2025, 01 13, 01:10:16

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728508 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető atideath

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: i900 -> i8000 -> HD2 -> Sensation
  • PDA ROM: Folyamatosan változik :)
Re: Android a HD2-re
« Reply #2500 Dátum: 2011, 01 14, 11:28:41 »
Hali.

Feltettem a : MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.3 [A2SD+][GRH78][RMNET][Kernel: MDJ S10.3 OC]
Romot de valamiért az istenért nem akar GPS jelet találni. Erre valakinek van valami megoldása? A ROMnál azt írják hogy a GPS működik. Köszi

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #2501 Dátum: 2011, 01 14, 11:36:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hali.

Feltettem a : MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.3 [A2SD+][GRH78][RMNET][Kernel: MDJ S10.3 OC]
Romot de valamiért az istenért nem akar GPS jelet találni. Erre valakinek van valami megoldása? A ROMnál azt írják hogy a GPS működik. Köszi
Nekem talált jelet, igaz nagyon lassan. (30 percre kiraktam az erkélyre :))
Pedig a "gps status" nevű programmal a-gps adatokat is töltöttem le neki.
Autóval még nem teszteltem (majd hétvégén) szóval lehet, hogy csak szerencsém volt.

Nem elérhető TheBigX87

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: FoxHound Sliver 0.7 | Jelly
« Reply #2502 Dátum: 2011, 01 14, 12:00:11 »
Nem dobod ki! Mondjuk nekem macerás volt... visszaraktam az új Energy 6.5 romot, és abban próbáltam formázni a kártyát. Elvileg formázta is. De hát hajtott a kíváncsiság, feldobtam az mdj gingerbreadot is, ami azonnal kártyahibát jelzett. Felajánlotta az azonnali formázást, és azóta működik tökéletesen. A WP7 rom pedig azon kívül hogy viszonylag gyors, elég puritán a kinézete, helyenként már-már gagyi(hívás háttér, kapcsolók,stb). Ezen kívül számomra alapvető dolgok hiányoznak belőle, és egyelőre a market sem működik hogy pótoljam. Eddig is úgy éreztem hogy nem lesz szimpi a WP7, de próba után be is igazolódott hogy soha az életben nem fogom használni. Legalább is ameddig ilyen agyonkorlátozott vacak az egész, és nem lehet a kezelőfelületet személyre szabni, skinezni!

Szóval akkor hogy működik ezalatt?Ha kiveszem az sd-t,felrakom nandba az androidot,aztán visszarakom az sd-t,akkor formázni fogja minden gond nélkül és mehetnek rá a progik vagy van valami xda-s varázslat erre is,mert linket találtam bőven,de sehol nem mondják meg konkrétan,hogy a clockwork-os módban mennek csak sdre a progik, vagy kezeli a nand féle is vagy igazából semmit nem kel csinálni és menni fog ahogy eddig... :hmm:
A real RockNRolla wants the f@&#ing lot...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #2503 Dátum: 2011, 01 14, 12:06:33 »
Szóval akkor hogy működik ezalatt?Ha kiveszem az sd-t,felrakom nandba az androidot,aztán visszarakom az sd-t,akkor formázni fogja minden gond nélkül és mehetnek rá a progik vagy van valami xda-s varázslat erre is,mert linket találtam bőven,de sehol nem mondják meg konkrétan,hogy a clockwork-os módban mennek csak sdre a progik, vagy kezeli a nand féle is vagy igazából semmit nem kel csinálni és menni fog ahogy eddig... :hmm:
Én ki sem vettem az sd-t egyszer sem. Ahogy felraktam az MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.3 droidot, bekapcsolás után szinte rögtön a notifications-ben ki is írta hogy hibás az sd. Itt kiválasztottam a javítást és már jó is lett!

Nem elérhető kisstom

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note II
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Omega v10, Note2Core 2.21OC Kernel
« Reply #2504 Dátum: 2011, 01 14, 12:31:27 »
SuperRAM_FroYo_V1.5 nál superuser azt írja nem rootolt a rendszer.Lehetséges ez?
Ha igen akkor lehet rootolni?

Senki?

