a nand android mappáját.

Hogyan tovább? :hmm:

Kipróbáltam, előjön egy piros-zöld-kék csík, a pirosban ez van írva:

PB81100 SS-BC
SPL-1.42.0000 XE

Illetve alul van egy fehér csík, amiben az áll hogy Serial. Semmi több. Kikapcsolni sem tudom innen. Hogyan tudok telepíteni akkor?