Szia, lehet azert mert tobb fajtat lehet kapni es vannak kinai utangyartot aksik is, en is jartam mar ugy egy masik telefonhoz vettem egy aksit es 2 orat birt mert valami kinai vacak volt, de occcso azt hiszem nikiaba vettem es 2 euro volt ez (elmeletileg ) gyari HTC nekem eddig be valt, bar meg csak 3 napja van meg de remelem nem romlik az uzem ido
udv.
Biztos, hogy nem hamisitvany. Megbizhato forrasbol vettem en bontottam ki csomagoltam ki zsir uj volt tobb mint fel eve megvan. Viszont ma delutan fel 4-tol most este 11 ig 80%-rol 27-re ment le folyamatos net eleressel internetezes, telefonalas kb 1 ora ugyhogy kezd javulni meg csak 1 napja van fent.
Nekem egyszer sem szakadt a net sem a 4.0-val (bar az csak egy napig volt fent) sem a mostani 4.1-el. A 3.7-el viszont eleg sokat. Az viszont megoldotta ha atkapcsoltam az APN-t Tmobile HU-rol Tmobile NET-re megvartam mig lekapcsol feleled a kapcsolat aztan vissza Tmobile hu-ra es ujra lett net.
A prolemam meg mindig az, hogy a Dolphin Browser HD-ben ha akarok ide irni a forumba hiaba tapicskolom a szovegmezot amibe irni kell vagy elo jon a billentyuzet es irhatok vagy nem.. Tudom mindenki masnal megy csak nalam nem, ahogy idezni sem tudok pda-rol, mert felul csak a zold csikba feher betuvel a loading van nem teszi be az idezetet. Ez mondjuk mar Omnianal is volt Opera 10-el. Ez a csunya esofelho ugylatszik csak az en fejem felett van.
Nekem gyorsasagra nincsen panasz. Hibatlanul megy. A net is minden. A bongeszes korokkel gyorsabb es foleg kenyelmesebb mint WinMo alatt. Annyira nem vagyok benne a dolgokban, de talan az is szamithat milyen WinMo rom van a vason.