Nem elérhető Th3viL

« Reply #2505 Dátum: 2011, 01 14, 13:01:54 »
SuperRAM_FroYo_V1.5 nál superuser azt írja nem rootolt a rendszer.Lehetséges ez?
Ha igen akkor lehet rootolni?

Senki?
Ezt a romot nem próbáltam, de esetleg próbáld rootolni a z4root nevü programmal.

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #2506 Dátum: 2011, 01 14, 14:08:25 »

nem az android fogja élből törölni/formázni a kártyádat henem a WP7!
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2507 Dátum: 2011, 01 14, 14:22:20 »
Nekem talált jelet, igaz nagyon lassan. (30 percre kiraktam az erkélyre :)
Pedig a "gps status" nevű programmal a-gps adatokat is töltöttem le neki.
Autóval még nem teszteltem (majd hétvégén) szóval lehet, hogy csak szerencsém volt.

Tegnap probaltam IGO eleg hamar talalt jelet ugy kb 15 max 20 masodperc. kint az erkelyen. Kileptem a programbol majd ujra elinditottam utanna mar azonnal volt jel. Ujra kileptem gondoltam ujrainditom a pda-t es ujra kiprobalom hatha csak "szerencsem" volt, de ugyanugy kb 15sec alatt talalt muholdat.

Update: Ebben a pillanatban probaltam most kb 1.5 perc volt mire kitalalta hol vagyok az igo. Gondolom ez felgyorsithato a mar emlitett programmal ha letoltom neki a WinMo alatt mar jol ismert xtradata-t (itt nem tudom, hogy hivjak).

Nem elérhető tamasgal

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: LG Optimus 2x
  • PDA ROM: Android
« Reply #2508 Dátum: 2011, 01 14, 14:48:11 »
Szia Rizsi!

Kiprobáltam vagy 5 fajta radio rom-ot és minddel ugyan az a helyzet! (kikapcsolt állapotban, töltöröl lehúzás után nem lehet bekapcsolni).

Sajna ez van!

Tomi

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2509 Dátum: 2011, 01 14, 15:01:54 »
Szia Rizsi!

Kiprobáltam vagy 5 fajta radio rom-ot és minddel ugyan az a helyzet! (kikapcsolt állapotban, töltöröl lehúzás után nem lehet bekapcsolni).

Sajna ez van!

Tomi

Ez azota van amiota van magldr es nand android. Tipp szerintem a hiba a magldr-ben van. Masra nem tudok kovetkeztetni. WinMo-nal es SD kartyas androidnal ilyen problema nem volt pedig akkor is ugyanezt a radiot hasznaltam.

Nem elérhető tamasgal

« Reply #2510 Dátum: 2011, 01 14, 15:07:08 »
Ez azota van amiota van magldr es nand android. Tipp szerintem a hiba a magldr-ben van. Masra nem tudok kovetkeztetni. WinMo-nal es SD kartyas androidnal ilyen problema nem volt pedig akkor is ugyanezt a radiot hasznaltam.

Valószinüleg igen, nem baj lehet vele élni!

Ez az MDJ 2.3.1 nagyon brutál jó, reggel óta csak 20%-ot eset az akkum, pedig beszéltem is nem keveset és hát a nyomkodás sem maradt el!

Ajánlani tudom mindenkinek!

Tomi

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2511 Dátum: 2011, 01 14, 15:08:23 »
Szia Rizsi!

Sajna ez van!

Tomi
És minek kapcsolod ki?Nem értem.

Nem elérhető Th3viL

« Reply #2512 Dátum: 2011, 01 14, 15:17:46 »
Igazad van! Ez magldr bug. Meg is említi cotulla eben a postban a known problems bekezdésben: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tamasgal

« Reply #2513 Dátum: 2011, 01 14, 15:21:24 »
És minek kapcsolod ki?Nem értem.

Nem a kikapcsoláson van a hangsúly, csak nyom lekileg hogy nem tökéletes!  :D  Na azért túl élem! :ok:

Nem elérhető zavox

• PDA: HTC HD2
« Reply #2514 Dátum: 2011, 01 14, 16:37:04 »
Egy kis segitséget kérnék azoktól akik iGO-t használnak. Nálam a szoftvert csak a kép bal felsö sarkában jeleniti meg.
Meg lehet oldani valahogy, hogy teljes képernyős legyen?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2515 Dátum: 2011, 01 14, 16:40:32 »
Igazad van! Ez magldr bug. Meg is említi cotulla eben a postban a known problems bekezdésben: You are not allowed to view links. Register or Login

Kerdes, hogy az uj 1.12-es verzional jelentkezik e ez a bug ami tegnap jott ki a wp7 rom-al?

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2516 Dátum: 2011, 01 14, 16:46:03 »
Kerdes, hogy az uj 1.12-es verzional jelentkezik e ez a bug ami tegnap jott ki a wp7 rom-al?

Az összes magldrnél így volt már, hogy ha kikapcsoláskor rajtahagyod az töltőt akkor csak akksi kiemelése után lehet újra bekapcsolni, illetve nem tölt kikapcsolt állapotban.

Nem elérhető akisbandi

• Navigáció / Navigation: Navigon 40 Premium
  • PDA ROM: [02 JAN] prj Clean Desire v0.2 [Kernel: prj v0.3]
« Reply #2517 Dátum: 2011, 01 14, 16:48:16 »

Úgy látom, hogy nem. Kikapcsoltam, lehúztam a töltőről és be tudtam kapcsolni, igaz WP7 van rajta, de a magldr-hez volt köze a problémának.

Nem elérhető Leonaprofi

• PDA ROM: 1.66.479.2 (76641) WWE
« Reply #2518 Dátum: 2011, 01 14, 16:57:19 »
Sziasztok!Lehet tudni valamit,hogy mikor frissít MDJ?

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #2519 Dátum: 2011, 01 14, 17:04:09 »
nem

Nem elérhető kabocax

• PDA ROM: Feather Desire HD Kernel MDJ10.2
« Reply #2520 Dátum: 2011, 01 14, 17:43:41 »
Tegnap probaltam IGO eleg hamar talalt jelet ugy kb 15 max 20 masodperc. kint az erkelyen. Kileptem a programbol majd ujra elinditottam utanna mar azonnal volt jel. Ujra kileptem gondoltam ujrainditom a pda-t es ujra kiprobalom hatha csak "szerencsem" volt, de ugyanugy kb 15sec alatt talalt muholdat.

Update: Ebben a pillanatban probaltam most kb 1.5 perc volt mire kitalalta hol vagyok az igo. Gondolom ez felgyorsithato a mar emlitett programmal ha letoltom neki a WinMo alatt mar jol ismert xtradata-t (itt nem tudom, hogy hivjak).

Jelet nekem is hamar talált, igaz nekem a 2.1 verzió volt fönn. Menet közben viszont kb kétkilóméterenként dobálta el. Az XDA-n is írják, hogy nem jó még a GPS. A 2.1 óta a nem nyúlt hozzá MDJ. Majd talán legközelebb.
Engem az is nagyon zavart ezzel a Rommal, hogy a tárcsázóban nem lehetett keresni, csak scrollozni a nevek között. Az azért néhány száz telefonszámnál nem az igazi.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2521 Dátum: 2011, 01 14, 17:50:22 »
Úgy látom, hogy nem. Kikapcsoltam, lehúztam a töltőről és be tudtam kapcsolni, igaz WP7 van rajta, de a magldr-hez volt köze a problémának.

Feltolom en is az 1.12-est, nalam MDJ van mindjart kiderul es kiteszem az eredmenyt.

Update: A hiba ugyanugy fennal. Csak aksi kivetel segit vagy reset gomb.

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #2522 Dátum: 2011, 01 14, 20:40:25 »
Nekem is 200 Mb lett a 8gb-ból. Pár adaviszzaállító progi még látja a nem aktív partíciókat, viszont nem sikerült még teljesen visszabányászni az adataimat. Nekem sajna nincs mindenről mentésem, szal ha valakinek esetleg már sikerült, lécccci ossza meg.
Köszi

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #2523 Dátum: 2011, 01 14, 21:00:14 »

Még ma jön új verzió a CM7-es Gingerbread buildjéből. :)

Nem elérhető Leonaprofi

• PDA ROM: 1.66.479.2 (76641) WWE
« Reply #2524 Dátum: 2011, 01 14, 23:02:34 »
Kész az új MDJ frissítés!